Loading

Filltreaza dupa

Pret
34 RON 270 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Acest pachet include 3 elemente protective de plastic pentru tokenele de manevra din jocul de baza Star Wars: X-Wing , pentru factiunea vanatorilor de recompense. 
Acest pachet include 3 elemente...
49,00 RON 34,30 RON
Upsilon-Class Shuttle este o nava reprezentanta pentru First Order. Upsilon-Class Shuttle Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens .
Upsilon-Class Shuttle este o nava...
199,00 RON 159,20 RON
Resistance Bomber este o naveta strategica condusa de bravii piloti ai Rebeliunii. Resistance Bomber este o extensie si necesita jocul de baza   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens .
Resistance Bomber este o naveta...
223,00 RON 178,40 RON
Sustinatorii rebeliunii isi pot converti X-Wing-urile in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Rebel Alliance Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii rebeliunii isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
X-Wing  este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate,...
X-Wing  este un joc tactic al...
299,00 RON 269,10 RON
Adauga nava BTL-A4 Y-Wing armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. BTL-A4 Y-Wing Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava BTL-A4 Y-Wing armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Adauga nava Fang Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. Fang Fighter Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava Fang Fighter armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Sustinatorii Imperiului isi pot converti flota in nave de a doua generatie cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Sustinatorii Imperiului isi pot...
249,00 RON 211,65 RON
Jucătorii ce preferă să fie vânători de recompense își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Scum and Villainy Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Jucătorii ce preferă să fie vânători...
249,00 RON 211,65 RON
Adauga nava TIE/ln Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. TIE/ln Fighter Expansion Pack este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava TIE/ln Fighter armatei...
149,00 RON 126,65 RON
Adauga nava Millennium Falcon armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate si a cartilor sale de upgrade. Star Wars X-Wing: Lando’s Millennium Falcon este o extensie si necesita jocul de baza Star Wars X-Wing Core Set Second Edition.
Adauga nava Millennium Falcon...
299,00 RON 269,10 RON
Adaugă nava  Sith Infiltrato  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Sith Infiltrato Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition . "
Adaugă nava  Sith Infiltrato...
227,00 RON 192,95 RON
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/sk Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Z-95-AF4 Headhunter Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/fo Fighter Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. T-70 X-Wing Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Principalul interceptor al Rezistentei, RZ-2 A-Wing reprezinta evolutia naturala a predecesorului sau folosit de Alianta Rebela. Cu mai multe rafinamente testate pe teren integrate in designul sau, noua generatie de luptatori A-wing se mandreste cu o manevrabilitate incredibila alaturi de o...
Principalul interceptor al...
149,00 RON 134,10 RON
Acest pachet Squadron contine tot ce aveti nevoie pentru a adauga un Belbullab-22 Starfighter si doua nave Droid Fighter din clasa Vulture in jocurile voastre X-Wing, inclusiv carti noi cu nave si upgrade, trei cadrane de manevre si o serie de tokens. Aceasta este o expansiune si necesita...
Acest pachet Squadron contine tot ce...
279,00 RON 251,10 RON
Vulture-class Droid Fighter Expansion Pack contine tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa va construiti propria escadrila si, cel mai important, o miniatura pictata droid fighter din clasa Vulture. In plus, cinci carti de nava va ofera posibilitatea de a va echipa luptatorul droid cu tipuri...
Vulture-class Droid Fighter...
149,00 RON 134,10 RON