Loading

Filltreaza dupa

Pret
0 RON 684 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
In Star Wars: Armada jucatorii intra in rolurile unor amirali de flota, aflati fie de partea Imperiului, fie de partea Aliantei Rebele. Scopul este de a asambla fortele de lupta si de a marsalui impotriva inamicului, utilizand comenzi tactice care vor decide soarta bataliei.
In Star Wars: Armada jucatorii intra...
579,00 RON 521,10 RON
Aceasta nava micuta a Rebelilor este deseori denumita "blocade runner" pentru ca se pot strecura usor printre unitatile Imperiului Galactic, carand bunuri sau chiar trupe. Extensia pentru jocul de baza  Star Wars: Armada  include o nava pictata impreuna cu cadranul de comanda, carti de...
Aceasta nava micuta a Rebelilor este...
149,00 RON 134,10 RON
Amiralul Akbar si crucisatorul sau intra in jocul Armada. Extensia pentru jocul  Star Wars: Armada  include o nava pictata, impreuna cu cadranul de comanda, carti de upgrade si tokenele necesare pentru a putea fi utilizata in joc. Star Wars: Armada – Home One Expansion Pack este o...
Amiralul Akbar si crucisatorul sau...
299,00 RON 269,10 RON
Trupe de soc ale armatei Necron, Immortals vor lupta pentru victorie folosindu-se de toate tacticile avute la dispozitie. pot rezista cu usurinta focului inamic. De milenii, Deathmark Squads au servit nobilimea Necron ca asasini si lunetisti. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare...
Trupe de soc ale armatei Necron,...
173,00 RON 155,70 RON
Space Marine Devastator Squad sunt trupe de suport care se ridica la renumele lor, oferind judecata Imparatului printr-o expunere de forta armata. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Space Marine Devastator Squad sunt...
229,00 RON 206,10 RON
Boyz reprezinta coloana armatei Ork. Sunt soldati rezistenti, capabili sa inece inamicii in valuri de violenta exploziva. Inarmati cu arme puternice si topoare ascutite inlatura adversarii cu usurinta. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Boyz reprezinta coloana armatei Ork....
163,00 RON 146,70 RON
Acest pachet include 3 elemente protective de plastic pentru tokenele de manevra din jocul de baza Star Wars: X-Wing , pentru factiunea vanatorilor de recompense. 
Acest pachet include 3 elemente...
49,00 RON 34,30 RON
Echipați cu armura de camuflaj de ultimă generație, XV25 , soldații armatei Tau operează independent de alte formații. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Echipați cu armura de camuflaj de...
139,00 RON 125,10 RON
The Joker's Wild contine eroii si raufacatorii din Gotham City. Colectioneaza toate cele 70 de figurine noi! Fiecare Booster Pack contine 5 figurine.
The Joker's Wild contine eroii si...
69,00 RON 62,10 RON
Upsilon-Class Shuttle este o nava reprezentanta pentru First Order. Upsilon-Class Shuttle Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens .
Upsilon-Class Shuttle este o nava...
199,00 RON 159,20 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă. Figurinele incluse în pachet necesită...
Runewars: The Miniatures Game este...
529,00 RON 423,20 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Oathsworn Cavalry...
Runewars: The Miniatures Game este...
139,00 RON 111,20 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Rune Golems vine să...
Runewars: The Miniatures Game este...
199,00 RON 159,20 RON
170 de ani în viitor, vechile naţiuni se grupează în uriașe federaţii internaţionale care au împărţit între ele sistemele solare care au fost considerate ca fiind adecvate pentru a susţine viaţă umană. Aceste noi organizaţii, mult mai puternice decât cele vechi, continuă să fie puse în mişcare...
170 de ani în viitor, vechile...
159,00 RON 127,20 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Heavy Crossbowmen...
Runewars: The Miniatures Game este...
139,00 RON 111,20 RON
Cadian Heavy Weapon Squad sunt un regiment care apartine Imperial Guard Squads si ofera protectie pentru trupele care avanseaza. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Cadian Heavy Weapon Squad sunt un...
167,00 RON 141,95 RON
Aerul vibreaza de viata atunci cand copiii lui Alarielle pornesc la lupta. Zeita razboiului conduce din fruntea armatelor din Wyldwoods. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Aerul vibreaza de viata atunci cand...
383,00 RON 306,40 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game - Leonx Riders vine...
Runewars: The Miniatures Game este...
139,00 RON 111,20 RON
Resistance Bomber este o naveta strategica condusa de bravii piloti ai Rebeliunii. Resistance Bomber este o extensie si necesita jocul de baza   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens .
Resistance Bomber este o naveta...
223,00 RON 178,40 RON
Runewars: The Miniatures Game este un joc de miniaturi pentru doi jucători plasat în universul tărâmului Terrinoth. În fiecare joc veți strânge armate de miniaturi (oștiri pedestre, cavalerie, monștri uriași și eroi) și le veți conduce în luptă.  Runewars Miniatures Game -  Maegan Cyndewin...
Runewars: The Miniatures Game este...
139,00 RON 111,20 RON
Aceasta extensie pentru jocul de baza  Star Wars: Armada   include o nava pictata, impreuna cu cadrane de comanda, carti de upgrade si tokenele necesare pentru a putea fi utilizate in joc. Chimaera Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Armada .
Aceasta extensie pentru jocul de...
359,00 RON 323,10 RON
Sustinatorii rebeliunii isi pot converti X-Wing-urile in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Rebel Alliance Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii rebeliunii isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
X-Wing  este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate,...
X-Wing  este un joc tactic al...
299,00 RON 269,10 RON
Adauga nava BTL-A4 Y-Wing armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. BTL-A4 Y-Wing Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava BTL-A4 Y-Wing armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Adauga nava Fang Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. Fang Fighter Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava Fang Fighter armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Sustinatorii Imperiului isi pot converti flota in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii Imperiului isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Jucătorii ce preferă să fie vânători de recompense își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Scum and Villainy Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Jucătorii ce preferă să fie vânători...
249,00 RON 211,65 RON
Adauga nava TIE/ln Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. TIE/ln Fighter Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava TIE/ln Fighter armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Fallout, pachetul Wasteland Warfare - Survivors Core Box aduce în joc opt noi miniaturi care să extindă armata. Fallout: Wasteland Warfare - Survivors Core Box este o extensie şi necesită jocul de bază Fallout: Wasteland Warfare - Two Player...
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
229,00 RON 194,65 RON
Adauga nava Millennium Falcon armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. Star Wars X-Wing: Lando’s Millennium Falcon este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava Millennium Falcon...
299,00 RON 269,10 RON
Aceste tancuri de asediu bazate pe energie demonică au armură puternică ce le face extrem de rezistente în fața inamicilor. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Aceste tancuri de asediu bazate pe...
279,00 RON 237,15 RON
Knight Preceptor este o armura ce are ca scop exemplificarea idealurilor de baza ale Codului Cavaleriei in Lupta. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Knight Preceptor este o armura ce...
639,00 RON 575,10 RON
Aceste armuri de asalt au devenit mai utile decat s-ar fi putut astepta oricine, fiind perfecte pentru distrugerea tancurilor. Figurinele incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Aceste armuri de asalt au devenit...
229,00 RON 206,10 RON
Adaugă nava  Sith Infiltrato  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Sith Infiltrato Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition . "
Adaugă nava  Sith Infiltrato...
227,00 RON 192,95 RON
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/sk Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Z-95-AF4 Headhunter Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/fo Fighter Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. T-70 X-Wing Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Haqqislam , noul islam, este o putere mai mica, care poseda numai un singur sistem-stea, Bourak. Separandu-se de fundamentalism, Haqqislam isi creeaza cultura pe un islam care este umanist, filosofic si in contact permanent cu natura. Acest Starter Pack este cea mai buna alegere pentru a...
Haqqislam , noul islam, este o...
163,00 RON 138,55 RON
Vazuti pentru prima data in Operation: Icestorm Battle Pack, acum sunt lansati separat.  PanOceania este o mare putere tehnologica, lider al Universului Infinity. Acest  Starter Pack este cea mai buna alegere pentru a incepe colectionarea armatei  PanOceania , acesta furnizand unitatile de...
Vazuti pentru prima data in...
163,00 RON 138,55 RON
Pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea Fallout , pachetul  Wasteland Warfare - Ack Ack, Sinjin & Avery aduce in joc trei noi miniaturi care sa extinda armata. Fallout: Wasteland Warfare -Ack Ack, Sinjin & Avery este o extensie si necesita jocul de baza Fallout: Wasteland...
Pentru cei ce doresc sa patrunda...
117,00 RON 99,45 RON
Pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea Fallout , pachetul  Wasteland Warfare  - Raiders Core Set aduce in joc sapte noi miniaturi. Fallout: Wasteland Warfare - Raiders  Core Set este o extensie si necesita jocul de baza   Fallout: Wasteland Warfare. Figurinele...
Pentru cei ce doresc sa patrunda...
209,00 RON 177,65 RON
Wave 2 are ca noutate o noua factiune Raiders, profile noi pentru Creatures si Robots cu scopul de a ajuta jucatorilor sa isi sporeasca fortele. Acest pachet contine 203 carti. Fallout: Wasteland Warfare - Raiders  Wave este o extensie si necesita jocul de baza Fallout: Wasteland...
Wave 2 are ca noutate o noua...
127,00 RON 107,95 RON
Pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea Fallout , pachetul  Wasteland Warfare  - Raiders, Scavvers & Psychos  aduce in joc sase noi miniaturi. Fallout: Wasteland Warfare -   Raiders, Scavvers & Psychos  este o e xpansiune  si necesita jocul de baza Fallout: Wasteland...
Pentru cei ce doresc sa patrunda...
179,00 RON 152,15 RON
Umber Berserkers savureaza orice confruntare  si adora frenezia de pe campul de lupta. Setul  A Song Of Ice and Fire: Umber Berserkers ofera comandantilor Stark o noua unitate pe care o pot adauga colectiei lor. Specialistii Melee reprezinta una dintre putinele unitati de joc care castiga...
Umber Berserkers savureaza orice...
169,00 RON 143,65 RON
Cu jocul Free Folk Starter Set vei putea comanda unitati intregi pe campul de lupta, vei recruta eroi legendari si mai ales, vei fi nevoit sa manipulezi scena politica, totul pentru a revendica cel mai mare premiu posibil si anume: Tronul de Fier.
Cu jocul Free Folk Starter Set vei...
579,00 RON 521,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Drukhari Kabalite Warriors , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul contine 10 miniaturi, 102 componente din plastic cu care va puteti personaliza miniaturile si baze rotunde cu dimensiunea de 25...
Acesta este un set care va ofera o...
163,00 RON 146,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Rockgut Troggoths , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul contine 3 miniaturi si o multitudine de parti interschimbabile care va ajuta sa va personalizati miniaturile. Miniaturile...
Acesta este un set care va ofera o...
229,00 RON 194,65 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 3 miniaturi Spirit Hosts , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul vine insotit si de 3 baze rotunde cu dimensiunea de 50 mm. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
117,00 RON 105,30 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 8 miniaturi Aeldari , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul va aduce 1 Farseer, 5 Wraithguard, 1 Wraithlord si 1 War Walker. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
359,00 RON 323,10 RON
Expansiunea Lannister Heroes Box 2 aduce multe optiuni noi pentru comandantii Lannister. In set sunt inclusi cele sapte garzi ale Regelui, fiecare personaj venind cu propriile statistici si abilitati speciale. Este inclus si regele Joffrey Baratheon. Setul include 12 miniaturi, carti...
Expansiunea Lannister Heroes Box 2...
199,00 RON 169,15 RON
General's Handbook 2020 actualizeaza regulamentul de baza pentru a va imbunatati jocurile din Warhammer Age of Sigmar. Indiferent cum va place sa jucati sau ce strategii preferati, exista intotdeauna ceva nou de invatat sau noi reguli de asimilat.
General's Handbook 2020...
123,00 RON 110,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 16 miniaturi Slaves to Darkness , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul va aduce:  - 1 x Chaos Lord on Karkadrak - 5 x Chaos Knights - 10 x Warriors of Chaos Miniaturile incluse in...
Acesta este un set care va ofera o...
409,00 RON 368,10 RON
Regulile de baza pentru jocul Warhammer 40.000 va invata cum sa actionati, sa atacati, sa incarcati armele si sa luptati cu echipele voastre pe campul de lupta. Acestea reprezinta fundatia de care aveti nevoie pentru a incepe jocul si, odata ce le stapaniti, puteti utiliza toate regulile...
Regulile de baza pentru jocul...
0,00 RON
Acesta pachet contine 3 miniaturi Eliminators , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Pachetul include si 3 baze rotunde de 40 mm. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta pachet contine 3 miniaturi...
203,00 RON 182,70 RON
Acesta pachet contine 1 miniatura  Repulsor Executioner , pe care o puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Pachetul include si 1 baza rotunda de 100 mm. Miniatura inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta pachet contine 1 miniatura...
409,00 RON 368,10 RON
Free Folk nu se lupta neaparat cu scopul de a avea un reprezentant pe Tronul de Fier. Cu toate acestea, cu siguranta ar avea ocazia daca si-ar propune. Acestia incearca doar sa lupte pentru o sansa egala de a trai viata asa cum o fac cei din sud, cu propriile lor pamanturi si drepturile de a...
Free Folk nu se lupta neaparat cu...
199,00 RON 169,15 RON
Cea mai mare parte a fortelor Free Folk este alcatuita din oameni obisnuiti din diferite triburi. Nu au armuri metalice fanteziste. Nu se antreneaza neincetat si nu exerseaza diverse manevre. Abia au arme, constand in sabii vechi gasite pe foste campuri de lupta. Dar ceea ce le lipseste in...
Cea mai mare parte a fortelor Free...
199,00 RON 169,15 RON
In vreme de razboi, un comandant trebuie sa profite de toata tehnologia de care dispune. Chiar si un mic avans poate oferi un avantaj enorm pe campul de lupta, dar atunci cand se face o descoperire ca Wildfire, este tot ce trebuie pentru a schimba soarta luptei. Cu pachetul Pyromancers Unit...
In vreme de razboi, un comandant...
199,00 RON 169,15 RON
In Nordul indepartat, la marginea civilizatiei din Westeros, Night Watch vegheaza necontenit Zidul impotriva oricarei incursiuni. Paza este alcatuita din barbatii nedoriti in societate (criminali si ticalosi), care se antreneaza pentru a semana haosul in sud. Acestia reprezinta acea solutie...
In Nordul indepartat, la marginea...
199,00 RON 169,15 RON