Loading

Filltreaza dupa

Pret
13 RON 1339 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
O nouă eră de aventură se desfăşoară într-o lume fantastică de magie şi de monștri. Acest set de reguli de bază pentru Dungeons & Dragons , ediţia a 5-a, oferă tot ce au nevoie jucătorii pentru a crea şi rula personaje eroice prin temniţele legendare de groază. "
O nouă eră de aventură se desfăşoară...
229,00 RON
Prima colecţie de miniaturi din seria Tyranny of Dragons lansată pentru noul set de reguli D&D Next/5e conţine 4 figurine, 3 medii sau mici şi 1 mare (dragon, uriaș, etc). 
Prima colecţie de miniaturi din...
79,00 RON
Răul pândeşte în turnurile din castelul Ravenloft şi doar eroii de o vitejie extraordinară pot supravieţui! Conceput pentru 1-5 jucători, acest boardgame vine cu mai multe scenarii de joc, quest-uri provocatoare şi joc cooperativ. "
Răul pândeşte în turnurile din...
259,00 RON
Proiectat pentru 1-5 jucători, acest joc propune multiple scenarii şi quest-uri provocatoare. Jucătorii explorează o hartă, care este construită pe parcurs prin faza de explorare. Astfel apar şi monştri, pe care tot jucătorii îi controlează, iar obiectivul jocului depinde de misiunea aleasă la...
Proiectat pentru 1-5 jucători, acest...
259,00 RON
Rise of Tiamat este a doua aventură din seria Tyranny of Dragons pentru setul de reguli Dungeons & Dragons 5.0, în care jucătorii se vor confrunta cu Tiamat, regina şi mama dragonilor ticăloşi. "
Rise of Tiamat este a doua...
119,00 RON
O umbră grea se lasă peste pământ, ilustrată printr-un turn întunecat. O gură de peşteră conduce către un labirint de tuneluri şi camere, iar adânc în acest labirint de monştri infestaţi pândeşte o creatură mai terifiantă decât toate: un dragon roşu! Proiectat pentru 1-5 jucători, acest joc...
O umbră grea se lasă peste pământ,...
259,00 RON
Dungeons & Dragons Fantasy RPG Starter Set este cel mai bun şi mai uşor mod de a intra în lumea D&D, ediţia a 5-a. Starter Set conţine tot ce este necesar pentru a juca Dungeons & Dragons, inclusiv reguli pentru crearea de eroi, sfaturi pentru Dungeon Master (coordonatorul aventurii), o...
Dungeons & Dragons Fantasy RPG...
99,00 RON
Dungeon and Dragons Monster Manual conţine peste 300 de monştri variaţi din universul Dungeons & Dragons, pentru toate nivelurile de joc. Există ilustraţii şi detalii pentru fiecare monstru, precum şi sfaturi pentru Dungeon Master cu privire la modalitatea de plasare a monştrilor în cadrul...
Dungeon and Dragons Monster Manual...
229,00 RON
A 5-a ediţie a ghidului Dungeons & Dragons  oferă cea mai bună experienţă de joc prin prezentarea unor opţiuni foarte interesante pentru caractere, prin conturarea unui sistem elegant şi sintetizat de reguli, precum şi prin propunerea unor instrumente utile în poveştile create de Dungeon...
A 5-a ediţie a ghidului Dungeons...
229,00 RON
Acest Dungeon Master Screen este o ustensilă necesară oricărei sesiuni de Dungeons & Dragons, conţinând informaţii utile pentru Dungeon Master pe partea interioară. "
Acest Dungeon Master Screen este o...
74,00 RON
Fate Accelerated (prescurtat FAE), este o versiune condensată a popularului RPG Fate, care aduce toată flexibilitatea și puterea din Fate într-un format mai scurt. Manualul conţine o metodă de a face rapid personaje amuzante și sisteme simple pentru a sprijini orice poveste se doreşte. "
Fate Accelerated (prescurtat FAE),...
27,20 RON
Fate  este un sistem de role playing extrem de flexibil, care poate fi adaptat oricărei lumi sau aventuri doresc jucătorii. Acest manual conţine tot ceea ce este necesar din punctul de vedere al regulamentului şi al creării de personaje, cu explicaţii detaliate. Încearcă și tu, unul dintre cele...
Fate  este un sistem de role...
112,20 RON
Această hartă poate fi folosită în orice Role Playing Game sau joc cu miniaturi. Harta are pătrate pe o parte şi hexagoane pe cealaltă. Este realizată din vinil expandat pentru a aduce o calitate superioară experienţei joc şi se poate desena pe aceasta cu o cariocă şi apoi poate fi curăţată...
Această hartă poate fi folosită în...
109,00 RON
Acest booster conţine 4 miniaturi aleatorii dintr-un set de 45, care se pot folosi la jocul de Pathfinder RPG . "
Acest booster conţine 4 miniaturi...
74,00 RON
Acest manual este practic o enciclopedie ce detaliază şi ilustrează monştrii existenţi în universul Pathfinder , ce pot fi folosiţi în orice campanie a jocului și, cu mici modificări, în alte jocuri. "
Acest manual este practic o...
227,00 RON 192,95 RON
Fă primul pas într-o incitantă lume fantasy, într-un cadru de aventură cu Pathfinder RPG Beginner Box ! Aici vei găsi reguli simple pentru a crea şi pentru a-ţi personaliza atât propriul erou, cât şi aventurile ce îl aşteaptă.  "
Fă primul pas într-o incitantă lume...
169,00 RON
Acest Dungeon Master Screen este o ustensilă necesară oricărei sesiuni de Pathfinder , conţinând informaţii utile pentru Dungeon Master pe partea interioară. Practic, DM Screen este un panou de comandă pentru DM care te va scăpa din încurcături în cele mai grele momente din joc. "
Acest Dungeon Master Screen este o...
74,00 RON
Acest Beginner box conţine tot ce este necesar pentru a începe propria ta aventură Shadowrun: - "Edge of Now", un manual în care este descris setting-ul - un manual de reguli rapid de învăţat - fişe pentru caractere - o aventură printată "
Acest Beginner box conţine tot ce...
117,87 RON
Extensia Han Solo Ally Pack  oferă o figurină detaliată a lui Han Solo. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Han Solo Ally Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia Han Solo Ally Pack  oferă...
49,00 RON
Extensia  Chewbacca Ally Pack  oferă o figurină detaliată a lui Chewbacca. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Chewbacca Ally Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Chewbacca Ally Pack  oferă...
49,00 RON
Extensia  General Weiss Villain Pack   oferă o figurină detaliată care poate reprezenta fie un AT-ST normal, cât si pe Generalul Weiss. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  General Weiss Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază...
Extensia  General Weiss Villain Pack...
99,00 RON
Extensia  IG-88   Villain Pack   oferă o figurină detaliată care înlocuiește jetonul din jocul de bază. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  IG-88 Villain Pack este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  IG-88   Villain Pack...
53,00 RON
Extensia  Rebel Saboteurs  Ally Pack  oferă două figurine de sabotori rebeli, unii din cei mai distructivi agenți din universul jocului ”Imperial Assault”. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Rebel Saboteurs Ally Pack  este o extensie şi...
Extensia  Rebel Saboteurs  Ally...
67,00 RON 56,95 RON
Extensia  Rebel Troopers Ally Pack  aduce trei figurine de soldați rebeli pe câmpul de luptă. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Rebel Troopers Ally Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Rebel Troopers Ally Pack...
79,00 RON
Extensia  Royal Guard   Villain Pack   oferă o figurină detaliată care înlocuiește jetonul din jocul de bază. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Royal Guard Champion Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars:...
Extensia  Royal Guard   Villain...
49,00 RON
În  Dungeons & Dragons: Temple of Elemental Evil Board Game  preiei rolul unui aventurier. Cu puteri extraordinare, vrăji și arme magice vei explora temnițele de sub Sword Coast unde te vei lupta cum monștri, înfrunta pericole și găsi comori. Ești gata de aventură? "
În  Dungeons & Dragons: Temple...
389,00 RON
Fiecare pachet conţine mai multe baze pentru figurinele de Attack Wing , de mai multe dimensiuni. Dungeons & Dragons: Attack Wing - set de baze  este o extensie şi necesită jocul de bază   Dungeons & Dragons: Attack Wing . "
Fiecare pachet conţine mai multe...
84,00 RON 71,40 RON
Această extensie conţine o miniatură pictată, numeroase tokene şi cărţi şi include aventura nr. 3.4 "Big Game Hunting". Dungeons & Dragons: Attack Wing – Frost Giant Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Dungeons & Dragons: Attack Wing . Review BoardGameGeek "
Această extensie conţine o miniatură...
104,00 RON
Această extensie conţine o miniatură pictată, numeroase tokene şi cărţi şi include aventura nr. 3.1 "The Green Queen's Demesne". Green Dragon Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Dungeons & Dragons: Attack Wing . "
Această extensie conţine o miniatură...
104,00 RON
Acest Dungeon Master Screen este o ustensilă necesară oricărei sesiuni de Dungeons & Dragons, conţinând informaţii utile pentru Dungeon Master pe partea interioară. "
Acest Dungeon Master Screen este o...
79,00 RON
Aflaţi în mijlocul conflictului dintre Imperiu şi Alianţa Rebelă, jucătorii trebuie să aleagă o tabără şi să întoarcă soarta luptelor în favoarea lor! Există două moduri de a juca Imperial Assault : campaign, care promite o desfăşurare cinematică a evenimentelor, transpusă în joc, şi...
Aflaţi în mijlocul conflictului...
479,00 RON
Această hartă poate fi folosită în orice Role Playing Game sau joc cu miniaturi. Harta are pătrate pe o parte şi hexagoane pe cealaltă. Este realizată din vinil expandat pentru a aduce o calitate superioară experienţei joc şi se poate desena pe aceasta cu o cariocă şi apoi poate fi curăţată...
Această hartă poate fi folosită în...
179,00 RON
Aceleaşi mecanisme ale jocului de Dice Masters se regăsesc şi în această variantă, însă tematica diferă: de data aceasta, se propune o aventură inspirată din universul Dungeons & Dragons! "
Aceleaşi mecanisme ale jocului de...
99,00 RON
Fiecare Booster Pack conţine 2 zaruri şi 2 cărţi de eroi corespunzătoare, utilizate ca extensii pentru jocul Dungeons & Dragons Dice Masters: Battle for Faerûn . "
Fiecare Booster Pack conţine 2...
5,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasa Bard, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons . "
Acest pachet conține cărțile de...
77,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasele Warlord, Wizard şi Sorcerer, parte a sistemului de joc RPG Dungeons&Dragons. "
Acest pachet conține cărțile de...
137,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasa Druid, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons . "
Acest pachet conține cărțile de...
77,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasa Cleric, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons . "
Acest pachet conține cărțile de...
119,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasa Paladin, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons .
Acest pachet conține cărțile de...
43,00 RON
Acest pachet conține cărțile de vrăji pentru clasa Ranger, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons . "
Acest pachet conține cărțile de...
43,00 RON
Princes of the Apocalypse este o aventură din seria Elemental Evil pentru setul de reguli Dungeons&Dragons 5.0, în care jucătorii se vor confrunta cu 4 profeţi corupţi şi hoardele acestora de cultuşti. "
Princes of the Apocalypse este o...
199,00 RON
Hoard of the Dragon Queen este o aventură din seria Tyranny of Dragons pentru setul de reguli Dungeons&Dragons 5.0, în care jucătorii îşi vor căuta aliaţi pentru lupta împotriva reginei dragonilor Tiamat, şi se vor opune hoardelor de cultişti care încearcă să o readucă pe aceasta în lume. "
Hoard of the Dragon Queen este o...
119,00 RON
Zombie Apocalypse  reprezintă prima carte din seria RPG The End of the World , cărți apocaliptice, care pun jucătorul în pielea unui supraviețuitor forțat să facă față extratereștrilor, zeilor sau morților vii. Conține cinci scenarii unice, fiecare prezentând altfel trezirea morților.
Zombie Apocalypse  reprezintă prima...
180,20 RON
Jucătorii intră în rolurile unor refugiați care sunt receptivi la Forță care încearcă să supraviețiască pe timpul imperiului. Pot face dreptate în galaxie, pot căuta rămășițele ordinului Jedi sau pot cădea pradă tentațiilor părții întunecate a Forței. "
Jucătorii intră în rolurile unor...
140,53 RON
Această extensie introduce naveta Z-95 Headhunter, care este dotată cu 3 tipuri de rachete. Z-95 Headhunter Expansion Pack  este o extensie şi necesită unul dintre jocurile de bază  X-Wing Miniatures Game   sau   X-Wing Miniatures Game – The Force Awakens . "
Această extensie introduce naveta...
74,00 RON
Această colecţie de miniaturi din seria Elemental Evil lansată pentru noul set de reguli D&D Next/5e conţine 4 figurine, 3 medii sau mici şi 1 mare (dragon, uriaș, etc). 
Această colecţie de miniaturi din...
84,00 RON
Această colecţie de miniaturi din seria  Rage of Demons lansată pentru noul set de reguli D&D Next/5e conţine 4 figurine, 3 medii sau mici şi 1 mare (dragon, uriaș, etc). 
Această colecţie de miniaturi din...
89,00 RON
Jucătorii intră în rolurile unor refugiați care sunt receptivi la Forță care încearcă să supraviețiască pe timpul imperiului. Pot face dreptate în galaxie, pot căuta rămășițele ordinului Jedi sau pot cădea pradă tentațiilor părții întunecate a Forței. "
Jucătorii intră în rolurile unor...
259,53 RON
Extensia  Boba Fett  oferă o figurină detaliată, pe celebrul vânător de recompense, inamic al lui Han Solo. Include şi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Boba Fett Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Boba Fett  oferă o...
49,00 RON
Extensia  Kayn Somos  oferă o figurină detaliată, pe legendarul căpitan de Stormtroopers. Include şi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Kayn Somos Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Kayn Somos  oferă o...
49,00 RON 41,65 RON
Extensia  R2-D2 & C3PO  oferă 2 figurine detaliate, pe celebrii roboţi ai lui Luke Skywalker. Include şi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  R2-D2 and C-3PO Ally Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  R2-D2 & C3PO  oferă 2...
69,00 RON
Această extensie pentru jocul de bază Imperial Assault  oferă conţinut nou atât pentru campanie, cât şi pentru modul de luptă rapidă. Jucătorii vor putea fie să îl ajute pe Han Solo într-o misiune pe Mos Eisley, fie să îşi testeze reacţiile într-o luptă în cantină. De partea binelui se alătură...
Această extensie pentru jocul de...
197,00 RON
Out of the Abyss este o nouă carte cu aventuri pentru D&D 5.0. Este recomandată pentru personajele de nivel 1-15. "
Out of the Abyss este o nouă carte...
199,00 RON
Acest manual conţine aventuri deja planificate şi informaţii utile atât pentru jucătorii, cât şi pentru Dungeon Master-ii care vor să îşi înceapă călătoria în tărâmul Faerûn.
Acest manual conţine aventuri deja...
159,00 RON
Extensia  Hired Guns  oferă figurine detaliate şi include şi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Hired Guns Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia  Hired Guns  oferă figurine...
69,00 RON
Extensia  Stormtroopers Villain Pack  oferă noi figurine detaliate de stormtroopers, pe lângă cele incluse în jocul de bază, şi aduce tactici şi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Stormtroopers Villain Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star...
Extensia  Stormtroopers Villain Pack...
79,00 RON 67,15 RON
Extensia Wookie Warriors Ally Pack  aduce 2 figurine de războinici din rasa wookie pe câmpul de luptă. Vei descoperi noi misiuni, atât pentru campanie cât și pentru modul de luptă scurtă.  Wookiee Warriors Ally Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Star Wars: Imperial Assault . "
Extensia Wookie Warriors Ally Pack...
69,00 RON
Această extensie conţine o miniatură pictată, numeroase tokene şi cărţi şi include aventura nr. 7.1 "Close Quarters". Drow Elf Ranger Drizzt Expansion Pack  este o extensie şi necesită jocul de bază  Dungeons & Dragons: Attack Wing . "
Această extensie conţine o miniatură...
79,00 RON
Această extensie pentru jocul de bază Imperial Assault  oferă conţinut nou atât pentru campanie, cât şi pentru modul de luptă rapidă. Jucătorii vor putea să participe la noi bătălii pe planeta Hoth, ajutaţi de noile reguli ce permit până la 4 participanţi şi noile elemente introduse în joc!...
Această extensie pentru jocul de...
299,00 RON
Acest pachet conține manevre de luptă și diversele abilități și vrăji ale raselor din joc, parte a sistemului de joc RPG Dungeons & Dragons . "
Acest pachet conține manevre de...
43,00 RON