Loading

Filltreaza dupa

Pret
54 RON 187 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Bazat pe cunoscutul serial HBO, A Game of Thrones este un joc de cărţi în care 2 jucători se luptă pentru a controla locaţia King's Landing.  Jocul conţine 2 pachete a câte 50 de cărţi fiecare şi se poate utiliza ori casa Lannister, ori casa Stark. Fiecare pachet include cele mai recunoscute...
Bazat pe cunoscutul serial HBO, A...
149,00 RON 134,10 RON
Acest joc a fost creat după noul format LCG (Living Card Game) implementat de către Fantasy Flight Games, cu tematica bine-cunoscută a universului "A Game of Thrones". Un LCG presupune existenţa unui set de bază şi lansări lunare de seturi de expansiune, fiecare cu câte 40 de cărţi, care oferă...
Acest joc a fost creat după noul...
207,00 RON 186,30 RON
Această extensie este prima din ciclul Westeros.  Este plasată la începutul aventurii, atunci când continentul Westeros era încă pașnic, dar încep să se întrevadă conflicte între marile case... Taking the Black  este o extensie și necesită jocul de bază  A Game of Thrones: The Card Game . "
Această extensie este prima din...
74,00 RON 66,60 RON
Această extensie este a doua din ciclul Westeros.  Răul antic se trezește în regiunile de dincolo de Zid. Ultimii Targaryens își leagă destinele de lordul Dothraki, Khal Drogo. The Road to Winterfell  este o extensie și necesită jocul de bază  A Game of Thrones: The Card Game . "
Această extensie este a doua din...
74,00 RON 66,60 RON
Această extensie este a patra din ciclul Westeros, şi introduce personaje noi precum Hodor și Gendry, dar și 5 cărți noi de planificare. No Middle Ground  este o extensie și necesită jocul de bază  A Game of Thrones: The Card Game . "
Această extensie este a patra din...
77,00 RON 65,45 RON
Această extensie este a treia din ciclul Westeros.  Eddard Stark devine cel mai de preţ sfătuitor al ţinutului - Mâna regelui - şi în cinstea lui se organizează un turnir. În timpul pregătirilor pentru această festivitate se țes noi intrigi în jurul personajelor Ser Rodrik Cassel, Ser Alliser...
Această extensie este a treia din...
74,00 RON 62,90 RON
Această extensie pentru jocul de bază A Game of Thrones - The Card Game este prima din ciclul Defenders of the North , a cărui acțiune se centrează asupra conflictului dintre Night's Watch și Wildlings. Wolves of the North  este o extensie și necesită jocul de bază A Game of Thrones: The...
Această extensie pentru jocul de...
157,00 RON 133,45 RON
Această extensie își centrează acțiunea asupra intrigilor copiilor ilegitimi ai fostului rege Robert Baratheon. În același timp, apariția lui Tyrion Lannister stârnește multe probleme, iar peste mări, se stabilește un plan diabolic de a-l ucide pe Khal Drogo. Calm over Westeros este o...
Această extensie își centrează...
74,00 RON 66,60 RON
Această extensie introduce noi personaje, precum Jhogo, Tyene Sand, Septa Mordane și Ser Barristan Selmy, dar și două cărți de intrigă care oferă jucătorilor noi moduri de a-și construi pachetele de joc. True Steel  este o extensie și necesită jocul de bază  A Game of Thrones: The Card Game...
Această extensie introduce noi...
74,00 RON 62,90 RON
Across the Seven Kingdoms  este primul pachet din ciclul  War of Five Kings . În urma morții lui Robert Baratheon și a lui Eddard Stark, marile case se îndepărtează una de alta, pregatindu-se de război. Across the Seven Kingdoms  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones:...
Across the Seven Kingdoms  este...
83,00 RON 62,25 RON
Called to Arms  este al doilea pachet din ciclul  War of Five Kings . Robb Stark își strânge trupele la Riverrun, pregătindu-se să atace forțele lui Tywin Lannister. Called to Arms  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Called to Arms  este al doilea...
74,00 RON 66,60 RON
Lions of Casterly Rock este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe casa Lannister. Lions of Casterly Rock  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Lions of Casterly Rock este a doua...
167,00 RON 125,25 RON
For Family Honor  este al treilea pachet din ciclul  War of Five Kings . Stannis Baratheon asediază cetatea Storm's End, iar soldații din Night's Watch fac o incursiune în nordul înghețat. For Family Honor  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
For Family Honor  este al treilea...
74,00 RON 66,60 RON
There is My Claim  este al patrulea pachet din ciclul  War of Five Kings . Vei primi acces la noi personaje precum Jojen Reed, Pyat Pree, Jaqen H’ghar și noi versiuni ale lui Stannis Baratheon și Aeron Damphair. There is My Claim  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of...
There is My Claim  este al patrulea...
74,00 RON 66,60 RON
Ghosts of Harrenhal  este al cincilea pachet din ciclul  War of Five Kings . Vei primi acces la noi personaje precum Roose Bolton, Brienne of Tarth, Craster, Ser Davos Seaworth, Joffrey Baratheon și Myrcella Baratheon. Ghosts of Harrenhal este o extensie și necesită jocul de bază   A Game...
Ghosts of Harrenhal  este al...
74,00 RON 62,90 RON
Tyrion’s Chain  este al șaselea pachet din ciclul  War of Five Kings . Tyrion’s Chain  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Tyrion’s Chain  este al șaselea...
74,00 RON 66,60 RON
All Men are Fools  este primul pachet din ciclul Blood and Gold . All Men are Fools  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
All Men are Fools  este primul...
79,00 RON 71,10 RON
Watchers on the Wall  este a doua extensie deluxe, fiind bazată pe facțiunea Rondul de Noapte. Watchers on the Wall  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Watchers on the Wall  este a doua...
167,00 RON 141,95 RON
All Men are Fools  este al doilea pachet din ciclul Blood and Gold . Schimbări majore au loc în Westeros, iar jucătorii trebuie să fie pregătiți să le facă față cu succes. All Men are Fools  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
All Men are Fools  este al doilea...
84,00 RON 75,60 RON
The Fall of Astapor  este al treilea pachet din ciclul Blood and Gold . Planuri diabolic sunt puse la cale în Westeros, iar jucătorii trebuie să fie pregătiți să le facă față cu succes. The Fall of Astapor  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Fall of Astapor  este al...
79,00 RON 71,10 RON
The Red Wedding este al patrulea pachet din ciclul Blood and Gold . Alianțe secrete ies la iveală, planuri diabolice ajung la final, iar jucătorii au șansa să trăiască pe pielea lor unul dintre cele mai iconice momente din serie. The Red Wedding este o extensie și necesită jocul de bază...
The Red Wedding este al patrulea...
79,00 RON 71,10 RON
Oberyn's Revenge  este al cincilea pachet din ciclul Blood and Gold . Jocul te invită să iei parte la evenimentele de neuitat din A Storm of Swords și să faci față planurilor care se infiripă în jurul tău. Oberyn's Revenge  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The...
Oberyn's Revenge  este al cincilea...
83,00 RON 74,70 RON
The Brotherhood Without Banners  este al șaselea pachet din ciclul Blood and Gold . The Brotherhood Without Banners  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Brotherhood Without Banners...
73,00 RON 65,70 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Înainte de Aegon, familia Tyrell era aproape necunoscută, vasali ai regilor Grădinari. Ridicați din origini modeste, acum Tyrelli sunt ghidați de o ambiție de nestăvilit. House of Thorns este o expansiune și necesită...
O nouă expansiune vine să dezvolte...
159,00 RON 135,15 RON
The Archmaester's Key  este primul pachet din ciclul Flight of Crows. The Archmaester's Key  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Archmaester's Key  este primul...
73,00 RON 65,70 RON
The Archmaester's Key  este al doilea pachet din ciclul Flight of Crows. The Archmaester's Key  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Archmaester's Key  este al...
83,00 RON 74,70 RON
Kingsmoot  este al treilea pachet din ciclul Flight of Crows. Kingsmoot  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Kingsmoot  este al treilea pachet...
79,00 RON 67,15 RON
Favor of the Old Gods  este continuarea seriei de expansiuni Flight of Crows. Favor of the Old Gods  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Favor of the Old Gods  este...
77,00 RON 69,30 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Casa Martell a așteptat îndelung pentru răzbunare. Șaptesprezece ani au trecut de la moartea Eliei Marterll. Sands of Dorne  este o expansiune și necesită jocul A Game of Thrones.
O nouă expansiune vine să dezvolte...
149,00 RON 126,65 RON
The Faith Militant  este a cincea expansiune din seria Flight of Crows. The Faith Militant  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Faith Militant  este a cincea...
77,00 RON 65,45 RON
Someone Always Tells este a șasea expansiune din seria Flight of Crows. Someone Always Tells  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Someone Always Tells este a șasea...
73,00 RON 65,70 RON
The Shadow City  este prima expansiune din seria Dance of Shadows. The Shadow City   este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The Shadow City  este prima...
73,00 RON 62,05 RON
The March on Winterfell  este a doua expansiune din seria Dance of Shadows. The March on Winterfell  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
The March on Winterfell  este a...
73,00 RON 62,05 RON
Streets of King's Landing este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Streets of King's Landing este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Streets of King's Landing este a...
73,00 RON 54,75 RON
Music of Dragons  este a treia expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra se întinde tot mai tare asupra Westeros și toți trebuie să fie pregătiți să supraviețuiască. Music of Dragons  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Music of Dragons  este a treia...
73,00 RON 58,40 RON
In Daznak’s Pit  este a cincea expansiune din seria Dance of Shadows. Umbra iernii coboară asupra Westeros, iar conspiraţiile diabolice sunt şoptite în cotloane întunecate. In Daznak’s Pit  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
In Daznak’s Pit  este a cincea...
77,00 RON 61,60 RON
Daggers in the Dark  este a șasea expansiune din seria Dance of Shadows. Iarna a venit în Westeros, iar tensiunea atinge cote alarmante. Totul pare să fie pe cale de a exploda. Daggers in the Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   A Game of Thrones: The Card Game . "
Daggers in the Dark  este a șasea...
66,39 RON 59,75 RON
O nouă expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Armada ta este pregătită pentru luptă. Preia comanda și pornește la război! Kings of The Isles este o expansiune și necesită jocul A Game of Thrones.
O nouă expansiune vine să dezvolte...
153,00 RON 137,70 RON
O noua expansiune vine să dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Armata ta este pregatita pentru lupta. Preia comanda și pornește la razboi! At The Gates este o expansiune si necesita jocul A Game of Thrones.
O noua expansiune vine să dezvolte...
83,00 RON 74,70 RON
O noua expansiune vine sa dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones.  Fury of the Storm este o expansiune și necesita jocul A Game of Thrones.
O noua expansiune vine sa dezvolte...
159,00 RON 143,10 RON
O noua expansiune vine sa dezvolte aventurile din jocul A Game of Thrones. Armata ta este pregatita pentru lupta. Preia comanda și porneste la razboi! Pit of Snakes este o expansiune si necesita jocul A Game of Thrones.
O noua expansiune vine sa dezvolte...
83,00 RON 74,70 RON
Beneath The Red Keep este al patrulea capitol din ciclul King Landing al seriei A Game Of Thrones: The Card Game . In acest joc veti explora inima orasului care prezinta locatii noi unde pandesc pericole multiple iar umbrele ascund spioni si asasini care cauta Tronul de Fier. Beneath The...
Beneath The Red Keep este al...
83,00 RON 74,70 RON
The Blackwater  este al cincilea capitol din ciclul King Landing al seriei A Game Of Thrones: The Card Game . Calatoriti spre capitala Celor 7 Regate si explorati imprejurimile regatului si caile navigabile unde s-a desfasurat mareata batalie numita War of the Five Kings. Pe masura ce imense...
The Blackwater  este al cincilea...
79,00 RON 71,10 RON
Long May He Reign   este al saselea capitol din ciclul King Landing al seriei A Game Of Thrones: The Card Game . Calatoria ta in capitala Celor 7 Regate te aduce in camera tronului, in timp ce stai in umbra Tronului de Fier. Acest capitol se concentreaza pe tematica mostenirii si a onoarei...
Long May He Reign   este al...
79,00 RON 71,10 RON