Loading

Filltreaza dupa

Pret
3 RON 49 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Cine sunt Rat Queens? O gașcă de femei care sunt dispuse să omoare orice creatură, pentru recompensa potrivită. Rat Queens este o interpretare modernă a poveștilor despre ucis monștri.
Cine sunt Rat Queens? O gașcă de...
9,00 RON 7,20 RON
Bine ai venit în Crow Country Alabama, locul de baștină al Boss BBQ și al celor mai mulți nenorociți din lume. Earl Tubb știe că cea mai bună metodă să te descurci aici este să cari cu tine un băț foarte mare. "
Bine ai venit în Crow Country...
9,00 RON 7,65 RON
Anarhistul Grant McKay a făcut imposibilul. Cu ajutorul unei mașinării create de el a reușit să facă o gaură în bariera dintre dimensiuni, permitând călătoria dintr-un univers în altul.
Anarhistul Grant McKay a făcut...
9,00 RON 7,20 RON
Tăietorul de capete, împreună cu capul secerat al vrăjitoarei Agatha Blue ajung pe insula Barra și o găsesc năpădită de bestii: slujitorii vrajitorului din Mlaștina Neagră.
Tăietorul de capete, împreună cu...
9,00 RON 7,20 RON
Un reporter din anul 2012 dă peste o poveste care îl va duce pe un drum întunecat, la o femeie seducătoare care este pe fugă încă din anul 1935. "
Un reporter din anul 2012 dă peste o...
9,00 RON
Descoperă numărul care a dat startul poveștii! Invincible se întoarce în colecția Image Firsts.
Descoperă numărul care a dat startul...
9,00 RON 6,30 RON
Cei din One% dețin jumătate din averea planetei. Au ruinat economii, au corupt guverne și chiar și așa nu este suficient pentru ei. Însă, Renato Jones nu are de gând să lase lucrurile așa. "
Cei din One% dețin jumătate din...
9,00 RON 6,30 RON
Image First prezintă povestea unui polițist nevoit să lupte împotriva crimei organizatepe cont propriu. "
Image First prezintă povestea unui...
5,00 RON 3,50 RON
Supereroul lui Todd McFarlane află adevărul despre readucerea sa la viață în această reeditare a numărului 1 din Spawn.
Supereroul lui Todd McFarlane află...
9,00 RON 6,30 RON
Când cel mai bun agent secret al planetei este omorât, Velvet Templeton este mutată de la munca de birou înapoi pe teren pentru prima dată în 20 de ani.
Când cel mai bun agent secret al...
9,00 RON 6,30 RON
Rick Grimes, polițist într-un mic oraș de provincie, intră în comă după ce este împușcat în timpul serviciului. Când se trezește într-un pat de spital, săptămâni mai târziu, Rick află că lumea s-a schimbat și că zombii au repopulat peisajul. Rick traversează peisajul dezolant în căutarea...
Rick Grimes, polițist într-un mic...
9,00 RON 6,30 RON
5,00 RON
Într-un deșert fantastic post-industrial, o tânără de 15 ani numită Boetema descoperă că are abilitatea de a se proiecta astral pe alte planete în timp ce doarme.
Într-un deșert fantastic...
7,00 RON 4,90 RON
Marcus Lopez urăște școala, are note proaste, iar popularii se iau de prietenii lui. Însă, acești populari sunt asasinii lui Joseph Stalin, iar el ia parte la una dintre cele mai brutale școli din lume.
Marcus Lopez urăște școala, are note...
7,00 RON 4,90 RON
Agenții fricii nu mai există. Cunoscuți odată că au alungat trei invazii extraterestre de pe Pământ, ei erau considerați dovada puterii spiritului uman. Acum, Heath Huston este singurul rămas.
Agenții fricii nu mai există....
7,00 RON 4,90 RON
Cassie Hack, fiica faimosului Slasher, călătorește prin lume cu monstruosul său partener Vlad pentru a distruge alți Slasheri.
Cassie Hack, fiica faimosului...
9,00 RON
Jesse 'Street Angel' Sanchez îl duce pe Ninja Kid la școală. Pumnii ei și fața lui sunt singurele elemente de care au nevoie.
Jesse 'Street Angel' Sanchez îl duce...
7,00 RON 4,90 RON
Teme-te de vampirul umbrelor! Pătrunde în lumea din Baldur's Gate cu acest numar de excepție din seria Dungeons & Dragons.
Teme-te de vampirul umbrelor!...
9,00 RON 8,10 RON
Viata unui tanar obsedat de o conspiratie care are legatura cu deseurile orasului in care locuieste si cea a unui preot catolic care soseste intr-un orasel plin de secrete intunecate, se impletesc in jurul misterioasei legende despre Black Barn, o cladire care apartine altei lumi si care pe unde...
Viata unui tanar obsedat de o...
7,00 RON
Acest volum epic fantasy, special pentru cititorii adulti, o prezinta pe Maika care risca totul in incercarea de a-si controla psihicul conectat cu cel al unui monstru cu o putere inimaginabila. Acest lucru o va plasa pe eroina in mijlocul unui razboi devastator intre oameni si forte ce apartin...
Acest volum epic fantasy, special...
9,00 RON
In urma cu un deceniu, 300.000 de cetateni din Philadelphia au fost pierduti in Oblivion . Guvernul a facut multe incercari de a-i gasi, dar dupa cativa ani, a renuntat. Dar Nathan Cole nu se poate impaca cu ideea. Acesta face drumuri zilnice si isi risca viata pentru a incerca sa ii salveze pe...
In urma cu un deceniu, 300.000 de...
7,00 RON
Leslie este o simpla fata porc. Adora sushi-ul, are o slujba pe care o detesta si traieste sub un guvern totalitar brutal, unul care ii pedepseste pe transgresori pentru orice lucru considerat "nenatural". Leslie isi doreste mai mult de la viata, dar asemenea vise pot deveni periculoase....
Leslie este o simpla fata porc....
7,00 RON
Aceasta este o editie Artist Proof Giant Size care prezinta ilustratii minunate in format over size. Desenele lui Declan Shalvey sunt ilustrate in varianta alb-negru, iar acest prim numar al editiei include si o galerie de coperta in format full size.
Aceasta este o editie Artist Proof...
49,00 RON
Neil Vokes ilustreaza diverse cosmaruri in benzile sale desenate de peste 3 decenii. Acum creatiile sale clasice, animate de sange, se dezlantuie in acest numar plin de monstri si cenusa! O intreaga armata virtuala de scriitori horror au lucrat la aceste sase povesti infricosatoare, unele...
Neil Vokes ilustreaza diverse...
23,00 RON