Loading

Filltreaza dupa

Pret
12 RON 1239 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Aceasta extensie introduce 165 de carti noi si include 2 noi eroi si multi alti aliati si muta desfasurarea actiunii in Gondor. Extensia se centreaza asupra luptelor inversunate impotriva fortelor raului in 3 scenarii care se petrec pe strazile din Pelargir pana la o lupta epica cu orci....
Aceasta extensie introduce 165 de...
183,00 RON 164,70 RON
Extensia The Hobbit: Over Hill and Under Hill este prima din seria Saga si ofera jucatorilor posibilitatea de a participa direct in povestea imaginata de catre J.R.R. Tolkien. Eroii si inamicii sunt preluati din prima jumatate a povestii iar cele 3 scenarii din joc pot fi legate intr-o campanie,...
Extensia The Hobbit: Over Hill and...
183,00 RON 164,70 RON
The Treason of Saruman contine trei noi scenarii - The Uruk-hai, Helm's Deep si The Road to Isengard - care recreeaza aventurile din Cele Doua Turnuri. Insoteste-l pe Aragorn si insotitorii lui in lupta impotriva lui Sauron. The Treason of Saruman este o extensie si necesita jocul de baza...
The Treason of Saruman contine trei...
183,00 RON 164,70 RON
The Hobbit: On the Doorstep – care include 165 de noi carti - introduce trei noi scenarii, cinci eroi noi scosi din paginile celei de-a doua parti a cartii Hobbitul. The Hobbit: On the Doorstep este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
The Hobbit: On the Doorstep – care...
183,00 RON 164,70 RON
Aceasta extensie este prima din ciclul "Ringmaker" si introduce un scenariu nou axat puternic pe lupte si conflicte, unde jucatorii trebuie sa lupte impotriva hoardelor de Dunlendings.  The Dunland Trap este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
Aceasta extensie este prima din...
83,00 RON 70,55 RON
Povestea din aceasta extensie continua aventurile indragitilor eroi, in calatoria acestora din Shire catre Mount Doom. Pe de o parte, Frodo, Sam si Gollum se apropie de catre tinta lor, si pe de alta parte, Aragorn, Gilmi, Legolas si se indreapta catre Minas Tirith. The Land of Shadow este o...
Povestea din aceasta extensie...
183,00 RON 164,70 RON
Această extensie este a doua din ciclul Ringmaker" şi pune în calea eroilor spirite violente Dunlending, paznici ai coroanei Antlered. The Three Trials  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a doua din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a treia din ciclul Ringmaker". Trebuie să înfrunți orci, să te strecori pe străzi abandonate și să încerci să scapi de spionii din Mordor. Trouble in Tharbad   este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a treia din...
83,00 RON 70,55 RON
Aceasta extensie este a patra din ciclul "Ringmaker". Eroii trebuie sa supravietuiasca provocarilor dintro mlastina mortala in drumul lor spre descoperirea unor secrete antice. The Nin-in-Eilph este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
Aceasta extensie este a patra din...
83,00 RON 70,55 RON
Această extensie este a cincea din ciclul Ringmaker", în care eroii vor cerceta ruinele Ost-in-Edhil. În această extensie va apărea ca erou Galadriel, the Lady of Lothlórien. Celebrimbor's Secret  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a cincea din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a șasea din ciclul Ringmaker" și care conduce jucătorii în luptă cu oamenii sălbatici din Dunland. The Antlered Crown   este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a șasea din...
83,00 RON 74,70 RON
The Lost Realm este a patra extensie deluxe a jocului The Lord of the Rings: The Card Game. Cele 165 de carti se axeaza pe salbaticia nordului, unde o mana de Dúnedain Rangers vaneaza fara incetare servitorii Lordului Intunecat, pentru a putea tine in siguranta tinuturile din sud. The Lost...
The Lost Realm este a patra extensie...
183,00 RON 164,70 RON
Scenariul din Across the Ettenmoors te arunca direct in inima tinutului controlat de catre Troli. Cu hoarda creaturilor din muntele Gram pe urmele tale nu ai alta cale decat sa mergi tot inainte si sa infunti monstri. Across the Ettenmoors este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord...
Scenariul din Across the Ettenmoors...
83,00 RON 70,55 RON
Across the Seven Kingdoms este primul pachet din ciclul War of Five Kings. In urma mortii lui Robert Baratheon si a lui Eddard Stark, marile case se indeparteaza una de alta, pregatindu-se de razboi. Across the Seven Kingdoms este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The...
Across the Seven Kingdoms este...
83,00 RON 70,55 RON
Dupa peripetiile din Emyn Muil in cautarea lui Gollum, eroii pornesc pe urmele lui inspre sud, intr-un tinut intunecat si mlastinos. The Dead Marshes este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
Dupa peripetiile din Emyn Muil in...
83,00 RON 74,70 RON
Acest adventure pack este ultimul din ciclul ”Against the Shadow” si surprinde eroii in punctul in care isi aduna puterile si resursele si se pregatesc sa infrunte raul ce salasluieste in Mordor. The Morgul Vale este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
Acest adventure pack este ultimul...
83,00 RON 70,55 RON
Lions of Casterly Rock este a doua extensie deluxe, fiind bazata pe casa Lannister. Lions of Casterly Rock este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Lions of Casterly Rock este a doua...
167,00 RON 141,95 RON
Această extensie aduce 4 noi personaje: Ahmotep the magus, Channa Ti the druid, Drelm the cleric, and Mavaro the occultist. Noile cărți măresc numărul jucătorilor la 6. Character Add-On Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie aduce 4 noi...
104,00 RON 83,20 RON
In Khazad-dum jucatorii intra stravechiul taram al Dwarf-ilor cu tunelurile pline de bogatii, dar si de pericole. Khazad-dum este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
In Khazad-dum jucatorii intra...
173,00 RON 155,70 RON
The Sands of Harad le ofera jucatorilor sansa de a cunoaste taramurile si culturile la sud de Middle-earth. Dar intai trebuie sa scape de pe strazile orasului Umbar. The Sands of Harad este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
The Sands of Harad le ofera...
169,00 RON 152,10 RON
In The Hills of Emyn Muil eroii il cauta pe Gollum. The Hills of Emyn Muil este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
In The Hills of Emyn Muil eroii il...
83,00 RON 74,70 RON
In The Blood of Gondor eroii sunt pe cale sa fie atatati de orcii din Mordor. The Blood of Gondor este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
In The Blood of Gondor eroii sunt pe...
83,00 RON 74,70 RON
Cu cateva luni in urma trei profesori de la Universitatea Miskatonic au calatorit la Dunwich pentru a elimina o creatura inspaimantatoare care teroriza un satuc retras. Acum unul dintre ei, Dr. Armitage, are nevoie de ajutorul tau. The Dunwich Legacy este o extensie si necesita jocul de baza...
Cu cateva luni in urma trei...
173,00 RON 155,70 RON
The Miskatonic Museum este prima extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Miskatonic Museum este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
The Miskatonic Museum este prima...
93,00 RON 83,70 RON
The Essex County Express este a doua extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Essex County Express este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
The Essex County Express este a doua...
93,00 RON 83,70 RON
Race Across Harad este a doua extensie din ciclul Haradrim. Race Across Harad este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
Race Across Harad este a doua...
83,00 RON 74,70 RON
The Miskatonic Museum  este a treia extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Blood on the Altar este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este a treia...
93,00 RON 83,70 RON
Undimensioned and Unseen este a patra extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucatorii departe de Arkham, obligandu-i sa se confrunte cu ritualuri cultiste si jertfele lor. Undimensioned and Unseen este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
Undimensioned and Unseen este a...
93,00 RON 83,70 RON
Where Doom Awaits este a cincea extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucatorii departe de Arkham, obligandu-i sa se confrunte cu ritualuri care distrug lumea incet, incet. Where Doom Awaits este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
Where Doom Awaits este a cincea...
87,00 RON 78,30 RON
The Black Serpent este a patru extensie de aventura din ciclul Haradrim. In aceasta extensie eroii Pamantulu de Mijloc nu mai au resurse, asa ca se vad nevoiti sa aleaga un drum ocolit pentru a le reimprospata. The Black Serpent este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the...
The Black Serpent este a patru...
83,00 RON 74,70 RON
In  Assault on Osgiliath eroii se intorc la Minas Tirith chiar la timp pentru a vedea cum trupele pornesc spre Osgiliath. Assault on Osgiliath este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
In  Assault on Osgiliath eroii se...
83,00 RON 70,55 RON
In Encounter at Amon Din eroii ies din padurea Druadan si descopera Amon Din in flacari, iar satul invecinat atacat de inamici. Encounter at Amon Din este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
In Encounter at Amon Din eroii ies...
83,00 RON 74,70 RON
The Redhorn Gate este prima parte din al doilea ciclu de aventuri din seria Lord of the Rings TCG, in care eroii continua drumul prin Misty Mountains. The Redhorn Gate este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
The Redhorn Gate este prima parte...
83,00 RON 74,70 RON
In Road to Rivendell eroii se pregatesc sa o escorteze pe Arwen inapoin in Rivendell. Insa, pericole cumplite pandesc in Misty Mountains. Road to Rivendell este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
In Road to Rivendell eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
O noua productie vine de la Paris. Una care a fost extrem de populara in cercurile inalte, insa care a adus cu sine numai povesti tragice invaluite in nebunie. Esti pregatit sa descoperi adevarul? Path to Carcosa este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
O noua productie vine de la Paris....
173,00 RON 155,70 RON
The Brotherhood Without Banners  este al șaselea pachet din ciclul Blood and Gold . The Brotherhood Without Banners  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Brotherhood Without Banners...
73,00 RON 62,05 RON
Echoes of the Past este prima extensie din ciclul Mythos Pack. Piesa Regele in Galben a ajuns in Arkham, iar dupa ce ai vizionat-o te trezesti prins intr-un paienjenis de forte puternice si sinistre. Echoes of the Past este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
Echoes of the Past este prima...
93,00 RON 83,70 RON
The Unspeakable Oath este a doua extensie din ciclul The Path to Carcosa. In sfarsit te indrepti catre azil. Piesa Regele in Galben te-a adus aproape in pragul nebunie, dar totusi investigatia ta continua. The Unspeakable Oath este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The...
The Unspeakable Oath este a doua...
93,00 RON 83,70 RON
The Dungeons of Cirith Gurat este a cincea extensie de aventura din ciclul Haradrim. In aceasta extensie eroii Pamantulu de Mijloc isi continua drumul spre nord, alaturi de aliatii lor haradrimi. Race Across Harad este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card...
The Dungeons of Cirith Gurat este a...
83,00 RON 70,55 RON
Favor of the Old Gods este continuarea seriei de expansiuni Flight of Crows. Favor of the Old Gods este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Favor of the Old Gods este...
77,00 RON 65,45 RON
In The Black Riders evenimentele dramatice din prima jumatate a Fratiei Inelului revin la viata. The Black Riders este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
In The Black Riders evenimentele...
183,00 RON 164,70 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Casa Martell a așteptat îndelung pentru răzbunare. Șaptesprezece ani au trecut de la moartea Eliei Marterll. Sands of Dorne  este o expansiune și necesită jocul A Game of Thrones.
O nouă expansiune vine să dezvolte...
149,00 RON 126,65 RON
The Faith Militant  este a cincea expansiune din seria Flight of Crows. The Faith Militant  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Faith Militant  este a cincea...
77,00 RON 65,45 RON
Someone Always Tells este a sasea expansiune din seria Flight of Crows. Someone Always Tells este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Someone Always Tells este a sasea...
73,00 RON 62,05 RON
Credem ca stim secretele Pamantului, insa inauntrul sau stau mistere adanci care odata descoperite ar putea da peste cap tot ce credem ca stim despre planeta. The Forgotten Age Deluxe este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
Credem ca stim secretele Pamantului,...
169,00 RON 152,10 RON
The Shadow City este prima expansiune din seria Dance of Shadows. The Shadow City este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
The Shadow City este prima...
73,00 RON 62,05 RON
The Labyrinths of Lunacy este un scenariu de sine statator care iti permite sa pui in sfarsit mana pe Labirintul Nebuniei. The Labyrinths of Lunacy este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
The Labyrinths of Lunacy este un...
109,00 RON 98,10 RON
Threads of Fate este prima extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi in Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oras Aztec. Threads of Fate este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
Threads of Fate este prima extensie...
93,00 RON 83,70 RON
In The Wilds of Rhovanion umbra din Mordor se extinde din ce in ce mai tare asupra tinuturilor libere din Pamantul de Mijloc. The Wilds of Rhovanion este o extensie si necesita jocul de baza  The Lord of the Rings: The Card Game .
In The Wilds of Rhovanion umbra din...
169,00 RON 152,10 RON
The March on Winterfell este a doua expansiune din seria Dance of Shadows. The March on Winterfell este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
The March on Winterfell este a doua...
73,00 RON 62,05 RON
The Boundary Beyond  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. The Boundary Beyond  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game .
The Boundary Beyond  este a doua...
93,00 RON 83,70 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 62,05 RON
Heart of the Elders  este a treia extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Heart of the Elders  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Heart of the Elders  este a treia...
93,00 RON 83,70 RON
In The Withered Heath eroii se pregatesc sa gaseasca o casa noua pentru un trib Haradrim. The Withered Heath este prima extensie din ciclul Eren Mithrin si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
In The Withered Heath eroii se...
83,00 RON 70,55 RON
Music of Dragons este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se intinde tot mai tare asupra Westeros si toti trebuie sa fie pregatiti sa supravietuiasca. Music of Dragons este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
Music of Dragons este a treia...
73,00 RON 62,05 RON
City of Archives este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi in padurile ecuatoriene din Mexic. City of Archives este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
City of Archives este a doua...
93,00 RON 83,70 RON
Acest Starter Set este perfect pentru doi jucatori care vor sa puna bazele unui deck Transformers si contine personaje precum Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide si Red Alert.
Acest Starter Set este perfect...
79,00 RON 71,10 RON
In Daznak’s Pit este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboara asupra Westeros, iar conspiratiile diabolice sunt soptite in cotloane intunecate. In Daznak’s Pit este o extensie si necesita jocul de baza   A Game of Thrones: The Card Game .
In Daznak’s Pit este a cincea...
77,00 RON 65,45 RON
The Depths of Yog este a cincea extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi in padurile ecuatoriene din America Centrala. The Depths of Yog este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
The Depths of Yog este a cincea...
93,00 RON 83,70 RON
Daggers in the Dark  este a șasea expansiune din seria Dance of Shadows. Iarna a venit în Westeros, iar tensiunea atinge cote alarmante. Totul pare să fie pe cale de a exploda. Daggers in the Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Daggers in the Dark  este a șasea...
66,39 RON 56,43 RON