Loading
Categorii

Offer a gift card

  
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din Detective Comics este aici. 96 de pagini care va vor purta prin trecut, prezent si viitor plus un epilog senzational, care prezinta prima aparitie in Universul DC, cu Arkham Knight.
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din...
49,00 RON 41,65 RON
Aceasta este povestea celui mai mortal asasin din Universul DC. Este super-puternic, foarte bine antrenat, inzestrat cu abilitati meta-umane devastatoare si precise, Silencer este practic invincibil. De fapt, Silencer este o "ea" si mai bine spus, a fost asasinul perfect pana cand a hotarat sa...
Aceasta este povestea celui mai...
45,00 RON
Undimensioned and Unseen  este a patra extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri cultiste și jertfele lor. Undimensioned and Unseen   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Undimensioned and Unseen  este a...
73,00 RON 65,70 RON
The Fall of Astapor  este al treilea pachet din ciclul Blood and Gold . Planuri diabolic sunt puse la cale în Westeros, iar jucătorii trebuie să fie pregătiți să le facă față cu succes. The Fall of Astapor  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Fall of Astapor  este al...
79,00 RON 71,10 RON
Aceasta este o replică 1/1 cu insigna cunoscută sub numele de "The Black Badge" din seria Star Trek Discovery . "
Aceasta este o replică 1/1 cu...
89,00 RON
Aceasta este o replică a insignei din seria The New Generation sub formă de comunicator bluetooth. Insigna se poate conecta la orice device ce suporta sistem Bluetooth. Butonul său poate fi folosit pentru a prelua sau încheia apeluri, sau pentru a porni şi pune pauză melodiilor. "
Aceasta este o replică a insignei...
429,00 RON