Loading

Filltreaza dupa

Pret
69 RON 156 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Heart of the Elders  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Heart of the Elders  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Heart of the Elders  este a doua...
83,00 RON 74,70 RON
Threads of Fate  este prima extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. Threads of Fate  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Threads of Fate  este prima...
77,00 RON 69,30 RON
The Labyrinths of Lunacy  este un scenariu de sine stătător care îți permite să pui în sfârșit mâna pe Labirintul Nebuniei. The Labyrinths of Lunacy  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Labyrinths of Lunacy  este un...
109,00 RON 98,10 RON
Credem că știm secretele Pământului, însă înăuntrul său stau mistere adânci care odată descoperite ar putea da peste cap tot ce credem ca știm despre planetă. The Forgotten Age Deluxe  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Credem că știm secretele Pământului,...
163,00 RON 146,70 RON
O nouă producție vine de la Paris. Una care a fost extrem de populară în cercurile înalte, însă care a adus cu sine numai povești tragice învăluite în nebunie. Ești pregătit să descoperi adevărul? Path to Carcosa  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
O nouă producție vine de la Paris....
169,00 RON 152,10 RON
The Miskatonic Museum  este a treia extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Blood on the Altar este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Miskatonic Museum  este a treia...
83,00 RON 74,70 RON
The Essex County Express  este a doua extensie din ciclul The Dunwich Legacy. The Essex County Express este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Essex County Express  este a...
83,00 RON 74,70 RON
Cu câteva luni în urmă trei profesori de la Universitatea Miskatonic au călătorit la Dunwich pentru a elimina o creatură înspăimântătoare care teroriza un sătuc retras. Acum unul dintre ei, Dr. Armitage, are nevoie de ajutorul tău. The Dunwich Legacy  este o extensie și necesită jocul de bază...
Cu câteva luni în urmă trei...
173,00 RON 155,70 RON
The Depths of Yog  este a cincea extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în pădurile ecuatoriene din America Centrală. The Depths of Yog  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Depths of Yog  este a cincea...
83,00 RON 74,70 RON
The Circle Undone este a patra expansiune deluxe pentru Arkham Horror: The Card Game. Aici, echipa dvs. de anchetatori se încadrează în misterele trecutului lui Arkham, descoperind istoria sa macabră și motivele celor care locuiesc în umbrele sale. The Circle Undone  este o extensie...
The Circle Undone este a patra...
163,00 RON 146,70 RON
The Wages of Sin Mythos Pack   este a doua extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. The Wages of Sin Mythos Pack  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game .
The Wages of Sin Mythos Pack...
87,00 RON 78,30 RON
Union and Disillusion Mythos Pack   este a patra extensie din ciclul "The Circle Undone" pentru Arkham Horror: The Game Card. Union and Disillusion Mythos Pack  este o extensie și necesita jocul de baza   Arkham Horror: The Card Game .
Union and Disillusion Mythos...
83,00 RON 74,70 RON
Aparati Dreamlands de planurile malefice ale lui Spinner in Darkness din Weaver of the Cosmos, al saselea si ultimul pachet Mythos din ciclul Dream-Eaters pentru jocul Arkham Horror: The Card Game! Weaver of the Cosmos este scenariul 4 – B al campaniei The Web of Dreams pentru Arkham...
Aparati Dreamlands de planurile...
83,00 RON 74,70 RON
Devil Reef este al doilea pachet Mythos din ciclul The Innsmouth Conspiracy. In cadrul acestui pachet Mythos, veti gasi urmatorul scenariu al campaniei complicate care se desfasoara in jurul evenimentelor The Innsmouth Conspiracy. Veti experimenta franturi cu amintiri din calatoria voastra...
Devil Reef este al doilea pachet...
79,00 RON 71,10 RON
In War of the Outer Gods , un nou pachet de scenarii pentru Arkham Horror: The Card Game, Arkham este prins la mijloc intr-un conflict zdrobitor intre trei culte rivale, care se dezlantuie in intreaga America de Nord. Fiecare dintre aceste culte cauta sa isi convoace propriul Ancient One si pe...
In War of the Outer Gods , un nou...
109,00 RON 98,10 RON