Loading

Filltreaza dupa

Pret
12 RON 693 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Comorile continuă să te aștepte în această nouă interație a jocului Clank!, ce te va duce prin trei mine abandonate. Clank! Expeditions: Gold and Silk  este o extensie și necesită jocul de bază Clank! A Deck-Building Adventure . "
Comorile continuă să te aștepte în...
93,00 RON 74,40 RON
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii aleg dintre cei 16 investigatori şi încep aventura pe străzile din Arkham. Este apogeul anilor '20 și lumea celebrează pe străzi și în puburi pline de fum finalul războiului care să sfârșească toate războaiele. Însă, un pericol ascuns pândește în umbră....
Arkham Horror 00ovecraft. Jucătorii...
353,00 RON 317,70 RON
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul campingului nostru nu are suficiente provizii pentru mulți dintre noi. Tribul nu are de ales; trebuie să mergem mai departe pentru a supraviețui. Acum trebuie să călătorim pentru a descoperi noi zone, să căutăm în fiecare colțișor pentru a mânca lucruri. "
Nu mai avem mâncare. Zona din jurul...
359,00 RON 287,20 RON
Blue Lagoon este un joc de tip area control și set collection în care jucătorii gestionează un grup de coloniști care își fac asezăminte pe insulele unui arhipelag nou descoperit. "
Blue Lagoon este un joc de tip...
143,00 RON 114,40 RON
Această extensie conține 4 miniaturi create de Sean A. Murray. Sean A. Murray Special Guest  este o extensie și necesită jocul de bază Zombicide: Green Horde . "
Această extensie conține 4 miniaturi...
157,00 RON 125,60 RON
Critical Mass: Patriot vs Iron Curtain  este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass: Patriot vs Iron...
133,00 RON 106,40 RON
Critical Mass Raijin Vs Archon este un joc de luptă cu ritm rapid. Jucătorii se confruntă în acest joc de strategie de tip deck-building. Ei aleg mech-ul favorit pentru a-l folosi în luptă, fiecare mech oferind alt set de cărți ce dau puteri unice.  "
Critical Mass Raijin Vs Archon...
133,00 RON 106,40 RON
Asking for Trobils este un board game de plasare a muncitorilor în care jucătorul încearcă să scape sistemul solar de Trobils (dăunători spațiali). Intră în rolul unui Trobil Hunter - aruncă parazitul în spațiu și descurcă-te cu oameni fără căpătâi doar pentru a-ți face treaba. "
Asking for Trobils este un board...
249,00 RON 199,20 RON
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's War te invită să navighezi în acest uimitor submarin alimentat electric, asumându-ți rolul și motivele căpitanului Nemo, navigând prin mare în misiuni științifice, de explorare, anti-imperialism și război! "
Amplasat în anul 1870, jocul Nemo's...
429,00 RON 364,65 RON
Cele mai inteligente minți ale generației noastre se reunesc la Marele Târg de Științe. Toată lumea a lucrat din greu la creațiile lor, dar numai unul va fi încoronat campion. Concurenții trebuie să gândească la rece pentru a-și construi mașinile rapid și eficient. Care proiect va fi cel mai...
Cele mai inteligente minți ale...
183,00 RON 164,70 RON
În Yellow & Yangtz e, jucătorii construiesc civilizații prin plasarea țiglelor. Jucătorii primesc cinci lideri diferiți: guvernator, soldat, fermier, comerciant și artizan. Liderii sunt utilzaţi ca să colecteze puncte de victorie în categoriile lor. "
În Yellow & Yangtz e,...
293,00 RON 234,40 RON
În  Captain Sonar:  Upgrade One până la opt jucători trebuie să coopereze pentru a coordona un submarin. Captain Sonar:  Upgrade One   esteo expansiune și necesită jocul de bază Captain Sonar. "
În  Captain Sonar:  Upgrade One...
83,00 RON 62,25 RON
Galaxia este vastă, bogată și deschisă pentru orice specie care descoperă zborul spațial ... dar nouă rase se extind prin spațiu, gata să asimileze sau să extermine orice persoană care stă în calea lor. "
Galaxia este vastă, bogată și...
259,00 RON 207,20 RON
Founders of Gloomhaven este un joc de tip tile-placement, action-selection, city-building în care fiecare jucător controlează un popor supranatural care încercă să ajute la construirea orașului Gloomhaven. "
Founders of Gloomhaven este un joc...
377,00 RON 320,45 RON
Aceasă extensie introduce doi personaje noi: Spyke și Flower. Spyke & Flower  este o extensie și necesită jocul de bază The Red Dragon Inn . "
Aceasă extensie introduce doi...
133,00 RON 99,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Tuco este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Ghost este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Doc este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Django este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Cheyenne este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Fiecare joc din noua serie de expansiuni îl provoacă pe jucător să joace împotriva jocului însuși, partida operând sub o serie de instrucțiuni incluse în expansiune. Colt Express: Bandits Expansion - Belle  este o extensie şi necesită jocul de bază Colt Express . "
Fiecare joc din noua serie de...
33,00 RON 24,75 RON
Având acțiunea plasată în Nord-vestul Indiei în secolul al 18-lea, scopul acestui joc este să câștigi cât mai multe puncte de influență. Acestea pot fi obținute prin construirea de clădiri și achiziționarea anumitor bunuri. "
Având acțiunea plasată în...
249,00 RON 199,20 RON
Extensia  Sabine Wren and Zeb Orrelios vine în ajutorul Rebeliunii prin adăugarea duoului Sabine Wren și Zeb Orrelios , în dinamica jocului. Star Wars: Imperial Assault –  Sabine Wren and Zeb Orrelios Ally Pack este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Sabine Wren and Zeb...
93,00 RON 83,70 RON
Spring of Meadow este finalul mult așteptat al trilogiei lui Uwe Rosenberg, având înaintea sa Cottage Garden și Indian Summer. Jocul este amplasat ca acțiune între cele două, iar fanii seriei vor observa elemente din primele două jocuri în Spring of Meadow. "
Spring of Meadow este finalul mult...
243,00 RON 194,40 RON
Imaginează-ți că ești parte a echipajului tău preferat din orice serie SF. De data aceasta echipajul este ținut prizonier pe propria navă de către extratereștri! Numai tu îi poți salva! "
Imaginează-ți că ești parte a...
259,00 RON 207,20 RON
Această variantă a jocului Fluxx   are tematica îndrăgitului serial science fiction Star Trek şi pregăteşte jucătorii pentru o aventură haotică în Spațiu! Ca întotdeauna, regulile se află în continuă schimbare, însă se începe cu regula simplă de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte, dar după...
Această variantă a jocului Fluxx...
109,00 RON 98,10 RON
Această variantă a jocului Fluxx   are tematica îndrăgitului serial science fiction Star Trek şi pregăteşte jucătorii pentru o aventură haotică în Spațiu! Ca întotdeauna, regulile se află în continuă schimbare, însă se începe cu regula simplă de bază: trage 1 carte, joacă 1 carte, dar după...
Această variantă a jocului Fluxx...
109,00 RON 98,10 RON
Chihlimbar arămiu se ascunde în minele adânci. Istoricii spun ca cei din comunitatea Arzian îl apreciau mai mult decât apreciau aurul sau argintul, fiind un simbol al puterii. Near and Far: Amber Mines este o expansiune și necesită jocul de bază Near and Far. Sleeve-uri necesare pentru...
Chihlimbar arămiu se ascunde în...
133,00 RON 99,75 RON
Munchkin Marvel aduce aceeași luptă pentru putere și nivele, dar cu temtică din seriile de benzi desenate Marvel. Jocul poate fi considerat de sine stătător, sau poate fi integrat cu seriile Munchkin X-Men sau Munchkin Impossible. "
Munchkin Marvel aduce aceeași...
143,00 RON 128,70 RON
Century - Eastern Wonders este al treilea joc dintr-o serie de jocuri istorice care urmăresc dezvoltarea fiecărui secol. În urmă cu secole, comerțul cu condimente a fost nevoit să caute rute alternative de negoț. Acest lucru a dus la descoperirea insulelor de condimente unde se găsesc cele mai...
Century - Eastern Wonders este al...
193,00 RON 173,70 RON
Jucătorii intră în rolul managerilor unor orașe ale Imperiului Roman. Scopul lor este să își dezvolte orașul, să îl crească și să îl aducă la nivelul de prosperitate al Romei. "
Jucătorii intră în rolul managerilor...
267,00 RON 213,60 RON
359,00 RON 287,20 RON
Istoria este un râu crud care curge molcom de-a lungul anilor. De la începuturile timpului civilizații au crescut și s-au năruit, altele dezvoltându-se peste cenușa lor. "
Istoria este un râu crud care curge...
139,00 RON 111,20 RON
Mystic Vale: Twilight Garden aduce noi cărți ce extind deck-ul de bază și le , oferă jucătorilor noi posibilități de combinații pentru a ajuta druizii să iasă victorioși din război. Twilight Garden  este o extensie și necesită jocul de bază  Mystic Vale . "
Mystic Vale: Twilight Garden...
217,00 RON 162,75 RON
Heroes of Land, Air & Sea este un board game de tip 4X care spune povestea luptei dintre orci și oameni, pitici și elfi, dar și a regatelor ce sunt în război. "
Heroes of Land, Air & Sea este...
509,00 RON 458,10 RON
Această extensie aduce 4 seturi noi de cărți, oferind mai multă strategie jocului. Millennium Blades: Final Bosses este o extensie şi necesită jocul de bază Millennium Blades . "
Această extensie aduce 4 seturi noi...
63,00 RON 47,25 RON
Marele incendiu din Londra a distrus 13.000 de case și a lăsat 90 la sută din populație pe drumuri. Însă, tu nu ești doar un simplu spectator. Soarta Londrei se află în mâinile tale. Alege ce districte vei salva și pe care le vei sacrifica focului! "
Marele incendiu din Londra a distrus...
267,00 RON 213,60 RON
Clank! se mută în spațiu. Recrutează aliați și adună o comoară nouă. Însă, ai grijă! Un pas greșit va atrage atenția teribilului Lord Eradikus care a cucerit întreaga galaxie. "
Clank! se mută în spațiu....
309,00 RON 278,10 RON
Tu ești contaminarea. Ești teama. Ești exact lucrul în fața căruia megacorporațiile lumii tremură. Hackerul din Matrice, elementul care le poate face lumea să se năruie. Descoperă-le cele mai ascunse secrete! "
Tu ești contaminarea. Ești teama....
113,00 RON 90,40 RON
O nouă cursă tehnologică începe. Tot mai multe companii doresc să creeze simțire artificială. Construirea unui robot e ușoară, însă nu și abilitatea de a-l face pe acesta să simtă. La final, numai o singură companie poate ieși învingătoare. "
O nouă cursă tehnologică începe. Tot...
303,00 RON 242,40 RON
Pregătește-te să devii Viking! În Riders of the North jucătorii trebuie să ducă la bun sfârșit raiduri asupra așezămintelor din apropiere pentru a-și impresiona căpetenia. Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 75 sleeve-uri marime standard USA (56mmx87mm)
Pregătește-te să devii Viking! În...
289,00 RON 260,10 RON
Inițial, Meeples erau vehicule de luptă pentru locuitorii din Liliput. Intră în pielea unuia dintre acei conducători și adu la viață bătăliile din trecut. Dezvoltă-ți orașul și câștigă noi teritorii!
Inițial, Meeples erau vehicule de...
219,00 RON 175,20 RON
În acest joc, vrăjitori insurgenți pornesc la luptă pentru a recupera orașul Gateway. Fiecare jucător pornește cu o serie de resurse de bază, o rună și câțiva mercenari. "
În acest joc, vrăjitori insurgenți...
199,00 RON 159,20 RON
Într-un tărâm mistic, de la începuturile timpului au avut loc două turnee de arte marțiale: Black Lotus și White Lotus, cele mai prestigioase competiții din acea lumea. În cadrul acestora, maeștrii extraordinari caută ucenici cu potențial. "
Într-un tărâm mistic, de la...
269,00 RON 215,20 RON
În Centipede, 2 sau 4 jucători se aventurează în lumea Atari. Una din părți va juca rolul Gnomului care explorează pădurea și încearcă să înfrângă Miriapodul. "
În Centipede, 2 sau 4 jucători se...
219,00 RON 175,20 RON
Un cântec antic leagă toate ființele de pe pământ, iar Namine Hymntide poate să ia parte la această melodie. Mișcând coardele instrumentului său, ea alterează cântecul după cum crede de cuviință. Ashes: Rise of the Phoenixborn - The Song of Soaksend este o expansiune și necesită jocul de...
Un cântec antic leagă toate ființele...
137,00 RON 109,60 RON
Ea este comandantul, cea care urmează drumul cel drept, judecătoarea și servitorul milos. Ea este cea care le aduce puteri celor virtuoși, dar și cea care îi sperie pe cei nedrepți. Ea este Odette Diamondcrest și vine în expansiunea acestui joc. Ashes: Rise of the Phoenixborn - The Laws of...
Ea este comandantul, cea care...
137,00 RON 109,60 RON
Red Dragon Inn 6 te invită să descoperi cum este de cealaltă parte a baricadei. După ce ai petrecut o zi întreagă chinnuindu-te să scapi de aventurierii ăia enervanți, împreună cu prietenii tăi anti-eroi ajungi la tavernă să te relaxezi. "
Red Dragon Inn 6 te invită să...
219,00 RON 175,20 RON
În această a două expansiune a seriei, jucătorii vor primi premii atunci când eroii lor mor în luptă. Efecte speciale, relicve și chiar războinici vor fi oferite în vederea câștigării luptei. Champions of Midgard: Valhalla este o expansiune și necesită jocul de bază Champions of Midgard. "
În această a două expansiune a...
163,00 RON 122,25 RON
În acest joc cooperativ, până la patru jucători se adună pentru a lucra împreună împotriva unui incendiu devastator. Cu ajutorul zarului, ei trebuie să stingă focul înainte de a fi prea târziu. "
În acest joc cooperativ, până la...
189,00 RON 151,20 RON
În Torres, jucătorii încearcă să creeze un castel și să își poziționeze cavalerii în puncte strategice. Fiecare jucător are un număr limitat de cărți de acțiune și de cavaleri, ca urmare fiecare mișcare este crucială. "
În Torres, jucătorii încearcă să...
189,00 RON 170,10 RON
Twilight Imperium Fourth Edition este un joc de dimensiuni epice despre construirea unui imperiu în timpul unui conflict interstelar, un joc unde vei face comerţ şi te vei lupta pentru putere.  Jucătorii intră în rolul a șaptesprezece facțiuni galactice de demult care vor să pună mâna pe...
Twilight Imperium Fourth Edition...
769,00 RON 692,10 RON
Lumea a fost distrusă în urmă cu 71 de ani! Molima a venit din senin și a făcut ravagii. Majoritatea au murit într-o săptămână. Nimic nu a putut să o oprească. Lumea a încercat, însă planul a fost sortit eșecului. Acum o mână de supraviețuitori se pregătesc să descopere ce se află în afara...
Lumea a fost distrusă în urmă cu 71...
399,00 RON 359,10 RON
Umbra lui Bhaal s-a pogorât asupra Porții lui Baldur aducând cu sine monștrii și orori de neimaginat. Pe măsură ce explorezi aleile întunecate și catacombele trebuie să lucrezi împreună cu coechipierii tăi pentru a supraviețui întunericului. "
Umbra lui Bhaal s-a pogorât asupra...
209,00 RON 188,10 RON
Un joc brutal de explorare, în care până la patru jucători trebuie să fie pregătiți să răspundă pericolelor la tot pasul. Jocul construiește locația pe măsură ce explorezi. Ai grijă, pericoll plutește în aer, iar monștrii se ascund în locuri întunecate.
Un joc brutal de explorare, în care...
569,00 RON 512,10 RON
Urmașul de mult pierdut al regatului Saladyn se arată, dar fără protecție el va cădea pradă periculoasei Lady Eliza, un vampir care este de asemenea și rivalul său. Heirs of Blood  este o extensie şi necesită jocul de bază   Descent: Journeys Into the Dark (ediţia a doua) .
Urmașul de mult pierdut al regatului...
109,00 RON 98,10 RON
T.I.M.E Stories: Lumen Fidei propune o călătorie în secolul 15, în Spania de unde va trebui să furi un artefact prețios pentru Agenție. T.I.M.E Stories:  Lumen Fidei este o extensie şi necesită jocul de bază  T.I.M.E Stories . "
T.I.M.E Stories: Lumen Fidei...
137,00 RON 123,30 RON
În acest joc fiecare jucător începe cu doi pitici și o mică expediție de excavat. De-a lungul celor opt runde ei vor trebui să își crească numărul de muncitori, să descopere noi zone și să sape după metale prețioase. "
În acest joc fiecare jucător începe...
149,00 RON 134,10 RON
Patru călători caută un oraș de legendă unde se spune că există un artefact ce le poate îndeplini orice dorință. Însă, vor reuși ei să își înfrângă proprii demoni pe parcurs? "
Patru călători caută un oraș de...
359,00 RON 323,10 RON
Cum ar fi să poți crea cea mai bună cafea din lume? Viva Java: The Dice Game este un joc care permite participanților să concureze pentru a dezvolta cea mai bună cafea și a o vinde mai apoi consumatorilor. Acum jucătorii trebuie să folosească zarurile pentru a decide ce boabe vor amesteca...
Cum ar fi să poți crea cea mai bună...
164,00 RON 131,20 RON