Loading

Filltreaza dupa

Pret
48 RON 117 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Travis și Charley abia s-au întâlnit. Este ultima zi a lui Charley în oraș, iar Travis nu poate să o lase să plece fără a o scoate la o întâlnire măcar o dată.
Travis și Charley abia s-au...
69,00 RON 58,65 RON
Acest omnibus de excepție introduce o serie de povești cu Moartea și Curtea Morții care se pregătesc să provoace Raiul și Iadul care sunt în război.
Acest omnibus de excepție introduce...
93,00 RON
Într-un sătuc uitat de lume, un grup de femei războinice își apără casele de invadatorii care cred că le pot fura pământul fără ca ele să reacționeze.
Într-un sătuc uitat de lume, un grup...
43,00 RON
Într-o curte goală și părăsită, un câine numit Simon trăiește cu cei mai buni prieteni ai săi: un raton și un cerb. Banda își petrece zilele jefuind supermarketul pustiu și așteptănd revenirea "nopții de gunoi".
Într-o curte goală și părăsită, un...
79,00 RON
Cu un mix interesant de femei fatale, aventuri noir și bondage, această serie vintage și risque, are un aer de burlesque și promite să prindă pe oricine în mrejele sale.
Cu un mix interesant de femei...
69,00 RON
Acest volum adună laolaltă aventurile navei USS Enterprise publicate în ziare din 1979 până în 1983. De-a lungul săptămânii poveștile apăreau alb-negru, și duminica apăreau color.
Acest volum adună laolaltă...
69,00 RON 48,30 RON
Acest volum prezintă pățaniile prin care a trecut Khan după ce a fost exilat pe planeta Ceti Alpha V.
Acest volum prezintă pățaniile prin...
69,00 RON 58,65 RON
Descoperă primele aventuri ale echipajului USS Enterprise în formatul său din seria The New Generation într-un nou format de excepție.
Descoperă primele aventuri ale...
69,00 RON 48,30 RON
Această serie de aventuri care a fost publicată din 1996 până în 1998, prezintă aventurile echipajului din Deep Space Nine între sezoanele patru și cinci ale seriei.
Această serie de aventuri care a...
69,00 RON 48,30 RON
Acest volum reunește benzile desenate publicate în Regatul Unit între 1969 și 1973, ce au prezentat aventurile echipajului USS Enterprise.
Acest volum reunește benzile...
69,00 RON 48,30 RON
Descoperă aventurile navei USS Enterprise după acțiunea din filmul Star Trek Into Darkness, însă înainte de întâmplările din Star Trek Beyond.
Descoperă aventurile navei USS...
69,00 RON 55,20 RON
Melancolia și amintirile revin odată cu memoriile despre Marina Kimball, prima dragoste a lui Dylan. Ar fi putut oare lucrurile să stea diferit în trecut?
Melancolia și amintirile revin odată...
77,00 RON
Noiembrie 1989. Spionul MI6, Lorraine Broughton este trimisa in Berlin sa cerceteze moartea unui alt agent si disparitia unei liste cu numele tuturor spionilor care lucreaza acolo. Aceasta descopera un adevarat butoi cu pulbere care alimenteaza neincrederea, diverse asasinate si erori care au...
Noiembrie 1989. Spionul MI6,...
79,00 RON
Doll este un roman satiric, care abordeaza tema intunecata a proprietatii patriarhale, a dezumanizarii si a obiectivarii sexuale. Povestea este despre crearea unui manechin erotic, de catre un artist. Asemeni monstrului lui Frankestein, manechinul scoate la iveala cele mai fundamentale...
Doll este un roman satiric, care...
117,00 RON
Dominatrix este inrolata in misiunea sub acoperire de cercetare a traficului de arme in Aloha. In timp ce investigheaza cumparatorii de arme si munitie, aceasta intalneste si pericole aparute din alta dimensiune. Va putea aceasta sa impiedice vanzarea armelor, inainte ca acestea sa ajunga pe...
Dominatrix este inrolata in...
89,00 RON