Loading
Pret
8 RON 705 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Daggers in the Dark  este a șasea expansiune din seria Dance of Shadows. Iarna a venit în Westeros, iar tensiunea atinge cote alarmante. Totul pare să fie pe cale de a exploda. Daggers in the Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Daggers in the Dark  este a șasea...
66,39 RON 39,83 RON
În  Roam Across Rhovanion eroii se pregătesc să se infiltreze în Gundabad fără a fi văzuți de forțele întunecate. Roam Across Rhovanion  este a doua extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Roam Across Rhovanion eroii se...
79,00 RON 47,40 RON
In Daznak’s Pit  este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboară asupra Westeros, iar conspiraţiile diabolice sunt şoptite în cotloane întunecate. In Daznak’s Pit  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
In Daznak’s Pit  este a cincea...
77,00 RON 46,20 RON
Acest Starter Set este perfect pentru doi jucători care vor să pună bazele unui deck Transformers şi conţine personaje precum Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide, şi Red Alert. "
Acest Starter Set este perfect...
79,00 RON 71,10 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 7 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile. "
Acest booster pack este un pliculeț...
24,00 RON 21,60 RON
City of Archives  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în pădurile ecuatoriene din Mexic. City of Archives este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
City of Archives  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
Music of Dragons  este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se întinde tot mai tare asupra Westeros și toți trebuie să fie pregătiți să supraviețuiască. Music of Dragons  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Music of Dragons  este a treia...
73,00 RON 43,80 RON
În  The Withered Heath eroii se pregătesc să găsească o casă nouă pentru un trib Haradrim. The Withered Heath  este prima extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Withered Heath eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 43,80 RON
The Boundary Beyond  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. The Boundary Beyond  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Boundary Beyond  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
The March on Winterfell  este a doua expansiune din seria Dance of Shadows. The March on Winterfell  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The March on Winterfell  este a...
73,00 RON 43,80 RON
Threads of Fate  este prima extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Threads of Fate  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Threads of Fate  este prima...
77,00 RON 69,30 RON
The Labyrinths of Lunacy  este un scenariu de sine stătător care îți permite să pui în sfârșit mâna pe Labirintul Nebuniei. The Labyrinths of Lunacy  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Labyrinths of Lunacy  este un...
109,00 RON 98,10 RON
The Shadow City  este prima expansiune din seria Dance of Shadows. The Shadow City   este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Shadow City  este prima...
73,00 RON 43,80 RON
Credem că știm secretele Pământului, însă înăuntrul său stau mistere adânci care odată descoperite ar putea da peste cap tot ce credem ca știm despre planetă. The Forgotten Age Deluxe  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Credem că știm secretele Pământului,...
163,00 RON 146,70 RON
Someone Always Tells este a șasea expansiune din seria Flight of Crows. Someone Always Tells  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Someone Always Tells este a șasea...
73,00 RON 43,80 RON
The Crossings of Poros  este a șasea extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc ajung la finalul lungii lor călătorii prin Harad. The Crossings of Poros  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Crossings of Poros  este a...
73,00 RON 62,05 RON
The Faith Militant  este a cincea expansiune din seria Flight of Crows. The Faith Militant  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Faith Militant  este a cincea...
77,00 RON 46,20 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Casa Martell a așteptat îndelung pentru răzbunare. Șaptesprezece ani au trecut de la moartea Eliei Marterll. Sands of Dorne  este o expansiune și necesită jocul A Game of Thrones.
O nouă expansiune vine să dezvolte...
149,00 RON 89,40 RON
Favor of the Old Gods  este continuarea seriei de expansiuni Flight of Crows. Favor of the Old Gods  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Favor of the Old Gods  este...
77,00 RON 46,20 RON
The Dungeons of Cirith Gurat  este a cincea extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul spre nord, alături de aliații lor haradrimi. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card...
The Dungeons of Cirith Gurat  este...
89,00 RON 80,10 RON
The Unspeakable Oath  este a șasea extensie din ciclul The Path to Carcosa. Vei avea nevoie de un pistol mai mare. Căutarea celor doi profesori de-a adus în pragul celei mai adânci nebunii. The Unspeakable Oath  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Unspeakable Oath  este a șasea...
83,00 RON 74,70 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Înainte de Aegon, familia Tyrell era aproape necunoscută, vasali ai regilor Grădinari. Ridicați din origini modeste, acum Tyrelli sunt ghidați de o ambiție de nestăvilit. House of Thorns este o expansiune și necesită...
O nouă expansiune vine să dezvolte...
159,00 RON 95,40 RON
The Brotherhood Without Banners  este al șaselea pachet din ciclul Blood and Gold . The Brotherhood Without Banners  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Brotherhood Without Banners...
73,00 RON 43,80 RON
În Road to Rivendell eroii se pregătesc să o escorteze pe Arwen înapoin în Rivendell. Însă, pericole cumplite pândesc în Misty Mountains. Road to Rivendell este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În Road to Rivendell eroii se...
89,00 RON 53,40 RON
În  Shadow and Flame eroii se apropie de finalul aventurii lor în Moria, iar deznodământul ajunge să fie la latitudinea jucătorilor. Shadow and Flame  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Shadow and Flame eroii se...
89,00 RON 53,40 RON
The Redhorn Gate  este prima parte din al doilea ciclu de aventuri din seria Lord of the Rings TCG, în care eroii continuă drumul prin Misty Mountains. The Redhorn Gate   este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Redhorn Gate  este prima parte...
89,00 RON 53,40 RON
Aceste pachete conțin deck-uri gata-făcute, pregătite de luptă, ce conțin atât cărți din Generation VII cât și din Pokemon GX. "
Aceste pachete conțin deck-uri...
89,00 RON 80,10 RON
Aceste pachete conțin deck-uri gata-făcute, pregătite de luptă, ce conțin atât cărți din Generation VII cât și din Pokemon GX. "
Aceste pachete conțin deck-uri...
89,00 RON 80,10 RON
The Black Serpent  este a patru extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc nu mai au resurse, așa că se văd nevoiți să aleagă un drum ocolit pentru a le reîmprospăta. The Black Serpent  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the...
The Black Serpent  este a patru...
89,00 RON 80,10 RON
A Journey to Rhosgobel  este a treia extensie de aventură din ciclul "Shadows of Mirkwood". În această extensie eroii Pământulu de Mijloc au scăpat de un grup de troli și s-au aventurat mai departe de-a lungul Anduinului în căutarea lui Gollum. A Journey to Rhosgobel  este o extensie și...
A Journey to Rhosgobel  este a...
83,00 RON 49,80 RON
Where Doom Awaits  este a cincea extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri care distrug lumea încet, încet. Where Doom Awaits  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Where Doom Awaits  este a cincea...
83,00 RON 74,70 RON
Race Across Harad  este a treia extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul anevoios prin Harad  și descoperă semnele unor păianjeni care au capturat oameni pe care i-au tras în adâncuri. Race Across Harad  este o extensie și...
Race Across Harad  este a treia...
89,00 RON 80,10 RON
Undimensioned and Unseen  este a patra extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri cultiste și jertfele lor. Undimensioned and Unseen   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Undimensioned and Unseen  este a...
83,00 RON 74,70 RON
Watchers on the Wall  este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe facțiunea Rondul de Noapte. Watchers on the Wall  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Watchers on the Wall  este a doua...
167,00 RON 100,20 RON
The Miskatonic Museum  este a treia extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Blood on the Altar este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este a treia...
83,00 RON 74,70 RON
Race Across Harad  este a doua extensie din ciclul Haradrim. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Race Across Harad  este a doua...
89,00 RON 80,10 RON
The Essex County Express  este a doua extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Essex County Express este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Essex County Express  este a...
83,00 RON 74,70 RON
The Miskatonic Museum  este prima extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Miskatonic Museum este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este prima...
83,00 RON 74,70 RON
The Mumakil este prima extensie din ciclul Haradrim. The Mumakil  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Mumakil este prima extensie...
89,00 RON 80,10 RON
Ghosts of Harrenhal  este al cincilea pachet din ciclul  War of Five Kings . Vei primi acces la noi personaje precum Roose Bolton, Brienne of Tarth, Craster, Ser Davos Seaworth, Joffrey Baratheon și Myrcella Baratheon. Ghosts of Harrenhal este o extensie și necesită jocul de bază   A Game...
Ghosts of Harrenhal  este al...
74,00 RON 44,40 RON
În  The Long Dark eroii străbat tunelurile întunecate din Moria. The Long Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Long Dark eroii străbat...
89,00 RON 53,40 RON
The Sands of Harad le oferă jucătorilor șansa de a cunoaște tărâmurile și culturile la sud de Middle-earth. Dar întâi trebuie să scape de pe străzile orașului Umbar. The Sands of Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Sands of Harad le oferă...
173,00 RON 155,70 RON
Această extensie deluxe introduce 26 noi seturi de obiective, în special pentru facţiunile Imperial Navy şi Smugglers.  Imperial Entanglements  este o extensie și necesită jocul de bază  Star Wars: The Card Game . "
Această extensie deluxe introduce 26...
149,00 RON 89,40 RON
The City of Corsairs , încheie ciclul Dream-chaser, confruntând jucătorii pentru ultima oară cu nimiloșii corsari. The City of Corsairs este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The City of Corsairs , încheie...
89,00 RON 80,10 RON
În Arkham Horror The Card Game jucătorii intră în rolul unor investigatori sosiți în orașul Arkham. Ei vor lupta împreună pentru a eradica monștri din oraș și pentru a rezolva misterele care îi înconjoara. "
În Arkham Horror The Card Game...
219,00 RON 197,10 RON
Această extensie aduce 4 noi personaje: Ahmotep the magus, Channa Ti the druid, Drelm the cleric, and Mavaro the occultist. Noile cărți măresc numărul jucătorilor la 6. Character Add-On Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie aduce 4 noi...
104,00 RON 62,40 RON
Lions of Casterly Rock este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe casa Lannister. Lions of Casterly Rock  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Lions of Casterly Rock este a doua...
167,00 RON 125,25 RON
După peripețiile din Emyn Muil în căutarea lui Gollum, eroii pornesc pe urmele lui înspre sud, într-un ținut întunecat și mlăștinos. The Dead Marshes  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
După peripețiile din Emyn Muil în...
83,00 RON 74,70 RON
Across the Seven Kingdoms  este primul pachet din ciclul  War of Five Kings . În urma morții lui Robert Baratheon și a lui Eddard Stark, marile case se îndepărtează una de alta, pregatindu-se de război. Across the Seven Kingdoms  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones:...
Across the Seven Kingdoms  este...
83,00 RON 49,80 RON
În  The Thing in the Depths, eroii prind din urmă corabia Stormcaller, dar lupta nu este ușoară deoarece tentacule uriașe apar din mare, trăgând în abis corăbii și marinari. The Thing in the Depths  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Thing in the Depths, eroii...
89,00 RON 80,10 RON
Urmând evenimentele din  The Grey Havens , Flight of the Stormcaller   introduce un nou scenariu care va trimite eroii într-o cursă dramatică pe apele învolburate ale mărilor. Flight of the Stormcaller  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Urmând evenimentele din  The Grey...
89,00 RON 80,10 RON
The Battle of Carn Dûm introduce un scenariu bazat pe lupte, care duce eroii în inima ținutului Angmar, unde vor trebui să se lupte cu hoarde de orci și alte creaturi în încercarea de a preveni rentoarcerea unui rău antic. The Battle of Carn Dûm  este o extensie și necesită jocul de bază...
The Battle of Carn Dûm introduce...
83,00 RON 49,80 RON
În acest scenariu din  The Dread Realm  eroii fac o ultimă forțar, prin sălile din Carn Dûm, în încercarea de a opri răul antic să se reîntoarcă pe Pământ. Dar sălile care inițial păreau pustii sunt pline de vrăji teribile și creaturi malefice. The Dread Realm  este o extensie și necesită...
În acest scenariu din  The Dread...
83,00 RON 74,70 RON
Acompaniați de tânărul Dúnedain Ranger Amarthíul, un mic grup de eroi găsesc o ieșire din ținutul trolilor și intră în ruinatul Rhudaur. Semne ale decăderii se găsesc peste tot, de la orașele dărăpănate, până la turnurile măcinate de timp. The Treachery of Rhudaur  este o extensie și necesită...
Acompaniați de tânărul Dúnedain...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din Across the Ettenmoors te aruncă direct în inima ținutului controlat de către Troli. Cu hoarda creaturilor din muntele Gram pe urmele tale nu ai altă cale decât să mergi tot înainte și să înfunți monștri. Across the Ettenmoors  este o extensie și necesită jocul de bază  The...
Scenariul din Across the Ettenmoors...
83,00 RON 49,80 RON
De secole goblinii din muntele Gram au rămași ascunși în fortăreața lor întunecată. Încercarile lor anterioare de a invada Eriador au rămas doar amintiri. Totuși, ei trăiesc într-o lume întinată de un rău antic și răul sălășluiește în inimile lor. Acum, în  Escape from Mount Gram , goblinii au...
De secole goblinii din muntele Gram...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din  The Wastes of Eriador   surprinde eroii în căutarea unui Ranger luat prizonier. Totuși, urmărind inamicii care l-au capturat, drumul îi duce tot mai departe în nord, chiar prin dealurile din Angmar. Acolo, odată cu lăsarea serii, urletele lupilor devin tot mai apropiate, semn că...
Scenariul din  The Wastes of Eriador...
83,00 RON 49,80 RON
Această extensie introduce noi personaje, precum Jhogo, Tyene Sand, Septa Mordane și Ser Barristan Selmy, dar și două cărți de intrigă care oferă jucătorilor noi moduri de a-și construi pachetele de joc. True Steel  este o extensie și necesită jocul de bază  A Game of Thrones: The Card Game...
Această extensie introduce noi...
74,00 RON 44,40 RON
The Grey Havens  este o extensie a jocului The Lord of the Rings, care include 165 de cărți noi, 3 noi senarii și 2 eroi noi. The Grey Havens  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Grey Havens  este o extensie a...
169,00 RON 152,10 RON