Loading

Filltreaza dupa

Pret
47 RON 156 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
În  The Withered Heath eroii se pregătesc să găsească o casă nouă pentru un trib Haradrim. The Withered Heath  este prima extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Withered Heath eroii se...
83,00 RON 74,70 RON
The Crossings of Poros  este a șasea extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc ajung la finalul lungii lor călătorii prin Harad. The Crossings of Poros  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Crossings of Poros  este a...
73,00 RON 62,05 RON
The Dungeons of Cirith Gurat  este a cincea extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul spre nord, alături de aliații lor haradrimi. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card...
The Dungeons of Cirith Gurat  este...
89,00 RON 80,10 RON
În Road to Rivendell eroii se pregătesc să o escorteze pe Arwen înapoin în Rivendell. Însă, pericole cumplite pândesc în Misty Mountains. Road to Rivendell este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În Road to Rivendell eroii se...
89,00 RON 53,40 RON
În  Shadow and Flame eroii se apropie de finalul aventurii lor în Moria, iar deznodământul ajunge să fie la latitudinea jucătorilor. Shadow and Flame  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Shadow and Flame eroii se...
89,00 RON 53,40 RON
The Redhorn Gate  este prima parte din al doilea ciclu de aventuri din seria Lord of the Rings TCG, în care eroii continuă drumul prin Misty Mountains. The Redhorn Gate   este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Redhorn Gate  este prima parte...
89,00 RON 53,40 RON
The Black Serpent  este a patru extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc nu mai au resurse, așa că se văd nevoiți să aleagă un drum ocolit pentru a le reîmprospăta. The Black Serpent  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the...
The Black Serpent  este a patru...
89,00 RON 80,10 RON
A Journey to Rhosgobel  este a treia extensie de aventură din ciclul "Shadows of Mirkwood". În această extensie eroii Pământulu de Mijloc au scăpat de un grup de troli și s-au aventurat mai departe de-a lungul Anduinului în căutarea lui Gollum. A Journey to Rhosgobel  este o extensie și...
A Journey to Rhosgobel  este a...
83,00 RON 49,80 RON
Race Across Harad  este a treia extensie de aventură din ciclul Haradrim. În această extensie eroii Pământulu de Mijloc își continuă drumul anevoios prin Harad  și descoperă semnele unor păianjeni care au capturat oameni pe care i-au tras în adâncuri. Race Across Harad  este o extensie și...
Race Across Harad  este a treia...
89,00 RON 80,10 RON
Race Across Harad  este a doua extensie din ciclul Haradrim. Race Across Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Race Across Harad  este a doua...
89,00 RON 80,10 RON
The Mumakil este prima extensie din ciclul Haradrim. The Mumakil  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Mumakil este prima extensie...
89,00 RON 80,10 RON
În  The Long Dark eroii străbat tunelurile întunecate din Moria. The Long Dark  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Long Dark eroii străbat...
89,00 RON 53,40 RON
The Sands of Harad le oferă jucătorilor șansa de a cunoaște tărâmurile și culturile la sud de Middle-earth. Dar întâi trebuie să scape de pe străzile orașului Umbar. The Sands of Harad  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Sands of Harad le oferă...
173,00 RON 155,70 RON
În The Voice of Isengard jucătorii intră în serviciul lui Saruman the White în încercarea de a proteja Isengard de pericolele care-i dau târcoale. The Voice of Isengard  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
În The Voice of Isengard jucătorii...
169,00 RON 152,10 RON
The City of Corsairs , încheie ciclul Dream-chaser, confruntând jucătorii pentru ultima oară cu nimiloșii corsari. The City of Corsairs este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
The City of Corsairs , încheie...
89,00 RON 80,10 RON
După peripețiile din Emyn Muil în căutarea lui Gollum, eroii pornesc pe urmele lui înspre sud, într-un ținut întunecat și mlăștinos. The Dead Marshes  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
După peripețiile din Emyn Muil în...
83,00 RON 74,70 RON
În  Temple of the Deceived  eroii debarcă pe o insulă îndepărtată, acoperită de munți, păduri dese și de ruinele unei civilizații pierdute. Temple of the Deceived  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Temple of the Deceived  eroii...
87,00 RON 78,30 RON
În  The Thing in the Depths, eroii prind din urmă corabia Stormcaller, dar lupta nu este ușoară deoarece tentacule uriașe apar din mare, trăgând în abis corăbii și marinari. The Thing in the Depths  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  The Thing in the Depths, eroii...
89,00 RON 80,10 RON
Urmând evenimentele din  The Grey Havens , Flight of the Stormcaller   introduce un nou scenariu care va trimite eroii într-o cursă dramatică pe apele învolburate ale mărilor. Flight of the Stormcaller  este o extensie și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
Urmând evenimentele din  The Grey...
89,00 RON 80,10 RON
The Battle of Carn Dûm introduce un scenariu bazat pe lupte, care duce eroii în inima ținutului Angmar, unde vor trebui să se lupte cu hoarde de orci și alte creaturi în încercarea de a preveni rentoarcerea unui rău antic. The Battle of Carn Dûm  este o extensie și necesită jocul de bază...
The Battle of Carn Dûm introduce...
83,00 RON 49,80 RON
În acest scenariu din  The Dread Realm  eroii fac o ultimă forțar, prin sălile din Carn Dûm, în încercarea de a opri răul antic să se reîntoarcă pe Pământ. Dar sălile care inițial păreau pustii sunt pline de vrăji teribile și creaturi malefice. The Dread Realm  este o extensie și necesită...
În acest scenariu din  The Dread...
83,00 RON 74,70 RON
Acompaniați de tânărul Dúnedain Ranger Amarthíul, un mic grup de eroi găsesc o ieșire din ținutul trolilor și intră în ruinatul Rhudaur. Semne ale decăderii se găsesc peste tot, de la orașele dărăpănate, până la turnurile măcinate de timp. The Treachery of Rhudaur  este o extensie și necesită...
Acompaniați de tânărul Dúnedain...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din Across the Ettenmoors te aruncă direct în inima ținutului controlat de către Troli. Cu hoarda creaturilor din muntele Gram pe urmele tale nu ai altă cale decât să mergi tot înainte și să înfunți monștri. Across the Ettenmoors  este o extensie și necesită jocul de bază  The...
Scenariul din Across the Ettenmoors...
83,00 RON 49,80 RON
De secole goblinii din muntele Gram au rămași ascunși în fortăreața lor întunecată. Încercarile lor anterioare de a invada Eriador au rămas doar amintiri. Totuși, ei trăiesc într-o lume întinată de un rău antic și răul sălășluiește în inimile lor. Acum, în  Escape from Mount Gram , goblinii au...
De secole goblinii din muntele Gram...
83,00 RON 74,70 RON
Scenariul din  The Wastes of Eriador   surprinde eroii în căutarea unui Ranger luat prizonier. Totuși, urmărind inamicii care l-au capturat, drumul îi duce tot mai departe în nord, chiar prin dealurile din Angmar. Acolo, odată cu lăsarea serii, urletele lupilor devin tot mai apropiate, semn că...
Scenariul din  The Wastes of Eriador...
83,00 RON 49,80 RON
The Lost Realm  este a patra extensie deluxe a jocului  The Lord of the Rings: The Card Game . Cele 165 de cărți se axează pe sălbăticia nordului, unde o mână de Dúnedain Rangers vânează fără încetare servitorii Lordului Întunecat, pentru a putea ține în siguranță ținuturile din sud. The...
The Lost Realm  este a patra...
173,00 RON 155,70 RON
The Grey Havens  este o extensie a jocului The Lord of the Rings, care include 165 de cărți noi, 3 noi senarii și 2 eroi noi. The Grey Havens  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
The Grey Havens  este o extensie a...
169,00 RON 152,10 RON
Această extensie este a cincea din ciclul Ringmaker", în care eroii vor cerceta ruinele Ost-in-Edhil. În această extensie va apărea ca erou Galadriel, the Lady of Lothlórien. Celebrimbor's Secret  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a cincea din...
89,00 RON 53,40 RON
Această extensie este a treia din ciclul Ringmaker". Trebuie să înfrunți orci, să te strecori pe străzi abandonate și să încerci să scapi de spionii din Mordor. Trouble in Tharbad   este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a treia din...
89,00 RON 53,40 RON
Această extensie este a doua din ciclul Ringmaker" şi pune în calea eroilor spirite violente Dunlending, paznici ai coroanei Antlered. The Three Trials  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este a doua din...
87,00 RON 78,30 RON
Povestea din această extensie continuă aventurile îndrăgiţilor eroi, în călătoria acestora din Shire către Mount Doom. Pe de o parte, Frodo, Sam şi Gollum se apropie de către ţinta lor, şi pe de altă parte, Aragorn, Gilmi, Legolas şi se îndreaptă către Minas Tirith. The Land of Shadow  este o...
Povestea din această extensie...
169,00 RON 152,10 RON
Această extensie este prima din ciclul "Ringmaker" şi introduce un scenariu nou axat puternic pe lupte şi conflicte, unde jucătorii trebuie să lupte împotriva hoardelor de Dunlendings.  The Dunland Trap  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie este prima din...
89,00 RON 80,10 RON
The Treason of Saruman  conține trei noi scenarii - The Uruk-hai, Helm's Deep și The Road to Isengard - care recreează aventurile din Cele Două Turnuri. Însoțește-l pe Aragorn și însoțitorii lui în lupta împotriva lui Sauron. The Treason of Saruman  este o extensie și necesită jocul de bază...
The Treason of Saruman  conține...
169,00 RON 152,10 RON
Extensia The Hobbit: Over Hill and Under Hill  este prima din seria Saga şi oferă jucătorilor posibilitatea de a participa direct în povestea imaginată de către J.R.R. Tolkien. Eroii şi inamicii sunt preluaţi din prima jumătate a poveştii iar cele 3 scenarii din joc pot fi legate într-o...
Extensia The Hobbit: Over Hill and...
173,00 RON 155,70 RON
Această extensie introduce 165 de cărți noi şi include 2 noi eroi şi mulţi alţi aliaţi şi mută desfăşurarea acţiunii in Gondor. Extensia se centrează asupra luptelor înverşunate împotriva forţelor răului în 3 scenarii care se petrec pe străzile din Pelargir până la o lupta epică cu orci....
Această extensie introduce 165 de...
173,00 RON 155,70 RON
Această extensie conţine 165 de cărţi cu trei scenarii noi, 2 eroi, 27 de cărţi pentru jucători, 8 bonusuri şi 8 poveri.  The Road Darkens  este o extensie și necesită jocul de bază  The Lord of the Rings: The Card Game . "
Această extensie conţine 165 de...
173,00 RON 155,70 RON
În  Roam Across Rhovanion eroii se pregătesc să se infiltreze în Gundabad fără a fi văzuți de forțele întunecate. Roam Across Rhovanion  este a doua extensie din ciclul Eren Mithrin și necesită jocul de bază   The Lord of the Rings: The Card Game . "
În  Roam Across Rhovanion eroii se...
79,00 RON 47,40 RON
Mount Gundabad este a 5a extensie din seria "Ered Mithrin " Mount Gundabad  necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
Mount Gundabad este a 5a extensie...
79,00 RON 47,40 RON
 Fire in the Night este a treia extensie din seria "Ered Mithrin "  Fire in the Night necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
 Fire in the Night este a treia...
79,00 RON 47,40 RON
 The Ghost of Framsburg este a patra extensie din seria "Ered Mithrin " The Ghost of Framsburg necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
 The Ghost of Framsburg este a patra...
79,00 RON 71,10 RON
The Woodland Realm este o extensie speciala "custom" ce iti permite sa joci rolul lui Sauron. The Woodland Realm  este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
The Woodland Realm este o extensie...
83,00 RON 74,70 RON
The Fate of Wilderland  este o extensie si necesita jocul de baza   The Lord of the Rings: The Card Game .
The Fate of Wilderland  este o...
83,00 RON 74,70 RON
City of Ulfast este al doilea pachet de aventuri din ciclul Vengeance of Mordor al jocului The Lord of the Rings: The Card Game! Acest pachet care cuprinde 60 de carti va adauga noi aliati si o multime de instrumente care sa va ajute sa depasiti cu succes incercarile pe care le aveti de trecut...
City of Ulfast este al doilea...
89,00 RON 80,10 RON
Under Mountain Ash este al patrulea Adventure Pack din ciclul Vengeance of Mordor al jocului The Lord of the Rings: The Card Game. Cautarea lui Thane Ulchor a ajuns aproape de final. Tot ceea ce sta intre tine si acest dusman sunt tunelurile Torech Gorgor, de sub Ash Mountains. Pe masura ce...
Under Mountain Ash este al...
89,00 RON 80,10 RON
Calatoria ta se apropie de deznodamant in The Land of Sorrow , al cincilea Adventure Pack, din ciclul Vengeance of Mordor al jocului The Lord of the Rings: The Card Game! Dupa ce iti croiesti drumul prin tunelurile periculoase din Torech Gorgor, in sfarsit ajungi in Mordor. Dar inainte de a...
Calatoria ta se apropie de...
87,00 RON 78,30 RON
Watcher in the Water este al treilea Adventure Pack din ciclul "Dwarrowdelf" pentru jocul Lord of the Rings: The Card Game. Odata ce au trecut de Doors of Durin, eroii din Middle-earth trebuie sa exploreze minele din Moria pentru a gasi cauza cresterii activitatii orcilor din Misty Mountains....
Watcher in the Water este al...
87,00 RON 78,30 RON