Loading

Filltreaza dupa

Pret
101 RON 239 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Fate Accelerated (prescurtat FAE), este o versiune condensată a popularului RPG Fate, care aduce toată flexibilitatea și puterea din Fate într-un format mai scurt. Manualul conţine o metodă de a face rapid personaje amuzante și sisteme simple pentru a sprijini orice poveste se doreşte. "
Fate Accelerated (prescurtat FAE),...
27,20 RON
Fate  este un sistem de role playing extrem de flexibil, care poate fi adaptat oricărei lumi sau aventuri doresc jucătorii. Acest manual conţine tot ceea ce este necesar din punctul de vedere al regulamentului şi al creării de personaje, cu explicaţii detaliate. Încearcă și tu, unul dintre cele...
Fate  este un sistem de role...
112,20 RON
Acest Dungeon Master Screen este o ustensilă necesară oricărei sesiuni de Pathfinder , conţinând informaţii utile pentru Dungeon Master pe partea interioară. Practic, DM Screen este un panou de comandă pentru DM care te va scăpa din încurcături în cele mai grele momente din joc. "
Acest Dungeon Master Screen este o...
74,00 RON
Zombie Apocalypse  reprezintă prima carte din seria RPG The End of the World , cărți apocaliptice, care pun jucătorul în pielea unui supraviețuitor forțat să facă față extratereștrilor, zeilor sau morților vii. Conține cinci scenarii unice, fiecare prezentând altfel trezirea morților.
Zombie Apocalypse  reprezintă prima...
180,20 RON
Jucătorii intră în rolurile unor refugiați care sunt receptivi la Forță care încearcă să supraviețiască pe timpul imperiului. Pot face dreptate în galaxie, pot căuta rămășițele ordinului Jedi sau pot cădea pradă tentațiilor părții întunecate a Forței. "
Jucătorii intră în rolurile unor...
259,53 RON
Alien Invasion  reprezintă a treia carte din seria RPG The End of the World , scenarii apocaliptice, care pun jucătorul în pielea unui supraviețuitor forțat să facă față extratereștrilor, zeilor sau morților vii. Conține cinci scenarii unice, fiecare prezentând altfel sosirea extratereștrilor. "
Alien Invasion  reprezintă a treia...
169,00 RON
Wrath of the Gods  reprezintă a doua carte din seria RPG The End of the World , scenarii apocaliptice, care pun jucătorul în pielea unui supraviețuitor forțat să facă față extratereștrilor, zeilor sau morților vii. Conține cinci scenarii unice, fiecare prezentând altfel sosirea zeilor pe...
Wrath of the Gods  reprezintă a...
191,53 RON
Acest al doilea manual este practic o enciclopedie ce detaliază şi ilustrează monştrii existenţi în universul Pathfinder , ce pot fi folosiţi în orice campanie a jocului și, cu mici modificări, în alte jocuri. "
Acest al doilea manual este practic...
169,00 RON
Acest al treilea manual este practic o enciclopedie ce detaliază şi ilustrează monştrii existenţi în universul Pathfinder , ce pot fi folosiţi în orice campanie a jocului și, cu mici modificări, în alte jocuri. "
Acest al treilea manual este practic...
169,00 RON
Acest al patrulea manual este practic o enciclopedie ce detaliază şi ilustrează monştrii existenţi în universul Pathfinder , ce pot fi folosiţi în orice campanie a jocului și, cu mici modificări, în alte jocuri.
Acest al patrulea manual este...
169,00 RON 143,65 RON
Acest manual aduce 10 tipuri noi de eroi, fiecare cu abilități extraordinare, perfect pentru campaniile de Pathfinder .
Acest manual aduce 10 tipuri noi de...
169,00 RON 143,65 RON
Acest manual aduce 11 tipuri noi de eroi și 7 rase noi, perfect pentru campaniile de Pathfinder . "
Acest manual aduce 11 tipuri noi de...
169,00 RON
Acest manual oferă informațiile necesare oricărui Dungeon Master care dorește să creeze aventuri epice în jocul Pathfinder . "
Acest manual oferă informațiile...
169,00 RON
7th Sea este un role playing game cu acțiune alertă, simulând filme precum Cei trei mușchetari sau Pirații din Caraibe. Jucătorii vor fi aruncați în mijlocul unor conspirații globale și planuri sinistre, vor explora ruine antice ale unei rase de mult dispărute și vor proteja regii și...
7th Sea este un role playing game...
289,00 RON
Numenera este roleplaying science fiction cu acțiunea într-un viitor distant. Acest pachet îți oferă tot ce-ți trebuie pentru a începe să joci Numenera .
Numenera este roleplaying science...
143,00 RON
Acesta este un Roleplaying Game bazat pe operele lui J.R.R. Tolkien, Hobbitul și Stăpânul Inelelor. Cartea iți oferă uneltele necesare pentru a-ți creea un personaj și pentru a porni  într-o aventură epică. "
Acesta este un Roleplaying Game...
177,00 RON 150,45 RON
Această carte de 96 de pagini te va introduce în lumea Age of Sigmar .
Această carte de 96 de pagini te...
33,00 RON 29,70 RON
Această carte conține regulile extinse pentru a putea juca Age of Sigmar , împreună cu diversem moduri de joc (în mai mulți jucători, pe echipe, etc. ).
Această carte conține regulile...
112,20 RON
Acesta este un Role Playing Game, în care jucătorii încearcă să inventeze cele mai năstrușnice povești. Cel mai bun povestitor va câștiga jocul. "
Acesta este un Role Playing Game, în...
104,00 RON
Revolt of the Machines  reprezintă a patra carte din seria RPG The End of the World , scenarii apocaliptice, care pun jucătorul în pielea unui supraviețuitor forțat să facă față extratereștrilor, zeilor sau morților vii. Conține cinci scenarii unice, fiecare prezentând altfel revolta...
Revolt of the Machines  reprezintă...
202,87 RON
Acesta este un Role Playing Game, cu tematică Pulp combinată cu tematica universului Cthulhu. Vor putea jucătorii să reziste terorilor ivite în cale? "
Acesta este un Role Playing Game, cu...
209,00 RON
În trecut, înainte de evoluția oamenilor, pământul era condus de The Old Ones. Când stelele se vor alinia din noi, ei vor reveni în lumea noastră. Call of Cthulhu este un tabletop RPG, bazat pe operele lui H.P.Lovecraft, unde misterul și horror-ul merg mână în mână. Keeper Rulebook-ul conține...
În trecut, înainte de evoluția...
269,00 RON
În trecut, înainte de evoluția oamenilor, pământul era condus de The Old Ones. Când stelele se vor alinia din noi, ei vor reveni în lumea noastră. Call of Cthulhu este un tabletop RPG, bazat pe operele lui H.P.Lovecraft, unde misterul și horror-ul merg mână în mână. Inspector's Handbook...
În trecut, înainte de evoluția...
239,00 RON
Acest volum este metoda perfectă de a introduce noi jucători în lumea Call of Chtulhu. Fiecare scenariu introduce noii jucători în lumea plină de mister și elemente horror a lui H.P.Lovecraft. "
Acest volum este metoda perfectă de...
202,87 RON
Lucrurile se pot strica foarte repede! Poate vreun tip din grupul tău ți-a spus să furi niște benzină, poate vărul tău e acum mort într-o mlaștină și tu l-ai omorât. Fiasco este inspirat de poveștile cinematice în care lucrurile iau întorsături dramatice. "
Lucrurile se pot strica foarte...
117,87 RON
Acest volum de bază al seriei RPG Conan, pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a pătrunde în lumea eroului creat de Robert E. Howard și este complet bazat pe informațiile oficiale din serie. "
Acest volum de bază al seriei RPG...
243,00 RON
Acest volum al seriei RPG Conan te aduce cu un pas mai aproape de aventurile din acest univers. Cu ajutorul său vei reuși să creezi o mare varietate de personaje: barbari, vrăjitoare, mercenari etc. "
Acest volum al seriei RPG Conan te...
93,00 RON
Chiar dacă Necromantul a fost alungat din Dol-Guldur, întunericul încă domnește în Mirkwood. Umbra va crește pe măsură ce trec anii, însă compania ta de eroi trebuie să îi facă față. "
Chiar dacă Necromantul a fost...
177,00 RON
Ce ar fi o călătorie prin Pământul de Mijloc fără o hartă de nădejde? The Road goes ever on este o serie de patru cărți si un ghid suplementar de 32 de pagini pentru RPG-ul Adventures in Middle-earth. "
Ce ar fi o călătorie prin Pământul...
137,00 RON 109,60 RON
Aventura care a început în Player's Guide continuă în acest volum hardcover de excepție. The Loremaster's Guide prezintă inspirație, un ghid de nădejde și noi reguli pentru campanii. "
Aventura care a început în Player's...
177,00 RON 132,75 RON
Majoritatea oamenilor nu cred în monștri, dar tu știi adevărul. Sunt reali, iar treba ta este să îi dobori. Această ediție revizuită Monster of the Week readuce aventura la viață. "
Majoritatea oamenilor nu cred în...
143,93 RON
Capharnaum: The Tales of the Dragon Marked este un joc de tip role-play cu acţiunea setată în universul Arabian Nights, Argonauts şi Crusaders. Este inspirat de Cele o mie şi una de nopţi, miturile Greciei Antice şi legendele Cruciadelor. "
Capharnaum: The Tales of the Dragon...
213,00 RON
În Kids on Bikes , intri în rolul oamenilor obișnuiți care se luptă cu forțe ciudate, terifiante și foarte puternice, pe care nu le pot învinge, controla sau chiar înțelege pe deplin. Kids on Bikes îți permit chiar să creezi un personaj powered controlat în comun pentru a adăuga o altă...
În Kids on Bikes , intri în rolul...
119,00 RON 101,15 RON
Am un semnal. Glasul lui Dalils s-a auzit prin comunicatii. Au fost aproape. Navigatorul se uita in intunericul din fata, cu o fata palida in stralucirea rece din tabula din mana.
Am un semnal. Glasul lui Dalils s-a...
249,00 RON
Aceasta carte este un toolkit pentru campaniile Traveller cu ajutorul caruia puteti explora Galaxia mai in detaliu decat pana acum. Veti gasi informatii despre sisteme alternative de creare, efectele gravitatiei, veti intalni animale de pe planete extraterestre, veti afla cum sa utilizati...
Aceasta carte este un toolkit pentru...
239,00 RON
Cu ajutorul acestui ghid ilustrat Monsters & Creatures , puteti calatori in lumile magice si legendare ale universului D&D si va puteti familiariza cu unii dintre cei mai memorabili si sinistrii monstri intalniti vreodata in jocul Dungeons & Dragons . Special conceputa pentru a initia fanii...
Cu ajutorul acestui ghid ilustrat...
59,00 RON
Cu ajutorul acestui ghid ilustrat Warriors & Weapons , puteti calatori in lumile magice si legendare ale universului D&D si va puteti familiariza cu diferite tipuri de razboinici si armamentul de care au nevoie acesti luptatori pentru a lua parte la experienta unica oferita de jocul  Dungeons &...
Cu ajutorul acestui ghid ilustrat...
59,00 RON