Marvel Champions Black Widow Hero Pack
Referinta:
  • Pret redus
  • Nou

Marvel Champions Black Widow Hero Pack

Referinta:
87,00 RON
78,30 RON Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate

Descriere

Marvel Champions The Card Game isi invita jucatorii sa paseasca in lumea eroilor celebri ai Universului Marvel si sa ia parte la lupta contra unor raufacatori infami. Facand parte din categoria de jocuri Living Card Game, jucatorii beneficiaza periodic de lansare de produse noi, inclusiv noi eroi si scenarii.

Asasina KGB, agenta S.H.I.E.L.D., raufacatoare, eroina: Natasha Romanoff a preluat multe roluri si a fost alaturi de multe parti ducand o viata invaluita in mister. Insa in fiecare noua etapa a vietii, Natasha a dezvoltat un set unic de abilitati pe care le foloseste acum in rolul lui Black Widow, o super-spioana internationala. Acum, veti putea folosi aceste abilitati in timp ce luptati impotriva ticalosilor din intreg Universul Marvel.

Pachetul Black Widow Hero include un deck pre-construit pentru Black Widow care foloseste aspectul Justice, setul nemesis Taskmaster si carti suplimentare care va ajuta sa va cresteti optiunile deck-building! Cu statistici bine puse la punct si o carte Preparation pentru fiecare ocazie, Black Widow este intotdeauna gata pentru ce urmeaza!

Black Widow Hero Pack necesita jocul de baza Marvel Champions: The Card Game.

Fisa tehnica

Statut în cadrul seriei
Extensie pentru jocul de bază
Tematică
Card Game, Marvel Comics
Mecanici de joc
Abilităţi variate ale jucătorilor, Cooperativ
Număr de jucători
1 - 4
Durată de joc
sub 90 minute
Vârsta minimă recomandată
14 ani
Anul publicării
2020
Producător
Fantasy Flight Games
Limbă
Engleză