Loading

Filltreaza dupa

Pret
7 RON 399 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Acest binder de excepție este unealta perfectă pentru a începe noi aventuri în universul Star Wars. Darth Vader Binder este un accesoriu creat pentru unul dintre jocurile de baza Star Wars Destiny . "
Acest binder de excepție este...
79,00 RON 63,20 RON
Acest binder de excepție este unealta perfectă pentru a începe noi aventuri în universul Star Wars. Princess Leia Dice Binder  este un accesoriu creat pentru unul dintre jocurile de baza Star Wars Destiny . "
Acest binder de excepție este...
79,00 RON 67,15 RON
Acest accesoriu poate fi utilizat pentru sesiuni de orice joc tip Role-Playing Game care necesită utilizarea și amestecarea mai multor zaruri. Tematica acestui dice tower  este emerald twister, turnul fiind confecționat din materiale transparente care amintesc de un Turn de Smarald. "
Acest accesoriu poate fi utilizat...
113,00 RON 96,05 RON
Acest săculeţ are dimensiunea 13 x 18 cm şi este perfect pentru stocarea seturilor de zaruri. "
Acest săculeţ are dimensiunea 13 x...
14,00 RON
Această cutie solidă este special facuta pentru depozitarea unui număr mare de figurine, având 40 de spații de depozitare. "
Această cutie solidă este special...
143,00 RON
Aceasta cutie este extrem de fina la atingere, foarte rezistenta si este ideala pentru depozitarea a 100 de carti de joc, de marime standard, double-sleeved sau a 120 de carti single-sleeved. Dimensiuni 75 x 75 x 98 mm.
Aceasta cutie este extrem de fina la...
43,00 RON
Aceasta cutie de depozitare pentru cartile de joc este perfecta pentru a ocroti peste 80 de carti, de dimensiune standard, invelite in folii de protectie.  Dimensiuni 73x 97x 48mm.
Aceasta cutie de depozitare pentru...
9,00 RON
Această cutie cu o față textilă şi rezistentă, are capac magnetic şi poate acomoda până la 100 de cărţi, învelite în folii de protecţie. "
Această cutie cu o față textilă şi...
103,00 RON 92,70 RON
Aceste mape de protecție vin decorate cu un artwork de înaltă calitate în forma unui dragon, iar cartonul întărit din care sunt create le face rezistente și ușor de curățat. "
Aceste mape de protecție vin...
107,00 RON 90,95 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Lords of Waterdeep și extensia sa.
Acesta este un organizator pentru...
159,00 RON 135,15 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Dead Of Winter.
Acesta este un organizator pentru...
154,00 RON 130,90 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Battlestar Galactica și extensiile sale.
Acesta este un organizator pentru...
149,00 RON 126,65 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Arkham Horror Third Edition .
Acesta este un organizator pentru...
159,00 RON 143,10 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Mansion of Madness .
Acesta este un organizator pentru...
223,00 RON 200,70 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Star Wars: Imperial Assault .
Acesta este un organizator pentru...
253,00 RON 215,05 RON
Acesta este un organizator pentru jocul Terraforming Mars .
Acesta este un organizator pentru...
159,00 RON 143,10 RON
Despartitoare pentru carti de marime standard. - 10 bucati in pachet - dimensiuni: 6.7 cm x 9.3 cm - fara compusi PVC sau acizi.
Despartitoare pentru carti de marime...
9,00 RON
Deckbox pentru depozitarea cartilor de marime standard (pana la 850 de carti fara sleeve-uri sau 500 de carti cu sleeve-uri)
Deckbox pentru depozitarea cartilor...
159,00 RON 135,15 RON
Aceasta tava care contine mai multe compartimente este excelenta pentru depozitarea jetoanelor şi a pieselor mici din jocurile tale preferate!
Aceasta tava care contine mai multe...
19,00 RON
Acest deck book premium, cu inchidere magnetica, vine in sprijinul jucatorilor Keyforge si va asigura pastrarea in siguranta a tuturor cartilor de joc.
Acest deck book premium, cu...
93,00 RON 83,70 RON
Acest deck book premium, cu inchidere magnetica, vine in sprijinul jucatorilor Keyforge si va asigura pastrarea in siguranta a tuturor cartilor de joc.
Acest deck book premium, cu...
93,00 RON 79,05 RON
Acest deck book premium, cu inchidere magnetica, vine in sprijinul jucatorilor Keyforge si va asigura pastrarea in siguranta a tuturor cartilor de joc.
Acest deck book premium, cu...
93,00 RON 83,70 RON
Foliile de clasor de la Ultra PRO reprezinta o modalitate de protectie, colectionare si afisare a cartilor tale de joc, oferind un spatiu de depozitare pentru carti sau poze de dimensiuni A4. Aceste folii contin si o substanta antibacteriana care omoara 99,9% din agentii patogeni in mai putin de...
Foliile de clasor de la Ultra PRO...
33,00 RON 29,70 RON
Aceasta cutie este utilizata pentru stocarea cartilor de joc, putand incapea pana la 2000 de carti de marimi diferite, invelite in folii de protectie.
Aceasta cutie este utilizata pentru...
29,00 RON
Ultra PRO Alcove Flip Box  este un dispozitiv excelent pentru organizarea si protejarea colectiei de carti Magic: The Gathering. Cutia eleganta, din piele, este foarte rezistenta si se inchide cu ajutorul unui magnet. Poate stoca aproximativ 100 de carti, invelite in folii de protectie....
Ultra PRO Alcove Flip Box  este un...
79,00 RON
Aceasta cutie este extrem de fina la atingere, foarte rezistenta si este ideala pentru depozitarea a 100 de carti de joc, de marime standard, double-sleeved sau a 120 de carti single-sleeved. Deck box-ul face parte din editia limitata 2020 Exclusive. Dimensiuni 76 x 75 x 98,5 mm.
Aceasta cutie este extrem de fina la...
49,00 RON
Aceasta cutie de depozitare de la Blackfire este confectionata din plastic PP si poate adaposti peste 80 de carti de joc double-sleeved, de marime standard. Cutia include un divider, un sistem de inchidere automat si va ofera posibilitatea sa scrieti pe capac. Cartile se depoziteaza pe vertical.
Aceasta cutie de depozitare de la...
7,00 RON
Aceasta cutie de depozitare de la Blackfire este confectionata din plastic PP si poate adaposti peste 240 de carti de joc double-sleeved, de marime standard. Cutia include un 3 dividere, un sistem de inchidere automat si va ofera posibilitatea sa scrieti pe capac.
Aceasta cutie de depozitare de la...
39,00 RON
Aceasta cutie de depozitare de la Blackfire este confectionata din plastic PP si poate adaposti peste 240 de carti de joc double-sleeved, de marime standard. Cutia include un 3 dividere detasabile si detine un sistem de inchidere automat.
Aceasta cutie de depozitare de la...
33,00 RON
Aceste accesorii dure reprezinta o modalitate de protectie si de  mentinere a formei articolelor  voastre de colectie preferate, pentru cutiile de depozitare de marime mare. Pachetul contine 10 bucati.
Aceste accesorii dure reprezinta o...
27,00 RON
Acest accesoriu poate fi utilizat pentru sesiuni de orice joc tip Role-Playing Game care necesita utilizarea si amestecarea mai multor zaruri. Acest Dice Tower este fabricat din placaj de inalta calitate, este usor de asamblat inainte de joc si de deasamblat dupa aceea. Tematica acestui  dice...
Acest accesoriu poate fi utilizat...
239,00 RON
Aceasta cutie de depozitare, in format mare, este fabricata din placaj de inalta calitate, este usor de asamblat si nu necesara lipire. Cutia include separatoare din MDF si plexigas si poate adaposti pana la 5000 de carti cu sleeve-uri, de marime standard. Dimensiuni la interior: inaltime 14...
Aceasta cutie de depozitare, in...
309,00 RON
Aceasta cutie de depozitare este fabricata din placaj de inalta calitate, este usor de asamblat si nu necesara lipire. Cutia include 28 de separatoare din plexigas si este conceputa special pentru a adaposti tot ce aveti nevoie sa folositi in jocurile preferate. De exemplu, de acum inainte...
Aceasta cutie de depozitare este...
399,00 RON
Acest deck box ofera o senzatie extrem de placuta la atingere, precum Satinul, si are un aspect scump. Fiecare cutie poate adaposti pana la 100 carti de dimensiuni standard, alaturi de sleeve-uri lor. Compartimentul accesoriu din partea de jos a turnului este destinat pastrarii zarurilor tale si...
Acest deck box ofera o senzatie...
63,00 RON
Aceasta insertie este conceputa pentru a fi compatibila cu jocul Twilight Imperium 4th Edition si are spatiu prevazut pentru expansiunile viitoare. Design-ul permite atat o stocare eficienta, cat si o imbunatatire a jocului. Multe dintre tavi pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte...
Aceasta insertie este conceputa...
189,00 RON
Smarthive este un deck box ingenios care multumeste chiar si cel mai exigent jucator. Cutia ofera spatiu pentru mai mult de un deck box, are doua tavite pentru accesorii si un loc special pentru Ultimate Guard Digital Life Pad. Exteriorul este realizat din XenoSkin pentru a va proteja cartile....
Smarthive este un deck box ingenios...
269,00 RON
Pastrati-va playmat-ul preferat organizat si protejat. Playmat Tube va ofera o solutie ideala de stocare a playmat-ului, este disponibil in mai multe culori si are o forma hexagonala, care impiedica tubul sa se rostogoleasca pe masa. Capacul este confectionat dintr-un material flexibil si poate...
Pastrati-va playmat-ul preferat...
39,00 RON
Cube Shells sunt deck boxes mici, fabricate dintr-un material rezistent, cu inchidere ferma. Cube Shells sunt ideale pentru a-ti organiza cartile de joc care apartin pachetelor tale preferate de joc, dar si pentru a le transporta in siguranta. Includ si un spatiu deasupra pentru scriere....
Cube Shells sunt deck boxes mici,...
43,00 RON
Raiders of the North Sea are actiunea plasata in timpul erei vikingilor. In calitate de razboinici vikingi, jucatorii incearca sa-l impresioneze pe conducator, atacand asezarile din apropiere. Jucatorii vor trebui sa adune un echipaj, sa stranga provizii si sa calatoreasca spre nord pentru a...
Raiders of the North Sea are...
147,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 4 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 100 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
119,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 5 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 200 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
169,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 5 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 200 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
169,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 5 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 200 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
169,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 4 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 100 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
119,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 4 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 100 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
119,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 4 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 100 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
119,00 RON
Aceasta cutie este confectionata dintr-un material inovator, XenoSkin cu textura antiderapanta, captuseala interioara este din microfibra premium si contine 4 magneti care asigura o inchidere precisa. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta, atat a 100 de carti...
Aceasta cutie este confectionata...
119,00 RON
Pastreaza-ti organizate cartile de joc preferate cu ajutorul acestui deck box decorat cu ilustratii din universul Pokemon ! Aceasta cutie de depozitare poate adaposti pana la 82 de carti cu sleeve-uri, este fabricata din material durabil, fara compusi acizi. Dimensiuni: 11 x 7.5 x 6.5...
Pastreaza-ti organizate cartile...
17,00 RON
Deck Box-ul SideWinder ofera acces facil din ambele parti la pachetele de carti de joc preferate. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta a cartilor double-sleeved, de marime standard. Aici se pot pastra pana la 100 de carti double-sleeved sau peste 120 carti...
Deck Box-ul SideWinder ofera acces...
87,00 RON
Deck Box-ul SideWinder ofera acces facil din ambele parti la pachetele de carti de joc preferate. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta a cartilor double-sleeved, de marime standard. Aici se pot pastra pana la 100 de carti double-sleeved sau peste 120 carti...
Deck Box-ul SideWinder ofera acces...
87,00 RON
Deck Box-ul SideWinder ofera acces facil din ambele parti la pachetele de carti de joc preferate. Aceasta carcasa de protectie este ideala pentru depozitarea in siguranta a cartilor double-sleeved, de marime standard. Aici se pot pastra pana la 100 de carti double-sleeved sau peste 120 carti...
Deck Box-ul SideWinder ofera acces...
87,00 RON
Cutia este lovita la unul din colturi! Games Workshop a creat, special pentru fanii Warhammer , cutia perfecta pentru depozitarea si transportul in siguranta a miniaturilor preferate. Cutia detine si un strat din spuma de inalta calitate care ofera suportul necesar miniaturilor de...
Cutia este lovita la unul din...
379,00 RON 303,20 RON
Insert compatibil cu Paladins of the West Kingdom. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte mult la configurare si la economisirea timpului. Regulile si placile de joc...
Insert compatibil cu Paladins of the...
79,00 RON
Insert compatibil cu jocul Mansions of Madness Editia a II-a si cu expansiunile Beyond the Threshold, Streets of Arkham, Sanctum of Twilight si Horrific Journeys. Design-ul ofera posibilitatea atat pentru un spatiu de stocare eficient, cat si pentru o imbunatatire a jocului. Multe dintre tavite...
Insert compatibil cu jocul Mansions...
159,00 RON
Insert compatibil cu jocul Lords of Waterdeep si expansiunea Scoundrels of Skullport. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte mult la configurare si la economisirea timpului....
Insert compatibil cu jocul Lords of...
109,00 RON
Insert compatibil cu jocurile care apartin genului Living Card Games, precum Warhammer Invasion, Ashes Rise of the Phoenixborn, Android Netrunner, Star Wars, The Lord of the Rings: The Card Game (1st edition) si multe altele. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la...
Insert compatibil cu jocurile care...
79,00 RON
Insert compatibil cu jocul Tzolkin si include spatiu pentru expansiunea Tribes & Prophecies. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte mult la configurare si la economisirea...
Insert compatibil cu jocul Tzolkin...
79,00 RON
Insert compatibil cu jocul Terra Mystica si include spatiu pentru expansiunea Fire and Ice. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte mult la configurare si la economisirea...
Insert compatibil cu jocul Terra...
109,00 RON
Insert compatibil cu jocul Scythe si include spatiu pentru expansiunea Invaders from Afar. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi utilizate in timpul jocului si ajuta foarte mult la configurare si la economisirea...
Insert compatibil cu jocul Scythe si...
159,00 RON
Insert compatibil cu jocul Root si include spatiu pentru expansiunile The Riverfolk, The Underworld, The Exiles & Partisans Deck, The Vagabond Pack si Resin Clearing Markers. Design-ul ofera atat un spatiu de stocare eficient, dar ajuta si la imbunatatirea jocului. Multe dintre tavite pot fi...
Insert compatibil cu jocul Root si...
79,00 RON