Loading

Boardgames

Dacă ești un strateg înnăscut și planurile sunt partea ta preferată dintr-un joc, jocurile de strategie îți vor pune mintea la contribuție. Acceptă provocarea și antrenează-ți mintea cu un board game strategic. 

Boardgames

Filltreaza dupa

Pret
12 RON 693 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Comorile continuă să te aștepte în această nouă interație a jocului Clank!, ce te va duce prin trei mine abandonate. Clank! Expeditions: Gold and Silk  este o extensie și necesită jocul de bază Clank! A Deck-Building Adventure . "
Comorile continuă să te aștepte în...
93,00 RON 74,40 RON
Scopul jocului este construirea unui turn cât mai înalt fără a-l darâma. Câștigă jocul ultimul jucător care a reusit așezarea unui bloc pe ultimul nivel fără ca turnul sa cadă! "
Scopul jocului este construirea unui...
57,00 RON 51,30 RON
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii aleg dintre cei 16 investigatori şi încep aventura pe străzile din Arkham. Este apogeul anilor '20 și lumea celebrează pe străzi și în puburi pline de fum finalul războiului care să sfârșească toate războaiele. Însă, un pericol ascuns pândește în umbră....
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii...
353,00 RON 317,70 RON
Aceste cuburi de construcție cu 27 de animăluțe sunt perfecte pentru cei mici, fiind nu doar distractive, dar și educative. "
Aceste cuburi de construcție cu 27...
69,00 RON 62,10 RON
Fiecare jucător ("Turtle Master") are o broască țestoasă și un pachet de cărți. Așezați cărțile cu fața în sus pe masă în grămezi, apoi construiți un labirint pentru fiecare jucător format din pereți și o bijuterie. Cel mai tânăr maestru de țestoase pornește primul, plasează prima sa carte pe...
Fiecare jucător ("Turtle Master")...
189,00 RON 151,20 RON
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul campingului nostru nu are suficiente provizii pentru mulți dintre noi. Tribul nu are de ales; trebuie să mergem mai departe pentru a supraviețui. Acum trebuie să călătorim pentru a descoperi noi zone, să căutăm în fiecare colțișor pentru a mânca lucruri. "
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul...
359,00 RON 287,20 RON
E timpul să oferi o mână de ajutor iepurelui! Protejează iepurii, ascunde-i în vizuine și ține-i departe de vulpi! "
E timpul să oferi o mână de ajutor...
83,00 RON 74,70 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 114,40 RON
Această extensie conține 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Această extensie conține 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Critical Mass: Patriot vs Iron Curtain  este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass: Patriot vs Iron...
133,00 RON 106,40 RON
Critical Mass Raijin Vs Archon este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass Raijin Vs Archon...
133,00 RON 106,40 RON
Asking for Trobils este un board game de plasare a muncitorilor în care jucătorul încearcă să scape sistemul solar de Trobils (dăunători spațiali). Intră în rolul unui Trobil Hunter - aruncă parazitul în spațiu și descurcă-te cu oameni fără căpătâi doar pentru a-ți face treaba. "
Asking for Trobils este un board...
249,00 RON 199,20 RON
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's War te invită să navighezi în acest uimitor submarin alimentat electric, asumându-ți rolul și motivele căpitanului Nemo, navigând prin mare în misiuni științifice, de explorare, anti-imperialism și război! "
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's...
429,00 RON 364,65 RON
În jocul Reef, jucătorii își asumă rolul recifului însuși, selectând pe rând cu grijă culorile și modurile în care să se dezvolte și să se extindă - cu cât este mai frumos reciful, cu atât se obţin mai multe puncte! "
În jocul Reef, jucătorii își...
209,00 RON 188,10 RON
Cele mai inteligente minți ale generației noastre se reunesc la Marele Târg de Științe. Toată lumea a lucrat din greu la creațiile lor, dar numai unul va fi încoronat campion. Concurenții trebuie să gândească la rece pentru a-și construi mașinile rapid și eficient. Care proiect va fi cel mai...
Cele mai inteligente minți ale...
183,00 RON 164,70 RON
În Yellow & Yangtz e, jucătorii construiesc civilizații prin plasarea țiglelor. Jucătorii primesc cinci lideri diferiți: guvernator, soldat, fermier, comerciant și artizan. Liderii sunt utilzaţi ca să colecteze puncte de victorie în categoriile lor. "
În Yellow & Yangtz e,...
293,00 RON 234,40 RON
În  Captain Sonar:  Upgrade One până la opt jucători trebuie să coopereze pentru a coordona un submarin. Captain Sonar:  Upgrade One   esteo expansiune și necesită jocul de bază Captain Sonar. "
În  Captain Sonar:  Upgrade One...
83,00 RON 62,25 RON
Galaxia este vastă, bogată și deschisă pentru orice specie care descoperă zborul spațial ... dar nouă rase se extind prin spațiu, gata să asimileze sau să extermine orice persoană care stă în calea lor. "
Galaxia este vastă, bogată și...
259,00 RON 207,20 RON
În Jungle Speed îți vei testa spiritul de observație și reflexele. Ai nevoie de o mână sigură (ceea ce va fi greu între atâtea râsete). Totemul de lemn va sta în mijlocul mesei și-l va aştepta pe cel cu cele mai bune reflexe pentru a-i aduce victoria. Fiecare jucător primește un rând de cărți...
În Jungle Speed îți vei testa...
87,00 RON 78,30 RON
Founders of Gloomhaven este un joc de tip tile-placement, action-selection, city-building în care fiecare jucător controlează un popor supranatural care încercă să ajute la construirea orașului Gloomhaven. "
Founders of Gloomhaven este un joc...
377,00 RON 320,45 RON
Aceasă extensie introduce doi personaje noi: Spyke și Flower. Spyke & Flower  este o extensie și necesită jocul de bază The Red Dragon Inn . "
Aceasă extensie introduce doi...
133,00 RON 99,75 RON
Fairy Tale Fluxx  este un joc de cărţi care are ca temă basmele, cu regulile în continuă schimbare. Precum la celelalte tipuri de Fluxx, jucătorii încep cu regulile de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte. După aceea, totul se schimbă! Jucătorii trebuie să colecţionze Keepers, dar să se ferească...
Fairy Tale Fluxx  este un joc de...
79,00 RON 71,10 RON
Spyfall este un joc antrenat de petrecere în care unul dintre participanţi este spion. Astfel, el va încerca să descopere informații despre locul în care se află, în timp ce rivalii lui se chinuie să afle cine este de fapt spionul. Această versiune a jocului Spyfall are tematica DC...
Spyfall este un joc antrenat de...
129,00 RON 116,10 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Tuco este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Ghost este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Doc este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Django este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Cheyenne este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Belle  este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Vânătorul devine cel vânat în Island of Doctor Lucky. În această nouă versiune a jocului Kill Doctor Lucky, scopul este tot acela de a-l omorî pe bătrân, însă de data aceasta locația este una periculoasă - Isla Fortuna. "
Vânătorul devine cel vânat în Island...
203,00 RON 162,40 RON
Având acțiunea plasată în Nord-vestul Indiei în secolul al 18-lea, scopul acestui joc este să câștigi cât mai multe puncte de influență. Acestea pot fi obținute prin construirea de clădiri și achiziționarea anumitor bunuri. "
Având acțiunea plasată în...
249,00 RON 199,20 RON
Extensia  Sabine Wren and Zeb Orrelios vine în ajutorul Rebeliunii prin adăugarea duoului Sabine Wren și Zeb Orrelios , în dinamica jocului. Star Wars: Imperial Assault –  Sabine Wren and Zeb Orrelios Ally Pack este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Sabine Wren and Zeb...
93,00 RON 83,70 RON
Spring of Meadow este finalul mult așteptat al trilogiei lui Uwe Rosenberg, având înaintea sa Cottage Garden și Indian Summer. Jocul este amplasat ca acțiune între cele două, iar fanii seriei vor observa elemente din primele două jocuri în Spring of Meadow. "
Spring of Meadow este finalul mult...
243,00 RON 194,40 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! "
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 207,20 RON
Această variantă a jocului Fluxx   are tematica îndrăgitului serial science fiction Star Trek şi pregăteşte jucătorii pentru o aventură haotică în Spațiu! Ca întotdeauna, regulile se află în continuă schimbare, însă se începe cu regula simplă de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte, dar după...
Această variantă a jocului Fluxx...
109,00 RON 98,10 RON
Această variantă a jocului Fluxx   are tematica îndrăgitului serial science fiction Star Trek şi pregăteşte jucătorii pentru o aventură haotică în Spațiu! Ca întotdeauna, regulile se află în continuă schimbare, însă se începe cu regula simplă de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte, dar după...
Această variantă a jocului Fluxx...
109,00 RON 98,10 RON
În Patchwork Express , doi jucători se află în competiţie pentru a construi cea mai arătoasă (şi mai valoroasă ca scor) "peticeală"! La început, piesele sunt aşezate în mod aleator în cerc, în jurul tablei de contorizare a timpului, iar jucătorii iau 5 nasturi (punctele din joc). La fiecare...
În Patchwork Express , doi jucători...
97,00 RON 82,45 RON
Chihlimbar arămiu se ascunde în minele adânci. Istoricii spun ca cei din comunitatea Arzian îl apreciau mai mult decât apreciau aurul sau argintul, fiind un simbol al puterii. Near and Far: Amber Mines este o expansiune și necesită jocul de bază Near and Far. Sleeve-uri necesare pentru...
Chihlimbar arămiu se ascunde în...
133,00 RON 99,75 RON
Intră în dungeon, omoară toate creaturile pe care le întâlnești, trădează-ți prietenii și fură-le toate lucrurile, ia comoara și fugi! Dar nu uita să fii atent la tematica Rick and Morty. Cyborgs, alieni și demoni își fac apariția în acest joc. "
Intră în dungeon, omoară toate...
137,00 RON 123,30 RON
Munchkin Marvel aduce aceeași luptă pentru putere și nivele, dar cu temtică din seriile de benzi desenate Marvel. Jocul poate fi considerat de sine stătător, sau poate fi integrat cu seriile Munchkin X-Men sau Munchkin Impossible. "
Munchkin Marvel aduce aceeași...
143,00 RON 128,70 RON
Roma nu a fost construită într-o singură zi, însă împreună cu prietenii tăi o poți construi în 2 ore. Condu legiunile romane de-a lungul teritoriului și descurcă-te cu revoltele cauzate de triburile din zonele cucerite! "
Roma nu a fost construită într-o...
359,00 RON 305,15 RON
Century - Eastern Wonders este al treilea joc dintr-o serie de jocuri istorice care urmăresc dezvoltarea fiecărui secol. În urmă cu secole, comerțul cu condimente a fost nevoit să caute rute alternative de negoț. Acest lucru a dus la descoperirea insulelor de condimente unde se găsesc cele mai...
Century - Eastern Wonders este al...
193,00 RON 173,70 RON
Jucătorii intră în rolul managerilor unor orașe ale Imperiului Roman. Scopul lor este să își dezvolte orașul, să îl crească și să îl aducă la nivelul de prosperitate al Romei. "
Jucătorii intră în rolul managerilor...
267,00 RON 213,60 RON
359,00 RON 287,20 RON
Istoria este un râu crud care curge molcom de-a lungul anilor. De la începuturile timpului civilizații au crescut și s-au năruit, altele dezvoltându-se peste cenușa lor. "
Istoria este un râu crud care curge...
139,00 RON 111,20 RON
Mystic Vale: Twilight Garden aduce noi cărți ce extind deck-ul de bază și le , oferă jucătorilor noi posibilități de combinații pentru a ajuta druizii să iasă victorioși din război. Twilight Garden  este o extensie și necesită jocul de bază  Mystic Vale . "
Mystic Vale: Twilight Garden...
217,00 RON 162,75 RON
Dacă te-ai duce la zoo după căderea nopții ai vedea ritualurile animalelor pe care le-ai vizitat în timpul zilei. Și dacă ai sta până noaptea târziu, ai vedea atracția principală - Kung Fu Zoo. "
Dacă te-ai duce la zoo după căderea...
159,00 RON 135,15 RON
Heroes of Land, Air & Sea este un board game de tip 4X care spune povestea luptei dintre orci și oameni, pitici și elfi, dar și a regatelor ce sunt în război. "
Heroes of Land, Air & Sea este...
509,00 RON 458,10 RON
Această extensie aduce 4 seturi noi de cărți, oferind mai multă strategie jocului. Millennium Blades: Final Bosses este o extensie şi necesită jocul de bază Millennium Blades . "
Această extensie aduce 4 seturi noi...
63,00 RON 47,25 RON
Descoperă atacul aliaților asupra Olandei din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Operațiunea a purtat numele Market-Garden și a ținut din 17 Septembrie până pe 23 Septembrie. "
Descoperă atacul aliaților asupra...
307,00 RON 276,30 RON
Marele incendiu din Londra a distrus 13.000 de case și a lăsat 90 la sută din populație pe drumuri. Însă, tu nu ești doar un simplu spectator. Soarta Londrei se află în mâinile tale. Alege ce districte vei salva și pe care le vei sacrifica focului! "
Marele incendiu din Londra a distrus...
267,00 RON 213,60 RON
Antrenează-ți memoria alături de Nemo, Dory și prietenii lor! Descoperă acest joc de 48 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
29,00 RON 26,10 RON
Star Fluxx  este un joc de cărţi, care are ca temă science fictionul și explorarea spațiului, cu regulile în continuă schimbare. Precum la celelalte tipuri de Fluxx, jucătorii încep cu regulile de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 100 sleeve-uri...
Star Fluxx  este un joc de cărţi,...
83,00 RON 74,70 RON
Clank! se mută în spațiu. Recrutează aliați și adună o comoară nouă. Însă, ai grijă! Un pas greșit va atrage atenția teribilului Lord Eradikus care a cucerit întreaga galaxie. "
Clank! se mută în spațiu....
309,00 RON 278,10 RON
Tu ești contaminarea. Ești teama. Ești exact lucrul în fața căruia megacorporațiile lumii tremură. Hackerul din Matrice, elementul care le poate face lumea să se năruie. Descoperă-le cele mai ascunse secrete! "
Tu ești contaminarea. Ești teama....
113,00 RON 90,40 RON
O nouă cursă tehnologică începe. Tot mai multe companii doresc să creeze simțire artificială. Construirea unui robot e ușoară, însă nu și abilitatea de a-l face pe acesta să simtă. La final, numai o singură companie poate ieși învingătoare. "
O nouă cursă tehnologică începe. Tot...
303,00 RON 242,40 RON
Pregătește-te să devii Viking! În Riders of the North jucătorii trebuie să ducă la bun sfârșit raiduri asupra așezămintelor din apropiere pentru a-și impresiona căpetenia. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 75 sleeve-uri marime standard USA (56mmx87mm)
Pregătește-te să devii Viking! În...
289,00 RON 260,10 RON
Inițial, Meeples erau vehicule de luptă pentru locuitorii din Liliput. Intră în pielea unuia dintre acei conducători și adu la viață bătăliile din trecut. Dezvoltă-ți orașul și câștigă noi teritorii!
Inițial, Meeples erau vehicule de...
219,00 RON 175,20 RON
În acest joc, vrăjitori insurgenți pornesc la luptă pentru a recupera orașul Gateway. Fiecare jucător pornește cu o serie de resurse de bază, o rună și câțiva mercenari. "
În acest joc, vrăjitori insurgenți...
199,00 RON 159,20 RON
Dream Home: 156 Sunny Street  îți oferă noi moduri de a-ți crea casa ideală. Cu noi decorațiuni, camere, constructori și chiar moduri de a juca jocul, Dream Home devine mai creativ ca oricând. Dream Home: 156 Sunny Street este o expansiune și necesită jocul de bază Dream Home . "
Dream Home: 156 Sunny Street...
99,00 RON 79,20 RON