Loading

Filltreaza dupa

Pret
38 RON 114 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Spadasinul scoțian Connor MacLeod se întoarce cu noi aventuri istorice în această serie limitată din saga fenomen care a captivat generații întregi de cinefili și amatori de benzi desenate - Highlander. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Spadasinul scoțian Connor MacLeod se...
90,00 RON
În timpul zilei Dominique, Greta, Misha, și Sarah conduc un adăpost pentru femei. În timpul nopții ele se îmbracă în măicuțe și vânează persoanele care au scăpat de justiție pe străzile Los Angelesului. Conține numerele #1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
În timpul zilei Dominique, Greta,...
72,00 RON
Space... The Final Frontier. Întoarce-te în Mirror Universe cu acest preludiu ce dă startul seriei Mirror Broken! Căpitanul Jean-Luc Picard nu se va opri până nu va pune mâna pe noua navă, Enterprise-D. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Space... The Final Frontier....
90,00 RON
Intrigi. Secrete guvernamentale. Agenți secreți ce par să se pregătească pentru un nou Război Rece. Hellboy trebuie să se descurce cu aceste situații incredibile în seria limitată Occult Intelligence. Seria conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Intrigi. Secrete guvernamentale....
90,00 RON
Giganți feroce străbat tărâmul și nimeni nu este în siguranță în fața lor. Răniți și pierduți în lumea de gheață, eroii din Baldur's Gate se văd nevoiți să supraviețuiască vitregiilor sorții. Conține numerele #1-5 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Giganți feroce străbat tărâmul și...
90,00 RON
Youngblood se întoarce după ce a luat lumea benzilor desenate cu asalt. O aplicație de protecție cunoscută sub numele de HELP! schimbă modul în care rămânem în siguranță. Însă, când unul din eroi dispare, prietenii săi caută răspunsuri. Conține numerele 1-6. Coperțile revistelor pot diferi...
Youngblood se întoarce după ce a...
108,00 RON
Când echipajul Gaia dă peste o navă străină enormă, mai avansată din punct de vedere tehnologic decât propria lor navă, prioritățile se schimbă. Misterul se adâncește atunci când echipajul descoperă numele vasului scris în limba engleză: "Vault".
De 25 de ani, agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully își îndreaptă lanternele în umbre, căutând adevărul. Pentru a sărbători această aniversare, IDW Publishing lansează o nouă serie de X-Files: Case Files! Sub acest banner, fanii credincioși vor vedea lansarea a numeroase micro-serii, care...
De 25 de ani, agenții FBI Fox...
38,00 RON
Shadowlands sunt un loc întunecat și misterios, plin de cele mai malefice creaturi care au bântuit vreodată imaginația omenirii. Acum, Mary Medina se află în capcană acolo fără nici un fel de scăpare, ademenită de un dușman puternic într-un dans cu cei morți.
Shadowlands sunt un loc întunecat...
114,00 RON