Loading

Filltreaza dupa

Pret
67 RON 97 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Extensia Royal Guard Villain Pack ofera o figurina detaliata care inlocuieste jetonul din jocul de baza. Vei descoperi noi misiuni, atat pentru campanie cat si pentru modul de lupta scurta.  Royal Guard Champion Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial...
Extensia Royal Guard Villain Pack...
77,00 RON
Extensia Stormtroopers Villain Pack ofera noi figurine detaliate de stormtroopers, pe langa cele incluse in jocul de baza, si aduce tactici si noi misiuni, atat pentru campanie cat si pentru modul de lupta scurta.  Stormtroopers Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star...
Extensia Stormtroopers Villain Pack...
109,00 RON 92,65 RON
Extensia Wookie Warriors Ally Pack aduce 2 figurine de razboinici din rasa wookie pe campul de lupta. Vei descoperi noi misiuni, atat pentru campanie cat si pentru modul de lupta scurta.  Wookiee Warriors Ally Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Wookie Warriors Ally Pack...
97,00 RON
Extensia Bantha Rider Ally Pack contine o figurina cu un Tusken, provenind de pe Tatooine, calare pe o bestie Bantha. Bantha Rider Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Bantha Rider Ally Pack...
117,00 RON 93,60 RON
Extensia Lando Calrissian Ally Pack contine o figurina cu Lando Calrissian, administratorul Cloud City. Lando Calrissian Ally Pack este o extensie si necesita jocul de baza   Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Lando Calrissian Ally Pack...
79,00 RON 67,15 RON
Extensia Greedo Villain Pack il aduce pe Greedo, un vanator de recompense renumit. Greedo Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Greedo Villain Pack il...
77,00 RON
Extensia Luke Skywalker, Jedi Knight Ally Pack il aduce in joc pe Luke Skywalker. Luke Skywalker, Jedi Knight Ally Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Luke Skywalker, Jedi Knight...
79,00 RON
Extensia BT-1 and 0-0-0 Villain Pack aduce in joc doi inamici ai rebelilor, droids-ii BT-1 and 0-0-0 Villain Pack. Acesti doi droids pot face parte din orice echipa de attack Imperiala. Star Wars: Imperial Assault – BT-1 and 0-0-0 Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star...
Extensia BT-1 and 0-0-0 Villain Pack...
93,00 RON
Extensia Jawa Scavenger Villain Pack aduce in joc un singur Jawa Scavenger si elementele necesare unei campanii ce are loc pe planeta Tatooine. Star Wars: Imperial Assault – Jawa Scavenger Villain Pack este o extensie si necesita jocul de baza  Star Wars: Imperial Assault .
Extensia Jawa Scavenger Villain Pack...
77,00 RON