Loading

Filltreaza dupa

Pret
34 RON 97 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Din universul benzilor desenate Bitch Planet vine o serie de povești halucinante scrise de 13 autori extraordinari care vă vor ține în suspans de la cap la coadă. Copertile revistelor pot diferi fata de cele afisate. Conține Bitch Planet - Triple Feature #1-5
Din universul benzilor desenate...
90,00 RON
Intrigi. Secrete guvernamentale. Agenți secreți ce par să se pregătească pentru un nou Război Rece. Hellboy trebuie să se descurce cu aceste situații incredibile în seria limitată Occult Intelligence. Seria conține numerele 1-3.
Intrigi. Secrete guvernamentale....
57,00 RON
După ce suferă o pierdere tragică, lady Mechanika călătorește până în Mexic pentru a lua parte la Dia de los Muertos. Însă, festivitățile devin curând mortale când apar miticii Hell Riders. Conține numerele 1-3.
După ce suferă o pierdere tragică,...
41,00 RON
Această serie de benzi desenate vă aduce noi aventuri care premerg faimosul joc creat de Bethesda, Quake Champions. Seria conține numerele #1-3
Această serie de benzi desenate vă...
67,00 RON 56,95 RON
Când află adevăratul motiv din spatele atentatului Kennedy, Mulder află de asemenea că și tatăl său a fost implicat în conspirație. Conține numerele #1-2.
Când află adevăratul motiv din...
50,00 RON
Descoperă lumea din Wolfstein unde regimul fascist a câștigat războiul cu ajutorul unor arme de distrugere în masă și a câinilor robotici fără milă. Conține numerele 1-2 din ediția limitată.
Descoperă lumea din Wolfstein unde...
58,00 RON
Steve Williams este un paznic care a reușit să supraviețuiască în timpul Invaziei de vaci extraterestre. Future Steve, după cum își spune, a fost capturat, a evadat și s-a alăturat rebelilor. Conține numerele 1-4.
Steve Williams este un paznic care a...
72,00 RON 61,20 RON
Predator vs Judge Dredd vs Aliens este o continuare a tuturor seriilor Judge Dredd care pătrund în alte universuri precum universurile Alien și Predator. Conține numerele 1-4.
Predator vs Judge Dredd vs Aliens...
72,00 RON
Înainte de FBI, înainte de dosarele X, ei erau doi adolescenți în căutarea adevărului. În Martha's Vineyard, Mulder încearcă să afle adevărul din spatele evenimentelor stranii de pe insulă. În San Francisco, Scully investighează moartea unui profesor. Conține numerele 1-4.
Înainte de FBI, înainte de dosarele...
92,00 RON
Spadasinul scoțian Connor MacLeod se întoarce cu noi aventuri istorice în această serie limitată din saga fenomen care a captivat generații întregi de cinefili și amatori de benzi desenate - Highlander. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Spadasinul scoțian Connor MacLeod se...
90,00 RON 72,00 RON
Eddie Neale era pregătit pentru un viitor glorios ca fotbalist! Numai că odată cu venirea celui de-al doilea Război Mondial, se vede nevoit să împuște naziști din avionul său ce face parte din RAF. Conține numerele 1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Eddie Neale era pregătit pentru un...
72,00 RON 61,20 RON
În timpul zilei Dominique, Greta, Misha, și Sarah conduc un adăpost pentru femei. În timpul nopții ele se îmbracă în măicuțe și vânează persoanele care au scăpat de justiție pe străzile Los Angelesului. Conține numerele #1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
În timpul zilei Dominique, Greta,...
72,00 RON
Un rău antic se adună în cosmos și este timpul ca Space Riders să se adune să îi facă de petrecanie. Ești pregătit de aventuri ce promit să te dea pe spate? Conține numerele #1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Un rău antic se adună în cosmos și...
72,00 RON
Space... The Final Frontier. Întoarce-te în Mirror Universe cu acest preludiu ce dă startul seriei Mirror Broken! Căpitanul Jean-Luc Picard nu se va opri până nu va pune mâna pe noua navă, Enterprise-D. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Space... The Final Frontier....
90,00 RON
După ce a fost trădat de urșii care l-au crescut, Shirtless Bear-Fighter colindă pădurile luptându-se cu urșii, mâncând flapjack și fiind cel mai nervos om în viață. Conține numerele #1-5 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
După ce a fost trădat de urșii care...
90,00 RON
Având câteva lingorui de aur rămase Sub Girl angajează un om de știință pentru a o ajuta să călătorească în timp. Al Treilea Reich nu va ști ce l-a lovit! Conține numerele 1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Având câteva lingorui de aur rămase...
72,00 RON 61,20 RON
Intrigi. Secrete guvernamentale. Agenți secreți ce par să se pregătească pentru un nou Război Rece. Hellboy trebuie să se descurce cu aceste situații incredibile în seria limitată Occult Intelligence. Seria conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Intrigi. Secrete guvernamentale....
90,00 RON 76,50 RON
Descoperă aceste povești de dragoste spectaculoase în care relațiile eșuează, evoluează sau au parte de surprize neașteptate. Seria conține numerele 1-4. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Descoperă aceste povești de dragoste...
76,00 RON 64,60 RON
Este anul 1895 și prințul Wallachiei, Vlad Țepes conduce Regatul Unit de 10 ani, împrăștiind vampirismul în toate păturile societății. În ziua Jubileului, forțe radicale se adună să i se opună tiranului. Vor reuși oare? Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele...
Este anul 1895 și prințul...
90,00 RON 76,50 RON
Când o creatură terifiantă atacă planeta, Dale pornește la drum! Însă, scopul lui nu este acela de a salva omenirea. Este deja prea târziu pentru așa ceva. Scopul lui este răzbunarea! Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Când o creatură terifiantă atacă...
90,00 RON 72,00 RON
Giganți feroce străbat tărâmul și nimeni nu este în siguranță în fața lor. Răniți și pierduți în lumea de gheață, eroii din Baldur's Gate se văd nevoiți să supraviețuiască vitregiilor sorții. Conține numerele #1-5 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Giganți feroce străbat tărâmul și...
90,00 RON
Peter Case era un băiat cu o misiune, aceea de a câștiga premiile puse în joc de Swordquest de la Atari. Număra zilele până când ultimul joc avea să fie lansat... însă, acesta a fost anulat. Conține numerele 0-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Peter Case era un băiat cu o...
95,00 RON 80,75 RON
Youngblood se întoarce după ce a luat lumea benzilor desenate cu asalt. O aplicație de protecție cunoscută sub numele de HELP! schimbă modul în care rămânem în siguranță. Însă, când unul din eroi dispare, prietenii săi caută răspunsuri. Conține numerele 1-6. Coperțile revistelor pot diferi...
Youngblood se întoarce după ce a...
108,00 RON 91,80 RON
Meriem, Carrie, și Mona luptă împotriva noului grup de fete cu superputeri conduse de Lonnie Ravenwood, iar nimeni din Marshville nu este în siguranță. Conține numerele 1-2.
Meriem, Carrie, și Mona luptă...
38,00 RON
Pământul are un nou zeu. Lumea pe care o știai până acum a dispărut! Bine ai venit în Stalinverse, tovarășe! În anul 2017 Uniunea Sovietică este principala putere de ani de zile, iar Cortina de Fier înconjoară întreaga planetă. Conține Divinity III #1-4
Pământul are un nou zeu. Lumea pe...
72,00 RON
Descoperă secretele terifiante din Old Yharnam într-o bandă desenată de excepție bazată pe jocul video Bloodborne.
Descoperă secretele terifiante din...
76,00 RON
Descoperă fascinanta continuare a seriei Mirror Broken! Echipajul din universul întunecat The New Generation caută noi lumi pentru a le cuceri. Însă, ei nu se așteaptă să dea peste fețe familiare. Conține Star Trek TNG - Through the Mirror #1-5.
Descoperă fascinanta continuare a...
95,00 RON
Când echipajul Gaia dă peste o navă străină enormă, mai avansată din punct de vedere tehnologic decât propria lor navă, prioritățile se schimbă. Misterul se adâncește atunci când echipajul descoperă numele vasului scris în limba engleză: "Vault".
Când echipajul Gaia dă peste o navă...
54,00 RON
Această serie senzațională de benzi desenate va dezvolta istoria bogată a universului TEKKEN și va cuprinde personaje memorabile din celebrul canon de jocuri video, inclusiv Jin, Heihachi Mishima, Yoshimitsu, Nina Williams și Paul Phoenix.
Această serie senzațională de benzi...
72,00 RON 64,80 RON
Ascuns de lume în spatele unui voal care face timpul să se scurgă altfel, Caspak este un continent insular, plin de dinozauri carnivori, unde moartea vine în mai mult de un milion de moduri.
Ascuns de lume în spatele unui voal...
38,00 RON
De 25 de ani, agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully își îndreaptă lanternele în umbre, căutând adevărul. Pentru a sărbători această aniversare, IDW Publishing lansează o nouă serie de X-Files: Case Files! Sub acest banner, fanii credincioși vor vedea lansarea a numeroase micro-serii, care...
De 25 de ani, agenții FBI Fox...
38,00 RON 34,20 RON
Shadowlands sunt un loc întunecat și misterios, plin de cele mai malefice creaturi care au bântuit vreodată imaginația omenirii. Acum, Mary Medina se află în capcană acolo fără nici un fel de scăpare, ademenită de un dușman puternic într-un dans cu cei morți.
Shadowlands sunt un loc întunecat...
114,00 RON 96,90 RON