Loading

Filltreaza dupa

Pret
29 RON 510 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Parte din armata Imperială, plutonul este format din 10 soldați antrenați să nu dea înapoi indiferent ce pericole întâlnesc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Parte din armata Imperială, plutonul...
127,00 RON 114,30 RON
Aceste armuri de asalt au devenit mai utile decât s-ar fi putut aștepta oricine, fiind perfecte pentru distrugerea tancurilor. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Aceste armuri de asalt au devenit...
213,00 RON 191,70 RON
Acest motor de tip Light Daemon Engine oferă Death Guard-ului artileria necesară oricând au nevoie de ea. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Acest motor de tip Light Daemon...
99,00 RON 89,10 RON
Astra Militarum Sentinel este un vehicul biped folosit de Imperiu atunci când trebuie să trimită unităță în zone cu teren denivelat și periculos. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Astra Militarum Sentinel este un...
127,00 RON 114,30 RON
Această platformă de artilerie pare să fie un tank pe două picioare și inspiră frică în inimile dușmanilor săi. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Această platformă de artilerie pare...
213,00 RON 191,70 RON
Speed ​​Freeks este un joc pentru 2 sau mai mulți jucători. Fiecare jucător comandă un Speedmob de vagoane Ork sau o serie de warbikes în curse de mare viteză pline de adrenalină. Trebuie să customizezi vehiculele și să reușești să duci la bun sfârșit manevre îndrăznețe pentru a câștiga....
Speed ​​Freeks este un joc pentru 2...
599,00 RON 509,15 RON
Pășind din negura războiului apar Rubricae. Mulți dintre acești războinici nemuritori aveau abilități telepatice. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Pășind din negura războiului apar...
213,00 RON 191,70 RON
Scarab Occult Terminators erau cândva cei mai mare telepați din Cele o Mie de Legiuni, guardieni ai lui Magnus cel Roșu. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Scarab Occult Terminators erau...
223,00 RON 189,55 RON
Bullgrys sunt trupe formidabile, fiecare membru fiind îmbrăcat în carapace de armură create din șinele Lemon Russ. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Bullgrys sunt trupe formidabile,...
179,00 RON 152,15 RON
Chaos Cultists pot fi găsiți pe toată întinderea Imperiului. La prima vedere par oameni normali, însă sub hainele lor se ascund tatuaje care rănesc ochii oricărui infidel care le vede. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Chaos Cultists pot fi găsiți pe...
43,00 RON 38,70 RON
Cadian Heavy Weapon Squad  sunt un regiment care aparține Imperial Guard Squads și oferă protecție pentru trupele care avansează. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Cadian Heavy Weapon Squad  sunt un...
157,00 RON 141,30 RON
Cadian Command  sunt un regiment de frunte care coordoneaza ambuscade, prioritizează ținte și conduce asaltul împotriva inamicilor. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Cadian Command  sunt un regiment de...
127,00 RON 114,30 RON
Kastelan Robots sunt un tip de roboți vechi antici ce au apărut pentru prima dată în urmă cu mii de ani. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Kastelan Robots sunt un tip de...
269,00 RON 228,65 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Warhammer, pachetul Know No Fear conține 31 de miniaturi Primaris Space Marines și Death Guard. Acesta conține toate elementele necesare pentru a juca primele partide de joc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
323,00 RON 290,70 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Warhammer, pachetul First Strike este introducerea perfectă. Acesta conține toate elementele necesare pentru a juca primele partide de joc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
167,00 RON 150,30 RON
Începătorii care doresc să se apuce de Warhammer 40.000 vor avea parte de un drum mult mai ușor în descifrarea misterelor jocului cu ajutorul acestei reviste. Află cum să începi și bucură-te de miniatura inclusă în acest pachet!
Începătorii care doresc să se...
33,00 RON 29,70 RON
Codex: Space Marines este o expansiune de tip Codex pentru jocul Warhammer. Acest volum prezintă informații despre Space Marines ce sunt compatibile cu a opta ediție a jocului. "
Codex: Space Marines este o...
159,00 RON 135,15 RON
Această cutie conține tot ce ai nevoie pentr a-ți construi prima armată de Space Marines . Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Această cutie conține tot ce ai...
329,00 RON 296,10 RON
XV95 Ghostkeel Battlesuit este o armă uriașă, ucigătoare și aproape imposibil de detectat, fiind un simbol grăitor al avansatei tehnologii de război deținută de armata Tau. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
XV95 Ghostkeel Battlesuit este o...
329,00 RON 279,65 RON
Această cutie conține tot ce ai nevoie pentr a-ți construi prima armată de Tau Empire . Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Această cutie conține tot ce ai...
379,00 RON 322,15 RON
Wulfen sunt Space Marines, căzuți pradă blestemului Canis Helix. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Wulfen sunt Space Marines, căzuți...
219,00 RON 186,15 RON
Predator este pricipalul tanc al facțiunii Space Marines. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Predator este pricipalul tanc al...
249,00 RON 211,65 RON
Acest costum de luptă poate fi folosit doar de cei mai pricepuți soldați din armata Tau. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Acest costum de luptă poate fi...
213,00 RON 191,70 RON
Soldați enormi, balonați, plini de bube și puroi, Putrid Blightkings sunt servitorii favoriți ai lui Nurgle. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Soldați enormi, balonați, plini de...
219,00 RON 197,10 RON
Kataphron Breachers sunt folosiți pentru a asedia fortificațiile. Kataphron Destroyers sunt folosiți pentru a bombarda forțele inamice. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Kataphron Breachers sunt folosiți...
223,00 RON 189,55 RON
Boyz reprezintă coloana armatei Ork. Sunt soldați rezistenți, capabili să înece inamicii în valuri de violență explozivă. Înarmați cu arme puternice și topoare ascuțite înlătură adversarii cu ușurință. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Boyz reprezintă coloana armatei...
123,00 RON 110,70 RON
Triarch Praetorians au reapărut pentru a se alătura legiunilor dinastice, având o mare responsabilitatea - să se asigure că dinastiile Necron vor dăinui pentru eternitate.  Lychguard sunt gardienii nobilimii, dedicați pe viață sarcinii noir. În timp ce majoritatea unităților Necrons poartă o...
Triarch Praetorians au reapărut...
163,00 RON 146,70 RON
Trupele nemiloase cunoscute ca Raptors se consideră trupe de elită ale Chaos Space Marine. Echipele asasine arată ce a devenit din Assault Marines ai Legiunilor care au trădat. Când o echipă de  Warp Talons iese din Warp, pare pentru soldații de pe câmpul de luptă ca și cum luptători demonici...
Trupele nemiloase cunoscute ca...
149,00 RON 134,10 RON
Razorback este varianta bine înarmată a transportorului Rhino, sacrificând o parte din capacitatea de transport pentru o turelă, de obicei un dublu tun laser sau o mitralieră de calibru greu. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Razorback este varianta bine...
173,00 RON 147,05 RON
Tactical Squads reprezintă coloana vertebrală a armatei Space Marine. Ei păstrează linia frontului, oferă foc de acoperire și intră în lupte corp-la-corp sângeroase. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Tactical Squads reprezintă coloana...
173,00 RON 155,70 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer.
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Orks , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 ! Setul contine 19 miniaturi, dintre care: 1 Painboy, 5 Nobz, 1 ammo runt, 11 Boyz si 1 Deaf Dread. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si...
Acesta este un set care va ofera o...
329,00 RON 296,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Astra Militarum , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 ! Setul contine 13 miniaturi, dintre care: un tanc de lupta Leman Russ, o echipa Cadian Heavy Weapon, un Comisar Officio Prefectus si un set de...
Acesta este un set care va ofera o...
329,00 RON 296,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Blood Angels , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 ! Setul contine 12 miniaturi, dintre care: 10 soldati Blood Angels Tactical Squad, un Blood Angels Terminator Captain si un Baal Predator....
Acesta este un set care va ofera o...
379,00 RON 341,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Primaris Space Wolves , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 ! Setul contine 14 miniaturi, dintre care: 1 Primaris Battle Leader (insotit de o baza rotunda Citadel de 40 mm), 1 Primaris Aggressors (3...
Acesta este un set care va ofera o...
403,00 RON 362,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Skeleton Horde , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 si Age of Sigmar ! Setul contine 16 miniaturi, dintre care:  Arkhan the Black, un set de 10 Skeleton Warriors si un set de 5 Black Knights....
Acesta este un set care va ofera o...
329,00 RON 296,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Stormcast Vanguard , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 si Age of Sigmar ! Setul contine 12 miniaturi, dintre care: 1 Lord-Aquilor, un set de 5 Vanguard-Hunters, un set de 3 Vanguard Palladors si...
Acesta este un set care va ofera o...
379,00 RON 341,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Tyranids , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000 ! Setul contine 10 miniaturi, dintre care: 8 Genestealers, un Broodlord si un Trygon. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare...
Acesta este un set care va ofera o...
379,00 RON 341,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Chaos Space Marines , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul contine 10 miniaturi si o multitudine de arme din care puteti alege ce anume vi se potriveste mai bine in joc. Setul cuprinde 114...
Acesta este un set care va ofera o...
229,00 RON 206,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Drukhari Kabalite Warriors , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul contine 10 miniaturi, 102 componente din plastic cu care va puteti personaliza miniaturile si baze rotunde cu dimensiunea de 25...
Acesta este un set care va ofera o...
127,00 RON 114,30 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Atalan Jackals , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul contine 5 miniaturi, 89 componente din plastic cu care va puteti personaliza miniaturile si 4 baze ovale cu dimensiunea de 60 mm, alaturi de...
Acesta este un set care va ofera o...
213,00 RON 191,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 8 miniaturi Aeldari , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Setul va aduce 1 Farseer, 5 Wraithguard, 1 Wraithlord si 1 War Walker. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
359,00 RON 323,10 RON
Aceasta este o miniatura, in editie limitata de Craciun cu  Da Red Gobbo , pe care o puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40.000! Pachetul contine un kit de plastic cu 8 componente si o baza rotunda de 32 mm. Miniatura inclusa in pachet necesita asamblare si pictare...
Aceasta este o miniatura, in editie...
127,00 RON 114,30 RON
Abaddon the Despoiler este personajul suprem. Extrem de eficace pe campul de lupta, el va transforma orice armata  Chaos Space Marines intr-o forta de lupta mortala, fie provocand carnagiu pe liniile de front, fie oferind abilitati trupelor sale din apropiere. Acest kit il aduce la viata pe...
Abaddon the Despoiler este...
253,00 RON 227,70 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON