Loading

Filltreaza dupa

Pret
22 RON 229 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Aceste cuburi de construcție cu 27 de animăluțe sunt perfecte pentru cei mici, fiind nu doar distractive, dar și educative. "
Aceste cuburi de construcție cu 27...
69,00 RON 62,10 RON
În jocul UNO jucătorii încearcă să scape de cărțile din mână înaintea adversarilor. Această versiune a jocului este inspirată din filmul de animație Finding Dory. "
În jocul UNO jucătorii încearcă să...
69,00 RON 62,10 RON
În Jungle Speed îți vei testa spiritul de observație și reflexele. Ai nevoie de o mână sigură (ceea ce va fi greu între atâtea râsete). Totemul de lemn va sta în mijlocul mesei și-l va aştepta pe cel cu cele mai bune reflexe pentru a-i aduce victoria. Fiecare jucător primește un rând de cărți...
În Jungle Speed îți vei testa...
87,00 RON 78,30 RON
My little Scythe este un joc competitiv, pentru familie, în care fiecare jucător controlează două animale miniaturale care se îmbarcă într-o aventură în Regatul Pompei. Într-un efort de a fi primii care câștigă 4 trofee din 8 categorii posibile, jucătorii aleg să mute, să caute sau să creeze....
My little Scythe este un joc...
209,00 RON 188,10 RON
Antrenează-ți memoria alături de Nemo, Dory și prietenii lor! Descoperă acest joc de 48 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
29,00 RON 26,10 RON
Antrenează-ți memoria alături de Manny, Sid și prietenii lor! Descoperă acest joc de 28 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
27,00 RON 24,30 RON
Antrenează-ți memoria alături de Anna, Elsa și prietenii lor! Descoperă acest joc de 48 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
29,00 RON 26,10 RON
Antrenează-ți memoria alături de Minnie și prietenii săi! Descoperă acest joc de 48 de cărți care va desemna câștigător pe cel care reușește să formeze cele mai multe perechi de cărți. "
Antrenează-ți memoria alături de...
29,00 RON 26,10 RON
Acest joc ajută copiii să învețe noțiuni noi precum mai mic sau mai mare. Desfăcând puiuții ei trebuie să învețe să îi potrivească, învățând în același timp să numere. "
Acest joc ajută copiii să învețe...
79,00 RON 71,10 RON
Aceste cuburi simpatice vor ajuta copiii să descopere alfabetul, în același timp permitându-le să se distreze și să creeze un turnuleț de aproximativ 1 metru înălțime. "
Aceste cuburi simpatice vor ajuta...
69,00 RON 55,20 RON
Aceste cuburi simpatice vor ajuta copiii să descopere numerele, în același timp permitându-le să se distreze și să creeze un turnuleț de aproximativ 1 metru înălțime. "
Aceste cuburi simpatice vor ajuta...
69,00 RON 58,65 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii. Tematica acestui joc este matematica. "
Brainbox  este un joc de atenție....
63,00 RON 56,70 RON
O cursă amuzantă are loc la școală. Pungașii fug de colo colo încercând să prindă câți mai mulți pești, dar supraveghetorul încearcă să-i prindă pe ei, pentru a aduce puțină ordine în școală. Care dintre ei va avea mai mult succes? "
O cursă amuzantă are loc la școală....
137,00 RON
În acest joc de creat și spus povești, rolul naratorului se schimbă în fiecare rundă, în timp ce jucătorii ceilalți au posibilitatea de a oferi sugestii pentru a modifica povestea. "
În acest joc de creat și spus...
97,00 RON 87,30 RON
Pregătește-te să redescoperi animalele cu noul joc Dobble Animals . Dobble este un joc de cărţi în care jucătorii încearcă să găsească imaginea duplicată între o carte şi o alta. Imaginile pot fi de dimensiuni diferite. Cărţile sunt rotunde şi dispun de un set de imagini colorate cum ar fi...
Pregătește-te să redescoperi...
73,00 RON 65,70 RON
Brainbox  este un joc de atenție. În fiecare rundă vei primi o carte nouă și vei avea 10 secunde la dispoziție să reții cât mai multe detalii. Tematica acestui joc este alfabetul "
Brainbox  este un joc de atenție....
57,00 RON 51,30 RON
The Joker, Catwoman, The Riddler, and Poison Ivy încearcă să fure cât mai multe bijuterii, folosindu-se de zaruri si abilitățile individuale. "
The Joker, Catwoman, The Riddler,...
79,00 RON 71,10 RON
O cursă amuzantă are loc la școală. Pungașii fug de colo colo încercând să prindă câți mai mulți pești, dar supraveghetorul încearcă să-i prindă pe ei, pentru a aduce puțină ordine în școală. Care dintre ei va avea mai mult succes? "
O cursă amuzantă are loc la școală....
199,00 RON
Ajut-o pe Scufița Roșie să ajungă la casa bunicii.
Ajut-o pe Scufița Roșie să ajungă la...
139,00 RON 125,10 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul desenelor animate cu Loony Tunes . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
64,00 RON 57,60 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul desenelor animate cu Scooby Doo . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
63,00 RON 56,70 RON
Această variantă de  Battleship conține atmosfera și elementele ediției din 1967. "
Această variantă de  Battleship...
149,00 RON 134,10 RON
Scopul acestui joculeț simpatic este realizarea unui linii cu 3 dintre piesele tale (vertical, orizontal sau în diagonală), dar le poți pune și una peste alta, inclusiv peste ale adversarului! Atenție însă, trebuie să ții minte ce piesă se alfă dedesubt, ca nu cumva să îți strice strategia! "
Scopul acestui joculeț simpatic este...
133,00 RON 119,70 RON
Jucătorii trebuie să își ghideze furnicile prin frunziș cât de repede pot, însă păianjenii așteaptă prin desiș, gata oricând să coboare asupra neștiutoarelor insecte! Trebuie deci găsită o modalitate și un timp potrivit pentru mișcare și unul pentru ascuns! "
Jucătorii trebuie să își ghideze...
189,00 RON 170,10 RON
Creaturi extraterestre şi-au lăsat diversele membre prin spaţiu şi jucătorii trebuie să le asambleze repede şi să le prindă!  Cartonaşele cu ilustraţii se plasează cu faţa în jos şi sunt dezvăluite tură de tură, iar atunci când o a treia parte a unui monstruleţ este astfel întoarsă, jucătorii se...
Creaturi extraterestre şi-au lăsat...
114,00 RON 96,90 RON
Chickyboom este un joc distractiv de echilibristică. Strânge cât mai multe găini, roți și baloturi înainte ca bârna pe care stau, aflată în echilibru precar, să se răstoarne. "
Chickyboom este un joc distractiv...
133,00 RON 113,05 RON
Dobble este un joc de cărţi în care jucătorii încearcă să găsească imaginea duplicată între o carte şi o alta. Imaginile pot fi de dimensiuni diferite. Cărţile sunt rotunde şi dispun de un set de imagini colorate cum ar fi insecte, plante, simboluri şi smiley face-uri. Fiecare carte este...
Dobble este un joc de cărţi în...
73,00 RON 65,70 RON
Această variantă a jocului Krosmaster: Arena  este concepută pentru micii jucători (cu vârste începând de la 7 ani) şi este puţin simplificat. Include o tablă de joc cu 2 feţe, 30 de scenarii şi 4 figurine (ce pot fi utilizate ulterior şi în Arena ). Toți jucătorii îşi construiesc echipa...
Această variantă a jocului...
269,00 RON 228,65 RON
Ajută porcuşorii să-şi construiască locuinţele în aşa fel încât, chiar dacă sunt afară la joacă, să nu poată ajunge lupul cel rău la ei! "
Ajută porcuşorii să-şi construiască...
139,00 RON 125,10 RON
Smart Car  este un joc pentru copii distractiv, dar şi isteţ în acelaşi timp! Cu toate că a asambla o maşină din 4 bucăţi pare a fi simplu, de fapt nu este. Jocul propune 48 de provocări în cazul în care modelul rămâne acelaşi, iar planurile de construcţie a automobilului devin din ce în ce...
Smart Car  este un joc pentru copii...
149,00 RON 134,10 RON
În Road Block trebuie să plasezi toate maşinile de poliţie pe tablă şi să împiedici evadarea infractorului (care se află în maşina roşie). Jocul aduce 60 de provocări ce stimulează gândirea logică. "
În Road Block trebuie să plasezi...
113,00 RON 101,70 RON
5 pinguini se află o pantă alunecoasă! Sloiurile de gheaţă scârţâie şi alunecă, prin urmare pinguinii se duc în toate direcţiile. Poţi aranja bucăţile de gheaţă astfel încât acestea să se încadreze perfect în tabla de joc? Poți, în acelaşi timp, să te şi asiguri că toţi pinguinii se află în...
5 pinguini se află o pantă...
113,00 RON 101,70 RON
Fiecare jucător trebuie să construiască o planetă pentru a acomoda unul dintre animăluţele din Micul prinţ : vulpea, oaia, elefantul şi şarpele. Atenţie însă, noua casă nu trebuie să aibă prea mulţi vulcani sau baobabi! "
Fiecare jucător trebuie să...
93,00 RON 83,70 RON
Poți să faci lumină atunci când este întuneric? Day and Night este un joc deosebit de bun pentru copii mici, de logică și în același timp este și  distractiv. Acesta oferă culori, forme și siluete care pot fi combinate pe măsură ce copilul începe să-și de-a seama cum trebuie rezolvată...
Poți să faci lumină atunci când este...
149,00 RON 134,10 RON
Acest joc de copii presupune contruirea unui castel conform unor imagini existente în cartea inclusă înăuntru. Aceste castele se pot construi fie punând piatră peste piatră, fie turn peste turn, şi, ca rezultat, abilităţile de gândire şi proiectare spaţială ale celor mici vor deveni mai bune....
Acest joc de copii presupune...
149,00 RON 134,10 RON
Crează o modalitate prin care cavalerul şi prinţesa lui să se reunească prin utilizarea acestor frumoase turnuri si scări! Cavalerul şi prinţesa pot urca şi coborî doar prin intermediul scărilor, prin urmare jocul oferă atât copiilor cât şi adulţilor o modalitate distractivă de a-şi testa sau...
Crează o modalitate prin care...
149,00 RON 134,10 RON
Anti-Virus este un puzzle deosebit, cu plăci glisante care pot fi mutate doar pe diagonală. Obiectivul este să scapi de virus (piesa roşie din puzzle) înainte ca aceasta să se multiplice. Jocul are nivele de dificultate (de la simplu la dificil) şi 60 de provocări în total. Regulile sunt...
Anti-Virus este un puzzle...
113,00 RON 101,70 RON
O extensie pentru Rory's Story Cubes . Conține 3 zaruri noi cu 18 de imagini cu acțiuni tematice. Poate fi jucată împreuna cu jocul original sau ca joc de sine stătător.
O extensie pentru Rory's Story...
25,00 RON 22,50 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul benzilor desenate Moomin . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
69,00 RON 62,10 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul serialului Dr Who . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat. "
Această variantă de Rory's Story...
64,00 RON 57,60 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul serialului Adventure Time . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
63,00 RON 56,70 RON
Jocul clasic si indragit al multor generatii de copii, cu regulile si frumoasele ilustratii realizate de Ioan Nicolau, revine acum pe piata romaneasca. Jocul de calcul si perspicacitate "Animale din continente", pentru 2-6 jucatori, antreneaza memoria, logica si totodata dezvolta cultura...
Jocul clasic si indragit al multor...
49,00 RON 44,10 RON
Calatoreste in lumea Bobitei si Buburuzei cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra....
Calatoreste in lumea Bobitei si...
63,00 RON 56,70 RON
Rory's Story Cubes e un joc de imaginatie, amuzant, petru toate varstele. Da cu cele 9 zaruri pentru a alcatui un numar nelimitat de povesti.
Rory's Story Cubes e un joc de...
57,00 RON 51,30 RON
Descopera Orasele Lumii cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea...
Descopera Orasele Lumii cu acest...
63,00 RON 56,70 RON
Descopera Universul cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si...
Descopera Universul cu acest...
63,00 RON 56,70 RON
Descopera Romania cu acest BrainBox conceput pentru ca membrii familiei sa il joace impreuna. Obiectivul jocului:  fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute. Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si...
Descopera Romania cu acest BrainBox...
63,00 RON 56,70 RON
O extensie pentru Rory's Story Cubes . Conține 9 zaruri noi cu 54 de imagini cu acțiuni. Poate fi jucată împreuna cu jocul original sau ca joc de sine stătător.
O extensie pentru Rory's Story...
57,00 RON 51,30 RON
Ii poti ajuta pe cei sapte pitici sa o gaseasca pe Alba ca Zapada? Regulile jocului sunt incluse. 1) Alegeti o provocare. Deschideti sau inchideti usa / ferestrele asa cum este indicat in provocare. 2) Amplasati Regina Raului, Alba ca Zapada si cei sapte pitici in casa, pe baza...
Ii poti ajuta pe cei sapte pitici sa...
133,00 RON 119,70 RON
In jocul abstract  Connect Four trebuie sa formezi un sir de patru piese pentru a castiga.
In jocul abstract  Connect Four...
89,00 RON 80,10 RON
Mai mult decat un joc de pescuit, Fishing Day este o cursa inteligenta realizata din recunoasterea culorilor si a formelor, deductiei si provocarile de numarare.
Mai mult decat un joc de pescuit,...
109,00 RON 98,10 RON
Esti o broasca testoasa care provoaca un iepure fara teama... Ai o sansa? Da! Ghiceste numarul corect de carti pe care trebuie sa le iei de la gramada si cu cat esti mai precis, cu atat te deplasezi mai mult pe pista. In cazul in care presupuneti ca este mult mai departe, iepurele se va deplasa...
Esti o broasca testoasa care...
67,00 RON 60,30 RON
Oase, castroane cu mancare, sosete si multe alte comori pot fi descoperite de voi pentru a recompensa cateii! Treceti prin labirint pentru a afla care dintre catei va primi recompense si strigati „Viata de caine!” atunci cand il vedeti pe Azorel cu osul lui. Fii primul dintre prietenii...
Oase, castroane cu mancare, sosete...
49,00 RON 44,10 RON
Iti plac fluturii? Ei bine, si pisicutei din acest joc. Cu toate acestea, pisica are nevoie de tine si de prietenii tai pentru a il prinde sa se joace cu el. Aduna-ti prietenii, urmariti impreuna drumul fluturelui, in timp ce zboara din loc in loc, si spuneti unde s-a asezat ultima oara....
Iti plac fluturii? Ei bine, si...
49,00 RON 44,10 RON
Gainile au fost asaltate de ramele din gradina si au nevoie de tine si de prietenii tai pentru a le urmari si a le prinde. Cum puteti face acest lucru? Fiti atenti cu ce rama se lupta fiecare gaina, urmariti ramele pe cartonase si prindeti-o pe cea in cauza! Cand vedeti cartonasul cu gheara...
Gainile au fost asaltate de ramele...
49,00 RON 44,10 RON
Acest joc inteligent ofera posibilitatea copiilor de a invata geografie intr-un mod distractiv. Exista doua moduri diferite de joc: modulul "snap" sau potrivirea de perechi. Astfel, copiii vor asimila informatii utile despre cele 12 tari introduse in joc, de la asociere si potrivire, pana la...
Acest joc inteligent ofera...
29,00 RON 26,10 RON
Acest joc  Disney Favourite Classics va deveni, cu siguranta, preferatul intregii familii deoarece este inspirat din cele mai iubite filme de desene animate ale secolului XX. O veti intalni pe Alice, care coboara prin viziunea iepurelui, il veti vedea pe Dumbo care poate zbura, veti putea sta...
Acest joc  Disney Favourite Classics...
77,00 RON 69,30 RON
Inspirat de Muzeul de Istorie Naturala,  My First Dinosaur are doua moduri diferite de joc: modulul "snap" si potrivire de perechi. De exemplu, atunci cand jucati "snap" cu acest uimitor pachet de carti, veti afla de fiecare informatii noi despre fascinanta lume preistorica, cum ar fi: numele...
Inspirat de Muzeul de Istorie...
29,00 RON 26,10 RON
Acum jocul Alias este disponibil intr-un nou format, mai mic, mai practic, perfect pentru a fi luat in vacanta. Descoperiti cat de bine va descurcati in bucatarie testandu-va cunostintele gastronomice si incercand sa ghiciti produse de cofetarie si delicatese gourmet.
Acum jocul Alias este disponibil...
57,00 RON 51,30 RON
Acum jocul Alias este disponibil intr-un nou format, mai mic, mai practic, perfect pentru a fi luat in vacanta. Intrati in lumea divertismentului! De la actori faimosi la carti si genuri de film, acest mic Alias va testeaza cunostintele intr-un mod fabulos.
Acum jocul Alias este disponibil...
57,00 RON 51,30 RON