Loading

Boardgames

Dacă ești un strateg înnăscut și planurile sunt partea ta preferată dintr-un joc, jocurile de strategie îți vor pune mintea la contribuție. Acceptă provocarea și antrenează-ți mintea cu un board game strategic. 

Boardgames

Filltreaza dupa

Pret
10 RON 765 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Betrayal Legacy constă dintr-un prolog și o poveste de treisprezece capitole care are loc în viitor. Jucătorii reprezintă familii, cu membri specifici ai unei familii participând la o poveste, apoi versiuni mai vechi ale acelor personaje (presupunând că au supraviețuit) sau descendenții...
Betrayal Legacy constă dintr-un...
299,00 RON 269,10 RON
Comorile continuă să te aștepte în această nouă interație a jocului Clank!, ce te va duce prin trei mine abandonate. Clank! Expeditions: Gold and Silk  este o extensie și necesită jocul de bază Clank! A Deck-Building Adventure . "
Comorile continuă să te aștepte în...
93,00 RON 69,75 RON
Scopul jocului este construirea unui turn cât mai înalt fără a-l darâma. Câștigă jocul ultimul jucător care a reusit așezarea unui bloc pe ultimul nivel fără ca turnul sa cadă! "
Scopul jocului este construirea unui...
57,00 RON 51,30 RON
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii aleg dintre cei 16 investigatori şi încep aventura pe străzile din Arkham. Este apogeul anilor '20 și lumea celebrează pe străzi și în puburi pline de fum finalul războiului care să sfârșească toate războaiele. Însă, un pericol ascuns pândește în umbră....
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii...
349,00 RON 314,10 RON
Aceste cuburi de construcție cu 27 de animăluțe sunt perfecte pentru cei mici, fiind nu doar distractive, dar și educative. "
Aceste cuburi de construcție cu 27...
69,00 RON 62,10 RON
Ai fost angajat de orașul Scoville pentru a le satisface nevoia de iuțeală. Rolul tău în calitate de angajat al orașului Scoville este să combini ardeii pentru a crea cele mai noi specii. Va trebui să gestionezi licitarea, plantarea și recoltarea de ardei. "
Ai fost angajat de orașul Scoville...
293,00 RON 219,75 RON
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul campingului nostru nu are suficiente provizii pentru mulți dintre noi. Tribul nu are de ales; trebuie să mergem mai departe pentru a supraviețui. Acum trebuie să călătorim pentru a descoperi noi zone, să căutăm în fiecare colțișor pentru a mânca lucruri. "
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul...
359,00 RON 251,30 RON
Nautilus Upgrades Expansion Pack conține 12 noi cărți care vin să completeze jocul de bază cu cărți de upgrade precum Clockwork Cipher, Adventurer’s League, Nemo’s Manifesto, Prize Crew Quarters și altele. Nautilus Upgrades Expansion Pack este o expansiune și necesită jocul de bază Nemo's...
Nautilus Upgrades Expansion Pack...
47,00 RON 39,95 RON
Uriașii au venit în Kingdomino ! Și ei vor zdrobi toate clădirile tale prețioase dacă nu poți găsi o cale de a le trimite la unul dintre împărățiile adversarilor.  Kingdomino - Age of Giants este o expansiune și necesită jocul de bază Kingdomino. "
Uriașii au venit în Kingdomino !...
93,00 RON 69,75 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 107,25 RON
Această extensie conține 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Această extensie conține 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Critical Mass: Patriot vs Iron Curtain  este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass: Patriot vs Iron...
133,00 RON 93,10 RON
Critical Mass Raijin Vs Archon este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass Raijin Vs Archon...
133,00 RON 93,10 RON
Asking for Trobils este un board game de plasare a muncitorilor în care jucătorul încearcă să scape sistemul solar de Trobils (dăunători spațiali). Intră în rolul unui Trobil Hunter - aruncă parazitul în spațiu și descurcă-te cu oameni fără căpătâi doar pentru a-ți face treaba. "
Asking for Trobils este un board...
249,00 RON 174,30 RON
Agricola: Bubulcus Deck  aduce 120 de cărți noi în joc. Agricola: Bubulcus Deck  este o extensie şi necesită jocul de bază Agricola . "
Agricola: Bubulcus Deck  aduce 120...
63,00 RON 56,70 RON
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's War te invită să navighezi în acest uimitor submarin alimentat electric, asumându-ți rolul și motivele căpitanului Nemo, navigând prin mare în misiuni științifice, de explorare, anti-imperialism și război! "
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's...
429,00 RON 364,65 RON
În acest joc scopul tău este să rezolvi cinci cazuri diferite folosind orice mijloace ai la îndemână. Baza de date a agenţiei îţi stă la dispoziţie, iar alţi agenţi aşteaptă să îţi ofere ajutorul.
În acest joc scopul tău este să...
253,00 RON 227,70 RON
De ceva vreme satul  Miller's Hollow este atacat de vârcolaci în fiecare noapte. Sătenii trebuie să afle care dintre ei este vârcolac, înainte ca diabolicele creaturi să mai facă alte victime. "
De ceva vreme satul  Miller's Hollow...
53,00 RON 47,70 RON
În jocul Reef, jucătorii își asumă rolul recifului însuși, selectând pe rând cu grijă culorile și modurile în care să se dezvolte și să se extindă - cu cât este mai frumos reciful, cu atât se obţin mai multe puncte! "
În jocul Reef, jucătorii își...
209,00 RON 188,10 RON
În Jungle Speed îți vei testa spiritul de observație și reflexele. Ai nevoie de o mână sigură (ceea ce va fi greu între atâtea râsete). Totemul de lemn va sta în mijlocul mesei și-l va aştepta pe cel cu cele mai bune reflexe pentru a-i aduce victoria. Fiecare jucător primește un rând de cărți...
În Jungle Speed îți vei testa...
89,00 RON 80,10 RON
Cele mai inteligente minți ale generației noastre se reunesc la Marele Târg de Științe. Toată lumea a lucrat din greu la creațiile lor, dar numai unul va fi încoronat campion. Concurenții trebuie să gândească la rece pentru a-și construi mașinile rapid și eficient. Care proiect va fi cel mai...
Cele mai inteligente minți ale...
183,00 RON 164,70 RON
În universul din Dark Souls moartea pândeşte tot timpul. Acest lucru este cu atât mai vizibil în Black Dragon Kalameet, unde pericolele sunt din abundenţă. Dark Souls: Black Dragon Kalameet Expansion este o expansiune şi necesită jocul de bază Dark Souls . "
În universul din Dark Souls moartea...
293,00 RON 234,40 RON
Jocul Cyclades este o colaborare a lui Bruno Cathala cu Ludovic Maublanc, în care jucătorii trebuie să cumpere bunăvoinţa zeilor în cursa lor de a fi primul care construieşte 2 oraşe în insulele Greciei antice (numite şi Cyclades). Pentru victorie este nevoie de respect faţă de toţi zeii;...
Jocul Cyclades este o colaborare a...
259,00 RON 220,15 RON
Brass Birmingham este continuarea jocului Brass. Birmingham povestește povestea antreprenorilor concurenți din Birmingham în timpul revoluției industriale, între anii 1770-1870. "
Brass Birmingham este continuarea...
383,00 RON 344,70 RON
În timpul vânătorii de comori neprețuite, grupuri de aventurieri explorează templul legendar de la Luxor. Scopul lor final este mormântul faraonului, dar alte comori pot fi colectate în timp ce ei cercetează. În timp ce explorează, primesc o provocare: jucătorul care reușește să-și aducă...
În timpul vânătorii de comori...
183,00 RON 164,70 RON
În Yellow & Yangtz e, jucătorii construiesc civilizații prin plasarea țiglelor. Jucătorii primesc cinci lideri diferiți: guvernator, soldat, fermier, comerciant și artizan. Liderii sunt utilzaţi ca să colecteze puncte de victorie în categoriile lor. "
În Yellow & Yangtz e,...
293,00 RON 219,75 RON
Misiunea ta? Fii conducătorul unei misiuni disperate care să salveze cetăţenii nevinovaţi de guvernul corupt din Nouveau Paris. Mai mult, în acest joc, victoria sau eşecul va fi în echipă. Împreună câştigaţi sau pierdeţi! "
Misiunea ta? Fii conducătorul unei...
103,00 RON 92,70 RON
În  Captain Sonar:  Upgrade One până la opt jucători trebuie să coopereze pentru a coordona un submarin. Captain Sonar:  Upgrade One   esteo expansiune și necesită jocul de bază Captain Sonar. "
În  Captain Sonar:  Upgrade One...
83,00 RON 49,80 RON
Aliaţii, numiţi, Friends, primesc noi puteri şi familiari care să îi ajute. Dar şi tabăra Foes primeşte un nou rând de inamici. Zombicide Green Horde: Friends and Foes  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Aliaţii, numiţi, Friends, primesc...
269,00 RON 228,65 RON
Time's Up! Family este un boardgame bazat pe joc de caractere pentru echipe de doi sau mai mulți jucători. Înainte de începerea jocului, fiecare jucător se uită la mai multe cărți cu obiecte bine-cunoscute, meșteșuguri și animale apoi alege unele dintre ele. Cărțile jucătorului sunt...
Time's Up! Family este un...
83,00 RON 74,70 RON
Viața ta în atelier este o afacere monotonă. Erai odată un mecanic de renume, dar de la accidentul de acum douăsprezece ani a fost un drum lung spre recuperare. De atunci, mașinile tale nu funcționează niciodată foarte bine sau prea mult, înainte de a se rupe. Proprietarul atelierului ți-a...
Viața ta în atelier este o afacere...
133,00 RON 93,10 RON
Alege zaruri și utilizează instrumentele puse la dispoziție de jocul Sagrada pentru a construi propriul tău vitraliu. Artizanul care are cel mai mare scor bazat pe culori câștigă! Această expansiune a jocului crește numărul de participanți la 6. Sagrada: 5-6 Player Expansion este o...
Alege zaruri și utilizează...
133,00 RON 119,70 RON
Devino maestru al artelor războiului! Pentru a reuși, trebuie să gestionezi cu succes nu numai propriile armate de pe câmpul de luptă, ci și cele care așteaptă să fie trimise la război "
Devino maestru al artelor...
283,00 RON 226,40 RON
Smash Up: Oops You Did It Again  aduce în joc facțiuni inspirate de războinicii istoriei și poate fi jucat atât ca joc de sine stătător cât și ca expansiune. Smash Up: Oops You Did It Again  este o extensie de sine stătătoare și poate fi jucată cu jocul de bază  Smash Up . "
Smash Up: Oops You Did It Again...
127,00 RON 101,60 RON
Galaxia este vastă, bogată și deschisă pentru orice specie care descoperă zborul spațial ... dar nouă rase se extind prin spațiu, gata să asimileze sau să extermine orice persoană care stă în calea lor. "
Galaxia este vastă, bogată și...
259,00 RON 181,30 RON
În Jungle Speed îți vei testa spiritul de observație și reflexele. Ai nevoie de o mână sigură (ceea ce va fi greu între atâtea râsete). Totemul de lemn va sta în mijlocul mesei și-l va aştepta pe cel cu cele mai bune reflexe pentru a-i aduce victoria. Fiecare jucător primește un rând de cărți...
În Jungle Speed îți vei testa...
87,00 RON 78,30 RON
Founders of Gloomhaven este un joc de tip tile-placement, action-selection, city-building în care fiecare jucător controlează un popor supranatural care încercă să ajute la construirea orașului Gloomhaven. "
Founders of Gloomhaven este un joc...
377,00 RON 320,45 RON
Aceasă extensie introduce doi personaje noi: Spyke și Flower. Spyke & Flower  este o extensie și necesită jocul de bază The Red Dragon Inn . "
Aceasă extensie introduce doi...
133,00 RON 113,05 RON
În Red Dragon Inn 7 , tu şi prietenii tăi sunteţi angajat al tavernei Red Dragon Inn și vă pregătiți de o noapte amuzantă și relaxantă acum că toți eroii s-au culcat. Ultima persoană care nu s-a îmbătat sau care mai are bani rămași câștigă jocul. "
În Red Dragon Inn 7 , tu şi...
217,00 RON 184,45 RON
În Cosmic Encounter fiecare jucător este liderul unei rase. Scopul tău este să colonizezi cât mai multe planete aparținând adversarilor. Primul care ajunge la cinci colonii câștigă. Prin manipulare, diplomație, amenințări și parteneriate strategice poți ajunge să controlezi Universul....
În Cosmic Encounter fiecare...
323,00 RON 290,70 RON
Fairy Tale Fluxx  este un joc de cărţi care are ca temă basmele, cu regulile în continuă schimbare. Precum la celelalte tipuri de Fluxx, jucătorii încep cu regulile de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte. După aceea, totul se schimbă! Jucătorii trebuie să colecţionze Keepers, dar să se ferească...
Fairy Tale Fluxx  este un joc de...
79,00 RON 71,10 RON
Spyfall este un joc antrenat de petrecere în care unul dintre participanţi este spion. Astfel, el va încerca să descopere informații despre locul în care se află, în timp ce rivalii lui se chinuie să afle cine este de fapt spionul. Această versiune a jocului Spyfall are tematica DC...
Spyfall este un joc antrenat de...
129,00 RON 116,10 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Tuco este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Ghost este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Doc este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Django este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Cheyenne este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Belle  este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Personajele din Alice în Țara Minunilor se pregătesc de paradă. Toți jucătorii sunt producătorii din spatele paradei. Personajele lui Lewis Caroll sunt invitate să ia parte la ciudata procesiune! "
Personajele din Alice în Țara...
113,00 RON 84,75 RON
Vânătorul devine cel vânat în Island of Doctor Lucky. În această nouă versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omorî pe bătrân, însă de data aceasta locația este una periculoasă - Isla Fortuna. "
Vânătorul devine cel vânat în Island...
203,00 RON 142,10 RON
Această variantă a jocului cu cărţi Timeline  are ca temetică evenimente istorice, fiecare carte având pe una din feţe numele evenimentului, iar pe cealaltă anul sau anii desfăşurării acestuia. Atunci când îi vine rândul, fiecare jucător va poziţiona o carte din mâna sa pe masă de joc iar după...
Această variantă a jocului cu cărţi...
59,00 RON 53,10 RON
Această variantă a jocului cu cărţi Timeline  are o tematică istorică mai generală, fiecare carte având pe una din feţe numele evenimentului, iar pe cealaltă anul sau anii desfăşurării acestuia. Atunci când îi vine rândul, fiecare jucător va poziţiona o carte din mâna sa pe masă de joc iar după...
Această variantă a jocului cu cărţi...
59,00 RON 53,10 RON
Terraforming Mars: Prelude îndeamnă jucătorii să aleagă dintr-o serie de cărți de preludiu pentru a începe procesul de terraformare. Terraforming Mars: Prelude  este o expansiune și necesită jocul de bază Terraforming Mars. "
Terraforming Mars: Prelude...
113,00 RON 101,70 RON
Având acțiunea plasată în Nord-vestul Indiei în secolul al 18-lea, scopul acestui joc este să câștigi cât mai multe puncte de influență. Acestea pot fi obținute prin construirea de clădiri și achiziționarea anumitor bunuri. "
Având acțiunea plasată în...
249,00 RON 186,75 RON
Spring of Meadow este finalul mult așteptat al trilogiei lui Uwe Rosenberg, având înaintea sa Cottage Garden și Indian Summer. Jocul este amplasat ca acțiune între cele două, iar fanii seriei vor observa elemente din primele două jocuri în Spring of Meadow. "
Spring of Meadow este finalul mult...
243,00 RON 170,10 RON
Tocmai ai găsit o mină plină cu cristale de energie! Exact modelul pe care îl folosești pentru vrăjile tale zilnice. Problema este că ai dat și peste lăcașul unor monștri. Mai mult, alte trei orașe au aflat și ele de mină. Ești pregătit să îți protejezi comoara? "
Tocmai ai găsit o mină plină cu...
227,00 RON 158,90 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! "
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 194,25 RON
Creează o armată de unicorni. Trădează-ți prietenii! Acum unicornii sunt prietenii tăi. Un joc de strategie care are la bază distrugere și unicorni. NSFW Expansion Pack adaugă cărți de tip Upgrade, Downgrade și Magic cu tematica Not Safe for Work. Unstable Unicorns: NSFW Expansion Pack este...
Creează o armată de unicorni....
87,00 RON 78,30 RON
Imperiile au ajuns la apogeu și au căzut după finalizarea Marelui Război, iar Europa se află în pragul unei noi ere. Economia este robustă. Însă, din zona rurală vin zvonuri despre oameni cu ochi care strălucesc. Scythe: The Rise of Fenris este un joc de societate și necesită jocul de bază...
Imperiile au ajuns la apogeu și au...
239,00 RON 215,10 RON
În Potion Explosion studenții se întrec în fabricarea celor mai valoroase și spectaculoase poțiuni. Însă, The Fifth Ingredient duce lucrurile la un nou nivel. Nicio poțiune nu mai este sigură datorită celui de-al cincilea element care acționează ca un joker. Potion Explosion: The Fifth...
În Potion Explosion studenții se...
157,00 RON 125,60 RON