Marvel Champions Ms Marvel Hero Pack
Referinta:
  • Pret redus
  • Nou

Marvel Champions Ms Marvel Hero Pack

Referinta:
87,00 RON
78,30 RON Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate

Descriere

Marvel Champions The Card Game isi invita jucatorii sa paseasca in lumea eroilor celebri ai Universului Marvel si sa ia parte la lupta contra unor raufacatori infami. Facand parte din categoria de jocuri Living Card Game, jucatorii beneficiaza periodic de lansare de produse noi, inclusiv noi eroi si scenarii.

Cu toate ca se lupta cu cine era si cu cine voia cu adevarat sa fie, adolescenta Kamala Khan isi doreste doar sa aiba parte de o viata simpla. Dar, cand Kamala a fost prinsa intr-o Ceata Terrigen care inconjurat intreg New Jersey, viata ei a devenit mult mai complexa! Dupa ce a iesit din ceata, Kamala a descoperit ca este capabila sa-si transforme corpul in aproape orice! Inspirata de idolul sau, Carol Danvers, Kamala a preluat numele Ms. Marvel si New Jersey s-a ales cu o luptatoare adolescenta in combaterea criminalitatii!

Ms. Marvel Hero Pack va aduce una dintre cele mai flexibile eroine din joc, capabila sa se descurce in orice rol este necesar, in timp ce invata sa fie erou si sa-si protejeze prietenii!

Ms. Marvel Hero Pack necesita jocul de baza Marvel Champions: The Card Game.

Fisa tehnica

Statut în cadrul seriei
Extensie pentru jocul de bază
Tematică
Card Game, Marvel Comics
Mecanici de joc
Abilităţi variate ale jucătorilor, Cooperativ
Număr de jucători
1 - 4
Durată de joc
sub 90 minute
Vârsta minimă recomandată
14 ani
Anul publicării
2019
Producător
Fantasy Flight Games
Limbă
Engleză