Loading

Filltreaza dupa

Pret
99 RON 339 RON
Producător
mai multe less
Mecanici de joc
mai multe less
Număr de jucători
mai multe less
Durată de joc
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Statut în cadrul seriei
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Fă primul pas într-o incitantă lume fantasy, într-un cadru de aventură cu Pathfinder RPG Beginner Box ! Aici vei găsi reguli simple pentru a crea şi pentru a-ţi personaliza atât propriul erou, cât şi aventurile ce îl aşteaptă.  "
Fă primul pas într-o incitantă lume...
169,00 RON
Acest Beginner box conţine tot ce este necesar pentru a începe propria ta aventură Shadowrun: - "Edge of Now", un manual în care este descris setting-ul - un manual de reguli rapid de învăţat - fişe pentru caractere - o aventură printată "
Acest Beginner box conţine tot ce...
117,87 RON
Jucătorii intră în rolurile unor refugiați care sunt receptivi la Forță care încearcă să supraviețiască pe timpul imperiului. Pot face dreptate în galaxie, pot căuta rămășițele ordinului Jedi sau pot cădea pradă tentațiilor părții întunecate a Forței. "
Jucătorii intră în rolurile unor...
140,53 RON
Numenera este roleplaying science fiction cu acțiunea într-un viitor distant. Acest pachet îți oferă tot ce-ți trebuie pentru a începe să joci Numenera .
Numenera este roleplaying science...
143,00 RON
Povestea are loc cu puțin timp înainte de evenimentele din The Force Awakens . Jucătorii vor lua parte la luptele dintre Primul Ordin și Rezistența. "
Povestea are loc cu puțin timp...
146,20 RON
Age of Rebellion - Beginner Game conține piesele necesare pentru ca până la 5 jucători să se aventureze în lumea Star Wars. "
Age of Rebellion - Beginner Game...
139,40 RON
Pregătește-te să devii erou! În Sentinel Comics: The Roleplaying Game Starter Kit, tu și prietenii tăi veți juca rolul eroilor din universul Sentinel Comics sau veți avea posibilitatea să vă creați proprii voștri eroi! "
Pregătește-te să devii erou! În...
119,00 RON 101,15 RON
Pune-ți centura și pregătește-te de decolare! Starfinder te aruncă în rolul unui explorator dintr-un univers science fantasy unde mysterele și magia sunt la ordinea zilei pe nava din al cărui echipaj faci parte. "
Pune-ți centura și pregătește-te de...
338,87 RON
Universul My Little Pony te invită la noi distracții și aventuri cu ajutorul acestui nou RPG. Creează-ți personajul și pornește la drum!
Universul My Little Pony te invită...
129,00 RON
Pune-ti centura si pregateste-te de decolare! Starfinder te arunca in rolul unui explorator dintr-un univers science fiction unde misterele si magia sunt la ordinea zilei pe nava din al carui echipaj faci parte. Starfinder Roleplaying Game: Beginner Box contine: Heroes Handbook Game...
Pune-ti centura si pregateste-te de...
209,00 RON
Warhammer Fantasy Role Play te duce inapoi in Lumea Veche. Aduna-ti prietenii la un loc, creati-va (anti)eroii si faceti-va drum printre coruptia coplesitoare si creaturi terifiante care intentioneaza sa distruga. Acest set contine: Un Adventure Book de 48 de pagini ce explica jocul...
Warhammer Fantasy Role Play te...
129,00 RON
Star Trek Adventures va purta toti fanii seriei celebre pana la frontiera finala a Galaxiei, iar tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa jucati acest boardgame, se afla in acest Starter Se t.
Star Trek Adventures va purta toti...
99,00 RON
Dominata de megacorporatii uriase, umanitatea ajunge sa se sufoce sub stapanirea lor asupritoare, iar pana in anul 2080, cea mai mare parte a planetei este obligata sa se subordoneze acestor magnati. Dar, pana si in adancul celor mai intunecate umbre salasluieste lumina, astfel ca ajutorul vine...
Dominata de megacorporatii uriase,...
119,00 RON