Loading

Offer a gift card

  
Setul de vopsele si ustensile Warhammer 40.000 este perfect pentru cei pasionati de pictarea manuala a miniaturilor. Setul include 13 vopsele, o pereche de clesti si o racleta, instrumente esentiale pentru orice colectionar.
Setul de vopsele si ustensile...
179,00 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Necrons. Setul include trei Warriors Necron si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile din Szarekhan Dynasty.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Space Marines. Setul include trei soldati Space Marines si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile Ultramarines Chapter.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON
Terraforming Mars În anii 2400 omenirea începe să teraformeze planeta Marte. Corporații uriașe, sponzorizate de marile guverne de pe Pământ, inițiază proiecte uriașe de ridicare a temperaturii, a nivelului oxigenului și a suprafeței de ocean de pe planetă până când aceasta devine...
Terraforming Mars În anii...
706,00 RON 536,56 RON