Loading

Filltreaza dupa

Pret
61 RON 88 RON
Producător
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Barbie își face întoarcerea triumfătoare în lumea benzilor desenate cu două noi aventuri amuzante. Prima dată ea începe o carieră în domeniul vestimentar. Apoi are o aventură în spațiul cosmic. "
Barbie își face întoarcerea...
3,00 RON
Tăietorul de capete, împreună cu capul secerat al vrăjitoarei Agatha Blue se pregătesc de noi lupte atunci când Turnul Sângeriu se trezește la viață. Conține Head Lopper #5-8.
Tăietorul de capete, împreună cu...
116,00 RON
Casey Solomon a atras atenția lui Lazarus, însă a ajunge sub lupa Familiei poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Conține Lazarus X+66 #1-6.
Casey Solomon a atras atenția lui...
110,00 RON 77,00 RON
Aydis este viking, războinic, țăran și păgân autoproclamat. Aydis este prieten cu Saga, calul vorbitor, salvator al nemuritoarei Valkyrie Brynhild și inamic al demonilor și monștrilor fantastici. Aydis este o femeie. Născută într-o perioadă de război, suferință și subjugare a femeilor, ea se...
Aydis este viking, războinic, țăran...
72,00 RON 50,40 RON
Cine sunt acești soldați blindați? Și cu ce fel de pericol se vor confrunta cu supraviețuitorii noștri? Acea armură arată mult prea curată și neatinsă! Descoperă aventuri noi în acest Story Arc marca Walking Dead. Include numerele: 175-180.
Cine sunt acești soldați blindați?...
114,00 RON