Loading

Filltreaza dupa

Pret
22 RON 171 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Aceste cuburi de construcție cu 27 de animăluțe sunt perfecte pentru cei mici, fiind nu doar distractive, dar și educative. "
Aceste cuburi de construcție cu 27...
69,00 RON 62,10 RON
În Jungle Speed îți vei testa spiritul de observație și reflexele. Ai nevoie de o mână sigură (ceea ce va fi greu între atâtea râsete). Totemul de lemn va sta în mijlocul mesei și-l va aştepta pe cel cu cele mai bune reflexe pentru a-i aduce victoria. Fiecare jucător primește un rând de cărți...
În Jungle Speed îți vei testa...
87,00 RON 78,30 RON
Antrenează-ți memoria alături de Nemo, Dory și prietenii lor! Descoperă acest joc de 48 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
29,00 RON 26,10 RON
Antrenează-ți memoria alături de Manny, Sid și prietenii lor! Descoperă acest joc de 28 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
27,00 RON 24,30 RON
Acest joc ajută copiii să învețe noțiuni noi precum mai mic sau mai mare. Desfăcând puiuții ei trebuie să învețe să îi potrivească, învățând în același timp să numere. "
Acest joc ajută copiii să învețe...
79,00 RON 71,10 RON
Aceste cuburi simpatice vor ajuta copiii să descopere alfabetul, în același timp permitându-le să se distreze și să creeze un turnuleț de aproximativ 1 metru înălțime. "
Aceste cuburi simpatice vor ajuta...
69,00 RON 55,20 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii. Tematica acestui joc este matematica. "
Brainbox  este un joc de atenție....
67,00 RON 60,30 RON
În acest joc de creat și spus povești, rolul naratorului se schimbă în fiecare rundă, în timp ce jucătorii ceilalți au posibilitatea de a oferi sugestii pentru a modifica povestea. "
În acest joc de creat și spus...
97,00 RON 87,30 RON
Un joc extrem de amuzant de interacțiune verbală, Alias Junior împarte copiii în echipă și aceștia vor trebui să găsească cea mai bună modalitate să explice și să descrie un cuvânt înscris pe o carte extrasă. Coechipierii trebuie să ghicească cuvântul, care poate fi prezentat cu ajutorul...
Un joc extrem de amuzant de...
79,00 RON 71,10 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii. Tematica acestui joc este alfabetul "
Brainbox  este un joc de atenție....
57,00 RON 51,30 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul desenelor animate cu Scooby Doo . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
63,00 RON 56,70 RON
Scopul acestui joculeț simpatic este realizarea unui linii cu 3 dintre piesele tale (vertical, orizontal sau în diagonală), dar le poți pune și una peste alta, inclusiv peste ale adversarului! Atenție însă, trebuie să ții minte ce piesă se alfă dedesubt, ca nu cumva să îți strice strategia! "
Scopul acestui joculeț simpatic este...
133,00 RON 93,10 RON
În jocul abstract  Connect Four trebuie să formezi un șir de patru piese pentru a câștiga. Aceasta este o ediție de călătorie, compactă, şi cu piese mici.
În jocul abstract  Connect Four...
49,00 RON 44,10 RON
Jucătorii trebuie să își ghideze furnicile prin frunziș cât de repede pot, însă păianjenii așteaptă prin desiș, gata oricând să coboare asupra neștiutoarelor insecte! Trebuie deci găsită o modalitate și un timp potrivit pentru mișcare și unul pentru ascuns! "
Jucătorii trebuie să își ghideze...
189,00 RON 132,30 RON
Magicienii încearcă să treacă prin labirint, fără a se lovi de zidurile invizibile. O memorie bună îi va ajuta să-l străbată, dar și un pic de dexteritate!
Magicienii încearcă să treacă prin...
163,00 RON 114,10 RON
Chickyboom este un joc distractiv de echilibristică. Strânge cât mai multe găini, roți și baloturi înainte ca bârna pe care stau, aflată în echilibru precar, să se răstoarne. "
Chickyboom este un joc distractiv...
133,00 RON 113,05 RON
Dobble este un joc de cărţi în care jucătorii încearcă să găsească imaginea duplicată între o carte şi o alta. Imaginile pot fi de dimensiuni diferite. Cărţile sunt rotunde şi dispun de un set de imagini colorate cum ar fi insecte, plante, simboluri şi smiley face-uri. Fiecare carte este...
Dobble este un joc de cărţi în...
77,00 RON 69,30 RON
Smart Car  este un joc pentru copii distractiv, dar şi isteţ în acelaşi timp! Cu toate că a asambla o maşină din 4 bucăţi pare a fi simplu, de fapt nu este. Jocul propune 48 de provocări în cazul în care modelul rămâne acelaşi, iar planurile de construcţie a automobilului devin din ce în ce...
Smart Car  este un joc pentru copii...
149,00 RON 134,10 RON
În Road Block trebuie să plasezi toate maşinile de poliţie pe tablă şi să împiedici evadarea infractorului (care se află în maşina roşie). Jocul aduce 60 de provocări ce stimulează gândirea logică. "
În Road Block trebuie să plasezi...
113,00 RON 101,70 RON
Fiecare jucător trebuie să construiască o planetă pentru a acomoda unul dintre animăluţele din Micul prinţ : vulpea, oaia, elefantul şi şarpele. Atenţie însă, noua casă nu trebuie să aibă prea mulţi vulcani sau baobabi! "
Fiecare jucător trebuie să...
93,00 RON 83,70 RON
Poți să faci lumină atunci când este întuneric? Day and Night este un joc deosebit de bun pentru copii mici, de logică și în același timp este și  distractiv. Acesta oferă culori, forme și siluete care pot fi combinate pe măsură ce copilul începe să-și de-a seama cum trebuie rezolvată...
Poți să faci lumină atunci când este...
149,00 RON 134,10 RON
Catan: Junior este o versiune pentru copii a bine-cunoscutului  Catan . În timp ce jocul rămâne în cea mai mare parte același - cu jucători ce colecţionează și comercializează resurse în scopul de a construi - diferă modalitatea de aranjare a jocului dar şi grafica. În loc de a fi coloniști,...
Catan: Junior este o versiune...
139,00 RON 125,10 RON
Acest joc de copii presupune contruirea unui castel conform unor imagini existente în cartea inclusă înăuntru. Aceste castele se pot construi fie punând piatră peste piatră, fie turn peste turn, şi, ca rezultat, abilităţile de gândire şi proiectare spaţială ale celor mici vor deveni mai bune....
Acest joc de copii presupune...
149,00 RON 134,10 RON
Crează o modalitate prin care cavalerul şi prinţesa lui să se reunească prin utilizarea acestor frumoase turnuri si scări! Cavalerul şi prinţesa pot urca şi coborî doar prin intermediul scărilor, prin urmare jocul oferă atât copiilor cât şi adulţilor o modalitate distractivă de a-şi testa sau...
Crează o modalitate prin care...
149,00 RON 134,10 RON
O extensie pentru Rory's Story Cubes . Conține 3 zaruri noi cu 18 de imagini cu acțiuni tematice. Poate fi jucată împreuna cu jocul original sau ca joc de sine stătător.
O extensie pentru Rory's Story...
25,00 RON 22,50 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul benzilor desenate Moomin . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
69,00 RON 48,30 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul serialului Dr Who . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat. "
Această variantă de Rory's Story...
64,00 RON 44,80 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul serialului Adventure Time . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
63,00 RON 56,70 RON
Calatoreste in lumea Bobitei si Buburuzei cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra....
Calatoreste in lumea Bobitei si...
67,00 RON 60,30 RON
Descopera Orasele Lumii cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea...
Descopera Orasele Lumii cu acest...
67,00 RON 60,30 RON
Descopera Universul cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si...
Descopera Universul cu acest...
63,00 RON 56,70 RON
Descopera Romania cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si...
Descopera Romania cu acest BrainBox...
67,00 RON 60,30 RON
O extensie pentru Rory's Story Cubes . Conține 9 zaruri noi cu 54 de imagini cu acțiuni. Poate fi jucată împreuna cu jocul original sau ca joc de sine stătător.
O extensie pentru Rory's Story...
57,00 RON 51,30 RON
Ii poti ajuta pe cei sapte pitici sa o gaseasca pe Alba ca Zapada? Regulile jocului sunt incluse. 1) Alegeti o provocare. Deschideti sau inchideti usa / ferestrele asa cum este indicat in provocare. 2) Amplasati Regina Raului, Alba ca Zapada si cei sapte pitici in casa, pe baza...
Ii poti ajuta pe cei sapte pitici sa...
133,00 RON 119,70 RON
Mai mult decat un joc de pescuit, Fishing Day este o cursa inteligenta realizata din recunoasterea culorilor si a formelor, deductiei si provocarile de numarare.
Mai mult decat un joc de pescuit,...
109,00 RON 76,30 RON
Esti o broasca testoasa care provoaca un iepure fara teama... Ai o sansa? Da! Ghiceste numarul corect de carti pe care trebuie sa le iei de la gramada si cu cat esti mai precis, cu atat te deplasezi mai mult pe pista. In cazul in care presupuneti ca este mult mai departe, iepurele se va deplasa...
Esti o broasca testoasa care...
67,00 RON 60,30 RON
Oase, castroane cu mancare, sosete si multe alte comori pot fi descoperite de voi pentru a recompensa cateii! Treceti prin labirint pentru a afla care dintre catei va primi recompense si strigati „Viata de caine!” atunci cand il vedeti pe Azorel cu osul lui. Fii primul dintre prietenii...
Oase, castroane cu mancare, sosete...
49,00 RON 44,10 RON
Iti plac fluturii? Ei bine, si pisicutei din acest joc. Cu toate acestea, pisica are nevoie de tine si de prietenii tai pentru a il prinde sa se joace cu el. Aduna-ti prietenii, urmariti impreuna drumul fluturelui, in timp ce zboara din loc in loc, si spuneti unde s-a asezat ultima oara....
Iti plac fluturii? Ei bine, si...
49,00 RON 44,10 RON
Gainile au fost asaltate de ramele din gradina si au nevoie de tine si de prietenii tai pentru a le urmari si a le prinde. Cum puteti face acest lucru? Fiti atenti cu ce rama se lupta fiecare gaina, urmariti ramele pe cartonase si prindeti-o pe cea in cauza! Cand vedeti cartonasul cu gheara...
Gainile au fost asaltate de ramele...
49,00 RON 44,10 RON
Acest joc inteligent ofera posibilitatea copiilor de a invata geografie intr-un mod distractiv. Exista doua moduri diferite de joc: modulul "snap" sau potrivirea de perechi. Astfel, copiii vor asimila informatii utile despre cele 12 tari introduse in joc, de la asociere si potrivire, pana la...
Acest joc inteligent ofera...
29,00 RON 26,10 RON
Acest joc  Disney Favourite Classics va deveni, cu siguranta, preferatul intregii familii deoarece este inspirat din cele mai iubite filme de desene animate ale secolului XX. O veti intalni pe Alice, care coboara prin viziunea iepurelui, il veti vedea pe Dumbo care poate zbura, veti putea sta...
Acest joc  Disney Favourite Classics...
77,00 RON 69,30 RON
Inspirat de Muzeul de Istorie Naturala,  My First Dinosaur are doua moduri diferite de joc: modulul "snap" si potrivire de perechi. De exemplu, atunci cand jucati "snap" cu acest uimitor pachet de carti, veti afla de fiecare informatii noi despre fascinanta lume preistorica, cum ar fi: numele...
Inspirat de Muzeul de Istorie...
29,00 RON 26,10 RON
Acum jocul Alias este disponibil intr-un nou format, mai mic, mai practic, perfect pentru a fi luat in vacanta. Descoperiti cat de bine va descurcati in bucatarie testandu-va cunostintele gastronomice si incercand sa ghiciti produse de cofetarie si delicatese gourmet.
Acum jocul Alias este disponibil...
57,00 RON 51,30 RON
Acum jocul Alias este disponibil intr-un nou format, mai mic, mai practic, perfect pentru a fi luat in vacanta. Natura este plina de minuni, de la fiare salbatice la animale de companie! Explorati cuvintele din lumea salbatica a naturii si vedeti cate cuvinte puteti explica si ghici.
Acum jocul Alias este disponibil...
57,00 RON 51,30 RON
Carcassonne Junior este o varianta mult simplificata a jocului Carcassonne, care la randul lui a fost vandut in milioane de exemplare. Celor mici le face la fel de multa placere sa-l joace, ca si celor mari. Aici nu trebuie sa numarati puncte. Cine reuseste sa-si plaseze primul toti pionii in...
Carcassonne Junior este o varianta...
103,00 RON 92,70 RON
Cortex 2 IQ Party este un joc care iti testeaza gandirea, memoria si viteza. Foloseste-ti puterea creierului in timp ce concurezi cu alti jucatori in 8 provocari diferite, incluzand: deductie, potrivirea imaginilor, coordonare, labirinturi si multe altele! Pregatestete pentru o petrecere IQ...
Cortex 2 IQ Party este un joc care...
67,00 RON 60,30 RON
Cortex IQ Party 3 este un joc care iti testeaza gandirea, memoria si viteza. Foloseste-ti puterea creierului in timp ce concurezi cu alti jucatori in 8 provocari diferite, incluzand: deductie, potrivirea imaginilor, coordonare, labirinturi si multe altele!
Cortex IQ Party 3 este un joc care...
67,00 RON 60,30 RON
Pune-ti atentia, memoria si rapiditatea la incercare cu cel mai captivant joc de carti. Gaseste perechile, ghiceste piesele lipsa, gaseste iesirea din labirint..... si provocarile inca nu s-au sfarsit. Ai memorie buna, dar nu esti prea priceput la exercitii de logica? Nu gasesti perechea...
Pune-ti atentia, memoria si...
67,00 RON 60,30 RON
Un joc clasic pentru copii, Domino Kids devine repede indragit de cei mici datorita pieselor de joc pe care sunt desenate multe animalute simpatice. Fiecare piesa jucata adauga nu doar insiruiri de imagini dar si distractie la masa de joc. 
Un joc clasic pentru copii, Domino...
73,00 RON 65,70 RON
La fel ca in jocul clasic UNO , jucatorii trebuie sa potriveasca cartile aflate in mana lor cu cartea afisata in partea de sus a pachetului. Potrivirea cartilor se face atat in functie de culoare, cat si dupa numar. Tot ce aveti de facut este sa obtineti primul cele 500 de puncte necesare...
La fel ca in jocul clasic UNO ,...
63,00 RON 56,70 RON
My Very First Animal Upon Animal este un joc simpatic de stack-ing, special conceput pentru copii foarte mici si prescolari, care se remarca printr-un design frumos colorat si vesel.
My Very First Animal Upon Animal...
159,00 RON 143,10 RON
Rhino Hero este iar in actiune. Super-eroul din lumea animalelor escaladeaza fara pic de frica casele cele mai inalte in cautarea raufacatorilor. El este la fel de puternic ca un leu si la fel de inteligent ca o vulpe, dar si la fel de greu ca un rinocer. Astfel, chiar si cele mai robuste...
Rhino Hero este iar in actiune....
49,00 RON 44,10 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
63,00 RON 56,70 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
67,00 RON 60,30 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
63,00 RON 56,70 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
67,00 RON 60,30 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
67,00 RON 60,30 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii.
Brainbox  este un joc de atenție....
63,00 RON 56,70 RON
Cascavalul n-a fost niciodata mai gustos pentru cei sapte soricei nazdravani! Poti sa-i faci ca sa iasa la vedere din capcana gustoasa si sa vada toata lumea cat de bucurosi sunt?
Cascavalul n-a fost niciodata mai...
93,00 RON 83,70 RON
Jocul IQ Booster Spikescape! este un joc individual de tip brain teaser in care jucatorii trebuie sa salveze puii de arici, urmariti de 4 bursuci furiosi. Puii de arici s-au facut ghem si ii poti muta in grup prin rostogolire. Scopul tau este sa ii muti pana langa mama arici, fara ai urca...
Jocul IQ Booster Spikescape! este...
93,00 RON 83,70 RON