Loading

Filltreaza dupa

Pret
17 RON 99 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Acest booster conține 1 zar și 5 cărți noi. Empire at War este o extensie și necesită unul dintre jocurile de baza Star Wars Destiny . Sleeve-uri necesare pentru acest joc: 5 sleeve-uri marime Standard (63.5x88mm)
Acest booster conține 1 zar și 5...
17,00 RON
Această variantă de Rory's Story Cubes   are zarurile cu imagini ale diferitelor aventuri din universul benzilor desenate Moomin . Cu ajutorul lor vei putea spune o poveste de neuitat.
Această variantă de Rory's Story...
69,00 RON 55,20 RON
DC Comics Dice Masters: War of Light  îți permite să joci cu personaejele favorite precum Batman, Wonder Woman, Hal Jordan, Mogo, Superboy Prime sau Sinestro. Construiește-ți propria Justice League! "
DC Comics Dice Masters: War of...
119,00 RON 89,25 RON
O extensie pentru Rory's Story Cubes . Conține 9 zaruri noi cu 54 de imagini cu acțiuni. Poate fi jucată împreuna cu jocul original sau ca joc de sine stătător.
O extensie pentru Rory's Story...
59,00 RON 53,10 RON
Name of the Wind este o expansiune care introduce 75 de carti noi si adauga jocului de baza noi provocari, destine si mecanisme unice de care se pot bucura atat jucatorii noi, cat si cei care cunosc deja jocul. Name of the Wind este o expansiune si necesita jocul de baza   Call to...
Name of the Wind este o expansiune...
109,00 RON 98,10 RON
Da cu zarurile, incepe cu Undeva departe, departe..., porneste cu primul simbol care iti atrage atentia si spune o poveste care leaga toate cele 9 imagini de pe zaruri. Nu exista raspunsuri gresite, iar scopul este sa lasi imaginile sa iti trezeasca imaginatia. Rory's Story Cubes Voyages  este...
Da cu zarurile, incepe cu Undeva...
59,00 RON 53,10 RON
Rory's Story Cubes e un joc de imaginatie, amuzant, petru toate varstele. Da cu cele 9 zaruri pentru a alcatui un numar nelimitat de povesti.
Rory's Story Cubes e un joc de...
59,00 RON 53,10 RON