Loading

Filltreaza dupa

Pret
49 RON 448 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Cu ajutorul lui Akemi, Kabuki a evadat din Control Corps, prin tot haosul și dezastrul din jur. Și pentru că acum Kabuki are șansa de a învața care este adevărata sa chemare în viață, ea află că există un fel de rețea Akemi, o rețea pe care Kabuki va fi rugată să o ajute. Mai mult, se pare că...
Cu ajutorul lui Akemi, Kabuki a...
199,00 RON 159,20 RON
Izolată și dărâmată din punct de vedere psihologic, Kabuki își găsește o singură prietenă: o femeie misterioasă care îi scrie de mână bilețele împăturite sub forma unor animale origami. 
Izolată și dărâmată din punct de...
189,00 RON 151,20 RON
Adaptare grafică a seriei „Cântec de gheață și foc” de George RR Martin, cel de-al doilea volum urmărește dificultățile întâmpinate de Jon Snow la Zid, de Eddard Stark în King's Landing și de Daenerys în mariajul ei cu Khal Drogo. În același timp, Tyrion încearcă să supraviețuiască după ce este...
Adaptare grafică a seriei „Cântec de...
99,00 RON 84,15 RON
Adaptare grafică a seriei „Cântec de gheață și foc” de George RR Martin, cel de-al treilea volum dezvăluie numeroșii dușmani pe care Eddard Stark și i-a făcut în King's Landing, dorința de răzbunare a lui Tyrion, primele mistere întâlnite de Jon la Zid și viitorul lui Danerys în calitate de...
Adaptare grafică a seriei „Cântec de...
109,00 RON 87,20 RON
Adaptare grafică a seriei „Cântec de gheață și foc” de George RR Martin, cel de-al patrulea volum prezintă situația din Westeros după moartea regelui Robert Baratheon: Eddard Stark este întemnițat de către noul rege, Joffrey, iar fiul său cel mare, Robb Stark, se îndreaptă cu armata sa către...
Adaptare grafică a seriei „Cântec de...
99,00 RON 84,15 RON
Carson este o fetiță bolnavă de cancer care primește puteri magice în urma întâlnirii cu vrăjitoarea Iscariot. Încercând să se adapteze la noua ei viață, Carson descoperă că motivele vrăjitoarei nu sunt atât de altruiste cum păreau la început.
Carson este o fetiță bolnavă de...
139,00 RON 111,20 RON
Agenții Noh află că Kabuki nu mai este loială lor și ca urmare ea este acum considerată un pericol. Având instrucțiuni precise să infiltreze Control Corps , ei trebuie să o găsească pe Kabuki și să o omoare.
Agenții Noh află că Kabuki nu mai...
219,00 RON 175,20 RON
Tânărul Jack locuiește într-o lume plină de fantome și strigoi, însă există un monstru în mod particular care îl bântuie până ajunge adult. Pe măsură ce Jack crește, el trebuie să își înfrunte temerile și să facă față monstrului odată pentru totdeauna.
Tânărul Jack locuiește într-o lume...
84,00 RON 67,20 RON
Khan se dovedește încă o dată un dușman de temut pentru echipajul navei U.S.S. Enterprise, însă de data aceasta el plănuiește să folosească artele vodoo pentru a-i învinge pe Spock și Kirk.
Khan se dovedește încă o dată un...
69,00 RON 51,75 RON
Echipajul navei U.S.S.Enterprise este pus în încurcătură de un om de știintă nebun. Acesta folosește o rază de întinerit pentru a întineri tot echipajul și a fura faimoasa navă.
Echipajul navei U.S.S.Enterprise...
69,00 RON 51,75 RON
Descoperă primele aventuri de pe nava Enterprise. Căpitanul Pike împreună cu viitoarea generație Enterprise - Spock, Boyce și Number One - se pregătesc să descopere misterele universului.
Descoperă primele aventuri de pe...
69,00 RON 51,75 RON
Oferind o față total diferită faimoaselor aventuri ale echipajului navei U.S.S.Enterprise , acest volum reunește seria clasică de benzi desenate Star Trek ce au fost publicate înainte de apariția serialului.
Oferind o față total diferită...
69,00 RON 51,75 RON
Descoperă ce prin ce aventuri a trecut echipajul navei Enterprise după întâmplările filmului din 2009. Șase noi aventuri se ascund în paginile acestui volum.
Descoperă ce prin ce aventuri a...
69,00 RON 51,75 RON
Când locuitorii de pe Icebreaker descoperă o bucată dintr-un portativ, curiozitatea lor atinge cote maxime. Știind că riscul este enorm, ei pornesc la drum și străbat oceanul înghețat, știind că nu se vor mai putea întoarce.
Când locuitorii de pe Icebreaker...
149,00 RON 119,20 RON
Înainte de a te bucura de noul film a lui Luc Besson, descoperă aventurile complete ale lui Valerian și Laureline, pentru prima dată în engleză. Mai mult, descoperă detalii despre faimoasa colaborare între regizor și autori!
Înainte de a te bucura de noul film...
159,00 RON 151,05 RON
Numele lui este Judge Death și din punctul lui de vedere viața însăși este o crimă. Împreună cu frații lui Fear, Fire și Mortis el dorește să distrugă întregul Mega-City One.
Numele lui este Judge Death și din...
149,00 RON 119,20 RON
De la motor până la ultimul vagon întreaga umanitate este aici, toate păturile sociale care au supraviețuit blocate într-un tren ce nu se mai oprește. Însă, cei săraci s-au săturat să trăiască în mizeria din ultimele vagoane.
De la motor până la ultimul vagon...
99,00 RON 89,10 RON
Marte, în viitorul îndepărtat. Având misiunea de a readuce pacea pe Planeta Roșie, războinicii A.B.C. sunt reuniți cu fostul lor prieten, mecanicul Tubal Caine, pe care îl credeau mort.
Marte, în viitorul îndepărtat. Având...
74,00 RON 59,20 RON
Descoperă povestea Scufiței Roșii cum nu ai mai văzut-o până acum! O tânără prinsă între două culturi pornește într-o aventură epică luptând împotriva terifianților yokai în Japonia feudală.
Descoperă povestea Scufiței Roșii...
69,00 RON 55,20 RON
Cole Gibson este bântuit de coșmaruri terifiante care i-au distrus cariera și i-au alienat familia. He descoperă că aceste vise sunt de fapt porți către alte dimensiuni.
Cole Gibson este bântuit de...
69,00 RON 55,20 RON
Descoperă ce prin ce aventuri a trecut echipajul navei Enterprise  în acest volum extraordinar ce prezintă momentele cheie ale comicsurilor Star Trek în varianta sa clasică, din anii '60.
Descoperă ce prin ce aventuri a...
69,00 RON 51,75 RON
Un extraterestru misterios apare din Nimicnicie și distruge tot ce stă în calea lui. Tot ce spune este un singur cuvânt - Shakara! Dar Shakara este o rasa ce a fost distrusă cu mult timp în urmă.
Un extraterestru misterios apare din...
69,00 RON 55,20 RON
Într-un univers post-apocaliptic, viața a fost aproape distrusă pe Pământ de o rasă insectoidă care s-a răspândit în toată galaxia.
Într-un univers post-apocaliptic,...
69,00 RON 55,20 RON
Destiny Harper este la un moment de răscruce din viața sa. Ziua absolvirii se apropie și nu are habar ce urmează să facă cu viața sa.
Destiny Harper este la un moment de...
93,00 RON 74,40 RON
Descoperă cea mai impresionantă aventură ilustrată de George Perez. O forță intergalactică, încearcă să îngenuncheze galaxia, iar singurele care o pot opri sunt misterioasele Sirene.
Descoperă cea mai impresionantă...
169,00 RON 135,20 RON
Seria impresionanta creata de legendarul Grant Morrison si de catre tanarul artist fenomen Dan Mora, se intoarce cu aceasta colectie speciala de povesti cu tematica sarbatorilor de iarna. Astfel, avem parte de reinventarea lui Mos Craciun care este nevoit sa salveze Craciunul de amenintari...
Seria impresionanta creata de...
119,00 RON 95,20 RON
Bine ai venit la aniversarea a 25 de ani a eroului Madman, personaj celebru al lui Michael Allred! Aceasta editie speciala contine aproximativ 500 de pagini extrase din editiile preferate ale lui Allred. Fiecare dintre cele 999 de exemplare este semnat, numerotat si ambalat intr-o coperta...
Bine ai venit la aniversarea a 25 de...
559,00 RON 447,20 RON
Mike Mignola il poarta pe Hellboy intr-o misiune infioratoare plina de monstri. Aceasta editie este a patra din seria nominalizata la premiile Eisner, si anume Hauntings, Witchcraft and The Dead. De asemenea, editia include si un omagiu adus tuturor creaturilor din benzile desenate ale lui Jack...
Mike Mignola il poarta pe Hellboy...
93,00 RON 74,40 RON
Dupa mai bine de un deceniu de la prima aparitie a acestei povesti originale cu actiune cyberpunk, Battle Angel Alita revine intr-o editie deluxe de 400 pagini, cu noi pagini color si o coperta nou-nouta. Intr-o groapa de gunoi de langa asezamantul rau famat din Scrapyard, un medic cazut in...
Dupa mai bine de un deceniu de la...
159,00 RON 127,20 RON
Dupa mai bine de un deceniu de la prima aparitie a acestei povesti originale cu actiune cyberpunk, Battle Angel Alita revine intr-o editie deluxe de 400 pagini, cu noi pagini color si o coperta nou-nouta. Intr-o groapa de gunoi de langa asezamantul rau famat din Scrapyard, un medic cazut in...
Dupa mai bine de un deceniu de la...
159,00 RON 127,20 RON
Maestrul genului manga horror isi indreapta toata priceperea in a aduce la viata pe Frankestein , monstrul solitar si plin de angoase a lui Mary Shelley. Volumul contine si 6 povesti despre Oshikiri, un elev care traieste intr-un conac darapanat, conectat la o lume bantuita plus un bonus cu...
Maestrul genului manga horror isi...
119,00 RON
Neil Gaiman este renumit pentru lucrurile minunate pe care le scrie si pentru ca reuseste, cu fiecare roman al sau, sa isi puna pe ganduri cititorii, creand povesti captivante cu final ambiguu.  How to Talk to Girls at Parties este despre Enn, un baiat de 16 ani care, se pare, ca nu intelege...
Neil Gaiman este renumit pentru...
83,00 RON 66,40 RON
Pentru ca cel mai important este modul in care sunt spuse povestile, acest volum inglobeaza o colectie de povesti mitice de pe vremea cand gigantii cutreierau Pamantul, basme inspirate din folclorul universal si povestite in maniera celebrului serial tv al lui Jim Henson. Jim Henson...
Pentru ca cel mai important este...
109,00 RON 87,20 RON
Santa Claus este un mit, o legenda indragita de copii si de adulti deopotriva. Dar cunoaste cineva cu adevarat originile lui Mos Craciun? Acest volum spune povestea uimitoare a originii lui  Klaus care dateaza dintr-un trecut fantastic in care intunericul se intersecta cu magia. Aceasta este...
Santa Claus este un mit, o legenda...
199,00 RON 159,20 RON
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la prima aparitie a celei mai celebre "femme fatale" a lui Brian Pulido, Boundless lanseaza prima colectie a noii serii dedicate lui Lady Death . Aceasta include numeroase premiere, numerele 0-6, o galerie de coperta uriasa si proza introductiva rara a...
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de...
189,00 RON 151,20 RON
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la prima aparitie a celei mai celebre "femme fatale" a lui Brian Pulido,  Lady Death  se poate bucura de o intreaga colectie dedicata ei. Lady Death HC Vol 02 Signed Edition include autografele lui Mike Wolfer, Matt Martin si Michael Dipascale si este...
Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de...
189,00 RON 151,20 RON
Boundless Comics prezinta, in premiera, povestea completa a originilor eroinei indragite de multi, Lady Death! In acest volum, o tanara pe nume Hope, a renuntat recent la umanitatea ei pentru a deveni o razboinica cu sange rece si care este pe urmele unui varcolac malefic, numit Sagos, in...
Boundless Comics prezinta, in...
189,00 RON 151,20 RON
Fiindca nu era destul de apreciata la agentia de detectivi a tatalui sau, fabuloasa  Minky Woodcock porneste pe cont propriu sa descopere un mister magic, care il implica pe insusi maestrul evadarii, Harry Houdini.
Fiindca nu era destul de apreciata...
137,00 RON 109,60 RON
Intr-o lume plina de super-eroi, un om se remarca din multime si el este Neuron, omul responsabil pentru salvarea lumii, in special de Sindromul KHR. Aceasta ciuma KHR a schimbat lumea pentru totdeauna, facandu-i pe eroi sa simta nevoia de a se hrani cu carne umana.
Intr-o lume plina de super-eroi, un...
109,00 RON 87,20 RON
Pentru a coincide cu viitoarea adaptare de catre Netflix a celui mai bine vandut roman grafic din 2013 al lui Chuck Forsman, Fantagraphics lanseaza aceasta editie noua in format hardcover. End of FxxxIng World ii infatiseaza pe James si Alyssa traind o experienta tipic adolescentina care ia...
Pentru a coincide cu viitoarea...
109,00 RON 92,65 RON
Incepand cu anul 2000, caricaturistul Charles Burns publica pe cont propriu un album secret de schite pe care il daruieste prietenilor si VIP-urilor. Burns a compilat acum toate cele douazeci si cinci de numere intr-un singur volum pentru ca toti fanii sai sa se bucure de el. Prezentand desene...
Incepand cu anul 2000,...
109,00 RON 92,65 RON
Care ar putea fi legatura intre doua fiinte solitare : o fosta dansatoare a Operei din Paris si un barbat evaziv, de care se teme toata lumea? New York, 1954. Pe acoperisul unei cladiri de apartamente, o tanara isi ingrijeste cu atentie stupii si pare sa tanjeasca dupa cineva sau ceva. In...
Care ar putea fi legatura intre doua...
113,00 RON 96,05 RON
Inspirat de povestea de groaza gotica nemuritoare a lui Mary Shelley, Frankenstein Alive, Alive aduce la viata monstrul Prometean, prin amabilitatea creatorilor Steve Niles si Bernie Wrightson. Monstrul creat de Victor Frankenstein isi continua aventurile, pornind intr-o calatorie pentru a-si...
Inspirat de povestea de groaza...
143,00 RON 128,70 RON
Porniti alaturi de profesorul J.T. Meinhardt si de Mr Knox in cautarea creaturilor noptii! Insotiti de doamna Mary Van Sloan, eroii Mr. Higgins Comes Home se afla pe urmele vampirilor, varcolacilor si a altor orori care sunt greu de numit sau de explicat. Singurul lucru sigur este ca adevarurile...
Porniti alaturi de profesorul J.T....
89,00 RON 80,10 RON
Little Bird spune povestea unei tinere luptatoare a Rezistentei care se confrunta cu un imperiu american opresiv, in timp ce isi cauta propria identitate intr-o lume care parca a sarit in aer. Aceasta este o epopee ilustrata superb, in care o fata risca totul pentru a-si salva semenii,...
Little Bird spune povestea unei...
159,00 RON 135,15 RON
Un cocktail puternic de science fiction, umor si critica sociala este scris si desenat de artistul seriei Metabarons: Juan Gimenez! Mega, un tanar pilot militar, este prins intr-un conflict interplanetar intre oameni si Krommiums. Dupa ce a scapat la limita de atacul unei patrule inamice, Mega...
Un cocktail puternic de science...
149,00 RON
Aceasta este povestea prequel a seriei best-seller New York Times de romane grafice Snowpiercer, care a inspirat o multime de adaptari cinematografice si TV. Un regal pentru fanii unui sci-fi post-apocaliptic exceptional! Saga Snowpiercer continua cu aceasta poveste noua a artistului Jean-Marc...
Aceasta este povestea prequel a...
119,00 RON
Shudder-To-Think, Pennsylvania, este in flacari de ani de zile. Minele de carbune de sub oras sunt de mult abandonate, padurile sunt pline de iepuri cu ochi umani, o femeie caprioara pandeste fete si exista un grup de barbati fara piele. Dar ce se intampla cu localnicii din Shudder-to-Think? Ei...
Shudder-To-Think, Pennsylvania, este...
129,00 RON 109,65 RON
Intai fost filmul, apoi a fost albumul, pe urma turneul si acum, piesa finală a magistralului univers Post-Apocalypto al lui Tenacious D: romanul grafic, insotit de partea audio. Cu rasturnari de situatie spumoase, o vizita nebuneasca la Casa Alba, o masina a timpului, o aventura spatiala si...
Intai fost filmul, apoi a fost...
169,00 RON 143,65 RON
They Called Us Enemy este povestea lui Takei despre acei ani din spatele sarmei ghimpate, terorile si micile bucurii ale copilariei petrecute in umbra rasismului legalizat, alegerile grele ale mamei sale, credinta pusa la incercare a tatalui sau in democratie si modul in care aceste experiente...
They Called Us Enemy este povestea...
169,00 RON 143,65 RON
Tatal Alexiei este seful unui imperiu corporativ foarte puternic si unul dintre cei mai mari supereroi din toate timpurile, iar ea isi doreste cu disperare sa-i preia mantia intr-o buna zi. Cu toate acestea, dupa moartea brusca a tatalui sau, Alexia se simte nepregatita si nefericita, apoi se...
Tatal Alexiei este seful unui...
129,00 RON 109,65 RON
Doua povesti magice cu creaturi misterioase care nu sunt chiar ceea ce par! In povestea "The Price", o felina neobisnuita se angajeaza intr-un conflict nocturn cu un dusman nevazut si brutal. "The Daughter of Owls" relateaza o poveste despre o fata orfana si despre modul in care cei care i-au...
Doua povesti magice cu creaturi...
73,00 RON 62,05 RON
Un nou erou, adaptat vremurile noastre! Un campion nobil a sosit pe Pamant si aduce un mesaj important, in timp ce se straduieste sa-si salveze propria planeta. JOE CASEY si JIM MAHFOOD isi unesc fortele pentru a va aduce o poveste noua, despre aventuri marete! Dar atentie, nimic nu este ceea ce...
Un nou erou, adaptat vremurile...
129,00 RON
No-Name, ultimul dintre Metabarons, trebuie sa salveze galaxia de un nou regim Techno care a ajuns la putere prin preluarea controlului asupra unui combustibil pretios, cunoscut sub numele de Epyphite. Dar pentru a-i infrunta, No-Name trebuie sa se infrunte mai intai pe sine. Noi dusmani si...
No-Name, ultimul dintre Metabarons,...
219,00 RON
In anii 1920, femeile au primit dreptul la vot. Au putut sa fumeze, sa consume bauturi alcoolice, si-au putut scurta parul si au renuntat la purtarea corsetelor. A fost o revolutie, iar Fantagraphics sarbatoreste acel eveniment cu o colectie de benzi color despre caricaturiste cunoscute precum...
In anii 1920, femeile au primit...
199,00 RON
In anul 2119, teleportarea instantanee a modificat aproape toate fatetele civilizatiei umane, iar progresul vine la pachet cu un pret ... BLACK MIRROR se combina cu BLADE RUNNER in acest thriller conceptual, care aduce un omagiu retro-SF-ului clasic. O poveste de dragoste cyberpunk.
In anul 2119, teleportarea...
139,00 RON
Volumul contine 8 povesti de groaza de la creatorul lui Conan, Robert E. Howard, cu ilustratii noi ale co-creatorului Locke & Key, Gabriel Rodriguez. Aceasta colectie include urmatoarele nuvele in proza: In the Forest of Villefere, Wolfshead, Sea Curse, A Tale of Faring Town, Rattle of Bones,...
Volumul contine 8 povesti de groaza...
169,00 RON
Cu actiunea situata in Barcelona anului 1940, Ghostwriter este o poveste captivanta despre o tanara gospodina care apeleaza la un detectiv particular neconventional pentru a-i gasi sotul disparut. Dar, in curand, se dovedeste ca aceasta gospodina modesta este mai mult decat lasa impresia. Cu un...
Cu actiunea situata in Barcelona...
113,00 RON
Seria nominalizata la premiile Eisner cu povesti SF despre viata extraterestra, dragostea dintre roboti, lacomia corporatista si calatoria in timp, spatiu si perceptie este aici. Contine UNIVERSE! (editie digitala) numerele 1-5, in format landscape.
Seria nominalizata la premiile...
159,00 RON
Inaintati cu doua decenii in viitor si vedeti cum lumea este condusa de mogulii media si de companiile de software, care au devenit un fel de "big brother". Acestia vor ce e mai bine pentru oamenii obisnuiti si stiu ce este mai bine pentru ei, chiar daca nici macar populatia nu stie intotdeauna...
Inaintati cu doua decenii in viitor...
99,00 RON