Jaipur

83,19 lei

Indisponibil

Eşti în Jaipur, capitala Rajasthanului, în rolul unuia dintre cei mai puternici doi comercianţi din oraş. Dar asta nu e suficient, pentru că numai negustorul cu două peceţi de Excelenţă va avea privilegiul de a fi invitat la curtea Maharajahul. De aceea va trebui să te descurci mai bine decât competitorul tau direct prin cumpărarea, schimbul şi vânzarea la preţuri mai bune; mai mult decat atat, trebuie sa ai in vedere ambele efective de cămile.

Atunci când este rândul tau, ai posibilitatea să iei sau să vinzi cărţi. Dacă iei cărţi, va trebui să alegi între a lua toate cămilele, a lua o carte din piaţă sau a schimba 2 - 5 cărţi între piaţă şi cărţile tale. Dacă vinzi cărţi, vei vinde doar un singur tip de bunuri si vei obţine cât mai multe jetoane de la acel bunuri. Valorile jetoanelor scade pe măsură ce jocul progresează asa ca grabeşte-te! Pe de altă parte, veţi obţine recompense din ce in ce mai mari pentru cel putin 3, 4, sau 5 bunuri vandute, asa că poate mai bine aştepţi!

Nu poţi vinde cămile, dar le poţi folosi la schimburi şi, pe deasupra, cel cu cele mai multe cămile primește un bonus la sfârșitul rundei, uneori destul pentru a asigura câştigarea rundei, deci va trebui să le folosești inteligent.
Jaipur este un joc rapid de cărți, un amestec de tactici, risc şi noroc. E un joc de cărţi pentru doi comercianţi abili!

Mai multe detalii

Mai multe informaţii

Componente:

- 55 cărți de marfă

- 60 tokene

- 1 regulament.

Detalii despre produs

Statut în cadrul serieiJoc de bază
TematicăEconomic
Mecanici de jocColecţionare de seturi
Mecanici de jocSchimb între jucători
Mecanici de jocGestionare a cărţilor
Număr de jucători2
Durată de jocsub 30 minute
Vârsta minimă recomandată12 ani
Vârsta minimă recomandată16 ani
Vârsta minimă recomandată10 ani
Vârsta minimă recomandată14 ani
Vârsta minimă recomandată18 ani
Vârsta minimă recomandată8 ani
Anul publicării2009
ProducătorAsmodee
LimbăEngleză

Recenzii

Cei care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: