Marvel Champions The Green Goblin Scenario Pack
Referinta:
  • Pret redus
  • Nou

Marvel Champions The Green Goblin Scenario Pack

Referinta:
117,00 RON
105,30 RON Salveaza 10%
cu TVA
Cantitate

Descriere

Marvel Champions The Card Game isi invita jucatorii sa paseasca in lumea eroilor celebri ai Universului Marvel si sa ia parte la lupta contra unor raufacatori infami. Facand parte din categoria de jocuri Living Card Game, jucatorii beneficiaza periodic de lansare de produse noi, inclusiv noi eroi si scenarii.

Pentru multi cetateni ai Universului Marvel, Norman Osborn este un miliardar excentric. Un barbat care si-a lasat in urma proprii demoni. Dar adevarul este ca Norman Osborn este mereu in pragul unei recidive in favoarea ticalosiei lui Green Goblin. Detinand o tehnologie avansata, o forta supraomeneasca si capacitatea de vindecare, Green Goblin este unul dintre cei mai inspaimantatori raufacatori ai Universului Marvel si un nemesis vechi al lui Spider-Man. Oare ce eroi ar putea sa faca fata puterii coplesitoare a lui Norman Osborn si Green Goblin?

Continuati-va aventurile in Universul Marvel cu Green Goblin Scenario Pack pentru jocul Marvel Champions: The Card Game! Acest pachet cu 78 de carti introduce doua scenarii noi si patru seturi modular encounter care il infatisaza pe inselatorul Norman Osborn si alter-ego-ul sau sadic, Green Goblin.

Green Goblin Scenario Pack necesita jocul de baza Marvel Champions: The Card Game.

Fisa tehnica

Statut în cadrul seriei
Extensie pentru jocul de bază
Tematică
Card Game, Marvel Comics
Mecanici de joc
Abilităţi variate ale jucătorilor, Cooperativ
Număr de jucători
1 - 4
Durată de joc
sub 90 minute
Vârsta minimă recomandată
14 ani
Anul publicării
2019
Producător
Fantasy Flight Games
Limbă
Engleză