Loading

Filltreaza dupa

Pret
33 RON 306 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Scopul jocului este construirea unui turn cât mai înalt fără a-l darâma. Câștigă jocul ultimul jucător care a reusit așezarea unui bloc pe ultimul nivel fără ca turnul sa cadă! "
Scopul jocului este construirea unui...
57,00 RON 51,30 RON
Onitama: Sensei’s Path conține 16 noi cărți ce pot fi amestecate cu setul de bază pentru a dezvolta dinamica jocului. Onitama: Sensei’s Path este o expansiune și necesită jocul de bază Onitama. "
Onitama: Sensei’s Path conține 16...
73,00 RON 62,05 RON
În Patchwork Express , doi jucători se află în competiţie pentru a construi cea mai arătoasă (şi mai valoroasă ca scor) "peticeală"! La început, piesele sunt aşezate în mod aleator în cerc, în jurul tablei de contorizare a timpului, iar jucătorii iau 5 nasturi (punctele din joc). La fiecare...
În Patchwork Express , doi jucători...
97,00 RON 82,45 RON
ACEST PRODUS ESTE DETERIORAT ! În timpul transportului, cutia jocului a fost accidentată (produsul fiind în continuare sigilat). Hive este un joc de strategie care nu are o tablă de joc, ci piesele, plasate în fiecare tură concomitent, formează suprafaţa. Cele 22 de piese (11 albe şi...
ACEST PRODUS ESTE DETERIORAT !...
123,00 RON 98,40 RON
50 de povești misterioase se pregătesc să îți dea bătăi de cap în acest joc ce promite să îți facă pielea de găină. Va trebui să reconstitui crimele care au avut loc, pentru ca astfel să rezolvi misterele şi să afli cine este criminalul! "
50 de povești misterioase se...
39,00 RON 35,10 RON
În timp ce Qwirkle pare foarte simplu deoarece presupune doar o potrivire de culori şi de forme, este totusi un joc ce necesită manevre strategice şi tactici bine planificate. Jocul conţine 108 piese de lemn, cu şase simboluri diferite si în şase culori fiecare. Utilizând aceste piese,...
În timp ce Qwirkle pare foarte...
39,00 RON 35,10 RON
Capturează alte piese între piesele tale pentru a le opri, dar fi atent, și adversarul tău poate face același lucru! Piesele vor schimba tabără de zeci de ori într-un singur joc. "
Capturează alte piese între piesele...
103,00 RON 92,70 RON
În Topiary, jucătorii trebuie să plaseze vizitatorii la marginea unei frumoase grădini pentru ca aceștia să aibă cea mai bună imagine asupra sclpturilor vii din acel loc. "
În Topiary, jucătorii trebuie să...
163,00 RON 114,10 RON
Jucătorii intră în rolul unor vrăjitori care se confruntă în arena Tash-Kalar , fie în echipe, fie individual, pentru a-şi dovedi măiestria! Folosind-se de minioni, ei pot crea modalităţi magice pentru a invoca creaturi puternice şi apoi folosindu-le să distrugă forţele inamice. Jocul include...
Jucătorii intră în rolul unor...
169,00 RON 152,10 RON
În Axio, jucătorii adaugă pe rând piese într-o zonă comună. De fiecare dată când pui o piesă - fiecare având unul sau două simboluri colorate - primești puncte de acel fel. "
În Axio, jucătorii adaugă pe rând...
149,00 RON 104,30 RON
Totul se sfârșește. De la schimbarea anotimpurilor la moartea marilor legende, Orașul de Smarald nu este străin de schimbările pe care le aduce trecerea timpului. Meditations on the Ephemeral  este o expansiune și necesită jocul de bază Legend of the Five Rings: The Card Game . "
Totul se sfârșește. De la schimbarea...
83,00 RON 49,80 RON
Această extensie transformă arena, îmbină timpul și spațiul, aducând la viață viziuni ale lucrurilor ce vor veni. Tash-Kalar: Arena of Legends – Etherweave este o extensie și necesită jocul de bază   Tash-Kalar: Arena of Legends . "
Această extensie transformă arena,...
59,00 RON 35,40 RON
Acest joc provoacă jucătorii să își încerce norocul în deșert. Strecoară-ți caravanele și descoperă oazele! Mai mult, poți bloca anumite porțiuni de deșert. "
Acest joc provoacă jucătorii să își...
239,00 RON 167,30 RON
Creză propria pădure! Alege copacii cu grijă și plantează-i astfel încât pădurea ta să se dezvolte armonios. Umbra copacilor tăi îi va încetini pe adversari, dar nu uita de lumina soarelui ce este mereu schimbătoare. "
Creză propria pădure! Alege copacii...
183,00 RON 164,70 RON
Azulejos, plăcile de ceramică albe și albastre au atras atenția regelui Portugaliei Manuel I atunci când acesta a fost in Alhambra. Văzându-le, regele a cerut același tip de ornamente pentru palatul său. În Azul, jucătorii aranjează plăcile de ceramică pentru a decora palatul. "
Azulejos, plăcile de ceramică albe...
223,00 RON 200,70 RON
Alege zaruri și utilizează instrumentele puse la dispoziție de jocul Sagrada pentru a construi propriul tău vitraliu. Artizanul care are cel mai mare scor bazat pe culori câștigă! "
Alege zaruri și utilizează...
219,00 RON 197,10 RON
O nouă cursă tehnologică începe. Tot mai multe companii doresc să creeze simțire artificială. Construirea unui robot e ușoară, însă nu și abilitatea de a-l face pe acesta să simtă. La final, numai o singură companie poate ieși învingătoare. "
O nouă cursă tehnologică începe. Tot...
303,00 RON 212,10 RON
În Torres, jucătorii încearcă să creeze un castel și să își poziționeze cavalerii în puncte strategice. Fiecare jucător are un număr limitat de cărți de acțiune și de cavaleri, ca urmare fiecare mișcare este crucială. "
În Torres, jucătorii încearcă să...
189,00 RON 170,10 RON
V-CUBE este un cub de calitate superioară, multicolorat, cu rotație fină și o durabilitate excelentă, ideal și pentru concursuri. "
V-CUBE este un cub de calitate...
169,00 RON 101,40 RON
V-CUBE este un cub de calitate superioară, multicolorat, cu rotație fină și o durabilitate excelentă, ideal și pentru concursuri. "
V-CUBE este un cub de calitate...
159,00 RON 95,40 RON
V-CUBE este un cub de calitate superioară, multicolorat, cu rotație fină și o durabilitate excelentă, ideal și pentru concursuri. "
V-CUBE este un cub de calitate...
109,00 RON 92,65 RON
V-CUBE este un cub de calitate superioară, multicolorat, cu rotație fină și o durabilitate excelentă, ideal și pentru concursuri. "
V-CUBE este un cub de calitate...
99,00 RON 59,40 RON
V-CUBE este un cub de calitate superioară, multicolorat, cu rotație fină și o durabilitate excelentă, ideal și pentru concursuri. "
V-CUBE este un cub de calitate...
99,00 RON 89,10 RON
Această extensie conține 2 piese ce reprezintă insecta Pillbug, care are propriile reguli de comportament și mișcare. Hive: The Pillbug  este o extensie şi necesită jocul de bază   Hive .  "
Această extensie conține 2 piese ce...
37,00 RON 33,30 RON
Ricochet Robots este mai puţin un joc şi mai mult un puzzle, ceea ce explică de ce există o multitudine de soluţii şi posibilităţi ciudate. Există o tablă de joc modulară compusă din patru bucăţi care formează o cameră mare cu pereţi răspândiţi peste tot. De asemenea, pe tabla de joc există...
Ricochet Robots este mai puţin un...
149,00 RON 134,10 RON
Onitama  este un joc abstract de strategie care are un început variabil. Fiecare participant pornește cu 5 piese aflate pe părți opuse ale tablei de joc, precum și un set de cărți care vor dicta mișcările permise pentru fiecare pion. "
Onitama  este un joc abstract de...
173,00 RON 155,70 RON
Această colecție conține peste 50 de jocuri clasice (precum șah, table, Nu te supăra, frate!, etc ). Elementele componente regăsite înăuntrul cutiei pot fi utilizate și combinate în așa fel încât să poată fi utilizate în peste 50 de variante diferite. "
Această colecție conține peste 50 de...
53,00 RON 47,70 RON
Electronic Labyrinth este similar cu jocul Labyrinth , diferența fiind dată de cartea electronică folosită pentru rezolvarea interacțiunilor dintre jucători și tabla de joc. "
Electronic Labyrinth este similar...
239,00 RON 203,15 RON
Condu stolul cel mai impresionant, având grijă de hrănirea sa, de construirea cuiburilor și de clocirea ouălelor. Alegerea acțiunilor este simplă, dar când zboară o pasăre, zboară toate! Poți alege cu grijă acțiunile pentru a fi în avantaj atunci când pleacă stolul? "
Condu stolul cel mai impresionant,...
159,00 RON 119,25 RON
În jocul abstract  Connect Four trebuie să formezi un șir de patru piese pentru a câștiga. Aceasta este o ediție de călătorie, compactă, şi cu piese mici.
În jocul abstract  Connect Four...
49,00 RON 44,10 RON
Simplu şi totuşi complicat, străvechi şi totuşi o experienţă nouă de fiecare dată. Jocul regal de strategie este acum disponibil în calitate superioară, cu piese mari din lemn. Un joc clasic tradiţional, în care contează doar abilităţile adversarului şi niciodată norocul. "
Simplu şi totuşi complicat,...
93,00 RON 83,70 RON
Revine jocul clasic de origine chinezească. Această ediţie de calitate superioară conţine 55 de piese de dimensiuni mari, precum şi 24 de variante de reguli. Aspect elegant, calitate excepţională şi distracţie garantată. "
Revine jocul clasic de origine...
87,00 RON 73,95 RON
În acest joc de logică abstractă trebuie avută în vedere şi eliminată pe cât posibil aglomeraţia de la locul de muncă! Există 55 de provocări de rezolvat, care devin din ce în ce mai complexe. "
În acest joc de logică abstractă...
109,00 RON 92,65 RON
Scopul jocului este să faci o linie de patru dintre piesele tale (vertical, orizontal sau în diagonală). Noutatea este că ai piese de mai multe marimi, care pot ”înghiți” piesele adversarilor de marimi inferioare. "
Scopul jocului este să faci o linie...
143,00 RON 128,70 RON
Quixo este un joc asemanător cu X și 0, jucătorii incercând să facă un șir cu piese având același simbol. "
Quixo este un joc asemanător cu X...
103,00 RON 92,70 RON
Quixo este un joc asemanător cu X și 0 , jucătorii incercând să facă un șir cu piese având același simbol. "
Quixo este un joc asemanător cu X...
157,00 RON 109,90 RON
În  Pylos   vrei să pui primul ultima bilă, în vârful piramidei. Sună simplu, nu?
În  Pylos   vrei să pui primul...
103,00 RON 92,70 RON
Hive este un joc de strategie care nu are o tablă de joc, ci piesele, plasate în fiecare tură concomitent, formează suprafaţa. Cele 22 de piese (11 albe şi 11 negre) reprezintă diverse insecte care au moduri unice de a se muta, iar jucătorii trebuie să facă în aşa fel încât să înconjoare...
Hive este un joc de strategie care...
149,00 RON 134,10 RON
În Hey, That's My Fish! , jucătorii trebuie să prindă cât mai mulţi peşti cu ajutorul pinguinilor lor. În fiecare tură, jucătorii pot mişca câte un pinguin într-o linie dreaptă pe tabla cu hexagoane cu peşti pe ele. Se colecţionează hexagonul de pe care a pornit pinguinul, lăsând astfel un gol...
În Hey, That's My Fish! , jucătorii...
77,00 RON 69,30 RON
În timp ce Qwirkle pare foarte simplu deoarece presupune doar o potrivire de culori şi de forme, este totusi un joc ce necesită manevre strategice şi tactici bine planificate. Jocul conţine 108 piese de lemn, cu şase simboluri diferite si în şase culori fiecare. Utilizând aceste piese,...
În timp ce Qwirkle pare foarte...
147,00 RON 132,30 RON
Onitama: Way of the Wind contine 10 noi carti ce pot fi amestecate cu setul de baza pentru a dezvolta dinamica jocului si o miniatura Wind Spirit. Onitama: Way of the Wind este o expansiune și necesita jocul de baza  Onitama.
Onitama: Way of the Wind contine...
89,00 RON 80,10 RON
The Duke  este un joc de strategie dinamic, cu temă feudală. Unitățile sunt caracterizate de piese de lemn, având pe fiecare față o altă postură (ofensivă sau defensivă) a unității. După ce activezi o unitate o vei întoarce pe partea cealaltă, schimbânu-i modul de acțiune, air scopul final este...
The Duke  este un joc de strategie...
209,00 RON 146,30 RON
The Duke  este un joc de strategie dinamic, cu temă feudală. Unitățile sunt caracterizate de piese de lemn, având pe fiecare față o altă postură (ofensivă sau defensivă) a unității. După ce activezi o unitate o vei întoarce pe partea cealaltă, schimbânu-i modul de acțiune, air scopul final este...
The Duke  este un joc de strategie...
77,00 RON 46,20 RON
The Duke  este un joc de strategie dinamic, cu temă feudală. Unitățile sunt caracterizate de piese de lemn, având pe fiecare față o altă postură (ofensivă sau defensivă) a unității. După ce activezi o unitate o vei întoarce pe partea cealaltă, schimbânu-i modul de acțiune, air scopul final este...
The Duke  este un joc de strategie...
67,00 RON 40,20 RON
50 de povesti misterioase se pregatesc sa iti dea batai de cap in acest joc ce promite sa iti faca pielea de gaina. Va trebui sa reconstitui crimele care au avut loc, pentru ca astfel sa rezolvi misterele si sa afli cine este criminalul!
50 de povesti misterioase se...
39,00 RON 35,10 RON
50 de povesti misterioase se pregatesc sa iti dea batai de cap in acest joc ce promite sa iti faca pielea de gaina. Va trebui sa reconstitui crimele care au avut loc, pentru ca astfel sa rezolvi misterele si sa afli cine este criminalul!
50 de povesti misterioase se...
39,00 RON 35,10 RON
Acest produs cu licenta este un omagiu adus lui Mickey Mouse , la aniversarea sa de 90 de an i. Setul de sah este perfect pentru colectia oricarui fan Disney.
Acest produs cu licenta este un...
339,00 RON 305,10 RON
In jocul Passtally , jucatorii se intrec prin plasarea strategica a placilor de joc, in speranta de a crea cele mai inteligente rute de legatura intre piese. Cine a adunat cele mai multe piese, are si cele mai multe puncte si astfel, victoria ii apartine!
In jocul Passtally , jucatorii se...
163,00 RON 146,70 RON
In jocul Bosk , pe parcursul unui an, jucatorii ingrijesc o anumita specie de copaci care infloreste pe terenul unui minunat Parc National. Primavara, jucatorii isi cresc cu atentie copacii, obtinand vara puncte pentru fiecare drumet incantat de traseul parcurs. Cand vine toamna, frunzele...
In jocul Bosk , pe parcursul unui...
249,00 RON 224,10 RON
In jocul Azul, jucatorii sunt artizani ai secolului al XVI-lea, care locuiesc in Portugalia si care au sarcina de a decora cu placi de gresie Pavilionul de Vara al regelui Manuel I.  Azul Summer Pavilion promite sa va incante privirea prin frumusetea modelelor si sa va antreneze istetimea. 
In jocul Azul, jucatorii sunt...
229,00 RON 206,10 RON
Fii primul care resuseste sa adune cele 4 forme diferite fie pe o linie, o coloana sau pe una din placutele patrate. Quantik se distinge prin reguli simple si clare care iti provoaca logica si tactica.
Fii primul care resuseste sa adune...
149,00 RON 134,10 RON
Crystal Mosaic imbunatateste experienta de joc, oferind un aspect organizat, extrem de ordonat pe plansa jucatorilor. Tablele de joc,  nou concepute , cu doua fete sunt incluse in cutie oferind provocari interesante chiar si pentru cel mai puternic jucator Azul! Contine: - 4 suprapuneri...
Crystal Mosaic imbunatateste...
87,00 RON 78,30 RON
In jocul Inner Compass , tu esti unul dintre cele patru personaje care se afla in cautarea sensului vietii. Fa alegerile potrivite in viata, experimenteaza spectrul complet de emotii, creaza amintiri memorabile si, in cele din urma, gaseste-ti propria busola interioara. Cel mai inspirat jucator...
In jocul Inner Compass , tu esti...
223,00 RON 200,70 RON
In aceasta editie a celebrului joc Povesti Intunecate, scenariile sunt cu adevarat infricosatoare! 50 de povesti misterioase se pregatesc sa iti dea batai de cap in acest joc ce promite sa iti faca pielea de gaina. Va trebui sa reconstitui crimele care au avut loc, pentru ca astfel sa rezolvi...
In aceasta editie a celebrului joc...
39,00 RON 35,10 RON
Povesti Intunecate: Editia Filme Fantasy include 50 de carti de joc cu mistere pline de umor negru din lumea Filmelor Fantasy!
Povesti Intunecate: Editia Filme...
39,00 RON 35,10 RON
Povesti Intunecate: Editia Filme Fantasy include 50 de carti de joc cu enigme inspirate din cazuri reale. Esti pregatit sa le descoperi?
Povesti Intunecate: Editia Filme...
39,00 RON 35,10 RON
Conduceti fortele binelui alaturi de Galadriel, Aragorn, Frodo si Gandalf the Grey, sau stapaniti fortele raului, inclusiv pe Gollum, Nazgûl, Saruman si Dark Lord Sauron! Batalia epica dintre bine si rau se desfasoara in acest Set de Sah de Colectie. Include 32 de piese sculptate fin si o...
Conduceti fortele binelui alaturi de...
339,00 RON 305,10 RON