Loading

Filltreaza dupa

Pret
65 RON 180 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Cu câteva luni în urmă trei profesori de la Universitatea Miskatonic au călătorit la Dunwich pentru a elimina o creatură înspăimântătoare care teroriza un sătuc retras. Acum unul dintre ei, Dr. Armitage, are nevoie de ajutorul tău. The Dunwich Legacy  este o extensie și necesită jocul de bază...
Undimensioned and Unseen  este a patra extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri cultiste și jertfele lor. Undimensioned and Unseen   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Undimensioned and Unseen  este a...
73,00 RON 65,70 RON
Where Doom Awaits  este a cincea extensie din ciclul The Dunwich Legacy. Ea duce jucătorii departe de Arkham, obligându-i să se confrunte cu ritualuri care distrug lumea încet, încet. Where Doom Awaits  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Where Doom Awaits  este a cincea...
77,00 RON 69,30 RON
O nouă producție vine de la Paris. Una care a fost extrem de populară în cercurile înalte, însă care a adus cu sine numai povești tragice învăluite în nebunie. Ești pregătit să descoperi adevărul? Path to Carcosa  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
O nouă producție vine de la Paris....
159,00 RON 143,10 RON
Echoes of the Past  este prima extensie din ciclul Mythos Pack. Piesa Regele în Galben a ajuns în Arkham, iar după ce ai vizionat-o te trezești prins într-un păienjeniș de forțe puternice și sinistre. Echoes of the Past  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card...
Echoes of the Past  este prima...
73,00 RON 65,70 RON
The Unspeakable Oath  este a doua extensie din ciclul The Path to Carcosa. În sfârșit te îndrepți către azil. Piesa Regele în Galben te-a adus aproape în pragul nebunie, dar totuși investigația ta continuă. The Unspeakable Oath  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The...
The Unspeakable Oath  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
The Unspeakable Oath  este a șasea extensie din ciclul The Path to Carcosa. Vei avea nevoie de un pistol mai mare. Căutarea celor doi profesori de-a adus în pragul celei mai adânci nebunii. The Unspeakable Oath  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
A Phantom of Truth este a treia extensie din ciclul The Path to Carcosa. La luni de zile de la premiera piesei de teatru, investigațiile tale au dat naștere mai multor întrebări decât răspunsuri. A Phantom of Truth  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
A Phantom of Truth este a treia...
77,00 RON 69,30 RON
The Pallid Mask  este a patra extensie din ciclul The Path to Carcosa. De pe străzile Parisului până în catacombele sale, căutarea piesei de teatru te duce departe de Arkham. The Pallid Mask   este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Black Stars Rise este a cincea extensie din ciclul The Path to Carcosa. La luni de zile de la premiera piesei de teatru, investigațiile tale te duc în insula Mont Saint-Michele. Black Stars Rise este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Dim Carcosa  este a șasea extensie din ciclul The Path to Carcosa. În Carcosa stelele negre atârnă pe cer, iar adevărul va ieși la lumină sub focul sorilor. Dim Carcosa este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Dim Carcosa  este a șasea extensie...
77,00 RON 69,30 RON
Credem că știm secretele Pământului, însă înăuntrul său stau mistere adânci care odată descoperite ar putea da peste cap tot ce credem ca știm despre planetă. The Forgotten Age Deluxe  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Credem că știm secretele Pământului,...
159,00 RON 143,10 RON
Ai jurat că nu te vei mai întoarce nicicând. Însă, precum un șarpe care își mușcă propria coadă, revii de unde ai început. Return to the Night of the Zealot  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
Ai jurat că nu te vei mai întoarce...
129,00 RON 116,10 RON
The Boundary Beyond  este a doua extensie din ciclul The Forgotten Age unde ajungi în Mexic pentru a descoperi misterele unui vechi oraș Aztec. The Boundary Beyond  este o extensie și necesită jocul de bază  Arkham Horror: The Card Game . "
The Boundary Beyond  este a doua...
77,00 RON 69,30 RON
Return to the Dunwich Legacy vă invită să vă re-deschideți vechile cazuri și să experimentați prima campanie de lungă durată pentru Arkham Horror: The Card Game, în timp ce întâmpinați noi provocări și noi surprize. În cadrul celor 81 de cărți noi de scenariu de expansiune și 23 de cărți noi...
Return to the Dunwich Legacy vă...
159,00 RON 143,10 RON
The Circle Undone este a patra expansiune deluxe pentru Arkham Horror: The Card Game. Aici, echipa dvs. de anchetatori se încadrează în misterele trecutului lui Arkham, descoperind istoria sa macabră și motivele celor care locuiesc în umbrele sale. The Circle Undone  este o extensie...
The Circle Undone este a patra...
159,00 RON 143,10 RON