Loading

Filltreaza dupa

Pret
10 RON 765 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Betrayal Legacy constă dintr-un prolog și o poveste de treisprezece capitole care are loc în viitor. Jucătorii reprezintă familii, cu membri specifici ai unei familii participând la o poveste, apoi versiuni mai vechi ale acelor personaje (presupunând că au supraviețuit) sau descendenții...
Betrayal Legacy constă dintr-un...
299,00 RON 269,10 RON
Comorile continuă să te aștepte în această nouă interație a jocului Clank!, ce te va duce prin trei mine abandonate. Clank! Expeditions: Gold and Silk  este o extensie și necesită jocul de bază Clank! A Deck-Building Adventure . "
Comorile continuă să te aștepte în...
93,00 RON 69,75 RON
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii aleg dintre cei 16 investigatori şi încep aventura pe străzile din Arkham. Este apogeul anilor '20 și lumea celebrează pe străzi și în puburi pline de fum finalul războiului care să sfârșească toate războaiele. Însă, un pericol ascuns pândește în umbră....
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii...
349,00 RON 314,10 RON
Ai fost angajat de orașul Scoville pentru a le satisface nevoia de iuțeală. Rolul tău în calitate de angajat al orașului Scoville este să combini ardeii pentru a crea cele mai noi specii. Va trebui să gestionezi licitarea, plantarea și recoltarea de ardei. "
Ai fost angajat de orașul Scoville...
293,00 RON 219,75 RON
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul campingului nostru nu are suficiente provizii pentru mulți dintre noi. Tribul nu are de ales; trebuie să mergem mai departe pentru a supraviețui. Acum trebuie să călătorim pentru a descoperi noi zone, să căutăm în fiecare colțișor pentru a mânca lucruri. "
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul...
359,00 RON 251,30 RON
Nautilus Upgrades Expansion Pack conține 12 noi cărți care vin să completeze jocul de bază cu cărți de upgrade precum Clockwork Cipher, Adventurer’s League, Nemo’s Manifesto, Prize Crew Quarters și altele. Nautilus Upgrades Expansion Pack este o expansiune și necesită jocul de bază Nemo's...
Nautilus Upgrades Expansion Pack...
47,00 RON 39,95 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 107,25 RON
Această extensie conține 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Această extensie conține 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Critical Mass: Patriot vs Iron Curtain  este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass: Patriot vs Iron...
133,00 RON 93,10 RON
Critical Mass Raijin Vs Archon este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass Raijin Vs Archon...
133,00 RON 93,10 RON
Asking for Trobils este un board game de plasare a muncitorilor în care jucătorul încearcă să scape sistemul solar de Trobils (dăunători spațiali). Intră în rolul unui Trobil Hunter - aruncă parazitul în spațiu și descurcă-te cu oameni fără căpătâi doar pentru a-ți face treaba. "
Asking for Trobils este un board...
249,00 RON 174,30 RON
Agricola: Bubulcus Deck  aduce 120 de cărți noi în joc. Agricola: Bubulcus Deck  este o extensie şi necesită jocul de bază Agricola . "
Agricola: Bubulcus Deck  aduce 120...
63,00 RON 56,70 RON
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's War te invită să navighezi în acest uimitor submarin alimentat electric, asumându-ți rolul și motivele căpitanului Nemo, navigând prin mare în misiuni științifice, de explorare, anti-imperialism și război! "
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's...
429,00 RON 364,65 RON
În acest joc scopul tău este să rezolvi cinci cazuri diferite folosind orice mijloace ai la îndemână. Baza de date a agenţiei îţi stă la dispoziţie, iar alţi agenţi aşteaptă să îţi ofere ajutorul.
În acest joc scopul tău este să...
253,00 RON 227,70 RON
Cele mai inteligente minți ale generației noastre se reunesc la Marele Târg de Științe. Toată lumea a lucrat din greu la creațiile lor, dar numai unul va fi încoronat campion. Concurenții trebuie să gândească la rece pentru a-și construi mașinile rapid și eficient. Care proiect va fi cel mai...
Cele mai inteligente minți ale...
183,00 RON 164,70 RON
În universul din Dark Souls moartea pândeşte tot timpul. Acest lucru este cu atât mai vizibil în Black Dragon Kalameet, unde pericolele sunt din abundenţă. Dark Souls: Black Dragon Kalameet Expansion este o expansiune şi necesită jocul de bază Dark Souls . "
În universul din Dark Souls moartea...
293,00 RON 234,40 RON
Jocul Cyclades este o colaborare a lui Bruno Cathala cu Ludovic Maublanc, în care jucătorii trebuie să cumpere bunăvoinţa zeilor în cursa lor de a fi primul care construieşte 2 oraşe în insulele Greciei antice (numite şi Cyclades). Pentru victorie este nevoie de respect faţă de toţi zeii;...
Jocul Cyclades este o colaborare a...
259,00 RON 220,15 RON
Brass Birmingham este continuarea jocului Brass. Birmingham povestește povestea antreprenorilor concurenți din Birmingham în timpul revoluției industriale, între anii 1770-1870. "
Brass Birmingham este continuarea...
383,00 RON 344,70 RON
În Yellow & Yangtz e, jucătorii construiesc civilizații prin plasarea țiglelor. Jucătorii primesc cinci lideri diferiți: guvernator, soldat, fermier, comerciant și artizan. Liderii sunt utilzaţi ca să colecteze puncte de victorie în categoriile lor. "
În Yellow & Yangtz e,...
293,00 RON 219,75 RON
În  Captain Sonar:  Upgrade One până la opt jucători trebuie să coopereze pentru a coordona un submarin. Captain Sonar:  Upgrade One   esteo expansiune și necesită jocul de bază Captain Sonar. "
În  Captain Sonar:  Upgrade One...
83,00 RON 49,80 RON
Aliaţii, numiţi, Friends, primesc noi puteri şi familiari care să îi ajute. Dar şi tabăra Foes primeşte un nou rând de inamici. Zombicide Green Horde: Friends and Foes  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Aliaţii, numiţi, Friends, primesc...
269,00 RON 228,65 RON
Alege zaruri și utilizează instrumentele puse la dispoziție de jocul Sagrada pentru a construi propriul tău vitraliu. Artizanul care are cel mai mare scor bazat pe culori câștigă! Această expansiune a jocului crește numărul de participanți la 6. Sagrada: 5-6 Player Expansion este o...
Alege zaruri și utilizează...
133,00 RON 119,70 RON
Devino maestru al artelor războiului! Pentru a reuși, trebuie să gestionezi cu succes nu numai propriile armate de pe câmpul de luptă, ci și cele care așteaptă să fie trimise la război "
Devino maestru al artelor...
283,00 RON 226,40 RON
Smash Up: Oops You Did It Again  aduce în joc facțiuni inspirate de războinicii istoriei și poate fi jucat atât ca joc de sine stătător cât și ca expansiune. Smash Up: Oops You Did It Again  este o extensie de sine stătătoare și poate fi jucată cu jocul de bază  Smash Up . "
Smash Up: Oops You Did It Again...
127,00 RON 101,60 RON
Galaxia este vastă, bogată și deschisă pentru orice specie care descoperă zborul spațial ... dar nouă rase se extind prin spațiu, gata să asimileze sau să extermine orice persoană care stă în calea lor. "
Galaxia este vastă, bogată și...
259,00 RON 181,30 RON
Founders of Gloomhaven este un joc de tip tile-placement, action-selection, city-building în care fiecare jucător controlează un popor supranatural care încercă să ajute la construirea orașului Gloomhaven. "
Founders of Gloomhaven este un joc...
377,00 RON 320,45 RON
Aceasă extensie introduce doi personaje noi: Spyke și Flower. Spyke & Flower  este o extensie și necesită jocul de bază The Red Dragon Inn . "
Aceasă extensie introduce doi...
133,00 RON 113,05 RON
În Red Dragon Inn 7 , tu şi prietenii tăi sunteţi angajat al tavernei Red Dragon Inn și vă pregătiți de o noapte amuzantă și relaxantă acum că toți eroii s-au culcat. Ultima persoană care nu s-a îmbătat sau care mai are bani rămași câștigă jocul. "
În Red Dragon Inn 7 , tu şi...
217,00 RON 184,45 RON
În Cosmic Encounter fiecare jucător este liderul unei rase. Scopul tău este să colonizezi cât mai multe planete aparținând adversarilor. Primul care ajunge la cinci colonii câștigă. Prin manipulare, diplomație, amenințări și parteneriate strategice poți ajunge să controlezi Universul....
În Cosmic Encounter fiecare...
323,00 RON 290,70 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Tuco este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Ghost este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Doc este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Django este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Cheyenne este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Belle  este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 19,80 RON
Terraforming Mars: Prelude îndeamnă jucătorii să aleagă dintr-o serie de cărți de preludiu pentru a începe procesul de terraformare. Terraforming Mars: Prelude  este o expansiune și necesită jocul de bază Terraforming Mars. "
Terraforming Mars: Prelude...
113,00 RON 101,70 RON
Având acțiunea plasată în Nord-vestul Indiei în secolul al 18-lea, scopul acestui joc este să câștigi cât mai multe puncte de influență. Acestea pot fi obținute prin construirea de clădiri și achiziționarea anumitor bunuri. "
Având acțiunea plasată în...
249,00 RON 186,75 RON
Spring of Meadow este finalul mult așteptat al trilogiei lui Uwe Rosenberg, având înaintea sa Cottage Garden și Indian Summer. Jocul este amplasat ca acțiune între cele două, iar fanii seriei vor observa elemente din primele două jocuri în Spring of Meadow. "
Spring of Meadow este finalul mult...
243,00 RON 170,10 RON
Tocmai ai găsit o mină plină cu cristale de energie! Exact modelul pe care îl folosești pentru vrăjile tale zilnice. Problema este că ai dat și peste lăcașul unor monștri. Mai mult, alte trei orașe au aflat și ele de mină. Ești pregătit să îți protejezi comoara? "
Tocmai ai găsit o mină plină cu...
227,00 RON 158,90 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! "
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 194,25 RON
În Potion Explosion studenții se întrec în fabricarea celor mai valoroase și spectaculoase poțiuni. Însă, The Fifth Ingredient duce lucrurile la un nou nivel. Nicio poțiune nu mai este sigură datorită celui de-al cincilea element care acționează ca un joker. Potion Explosion: The Fifth...
În Potion Explosion studenții se...
157,00 RON 125,60 RON
Chihlimbar arămiu se ascunde în minele adânci. Istoricii spun ca cei din comunitatea Arzian îl apreciau mai mult decât apreciau aurul sau argintul, fiind un simbol al puterii. Near and Far: Amber Mines este o expansiune și necesită jocul de bază Near and Far. "
Chihlimbar arămiu se ascunde în...
133,00 RON 79,80 RON
Klondike Gold Rush este un joc de tip bidding/stock plasat în vremea goanei după aur în care jucătorii trebuie să construiască mine de-a lungul rutelor de transport. "
Klondike Gold Rush este un joc de...
183,00 RON 128,10 RON
Celestia este un joc inspirat de Cloud 9 în care fiecare jucător trebuie să se urce la bordul unui avion și să călătorească în diverse orașe ale lumii Celestia pentru a recupera faimoasele sale comori. "
Celestia este un joc inspirat de...
149,00 RON 134,10 RON
Century - Eastern Wonders este al treilea joc dintr-o serie de jocuri istorice care urmăresc dezvoltarea fiecărui secol. În urmă cu secole, comerțul cu condimente a fost nevoit să caute rute alternative de negoț. Acest lucru a dus la descoperirea insulelor de condimente unde se găsesc cele mai...
Century - Eastern Wonders este al...
193,00 RON 154,40 RON
Jucătorii intră în rolul managerilor unor orașe ale Imperiului Roman. Scopul lor este să își dezvolte orașul, să îl crească și să îl aducă la nivelul de prosperitate al Romei. "
Jucătorii intră în rolul managerilor...
267,00 RON 186,90 RON
359,00 RON 251,30 RON
Istoria este un râu crud care curge molcom de-a lungul anilor. De la începuturile timpului civilizații au crescut și s-au năruit, altele dezvoltându-se peste cenușa lor. "
Istoria este un râu crud care curge...
139,00 RON 111,20 RON
Mystic Vale: Twilight Garden aduce noi cărți ce extind deck-ul de bază și le , oferă jucătorilor noi posibilități de combinații pentru a ajuta druizii să iasă victorioși din război. Twilight Garden  este o extensie și necesită jocul de bază  Mystic Vale . "
Mystic Vale: Twilight Garden...
217,00 RON 130,20 RON
Imperial Settlers: We Didn’t Start the Fire este a treia extensie a jocului Imperial Settlers ,și introduce cincizeci de cărți noi. We Didn’t Start the Fire  este o extensie și necesită jocul de bază Imperial Settlers . "
Imperial Settlers: We Didn’t Start...
67,00 RON 40,20 RON
Heroes of Land, Air & Sea este un board game de tip 4X care spune povestea luptei dintre orci și oameni, pitici și elfi, dar și a regatelor ce sunt în război. "
Heroes of Land, Air & Sea este...
509,00 RON 458,10 RON
În jocul Einstein, participanții intră în rolul lui Albert Einstein aducând la viață una dintre perioadele prin care a trecut omul de știință. "
În jocul Einstein, participanții...
159,00 RON 127,20 RON
Terraforming Mars: Hellas & Elysium aduce în joc o nouă hartă ce prezintă două zone neexplorate ale Planetei Marte. Terraforming Mars: Hellas & Elysium este o expansiune și necesită jocul de bază Terraforming Mars. "
Terraforming Mars: Hellas &...
109,00 RON 98,10 RON
Această extensie aduce 4 seturi noi de cărți, oferind mai multă strategie jocului. Millennium Blades: Final Bosses este o extensie şi necesită jocul de bază Millennium Blades . "
Această extensie aduce 4 seturi noi...
63,00 RON 37,80 RON
Marele incendiu din Londra a distrus 13.000 de case și a lăsat 90 la sută din populație pe drumuri. Însă, tu nu ești doar un simplu spectator. Soarta Londrei se află în mâinile tale. Alege ce districte vei salva și pe care le vei sacrifica focului! "
Marele incendiu din Londra a distrus...
267,00 RON 186,90 RON
Clank! se mută în spațiu. Recrutează aliați și adună o comoară nouă. Însă, ai grijă! Un pas greșit va atrage atenția teribilului Lord Eradikus care a cucerit întreaga galaxie. "
Clank! se mută în spațiu....
309,00 RON 216,30 RON
Tu ești contaminarea. Ești teama. Ești exact lucrul în fața căruia megacorporațiile lumii tremură. Hackerul din Matrice, elementul care le poate face lumea să se năruie. Descoperă-le cele mai ascunse secrete! "
Tu ești contaminarea. Ești teama....
113,00 RON 79,10 RON
O nouă cursă tehnologică începe. Tot mai multe companii doresc să creeze simțire artificială. Construirea unui robot e ușoară, însă nu și abilitatea de a-l face pe acesta să simtă. La final, numai o singură companie poate ieși învingătoare. "
O nouă cursă tehnologică începe. Tot...
303,00 RON 212,10 RON
Pregătește-te să devii Viking! În Riders of the North jucătorii trebuie să ducă la bun sfârșit raiduri asupra așezămintelor din apropiere pentru a-și impresiona căpetenia. "
Pregătește-te să devii Viking! În...
289,00 RON 260,10 RON
Inițial, Meeples erau vehicule de luptă pentru locuitorii din Liliput. Intră în pielea unuia dintre acei conducători și adu la viață bătăliile din trecut. Dezvoltă-ți orașul și câștigă noi teritorii!
Inițial, Meeples erau vehicule de...
219,00 RON 164,25 RON