Loading

Board games

Dacă ești un strateg înnăscut și planurile sunt partea ta preferată dintr-un joc, jocurile de strategie îți vor pune mintea la contribuție. Acceptă provocarea și antrenează-ți mintea cu un board game strategic. 

Board games

Filltreaza dupa

Pret
13 RON 2128 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
In 51st State: Scavangers nu este nimic pierdut pentru totdeauna. Acum jucatorii pot cauta resturile civilizatiilor apuse pentru a le folosi in Statele lor. Setul contine cincizeci de carti si este un remake al unei expansiuni anterioare, Ruins. 51st State: Scavangers este o expansiune si...
In 51st State: Scavangers nu este...
84,00 RON 67,20 RON
Manoeuvre: Distant Lands este o expansiune ce aduce patru noi armate în joc și permite acțiunii să migreze către înghețatul nord sau miticul est. Manoeuvre: Distant Lands este o expansiune și necesită jocul de bază Manoeuvre . "
Manoeuvre: Distant Lands este o...
244,00 RON 195,20 RON
Fiecare jucator isi construieste propriul oras in Quadropolis, dar concureaza cu ceilalti participanti pentru a obtine magazinele, parcurile, serviciile publice si blocurile disponibile. In Public Services, jucatorii pot adauga servicii publice, cum ar fi o maternitate, politia sau chiar cladiri...
Fiecare jucator isi construieste...
94,00 RON 75,20 RON
Aceasta expansiune a faimosului joc Agricola permite unui numar de pana la sase fermieri sa isi incerce norocul in managerierea propriei ferme. Jocul aduce in plus 48 de noi ocupatii si multe alte elemente care fac actiunea mai dinamica. Agricola: 5 - 6 Player Expansion este o extensie si...
Aceasta expansiune a faimosului joc...
189,00 RON 170,10 RON
In acest joc fiecare jucator incepe cu doi pitici si o mica expeditie de excavat. De-a lungul celor opt runde ei vor trebui sa isi creasca numarul de muncitori, sa descopere noi zone si sa sape dupa metale pretioase.
In acest joc fiecare jucator incepe...
149,00 RON 134,10 RON
Patru noi investigatori risca sa isi piarda sanatatea mentala in lupta impotriva Elder Ones. Noi carti sunt aduse in joc, iar prezenta lui Shudde M’ell arunca totul in haos. Cities in Ruin este o extensie si necesita jocul de baza  Eldritch Horror .
Patru noi investigatori risca sa isi...
173,00 RON 155,70 RON
Fanii Cyanide and Happiness se vor bucura de aparitia acestui joc! Jucatorii trebuie sa lucreze impreuna pentru a termina comic-uri geniale ( sau teribile ) cu prietenii lor. Cheia principala a jocului este distractia.
Fanii Cyanide and Happiness se vor...
199,00 RON 179,10 RON
Five Tribes: Whims of the Sultan contine toate elementele necesare unui joc de cinci persoane Five Tribes si introduce noi orase fabuloase. Five Tribes: Whims of the Sultan este o extensie si necesita jocul de baza   Five Tribes .
Five Tribes: Whims of the Sultan...
159,00 RON 143,10 RON
Inis este un joc inspirat de mitologia celta in care jucatorii castiga daca sunt alesi regi ai Insulei. Exista trei conditii de castig care pot fi dobandite: conducere, pamant sau religie.
Inis este un joc inspirat de...
343,00 RON 291,55 RON
Urmașul de mult pierdut al regatului Saladyn se arată, dar fără protecție el va cădea pradă periculoasei Lady Eliza, un vampir care este de asemenea și rivalul său. Heirs of Blood  este o extensie şi necesită jocul de bază   Descent: Journeys Into the Dark (ediţia a doua) .
Urmașul de mult pierdut al regatului...
109,00 RON 98,10 RON
Twilight Imperium Fourth Edition este un joc de dimensiuni epice despre construirea unui imperiu în timpul unui conflict interstelar, un joc unde vei face comerţ şi te vei lupta pentru putere.  Jucătorii intră în rolul a șaptesprezece facțiuni galactice de demult care vor să pună mâna pe...
Twilight Imperium Fourth Edition...
949,00 RON 854,10 RON
Pregateste-te sa conduci propriul imperiu! In acest joc de strategie, maxim patru jucatori intra in rolul conducatorilor celor mai mari imperii din istorie. De-a lungul jocului participantii isi vor extinde domeniul, vor obtine noi tehnologii si vor construi miracole arheologice.
Pregateste-te sa conduci propriul...
343,00 RON 308,70 RON
50 de povesti misterioase se pregatesc sa iti dea batai de cap in acest joc ce promite sa iti faca pielea de gaina. Va trebui sa reconstitui crimele care au avut loc, pentru ca astfel sa rezolvi misterele si sa afli cine este criminalul!
50 de povesti misterioase se...
39,00 RON 35,10 RON
Ursii sunt considerati cele mai mari animale carnivore de pe planeta. Mai mult, nu exista doar o singura specie de ursi, ci sute de subspecii care difera intre ele. In Barenpark, jucatorii sunt provocati sa creeze propriul parc tematic cu ursi.
Ursii sunt considerati cele mai mari...
209,00 RON 177,65 RON
This War of Mine este un joc care aduce la viață povestea din jocul cu același nume în care mai mulți civili sunt prinși fără scăpare într-un oraș devastat de război. Descoperă dacă poți supravițui acestui teste fără precedent. "
This War of Mine este un joc care...
379,00 RON 341,10 RON
În Centipede, 2 sau 4 jucători se aventurează în lumea Atari. Una din părți va juca rolul Gnomului care explorează pădurea și încearcă să înfrângă Miriapodul. "
În Centipede, 2 sau 4 jucători se...
219,00 RON 175,20 RON
Clank! se mută în spațiu. Recrutează aliați și adună o comoară nouă. Însă, ai grijă! Un pas greșit va atrage atenția teribilului Lord Eradikus care a cucerit întreaga galaxie. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 184 sleeve-uri marime Standard (63.5x88mm)
Clank! se mută în spațiu....
349,00 RON 296,65 RON
Cities of Splendor este un set de patru expansiuni cu ajutorul carora cartile de Nobili sunt inlocuite de carti Oras, fiecare avand obiectivul sau ce trebuie indeplinit pentru a castiga jocul. Cities of Splendor este o extensie si necesita jocul de baza  Splendor .
Cities of Splendor este un set de...
183,00 RON 164,70 RON
Aceasta extensie aduce 4 seturi noi de carti, oferind mai multa strategie jocului. Millennium Blades: Final Bosses este o extensie si necesita jocul de baza   Millennium Blades .
Aceasta extensie aduce 4 seturi noi...
63,00 RON 50,40 RON
Gloria unui oras este data nu doar de marimea acestuia ci si de districtele sale comerciale, religioase si administrative, de sistemul de aparare si de acele districte care il fac unic fata de orasele adverse. Politica a stat mereu la baza dezvoltarii iar acum, prin intermediu unor personaje...
Gloria unui oras este data nu doar...
159,00 RON 143,10 RON
In Rokugan, clanurile sunt asediate din toate partile. Este greu ca acestea sa isi pastreze integritatea si onoarea in aceste vremuri tulburi, insa aceasta este singura lor alternativa. For Honor and Glory este o expansiune si necesita jocul de baza  Legend of the Five Rings: The Card Game .
In Rokugan, clanurile sunt asediate...
83,00 RON 70,55 RON
Mystic Vale: Twilight Garden aduce noi carti ce extind deck-ul de baza si le , ofera jucatorilor noi posibilitati de combinatii pentru a ajuta druizii sa iasa victoriosi din razboi. Twilight Garden este o extensie si necesita jocul de baza  Mystic Vale .
Mystic Vale: Twilight Garden...
217,00 RON 173,60 RON
Jucatorii intra in rolul managerilor unor orase ale Imperiului Roman. Scopul lor este sa isi dezvolte orasul, sa il creasca si sa il aduca la nivelul de prosperitate al Romei.
Jucatorii intra in rolul managerilor...
267,00 RON 213,60 RON
Bine ai venit in New York-ul anilor 1960! Pentru a ajunge oriunde in Manhattan sau in Brooklyn nu vei utiliza transportul in comun, ci vei avea nevoie de un taxi. Fiecare jucator incepe cu 15 masinute de taxi si, la fel ca in celelalte editii de  Ticket to Ride  va trebui sa extraga si sa...
Bine ai venit in New York-ul anilor...
123,00 RON 110,70 RON
Munchkin Marvel aduce aceeasi lupta pentru putere si nivele, dar cu temtica din seriile de benzi desenate Marvel. Jocul poate fi considerat de sine statator, sau poate fi integrat cu seriile Munchkin X-Men sau Munchkin Impossible.
Munchkin Marvel aduce aceeasi lupta...
189,00 RON 170,10 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 73 sleeve-uri marime standard (63.5x88mm) 94 sleeve-uri marime...
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 207,20 RON
Spring of Meadow este finalul mult asteptat al trilogiei lui Uwe Rosenberg, avand inaintea sa Cottage Garden si Indian Summer. Jocul este amplasat ca actiune intre cele doua, iar fanii seriei vor observa elemente din primele doua jocuri in Spring of Meadow.
Spring of Meadow este finalul mult...
243,00 RON 194,40 RON
In Brass Lancashire, scopul jucatorilor este acela de a construi filaturi de bumbac, turnatorii de fier, canale, cai ferate, porturi si santiere navale si de a le folosi pentru a obtine cat mai multepuncte. Alegerile facute sunt limitate de cartile de inceput, dar nu la fel de mult precum de...
In Brass Lancashire, scopul...
409,00 RON 368,10 RON
Avand actiunea plasata in Nord-vestul Indiei in secolul al 18-lea, scopul acestui joc este sa castigi cat mai multe puncte de influenta. Acestea pot fi obtinute prin construirea de cladiri si achizitionarea anumitor bunuri.
Avand actiunea plasata in...
249,00 RON 199,20 RON
Cine va deveni urmatorul rege al demonilor? In Demon Worker, trimiteti demoni cu abilitati speciale in lumea umana, la fabrici de arme si altor locatii pentru a colecta resursele eficient, atat oamenii cat si armele fiind exemple de resurse.
Cine va deveni urmatorul rege al...
153,00 RON 137,70 RON
Vanatorul devine cel vanat in Island of Doctor Lucky. In aceasta noua versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omori pe batran, insa de data aceasta locatia este una periculoasa - Isla Fortuna.
Vanatorul devine cel vanat in Island...
203,00 RON 162,40 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Belle  este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 26,40 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Cheyenne este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 26,40 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Django este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 23,10 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Doc este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 26,40 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Ghost este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 26,40 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Tuco este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 26,40 RON
Fairy Tale Fluxx este un joc de carti care are ca tema basmele, cu regulile in continua schimbare. Precum la celelalte tipuri de Fluxx, jucatorii incep cu regulile de baza: trage 1 carte, joaca 1 carte. Dupa aceea, totul se schimba! Jucatorii trebuie sa colectionze Keepers, dar sa se fereasca de...
Fairy Tale Fluxx este un joc de...
99,00 RON 89,10 RON
Aceasa extensie introduce doi personaje noi: Spyke si Flower. Spyke & Flower este o extensie si necesita jocul de baza   The Red Dragon Inn .
Aceasa extensie introduce doi...
133,00 RON 106,40 RON
Founders of Gloomhaven este un joc de tip tile-placement, action-selection, city-building in care fiecare jucator controleaza un popor supranatural care incerca sa ajute la construirea orasului Gloomhaven.
Founders of Gloomhaven este un joc...
377,00 RON 301,60 RON
Galaxia este vasta, bogata si deschisa pentru orice specie care descopera zborul spatial ... dar noua rase se extind prin spatiu, gata sa asimileze sau sa extermine orice persoana care sta in calea lor.
Galaxia este vasta, bogata si...
259,00 RON 207,20 RON
Smash Up: Oops You Did It Again aduce in joc factiuni inspirate de razboinicii istoriei si poate fi jucat atat ca joc de sine statator cat si ca expansiune. Smash Up: Oops You Did It Again este o extensie de sine statatoare si poate fi jucata cu jocul de baza  Smash Up .
Smash Up: Oops You Did It Again...
157,00 RON 133,45 RON
Alege zaruri si utilizeaza instrumentele puse la dispozitie de jocul Sagrada pentru a construi propriul tau vitraliu. Artizanul care are cel mai mare scor bazat pe culori castiga! Aceasta expansiune a jocului creste numarul de participanti la 6. Sagrada: 5-6 Player Expansion este o expansiune...
Alege zaruri si utilizeaza...
157,00 RON 125,60 RON
Time's Up! Family este un boardgame bazat pe joc de caractere pentru echipe de doi sau mai mulți jucători. Înainte de începerea jocului, fiecare jucător se uită la mai multe cărți cu obiecte bine-cunoscute, meșteșuguri și animale apoi alege unele dintre ele. Cărțile jucătorului sunt...
Time's Up! Family este un...
93,00 RON 83,70 RON
Aliatii, numiti, Friends, primesc noi puteri si familiari care sa ii ajute. Dar si tabara Foes primeste un nou rand de inamici. Zombicide Green Horde: Friends and Foes este o extensie si necesita jocul de baza   Zombicide: Green Horde .
Aliatii, numiti, Friends, primesc...
289,00 RON 245,65 RON
In jocul UNO jucatorii incearca sa scape de cartile din mana inaintea adversarilor. Aceasta versiune a jocului este inspirata din seria de filme Harry Potter.
In jocul UNO jucatorii incearca sa...
69,00 RON 62,10 RON
În  Captain Sonar:  Upgrade One până la opt jucători trebuie să coopereze pentru a coordona un submarin. Captain Sonar:  Upgrade One   esteo expansiune și necesită jocul de bază Captain Sonar. "
În  Captain Sonar:  Upgrade One...
83,00 RON 66,40 RON
In secolul al XV-lea si al 16-lea, Portugalia este infloritoare in rolul sau de lider in epoca de descoperire. Amplasat in inima Portugaliei, orasul Coimbra serveste drept centru cultural al tarii. In calitate de sef al uneia dintre cele mai vechi case din Coimbra, veti cauta sa castigati...
In secolul al XV-lea si al 16-lea,...
279,00 RON 223,20 RON
Amplasat in anul 1870, jocul Nemo's War te invita sa navighezi in acest uimitor submarin alimentat electric, asumandu-ti rolul si motivele capitanului Nemo, navigand prin mare in misiuni stiintifice, de explorare, anti-imperialism si razboi!
Amplasat in anul 1870, jocul Nemo's...
429,00 RON 343,20 RON
In Sherlock 13, publicat prima data sub numele de Holmes 13, jucatorii intra in pielea unui detectiv ce incearca sa il gaseasca pe faimosul hot Arsene Lupin, care se afla intre ei, deghizat.
In Sherlock 13, publicat prima data...
69,00 RON 62,10 RON
Asking for Trobils este un board game de plasare a muncitorilor in care jucatorul incearca sa scape sistemul solar de Trobils (daunatori spatiali). Intra in rolul unui Trobil Hunter - arunca parazitul in spatiu si descurca-te cu oameni fara capatai doar pentru a-ti face treaba.
Asking for Trobils este un board...
249,00 RON 199,20 RON
Critical Mass Raijin Vs Archon este un joc de lupta cu ritm rapid. Jucatorii se confrunta in acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi in lupta, fiecare mech oferind alt set de carti ce dau puteri unice. 
Critical Mass Raijin Vs Archon este...
133,00 RON 106,40 RON
Critical Mass: Patriot vs Iron Curtain este un joc de lupta cu ritm rapid. Jucatorii se confrunta in acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi in lupta, fiecare mech oferind alt set de carti ce dau puteri unice. 
Critical Mass: Patriot vs Iron...
133,00 RON 106,40 RON
Aceasta extensie contine 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest este o extensie si necesita jocul de baza   Zombicide: Green Horde .
Aceasta extensie contine 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 114,40 RON
Uriasii au venit in Kingdomino! Si ei vor zdrobi toate cladirile tale pretioase daca nu poti gasi o cale de a le trimite la unul dintre imparatiile adversarilor. Kingdomino - Age of Giants este o expansiune si necesita jocul de baza Kingdomino.
Uriasii au venit in Kingdomino! Si...
97,00 RON 87,30 RON
Simplu si totusi complicat, stravechi si totusi o experienta noua de fiecare data. Jocul regal de strategie este acum disponibil intr-o noua varianta, laser, care imbina traditionalul cu modernul.
Simplu si totusi complicat,...
253,00 RON 227,70 RON
Nu mai avem mancare. Zona din jurul campingului nostru nu are suficiente provizii pentru multi dintre noi. Tribul nu are de ales; trebuie sa mergem mai departe pentru a supravietui. Acum trebuie sa calatorim pentru a descoperi noi zone, sa cautam in fiecare coltisor pentru a manca lucruri.
Nu mai avem mancare. Zona din jurul...
359,00 RON 287,20 RON
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii aleg dintre cei 16 investigatori şi încep aventura pe străzile din Arkham. Este apogeul anilor '20 și lumea celebrează pe străzi și în puburi pline de fum finalul războiului care să sfârșească toate războaiele. Însă, un pericol ascuns pândește în umbră....
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii...
489,00 RON 440,10 RON
Scopul jocului este construirea unui turn cât mai înalt fără a-l darâma. Câștigă jocul ultimul jucător care a reusit așezarea unui bloc pe ultimul nivel fără ca turnul sa cadă! "
Scopul jocului este construirea unui...
57,00 RON 51,30 RON