Loading

Filltreaza dupa

Pret
61 RON 144 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
În Arkham Horror The Card Game jucătorii intră în rolul unor investigatori sosiți în orașul Arkham. Ei vor lupta împreună pentru a eradica monștri din oraș și pentru a rezolva misterele care îi înconjoara. "
În Arkham Horror The Card Game...
223,00 RON 200,70 RON
Cu câteva luni în urmă trei profesori de la Universitatea Miskatonic au călătorit la Dunwich pentru a elimina o creatură înspăimântătoare care teroriza un sătuc retras. Acum unul dintre ei, Dr. Armitage, are nevoie de ajutorul tău. The Dunwich Legacy  este o extensie și necesită jocul de bază...
Cu câteva luni în urmă trei...
164,00 RON 147,60 RON
Acesta este un scenariu individual, aventura având loc în New Orleans. Curse of the Rougarou Scenario Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Acesta este un scenariu individual,...
99,00 RON 89,10 RON
Acesta este un scenariu individual, aventura având loc în Veneția. Carnevale of Horrors Scenario Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Acesta este un scenariu individual,...
99,00 RON 89,10 RON
The Miskatonic Museum  este prima extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Miskatonic Museum este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este prima...
83,00 RON 74,70 RON
The Essex County Express  este a doua extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Essex County Express este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Essex County Express  este a...
77,00 RON 61,60 RON
The Miskatonic Museum  este a treia extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Blood on the Altar este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este a treia...
83,00 RON 74,70 RON
Undimensioned and Unseen  este a patra extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri cultiste și jertfele lor. Undimensioned and Unseen   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Undimensioned and Unseen  este a...
73,00 RON 65,70 RON
Where Doom Awaits  este a cincea extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri care distrug lumea încet, încet. Where Doom Awaits  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Where Doom Awaits  este a cincea...
77,00 RON 61,60 RON
O nouă producție vine de la Paris. Una care a fost extrem de populară în cercurile înalte, însă care a adus cu sine numai povești tragice învăluite în nebunie. Ești pregătit să descoperi adevărul? Path to Carcosa  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
O nouă producție vine de la Paris....
159,00 RON 143,10 RON
Echoes of the Past  este prima extensie din ciclul Mythos Pack. Piesa Regele în Galben a ajuns în Arkham, iar după ce ai vizionat-o te trezești prins într-un păienjeniș de forțe puternice și sinistre. Echoes of the Past  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card...
Echoes of the Past  este prima...
73,00 RON 65,70 RON
The Unspeakable Oath  este a doua extensie din ciclul The Path to Carcosa. În sfârșit te îndrepți către azil. Piesa Regele în Galben te-a adus aproape în pragul nebunie, dar totuși investigația ta continuă. The Unspeakable Oath  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The...
The Unspeakable Oath  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
The Unspeakable Oath  este a șasea extensie din ciclul The Path to Carcosa. Vei avea nevoie de un pistol mai mare. Căutarea celor doi profesori de-a adus în pragul celei mai adânci nebunii. The Unspeakable Oath  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Unspeakable Oath  este a șasea...
73,00 RON 65,70 RON
A Phantom of Truth este a treia extensie din ciclul The Path to Carcosa. La luni de zile de la premiera piesei de teatru, investigațiile tale au dat naștere mai multor întrebări decât răspunsuri. A Phantom of Truth  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
A Phantom of Truth este a treia...
77,00 RON 61,60 RON
The Pallid Mask  este a patra extensie din ciclul The Path to Carcosa. De pe străzile Parisului până în catacombele sale, căutarea piesei de teatru te duce departe de Arkham. The Pallid Mask   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Pallid Mask  este a patra...
73,00 RON 65,70 RON
Black Stars Rise este a cincea extensie din ciclul The Path to Carcosa. La luni de zile de la premiera piesei de teatru, investigațiile tale te duc în insula Mont Saint-Michele. Black Stars Rise este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Black Stars Rise este a cincea...
77,00 RON 69,30 RON
Dim Carcosa  este a șasea extensie din ciclul The Path to Carcosa. În Carcosa stelele negre atârnă pe cer, iar adevărul va ieși la lumină sub focul sorilor. Dim Carcosa este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Dim Carcosa  este a șasea extensie...
77,00 RON 69,30 RON
Credem că știm secretele Pământului, însă înăuntrul său stau mistere adânci care odată descoperite ar putea da peste cap tot ce credem ca știm despre planetă. The Forgotten Age Deluxe  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Credem că știm secretele Pământului,...
159,00 RON 143,10 RON
The Labyrinths of Lunacy  este un scenariu de sine stătător care îți permite să pui în sfârșit mâna pe Labirintul Nebuniei. The Labyrinths of Lunacy  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Labyrinths of Lunacy  este un...
103,00 RON 82,40 RON
Threads of Fate  este prima extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Threads of Fate  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Threads of Fate  este prima...
77,00 RON 69,30 RON
Ai jurat că nu te vei mai întoarce nicicând. Însă, precum un șarpe care își mușcă propria coadă, revii de unde ai început. Return to the Night of the Zealot  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Ai jurat că nu te vei mai întoarce...
129,00 RON 103,20 RON
The Boundary Beyond  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. The Boundary Beyond  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Boundary Beyond  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
Heart of the Elders  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Heart of the Elders  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Heart of the Elders  este a doua...
79,00 RON 71,10 RON
City of Archives  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în pădurile ecuatoriene din Mexic. City of Archives este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
City of Archives  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
The Depths of Yog  este a cincea extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în pădurile ecuatoriene din America Centrală. The Depths of Yog  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Depths of Yog  este a cincea...
77,00 RON 69,30 RON
Guardians of the Abyss   este o extensie din ciclul The Eternal Slumber unde ajungi deserturile aride din Egipt. Guardians of the Abyss este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Guardians of the Abyss   este o...
109,00 RON 98,10 RON
Return to the Dunwich Legacy vă invită să vă re-deschideți vechile cazuri și să experimentați prima campanie de lungă durată pentru Arkham Horror: The Card Game, în timp ce întâmpinați noi provocări și noi surprize. În cadrul celor 81 de cărți noi de scenariu de expansiune și 23 de cărți noi...
Return to the Dunwich Legacy vă...
159,00 RON 143,10 RON
Shattered Aeons   Mythos Pack  este a sasea și ultima extensie din ciclul "The Forgotten Age" pentru Arkham Horror: The Game Card. Shattered Aeons Mythos Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game .
Shattered Aeons   Mythos...
77,00 RON 69,30 RON
The Circle Undone este a patra expansiune deluxe pentru Arkham Horror: The Card Game. Aici, echipa dvs. de anchetatori se încadrează în misterele trecutului lui Arkham, descoperind istoria sa macabră și motivele celor care locuiesc în umbrele sale. The Circle Undone  este o extensie...
The Circle Undone este a patra...
159,00 RON 143,10 RON
The Wages of Sin Mythos Pack   este a doua extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. The Wages of Sin Mythos Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game .
The Wages of Sin Mythos Pack...
83,00 RON 74,70 RON
The Secret Name Mythos Pack   este prima extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. The Secret Name Mythos Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game .
The Secret Name Mythos Pack...
83,00 RON 74,70 RON
For the Greater Good   este a treia extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. For the Greater Good   este o extensie și necesita jocul de baza   Arkham Horror: The Card Game .
For the Greater Good   este...
83,00 RON 74,70 RON
Union and Disillusion Mythos Pack   este a patra extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. Union and Disillusion Mythos Pack  este o extensie și necesita jocul de baza   Arkham Horror: The Card Game .
Union and Disillusion Mythos...
83,00 RON 74,70 RON
In the Clutches of Chaos - Mythos Pack   este a cincea extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. In the Clutches of Chaos - Mythos Pack  este o extensie si necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game .
In the Clutches of Chaos -...
83,00 RON 74,70 RON
Before the Black Throne  este cel de al saselea si ultimul Mythos Pack din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. Before the Black Throne  - Mythos Pack  este o extensie și necesita jocul de baza  Arkham Horror: The Card Game  si Arkham Horror: The Card Game-...
Before the Black Throne  este...
83,00 RON 74,70 RON
Poate ati crezut ca odata cu caderea cortinei, s-au terminat si relatiile cu King in Yellow. Dar piesa de teatru blestemata, care a venit in Arkham de la Paris, a devenit rapid subiect de discutie in oras, iar istoria sa intunecata despre disparitii, sinucideri si isterie in masa te-a...
Poate ati crezut ca odata cu caderea...
157,00 RON 141,30 RON