Loading

Filltreaza dupa

Pret
12 RON 1815 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
The Hobbit: On the Doorstep  – care include 165 de noi cărți - introduce trei noi scenarii, cinci eroi noi scoşi din paginile celei de-a doua părți a cărții Hobbitul. The Hobbit: On the Doorstep  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Hobbit: On the Doorstep  – care...
169,00 RON 152,10 RON
Această extensie este prima din ciclul "Ringmaker" şi introduce un scenariu nou axat puternic pe lupte şi conflicte, unde jucătorii trebuie să lupte împotriva hoardelor de Dunlendings.  The Dunland Trap  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este prima din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a doua din ciclul Ringmaker" şi pune în calea eroilor spirite violente Dunlending, paznici ai coroanei Antlered. The Three Trials  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a doua din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a treia din ciclul Ringmaker". Trebuie să înfrunți orci, să te strecori pe străzi abandonate și să încerci să scapi de spionii din Mordor. Trouble in Tharbad   este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a treia din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a patra din ciclul "Ringmaker". Eroii trebuie să supraviețuiască provocărilor dintro mlaștină mortală în drumul lor spre descoperirea unor secrete antice. The Nîn-in-Eilph  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a patra din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a cincea din ciclul Ringmaker", în care eroii vor cerceta ruinele Ost-in-Edhil. În această extensie va apărea ca erou Galadriel, the Lady of Lothlórien. Celebrimbor's Secret  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a cincea din...
83,00 RON 74,70 RON
Această extensie este a șasea din ciclul Ringmaker" și care conduce jucătorii în luptă cu oamenii sălbatici din Dunland. The Antlered Crown   este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a șasea din...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din  The Wastes of Eriador   surprinde eroii în căutarea unui Ranger luat prizonier. Totuși, urmărind inamicii care l-au capturat, drumul îi duce tot mai departe în nord, chiar prin dealurile din Angmar. Acolo, odată cu lăsarea serii, urletele lupilor devin tot mai apropiate, semn că...
Scenariul din  The Wastes of Eriador...
83,00 RON 74,70 RON
De secole goblinii din muntele Gram au rămași ascunși în fortăreața lor întunecată. Încercarile lor anterioare de a invada Eriador au rămas doar amintiri. Totuși, ei trăiesc într-o lume întinată de un rău antic și răul sălășluiește în inimile lor. Acum, în  Escape from Mount Gram , goblinii au...
De secole goblinii din muntele Gram...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din Across the Ettenmoors te aruncă direct în inima ținutului controlat de către Troli. Cu hoarda creaturilor din muntele Gram pe urmele tale nu ai altă cale decât să mergi tot înainte și să înfunți monștri. Across the Ettenmoors  este o extensie și necesită jocul de bază  The...
Scenariul din Across the Ettenmoors...
83,00 RON 74,70 RON
Acompaniați de tânărul Dúnedain Ranger Amarthíul, un mic grup de eroi găsesc o ieșire din ținutul trolilor și intră în ruinatul Rhudaur. Semne ale decăderii se găsesc peste tot, de la orașele dărăpănate, până la turnurile măcinate de timp. The Treachery of Rhudaur  este o extensie și necesită...
Acompaniați de tânărul Dúnedain...
83,00 RON 74,70 RON
The Battle of Carn Dûm introduce un scenariu bazat pe lupte, care duce eroii în inima ținutului Angmar, unde vor trebui să se lupte cu hoarde de orci și alte creaturi în încercarea de a preveni rentoarcerea unui rău antic. The Battle of Carn Dûm  este o extensie și necesită jocul de bază...
The Battle of Carn Dûm introduce...
83,00 RON 74,70 RON
În acest scenariu din  The Dread Realm  eroii fac o ultimă forțar, prin sălile din Carn Dûm, în încercarea de a opri răul antic să se reîntoarcă pe Pământ. Dar sălile care inițial păreau pustii sunt pline de vrăji teribile și creaturi malefice. The Dread Realm  este o extensie și necesită...
În acest scenariu din  The Dread...
83,00 RON 74,70 RON
Across the Seven Kingdoms  este primul pachet din ciclul  War of Five Kings . În urma morții lui Robert Baratheon și a lui Eddard Stark, marile case se îndepărtează una de alta, pregatindu-se de război. Across the Seven Kingdoms  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones:...
Across the Seven Kingdoms  este...
83,00 RON 62,25 RON
După peripețiile din Emyn Muil în căutarea lui Gollum, eroii pornesc pe urmele lui înspre sud, într-un ținut întunecat și mlăștinos. The Dead Marshes  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
După peripețiile din Emyn Muil în...
83,00 RON 74,70 RON
Acest adventure pack este ultimul din ciclul ”Against the Shadow” și surprinde eroii în punctul în care își adună puterile și resursele și se pregătesc să înfrunte răul ce sălășluiește în Mordor. The Morgul Vale  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game...
Acest adventure pack este ultimul...
83,00 RON 74,70 RON
Acest adventure pack este primul din ciclul ”Against the Shadow” și este o poveste a corupției ce macină din interior regatul Gondor. The Morgul Vale  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Acest adventure pack este primul din...
83,00 RON 74,70 RON
Lions of Casterly Rock este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe casa Lannister. Lions of Casterly Rock  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Lions of Casterly Rock este a doua...
167,00 RON 133,60 RON
Această extensie aduce 4 noi personaje: Ahmotep the magus, Channa Ti the druid, Drelm the cleric, and Mavaro the occultist. Noile cărți măresc numărul jucătorilor la 6. Character Add-On Deck  este o extensie și necesită jocul de bază Pathfinder Adventure Card Game: Mummy's Mask .
Această extensie aduce 4 noi...
104,00 RON 78,00 RON
În The Voice of Isengard jucătorii intră în serviciul lui Saruman the White în încercarea de a proteja Isengard de pericolele care-i dau târcoale. The Voice of Isengard  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
În The Voice of Isengard jucătorii...
169,00 RON 152,10 RON
The Sands of Harad le oferă jucătorilor șansa de a cunoaște tărâmurile și culturile la sud de Middle-earth. Dar întâi trebuie să scape de pe străzile orașului Umbar. The Sands of Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Sands of Harad le oferă...
169,00 RON 152,10 RON
În The Hills of Emyn Muil eroii îl cauta pe Gollum. The Hills of Emyn Muil  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În The Hills of Emyn Muil eroii îl...
83,00 RON 74,70 RON
În  The Long Dark eroii străbat tunelurile întunecate din Moria. The Long Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Long Dark eroii străbat...
83,00 RON 74,70 RON
În  The Druadan Forest eroii îi urmăresc pe agenții lui Sauron departe în sălbăticia pădurii Druadan. The Druadan Forest este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Druadan Forest eroii îi...
83,00 RON 74,70 RON
În  The Blood of Gondor eroii sunt pe cale să fie atatați de orcii din Mordor. The Blood of Gondor  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Blood of Gondor eroii sunt...
83,00 RON 74,70 RON
Cu câteva luni în urmă trei profesori de la Universitatea Miskatonic au călătorit la Dunwich pentru a elimina o creatură înspăimântătoare care teroriza un sătuc retras. Acum unul dintre ei, Dr. Armitage, are nevoie de ajutorul tău. The Dunwich Legacy  este o extensie și necesită jocul de bază...
Cu câteva luni în urmă trei...
173,00 RON 155,70 RON
Race Across Harad  este a doua extensie din ciclul Haradrim. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Race Across Harad  este a doua...
83,00 RON 74,70 RON
The Miskatonic Museum  este a treia extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Blood on the Altar este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este a treia...
83,00 RON 74,70 RON
Watchers on the Wall  este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe facțiunea Rondul de Noapte. Watchers on the Wall  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Watchers on the Wall  este a doua...
167,00 RON 125,25 RON
Race Across Harad  este a treia extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul anevoios prin Harad  și descoperă semnele unor păianjeni care au capturat oameni pe care i-au tras în adâncuri. Race Across Harad  este o extensie și...
Race Across Harad  este a treia...
89,00 RON 80,10 RON
A Journey to Rhosgobel  este a treia extensie de aventură din ciclul "Shadows of Mirkwood". În această extensie eroii Pământulu de Mijloc au scăpat de un grup de troli și s-au aventurat mai departe de-a lungul Anduinului în căutarea lui Gollum. A Journey to Rhosgobel  este o extensie și...
A Journey to Rhosgobel  este a...
83,00 RON 74,70 RON
Conflict at the Carrock  este a doua extensie de aventură din ciclul "Shadows of Mirkwood". În această extensie eroii Pământulu de Mijloc se îndreaptă către cursul Anduinului doar pentru a afla vești despre un potențial nou pericol. Conflict at the Carrock  este o extensie și necesită jocul...
Conflict at the Carrock  este a...
83,00 RON 74,70 RON
The Hunt for Gollum  este prima extensie de aventură din ciclul "Shadows of Mirkwood". În această extensie eroii Pământulu de Mijloc se pregătesc să pornească pe urmele lui Gollum care se ascunde undeva în lunca Anduinului. The Hunt for Gollum  este o extensie și necesită jocul de bază   The...
The Hunt for Gollum  este prima...
83,00 RON 74,70 RON
The Black Serpent  este a patru extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc nu mai au resurse, așa că se văd nevoiți să aleagă un drum ocolit pentru a le reîmprospăta. The Black Serpent  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the...
The Black Serpent  este a patru...
83,00 RON 74,70 RON
În  The Foundations of Stone eroii străbat tunelurile întunecate din Moria, trebuind să facă față primejdiilor care pândesc la tot pasul și orcilor care atacă din negură. The Foundations of Stone este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Foundations of Stone eroii...
83,00 RON 74,70 RON
În   Assault on Osgiliath eroii se întorc la Minas Tirith chiar la timp pentru a vedea cum trupele pornesc spre Osgiliath. Assault on Osgiliath  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În   Assault on Osgiliath eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
În Encounter at Amon Din eroii ies din pădurea Druadan și descoperă Amon Din în flăcări, iar satul învecinat atacat de inamici. Encounter at Amon Din este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În Encounter at Amon Din eroii ies...
83,00 RON 74,70 RON
The Redhorn Gate  este prima parte din al doilea ciclu de aventuri din seria Lord of the Rings TCG, în care eroii continuă drumul prin Misty Mountains. The Redhorn Gate   este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Redhorn Gate  este prima parte...
83,00 RON 74,70 RON
În  Shadow and Flame eroii se apropie de finalul aventurii lor în Moria, iar deznodământul ajunge să fie la latitudinea jucătorilor. Shadow and Flame  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Shadow and Flame eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
În Road to Rivendell eroii se pregătesc să o escorteze pe Arwen înapoin în Rivendell. Însă, pericole cumplite pândesc în Misty Mountains. Road to Rivendell este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În Road to Rivendell eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
The Brotherhood Without Banners  este al șaselea pachet din ciclul Blood and Gold . The Brotherhood Without Banners  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Brotherhood Without Banners...
73,00 RON 54,75 RON
The Dungeons of Cirith Gurat  este a cincea extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul spre nord, alături de aliații lor haradrimi. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card...
The Dungeons of Cirith Gurat  este...
83,00 RON 74,70 RON
Favor of the Old Gods  este continuarea seriei de expansiuni Flight of Crows. Favor of the Old Gods  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Favor of the Old Gods  este...
77,00 RON 57,75 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Casa Martell a așteptat îndelung pentru răzbunare. Șaptesprezece ani au trecut de la moartea Eliei Marterll. Sands of Dorne  este o expansiune și necesită jocul A Game of Thrones.
O nouă expansiune vine să dezvolte...
149,00 RON 111,75 RON
The Faith Militant  este a cincea expansiune din seria Flight of Crows. The Faith Militant  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Faith Militant  este a cincea...
77,00 RON 57,75 RON
Someone Always Tells este a șasea expansiune din seria Flight of Crows. Someone Always Tells  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Someone Always Tells este a șasea...
73,00 RON 54,75 RON
The Shadow City  este prima expansiune din seria Dance of Shadows. The Shadow City   este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Shadow City  este prima...
73,00 RON 54,75 RON
The Labyrinths of Lunacy  este un scenariu de sine stătător care îți permite să pui în sfârșit mâna pe Labirintul Nebuniei. The Labyrinths of Lunacy  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Labyrinths of Lunacy  este un...
109,00 RON 98,10 RON
În The Wilds of Rhovanion umbra din Mordor se extinde din ce în ce mai tare asupra ținuturilor libere din Pământul de Mijloc. The Wilds of Rhovanion  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
În The Wilds of Rhovanion umbra...
169,00 RON 152,10 RON
The March on Winterfell  este a doua expansiune din seria Dance of Shadows. The March on Winterfell  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The March on Winterfell  este a...
73,00 RON 54,75 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 54,75 RON
Heart of the Elders  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Heart of the Elders  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Heart of the Elders  este a doua...
83,00 RON 74,70 RON
În  The Withered Heath eroii se pregătesc să găsească o casă nouă pentru un trib Haradrim. The Withered Heath  este prima extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Withered Heath eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
Music of Dragons  este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se întinde tot mai tare asupra Westeros și toți trebuie să fie pregătiți să supraviețuiască. Music of Dragons  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Music of Dragons  este a treia...
73,00 RON 54,75 RON
Acest booster pack este un pliculeț care conţine 7 cărţi, cu grade diferite de raritate ce vin în ajutorul colecționarilor pentru a-și completa deck-urile. "
Acest booster pack este un pliculeț...
24,00 RON 21,60 RON
Acest Starter Set este perfect pentru doi jucători care vor să pună bazele unui deck Transformers şi conţine personaje precum Optimus Prime, Bumblebee, Ironhide, şi Red Alert. "
Acest Starter Set este perfect...
79,00 RON 71,10 RON
In Daznak’s Pit  este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboară asupra Westeros, iar conspiraţiile diabolice sunt şoptite în cotloane întunecate. In Daznak’s Pit  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
In Daznak’s Pit  este a cincea...
77,00 RON 57,75 RON
The Depths of Yog  este a cincea extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în pădurile ecuatoriene din America Centrală. The Depths of Yog  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Depths of Yog  este a cincea...
83,00 RON 74,70 RON
În  Roam Across Rhovanion eroii se pregătesc să se infiltreze în Gundabad fără a fi văzuți de forțele întunecate. Roam Across Rhovanion  este a doua extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Roam Across Rhovanion eroii se...
79,00 RON 71,10 RON
Daggers in the Dark  este a șasea expansiune din seria Dance of Shadows. Iarna a venit în Westeros, iar tensiunea atinge cote alarmante. Totul pare să fie pe cale de a exploda. Daggers in the Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Daggers in the Dark  este a șasea...
66,39 RON 49,79 RON