Loading

Offer a gift card

  
Ceea ce aduce la viata minunata lume D&D sunt creaturile care o habiteaza si miniaturile pictate care le infatiseaza, de la eroi puternici la monstri inspaimantatori. Dungeons & Dragons Undead Paint Set include 10 vopseluri de inalta calitate, concepute special in tonuri care li se potrivesc...
Ceea ce aduce la viata minunata lume...
119,00 RON
Dungeons & Dragons Nolzur`s Wonderful Pigments Adventurers Paint Set contine: - 1 miniatura nepictata Drizzt Do'Urdan - 10 vopsele non-toxice pe baza de apa (8 vopsele acrilice, 1 vopsea metalica si 1 grund) Set perfect pentru incepatori.
Dungeons & Dragons Nolzur`s...
129,00 RON
Dungeons & Dragons Nolzur`s Wonderful Pigments Adventurers Paint Set contine: - 1 miniatura nepictata Minsc & Boo - 10 vopsele non-toxice pe baza de apa (8 vopsele acrilice, 1 vopsea metalica si 1 grund) - 1 pensula starter, fabricata manual. Set perfect pentru incepatori.
Dungeons & Dragons Nolzur`s...
129,00 RON
Acest Hobby Set este cel mai bun targ posibil pentru un pictor de miniaturi incepator. Nu doar ca vei primi o gramada de vopsele, vei primi si unelte de mare calitate, ce te vor servi pentru o perioada lunga de timp. Tot necesarul este inclus, de la lipici, la pensule, alaturi de un cleste, o...
Acest Hobby Set este cel mai bun...
229,00 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Necrons. Setul include trei Warriors Necron si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile din Szarekhan Dynasty.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON
Terraforming Mars În anii 2400 omenirea începe să teraformeze planeta Marte. Corporații uriașe, sponzorizate de marile guverne de pe Pământ, inițiază proiecte uriașe de ridicare a temperaturii, a nivelului oxigenului și a suprafeței de ocean de pe planetă până când aceasta devine...
Terraforming Mars În anii...
706,00 RON 536,56 RON
Setul de vopsele si ustensile Warhammer 40.000 este perfect pentru cei pasionati de pictarea manuala a miniaturilor. Setul include 13 vopsele, o pereche de clesti si o racleta, instrumente esentiale pentru orice colectionar.
Setul de vopsele si ustensile...
179,00 RON
Acesta este un set pentru pictarea miniaturilor, care poate fi folosit pentru miniaturile Space Marines. Setul include trei soldati Space Marines si sase vopsele Citadel, o pensula Starter si un ghid, care va explica pas cu pas cum sa va pictati miniaturile in culorile Ultramarines Chapter.
Acesta este un set pentru pictarea...
159,00 RON 143,10 RON