Loading

Filltreaza dupa

Pret
29 RON 558 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Formând o unitate de cercetași,  Pathfinder Teams sunt ochii și urechile Comandantului lor într-un mod pe care nicio dronă nu-l poate îndeplini. Rolul lor nu este să intre în luptă cu inamicul, ci doar să-i observe mișcările. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare...
Formând o unitate de cercetași,...
163,00 RON 146,70 RON
Knight Preceptor este o armură ce are ca scop exemplificarea idealurilor de bază ale Codului Cavaleriei în Luptă. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Knight Preceptor este o armură ce...
619,00 RON 557,10 RON
Având pene spectaculoase și coarne de excepție, Tzaangor Enlightened sunt membri speciali ai rasei  Tzeentch. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Având pene spectaculoase și coarne...
169,00 RON 152,10 RON
XV8 Crisis Battlesuit reprezintă punctul culminant al ingeniozității și progresului tehnologic al facțiunii Tau. Este o încântare să-l vezi pe câmpul de luptă - asta dacă nu ești chiar tu ținta sa. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
XV8 Crisis Battlesuit reprezintă...
289,00 RON 245,65 RON
Fiind înarmați cu arme letale cu rază lungă de acțiune  Wraithguard sunt creații artificiale, fiecare conținând spiritul unui Eldar mort. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Fiind înarmați cu arme letale cu...
199,00 RON 169,15 RON
În ciuda lipsei de calitate, haitele de Gretchins compensează prin cantitate. Cu toate acestea, insompetența și lașitatea lor nu îi ajută prea tare în războaie. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
În ciuda lipsei de calitate, haitele...
77,00 RON 69,30 RON
Aceste tancuri de asediu bazate pe energie demonică au armură puternică ce le face extrem de rezistente în fața inamicilor. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Aceste tancuri de asediu bazate pe...
279,00 RON 251,10 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Warhammer, pachetul Soul Wars conține 52 de miniaturi. Acesta conține de asemenea toate elementele necesare pentru a juca primele partide de joc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
629,00 RON 534,65 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Warhammer, pachetul Storm Strike conține 32 miniaturi Nighthaunt și Stormcast Eternals. Acesta conține de asemenea toate elementele necesare pentru a juca primele partide de joc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală....
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
329,00 RON 279,65 RON
Pentru cei ce doresc să pătrundă în lumea Warhammer, pachetul Storm Strike conține 15 miniaturi Nighthaunt și Stormcast Eternals. Acesta conține de asemenea toate elementele necesare pentru a juca primele partide de joc. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală....
Pentru cei ce doresc să pătrundă...
167,00 RON 150,30 RON
Aerul vibrează de viață atunci când copiii lui Alarielle pornesc la luptă. Zeița războiului conduce din fruntea armatelor din Wyldwoods. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Aerul vibrează de viață atunci când...
359,00 RON 323,10 RON
Mai vechi decât orice amintire, cu o existență ce se pierde în umbra trecutului, Seraphonii au dus întotdeauna un război împotriva Chaos-ului. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Mai vechi decât orice amintire, cu o...
359,00 RON 323,10 RON
Purtători de boli și epidemii, Daemons of Nurgle împrăștie o miasmă îngrozitoare și fum aducător de moarte în numele zeului lor. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Purtători de boli și epidemii,...
359,00 RON 323,10 RON
Când vine vorba de lupta la sol,  Arkanaut Companies sunt unitatea principală de luptă a forțelor Kharadron Overlords. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Când vine vorba de lupta la sol,...
203,00 RON 172,55 RON
Skeleton Warriors sunt un grup de războinici ce nu au decât vagi amintiri despre viața lor dinainte și care sunt obligați să își asculte stăpînii. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Skeleton Warriors sunt un grup...
113,00 RON 101,70 RON
Această carte de 280 pagini conține informații și reguli esențiale pentru orice fan Warhammer 40.000 despre colecționarea, construirea, pictarea și jucarea cu miniaturile Citadel. "
Această carte de 280 pagini...
219,00 RON 197,10 RON
Bloodletters formează baza legiunilor Lordului Luptei. Sunt dornici să intre în bătălie precum însuși Khorne. Conduci de un instinct criminal Bloodletters sunt oponenți demni de luat în seamă. Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală. "
Bloodletters formează baza...
127,00 RON 114,30 RON
Comandanți ai roiului Tyranidelor,  Hive Tyrants sunt cei care controlează voința a Hive Mind. Creaturi imense, cu o putere fără seamăn, sunt perfect create pentru a mutila și a omorî.  Swarmlord este la vel de vechi ca și însăși rasa Tyranidelor, exemplul de vârf al evoluției biologice....
Comandanți ai roiului Tyranidelor,...
227,00 RON 204,30 RON
Cei mai puternici servitori ai Zeilor Întunecați sunt binecuvântați cu puteri monstruase și vieți fără sfârșit. Fiecare Daemon Prince a fost cândva un servitor devotat al Chaos-ului, ale cărui acțiuni în viață l-au ridicat la statutul de ființă demonică. Figurina inclusă în pachet necesită...
Cei mai puternici servitori ai...
177,00 RON 159,30 RON
Trupe de șoc ale armatei Necron,  Immortals vor lupta pentru victorie folosindu-se de toate tacticile avute la dispoziție. pot rezista cu ușurință focului inamic. De milenii,  Deathmark Squads au servit nobilimea Necron ca asasini și lunetiști. Figurinele incluse în pachet necesită...
Trupe de șoc ale armatei Necron,...
167,00 RON 150,30 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi  Daemons of Slaanesh , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Veti primi: 1 Exalted Seeker Chariot of Slaanesh 5 Seekers of Slaanesh 10 Daemonettes of Slaanesh exclusive...
Acesta este un set care va ofera o...
339,00 RON 305,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi  Flesh- Eater Courts , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Veti primi: 1 Terrorgheist 3 Crypt Horrors 10 Crypt Ghouls exclusive Warscroll Battalion rules sheet
Acesta este un set care va ofera o...
359,00 RON 323,10 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer.
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
Acest pachet include o revista de 96 de pagini care te va introduce in lumea Age of Sigmar  si o miniatura nepictata.
Acest pachet include o revista de...
33,00 RON 29,70 RON
Aceasta expansiune permite jucatorilor sa ii adauge pe Undead Ghouls jocului de baza Warhammer Underworlds. Veti primi 32 de carti Grymwatch , inclusiv obiective noi, upgrade-uri si planuri inedite. In plus, beneficiati si de 27 de carti universale cu care va puteti personaliza deck-urile,...
Aceasta expansiune permite...
143,00 RON 128,70 RON
Acest kit din plastic include 10 piese cu care va puteti construi propriul altar Fane of Slaanesh care va poate aduce puncte bonus in jocul  Warhammer Age of Sigmar . Miniatura inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala.
Acest kit din plastic include 10...
149,00 RON 134,10 RON
Acest pachet include: - 5 miniaturi Thundrik's Profiteers - 5 carti de lupta cu fiecare jucator: Bjorgen Thundrik, Dead-Eye Lund, Enrik Ironhail, Garodd Alensen si Khazgan Drakkskewer - 60 de carti care va ajuta sa imbunatatiti jocul Nightvault. Thundrik's Profiteers este o...
Acest pachet include: - 5...
113,00 RON 101,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de miniaturi Rockgut Troggoths , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul contine 3 miniaturi si o multitudine de parti interschimbabile care va ajuta sa va personalizati miniaturile. Miniaturile...
Acesta este un set care va ofera o...
229,00 RON 206,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 4 miniaturi Myrmourn Banshees , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar!  Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
63,00 RON 56,70 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 3 miniaturi Spirit Hosts , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul vine insotit si de 3 baze rotunde cu dimensiunea de 50 mm. Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
117,00 RON 105,30 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 3 miniaturi Eternals Sequitors , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Miniaturile incluse in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Acesta este un set care va ofera o...
63,00 RON 56,70 RON
Aceasta expansiune permite jucatorilor sa ii adauge pe Rippa's Snarlfangs jocului de baza Warhammer Underworlds. Veti primi 3 miniaturi Rippa's Snarlfangs, 3 carti de luptator cu Rippa Narkbad, Mean-Eye si Stabbit si 60 de carti unice cu care va puteti creste puterile luptatorilor, si sa va...
Aceasta expansiune permite...
143,00 RON 128,70 RON
Aceasta este o miniatura cu Lady Olynder , pe care o puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Pachetul include si 2 banshee handmaidens si Staff of Midnight. Miniatura inclusa in pachet necesita asamblare si pictare manuala!
Aceasta este o miniatura cu Lady...
177,00 RON 159,30 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 22 miniaturi Skaven Pestilens , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer Age of Sigmar! Setul va aduce 1 Plague Furnace, 1 Plagueclaw, o hoarda de 20 Plague Monks si un set de reguli exclusiv Skaven Pestilens Warscroll...
Acesta este un set care va ofera o...
359,00 RON 323,10 RON
Acesta este un set care va ofera o colectie de 16 miniaturi Chaos Space Marines , pe care le puteti asambla si utiliza imediat in jocurile Warhammer 40,000! Setul va aduce:  - 1 x Master of Possession (insotit de o baza rotunda de 40 mm) - 1 x Venomcrawler (insotit de o baza rotunda de...
Acesta este un set care va ofera o...
403,00 RON 362,70 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON
General's Handbook 2020 actualizeaza regulamentul de baza pentru a va imbunatati jocurile din Warhammer Age of Sigmar. Indiferent cum va place sa jucati sau ce strategii preferati, exista intotdeauna ceva nou de invatat sau noi reguli de asimilat.
General's Handbook 2020...
123,00 RON 110,70 RON
Chapter Approved , sau cu titlu complet, "Warhammer 40,000 Chapter Approved: Grand Tournament 2020 Mission Pack si Munitorum Field Manual" reprezinta calea catre multiple moduri de joc. Pachetul de carti va ofera o serie de continut nou pentru turnee mari, precum si noi misiuni Incursion si...
Chapter Approved , sau cu titlu...
157,94 RON 142,15 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Necrons. Setul include trei Warriors Necron si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile din Szarekhan Dynasty.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Space Marines. Setul include trei soldati Space Marines si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile Ultramarines Chapter.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON
Aceasta expansiune permite jucatorilor sa ii adauge pe Morgok's Krushas  jocului de baza Warhammer Underworlds Beastgrave.  Pachetul include: - 3 miniaturi Morgok’s Krushas - 3 carti de lupta, reprezentand fiecare razboinic in joc: Morgok, Thugg si 'Ardskull - alte 60 de carti...
Aceasta expansiune permite...
139,00 RON 125,10 RON
White Dwarf este o revista publicata de Games Workshop, in care sunt prezentate noutati, informatii si pictoriale din lumea Warhammer .
White Dwarf este o revista...
39,00 RON 35,10 RON