Loading

Filltreaza dupa

Pret
41 RON 200 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
M12-L Kimoglia Fighter  este o navetă creată de către Hutt kajidics și folosită de cartelurile criminale din galaxie. M12-L Kimoglia Fighter   este o extensie şi necesită jocul de bază X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
M12-L Kimoglia Fighter  este o...
113,00 RON 90,40 RON
Resistance Bomber  este o navetă strategică condusă de bravii piloți ai Rebeliunii. Resistance Bomber  este o extensie şi necesită jocul de bază X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Resistance Bomber  este o navetă...
223,00 RON 178,40 RON
Scurgg H-6 Bomber  este o navetă ce beneficiază de multă flexibilitate în luptă. Este echipată cu scuturi puternice și un întreg arsenal ce o face un inamic de temut. Scurgg H-6 Bomber  este o extensie şi necesită jocul de bază X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Scurgg H-6 Bomber  este o navetă ce...
104,00 RON 88,40 RON
Upsilon-Class Shuttle  este o navă reprezentantă pentru First Order. Upsilon-Class Shuttle Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Upsilon-Class Shuttle  este o navă...
199,00 RON 159,20 RON
Shadow Caster, nava renumitului vânător de recompense Ketsu Onyo, este echipată cu un tun mobil pentru un mod unic de joc. Shadow Caster Expansion Pack  este o extensie şi necesită unul dintre jocurile de bază  X-Wing Miniatures Game   sau   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Shadow Caster, nava renumitului...
189,00 RON 160,65 RON
Această extensie introduce vehicolul JumpMaster 5000, nava lui Dengar, unul dintre cei mai pricepuți mercenari din univers. Punishing One Expansion Pack  este o extensie şi necesită unul dintre jocurile de bază  X-Wing Miniatures Game   sau   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Această extensie introduce vehicolul...
149,00 RON 126,65 RON
Această navă este celebră pentru că a servit misiunilor spațiale unuia dintre cei mai temuți vânători de recompense din toată galaxia: droidul IG-88. Este o navă rapidă, de tip Aggressor, dar foarte mult modificată. IG-2000 Expansion Pack  este o extensie şi necesită unul dintre jocurile de...
Această navă este celebră pentru că...
153,00 RON 130,05 RON
Adaugă nava  TIE/ln Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/ln Fighter Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Adaugă nava  TIE/ln Fighter armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Adaugă nava  T-65 X-Wing armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. T-65 X-Wing Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Adaugă nava  T-65 X-Wing armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Susținătorii Imperiului își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Galactic Empire Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Susținătorii Imperiului își pot...
249,00 RON 199,20 RON
Adaugă nava  Fang Fighter armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Fang Fighter Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Adaugă nava  Fang Fighter armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Adaugă nava BTL-A4 Y-Wing armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. BTL-A4 Y-Wing Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Adaugă nava BTL-A4 Y-Wing armatei...
113,00 RON 96,05 RON
X-Wing  este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate,...
X-Wing  este un joc tactic al...
229,00 RON 206,10 RON
Susținătorii rebeliunii își pot converti X-Wing-urile în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Rebel Alliance Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Susținătorii rebeliunii își pot...
249,00 RON 199,20 RON
Jucătorii ce preferă să fie vânători de recompense își pot converti flota în nave de a doua generație cu ajutorul acestui Conversion Kit. Scum and Villainy Conversion Kit  este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition. "
Jucătorii ce preferă să fie vânători...
249,00 RON 199,20 RON
Acest pachet include 3 elemente protective de plastic pentru tokenele de manevră din jocul de bază Star Wars: X-Wing , pentru facțiunea vânătorilor de recompense.  "
Acest pachet include 3 elemente...
49,00 RON 41,65 RON
Adaugă nava  ARC-170 Starfighter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. ARC-170 Starfighter Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  ARC-170 Starfighter...
169,00 RON 143,65 RON
Adaugă nava  Delta-7 Aethersprite  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Delta-7 Aethersprite Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  Delta-7 Aethersprite...
117,00 RON 105,30 RON
Adaugă nava  Sith Infiltrato  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Sith Infiltrato Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition . "
Adaugă nava  Sith Infiltrato...
227,00 RON 192,95 RON
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/sk Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/sk Striker  armatei...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. Z-95-AF4 Headhunter Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  Z-95-AF4 Headhunter...
117,00 RON 99,45 RON
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. TIE/fo Fighter Striker Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  TIE/fo Fighter  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei tale cu ajutorul acestei miniaturi pre-pictate și a cărților sale de upgrade. T-70 X-Wing Expansion Pack   este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars X-Wing Core Set Second Edition .
Adaugă nava  T-70 X-Wing  armatei...
113,00 RON 96,05 RON
Pachetul  Star Wars X-Wing BTL-B Y-Wing contine tot ce aveti nevoie pentru a adauga escadrilei Republicii Galactice, inclusiv o miniatura BTL-B Y-Wing, 8 carti pentru nave, 10 carti de upgrade si 4 carti quick build. Aceasta este o expansiune si necesita jocul de baza   Star Wars X-Wing...
Pachetul  Star Wars X-Wing BTL-B...
113,00 RON 101,70 RON
Pachetul Star Wars X-Wing Inquisitors’ TIE  contine tot ce aveti nevoie pentru a adauga escadrilei Imperiale, inclusiv o miniatura Inquisitors’ TIE, reprintari a 4 carti pentru nave, 5 carti de upgrade si 2 carti quick build. Aceasta este o expansiune si necesita jocul de baza   Star Wars...
Pachetul Star Wars X-Wing...
113,00 RON 96,05 RON
Pachetul Star Wars X-Wing M3-A Interceptor  contine tot ce aveti nevoie pentru a adauga escadrilelor Scum si Villainy, inclusiv o miniatura M3-A Interceptor, reprintari a 8 carti pentru nave, 5 carti de upgrade si 4 carti quick build. Aceasta este o expansiune si necesita jocul de baza...
Pachetul Star Wars X-Wing M3-A...
113,00 RON 101,70 RON
Pachetul Star Wars X-Wing Punishing One  veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a adauga un JumpMaster 5000 la escadrilele Scum si Villainy. Totodata, veti gasi reprintari a 3 piloti care se alatura lui Dengar pentru profit si a celor 12 carti de upgrade. In plus, pachetul include 4 carti quick...
Pachetul Star Wars X-Wing Punishing...
163,00 RON 146,70 RON