Loading

Filltreaza dupa

Pret
3 RON 49 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Marcus Lopez urăște școala, are note proaste, iar popularii se iau de prietenii lui. Însă, acești populari sunt asasinii lui Joseph Stalin, iar el ia parte la una dintre cele mai brutale școli din lume.
Marcus Lopez urăște școala, are note...
7,00 RON 4,90 RON
Când cel mai bun agent secret al planetei este omorât, Velvet Templeton este mutată de la munca de birou înapoi pe teren pentru prima dată în 20 de ani.
Când cel mai bun agent secret al...
9,00 RON 6,30 RON
Rick Grimes, polițist într-un mic oraș de provincie, intră în comă după ce este împușcat în timpul serviciului. Când se trezește într-un pat de spital, săptămâni mai târziu, Rick află că lumea s-a schimbat și că zombii au repopulat peisajul. Rick traversează peisajul dezolant în căutarea...
Rick Grimes, polițist într-un mic...
9,00 RON 6,30 RON
Descoperă numărul care a dat startul poveștii! Invincible se întoarce în colecția Image Firsts.
Descoperă numărul care a dat startul...
9,00 RON 6,30 RON
Image First prezintă povestea unui polițist nevoit să lupte împotriva crimei organizatepe cont propriu.
Image First prezintă povestea unui...
5,00 RON 3,50 RON
Anarhistul Grant McKay a făcut imposibilul. Cu ajutorul unei mașinării create de el a reușit să facă o gaură în bariera dintre dimensiuni, permitând călătoria dintr-un univers în altul.
Anarhistul Grant McKay a făcut...
7,00 RON 5,60 RON
Cine sunt Rat Queens? O gașcă de femei care sunt dispuse să omoare orice creatură, pentru recompensa potrivită. Rat Queens este o interpretare modernă a poveștilor despre ucis monștri.
Cine sunt Rat Queens? O gașcă de...
9,00 RON 7,20 RON
In urma cu un deceniu, 300.000 de cetateni din Philadelphia au fost pierduti in Oblivion . Guvernul a facut multe incercari de a-i gasi, dar dupa cativa ani, a renuntat. Dar Nathan Cole nu se poate impaca cu ideea. Acesta face drumuri zilnice si isi risca viata pentru a incerca sa ii salveze pe...
In urma cu un deceniu, 300.000 de...
7,00 RON
Leslie este o simpla fata porc. Adora sushi-ul, are o slujba pe care o detesta si traieste sub un guvern totalitar brutal, unul care ii pedepseste pe transgresori pentru orice lucru considerat "nenatural". Leslie isi doreste mai mult de la viata, dar asemenea vise pot deveni periculoase....
Leslie este o simpla fata porc....
7,00 RON
Aceasta este o editie Artist Proof Giant Size care prezinta ilustratii minunate in format over size. Desenele lui Declan Shalvey sunt ilustrate in varianta alb-negru, iar acest prim numar al editiei include si o galerie de coperta in format full size.
Aceasta este o editie Artist Proof...
49,00 RON
Neil Vokes ilustreaza diverse cosmaruri in benzile sale desenate de peste 3 decenii. Acum creatiile sale clasice, animate de sange, se dezlantuie in acest numar plin de monstri si cenusa! O intreaga armata virtuala de scriitori horror au lucrat la aceste sase povesti infricosatoare, unele...
Neil Vokes ilustreaza diverse...
23,00 RON
Pentru prima data dupa 70 de ani, Exciting Comics revine pe rafturile magazinelor! Acest numar introduce, in premiera, Superverse, un nou univers comun care aduce personaje clasice, precum Black Terror si Heap, alaturi de o serie de eroi noi si originali!
Pentru prima data dupa 70 de ani,...
15,00 RON
Aceasta versiune de coperta vine cu ocazia aniversarii a celor 15 ani pe care celebra serie Walking Dead o implineste, special pentru fanii de pretutindeni.
Aceasta versiune de coperta vine cu...
15,00 RON
Cel mai faimos detectiv din lume il intalneste pe cel mai cunoscut magician din lume si se pare ca moartea pandeste dupa colt! Aceasta prima editie NYCC Edition este un best seller si abia asteapta sa faca parte din colectia fanilor genului crima-mister.
Cel mai faimos detectiv din lume il...
47,00 RON
Gekido (care se traduce „mania” din japoneza), este un asasin razboinic fara varsta care lupta de-a lungul secolelor pentru a descoperi cine i-a sters memoria si de ce. Misiunea sa este de a descoperi minciunile care i-au manipulat si distrus viata, reprezinta doar inceputul. El trebuie sa-si...
Gekido (care se traduce „mania”...
29,00 RON