Loading

Filltreaza dupa

Pret
17 RON 299 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Cu acțiunea plasată în 1977, în Mississippi, Fevre Dream îl introduce pe Abner Marsh, un om urât care dorește să ajungă căpitan de navă. În momentul în care misteriosul Joshu îi oferă un parteneriat, visele lui par că vor deveni realitate.
Cu acțiunea plasată în 1977, în...
59,00 RON 47,20 RON
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul. Într-un tărâm înghețat unde accesul este aproape imposibil, a fost construită o bază militară ce nu poate fi găsită pe nicio hartă.
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul....
93,00 RON 74,40 RON
Dan Clover este un tânăr tipic de 20 de ani ce încearcă să aibă o carieră în relații publice. Însă, în momentul în care acceptă să îl ajute pe tatăl său înstrăinat, fantasticul începe să se împletească cu cotidianul.
Dan Clover este un tânăr tipic de 20...
109,00 RON 87,20 RON
Bine ai venit la departamentul Rest in Peace, devotații - și decedații - ofițeri divini ai forțelor de ordine. Nick Cruz este unul dintre aceștia, un fost polițist omorât în floarea vârstei.
Bine ai venit la departamentul Rest...
73,00 RON 58,40 RON
Câteva crime, mici trădări, câte o omucidere ici colo sunt ingredientele acestui roman grafic creat de Alan Moore.
Câteva crime, mici trădări, câte o...
69,00 RON
Doi dintre cei mai îndrăgiți creatori de animație își unesc forțele pentru a crea o poveste galactică nemaivăzută ce are la bază una dintre cele mai impresionante prietenii spațiale.
Doi dintre cei mai îndrăgiți...
113,00 RON 90,40 RON
Juniorii au avut parte de o primire dură la Kings Dominion. Noul consiliu al studenților conduce căminele și culoarele cu o mână de fier, iar cine nu este cu ei este împotriva lor.
Juniorii au avut parte de o primire...
87,00 RON
Un tânăr recrut Turian se infiltrează sub acoperire pe misterioasa Inițiativă Andromeda pentru a găsi un om de știință care a făcut o descoperire periculoasă.
Un tânăr recrut Turian se...
99,00 RON
În continuarea sagei aventurilor bizare ale preotului Texan Necredincios, Jesse Custer, acesta impreuna cu prietena lui Tulip si prietenul lor Cassidy, vampirul irlandez, se îndreaptă spre vest către o petrecere de proporții babiloniene.
În continuarea sagei aventurilor...
99,00 RON 89,10 RON
În timpul său liber Jesse Custer ajunge față în față cu un inamic din trecutul său care vrea să se răzbune pentru moartea tatălui lui.
În timpul său liber Jesse Custer...
99,00 RON 89,10 RON
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick Walker au murit, asta nu înseamnă că rolul lor în forțele de ordine s-a încheiat. Ei sunt ofițeri în cadrul diviziei Odihnește-te în pace.
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick...
87,00 RON 69,60 RON
Întâlnește o fată online! Bifat! Împrietenește-te cu ea și flirtează două săptămâni! Bifat! Mută-te cu ea... nimic nu are cum să iasă rău, nu?
Întâlnește o fată online! Bifat!...
83,00 RON
Dacă am găsi un leac pentru moarte? Doi dintre cei mai apreciați creatori de benzi desenate, Scott Snyder (WYTCHES, Batman, American Vampire) și Jeff Lemire (DESCENDER, PLUTONA, Moon Knight, Sweet Tooth) se unesc pentru a crea o poveste epica precum nicio alta în care leacul pentru moarte a...
Dacă am găsi un leac pentru moarte?...
139,00 RON
Aceste povești scurte simpatice vin în multe forme și dimensiuni, cu toate personajele iubite din Țara Oo, scrise și ilustrate de caricaturiști și povestitori apreciați din întreaga lume!
Aceste povești scurte simpatice vin...
69,00 RON 55,20 RON
Atomic Blonde a fost doar începutul. Baboushka s-a întors pentru o nouă misiune. 'Ghost Stations' sunt baze abandonate peste tot prin Rusia după Războiul Rece, inutile... sau așa cred oamenii.
Atomic Blonde a fost doar începutul....
83,00 RON 66,40 RON
Descoperă faimoasa saga a lui Joss Whedon Sugarshock, o aventură amuzantă a cărei protagonistă este Dandelion, o tânără ce iubește muzica și urăște Vikingii. Această poveste și nu numai așteaptă să fie citită în acest volum.
Descoperă faimoasa saga a lui Joss...
117,00 RON 93,60 RON
Bine ai venit în Libertyville, orașul unde sunt multe prea mulți supereroi! Captain Battle jr., Sparkly și Tim încearcă să îi învingă pe eroii mascați ajungând la răufăcători înaintea lor.
Bine ai venit în Libertyville,...
99,00 RON 79,20 RON
Diana Adams a fost inspirată de eroii generației ei să lupte împotriva crimei. Însă, în momentul în care a început să facă acest lucru, metoda ei a fost unică.
Diana Adams a fost inspirată de...
89,00 RON 71,20 RON
Dynamite Entertainment te invită să descoperi anti-eroii din universul Dynamite. Patru eroi în luptă cu patru din dușmanii lor într-un volum de excepție!
Dynamite Entertainment te invită să...
83,00 RON 66,40 RON
Teme-te de umbre întrucât Owl s-a întors! Pierdut timp de cincizeci de ani în limbo, eroul din anii 1940s a ajuns în perioada modernă.
Teme-te de umbre întrucât Owl s-a...
79,00 RON 63,20 RON
Redescoperă aventurile lui Red Sonja așa cum au fost ele prezentate de Michael Avon Oeming, Brian Reed, Mel Rubi, Homs și Walter Geovanni.
Redescoperă aventurile lui Red Sonja...
169,00 RON 135,20 RON
Tot ce credeai că știi despre Red Sonja și lumea ei s-a schimbat complet atunci când războinica a luptat până la moarte cu Kulan Garth.
Tot ce credeai că știi despre Red...
149,00 RON 119,20 RON
În această nouă serie de aventuri Red Sonja trebuie să supraviețuiască unei curse periculoase prin trei regate și să își protejeze noii prieteni.
În această nouă serie de aventuri...
149,00 RON 119,20 RON
Ai puteri? Alătură-te echipei Death Vigil și luptă împotriva Inamicului Primordial pentru ca acesta să nu acapareze lumea.
Ai puteri? Alătură-te echipei Death...
137,00 RON 109,60 RON
Plictisită și frustrată de viața ei în ghetoul din secolul al 50-lea, The Hoop, o tânără de 18 ani, Halo Jones , își dorește să descopere neliniștea și sunetele infinite ale universului.
Plictisită și frustrată de viața ei...
63,00 RON 50,40 RON
Evadând într-o călătorie fantastică, eroina acestui comic pune în mișcare evenimente de neimaginat; o vrajă pe un navă de lux, o întâlnire cu un război interstelar - Halo Jones se confruntă cu greutăți și aventură în numele libertății în cosmosul nelimitat.
Evadând într-o călătorie...
67,00 RON 53,60 RON
Descoperă cele șase numere care au format seria de excepție din 2008, Broken Trinity. Unul dintre personajele principale din lupta între Lumină și Întuneric moare fără a avea șanse să revină la viață.
Descoperă cele șase numere care au...
87,00 RON 69,60 RON
Puteri teribile determinate să-l ucidă pe Hellboy îl forțează să facă o înțelegere cu vrăjitoarea rusoaică, Baba Yaga, și să se confrunte cu adevărul despre destinul său. Soarta umanității este în pericol, iar sabia regelui Arthur Excalibur își face apariția, într-o poveste care șterge Anglia...
Puteri teribile determinate să-l...
149,00 RON
Hellboy este aruncat în iad, unde fețe familiare îi dezvăluie secretele originii sale, iar membri ai familiei, necunoscuți până în acel moment, i se arată. Hellboy modifică pentru totdeauna fața Iadului, dând o nouă importanță rolului său de fiară a Apocalipsei.
Hellboy este aruncat în iad, unde...
149,00 RON 126,65 RON
The Shadow. The Green Hornet și Kato . În 1938, acești vigilanți mascați funcționau în afara legii, muncind independent pentru a semăna frica în inimile răufăcătorilor.
The Shadow. The Green Hornet și...
147,00 RON 117,60 RON
The Shadow. The Green Hornet și Kato. Black Terror. The Spider. Peter Cannon, Thunderbolt. Miss Fury.  Acești eroi mascați sunt doar câțiva din cei care au stat la baza unui mister care a durat decenii.
The Shadow. The Green Hornet și...
147,00 RON 117,60 RON
Alemendra Clementine și echipa ei de aventurieri antisociali se reunesc într-o lume psiho-apocaliptică pentru a înfrânge  un vrăjitor malefic.
Alemendra Clementine și echipa ei...
99,00 RON 79,20 RON
Echipa este deznădăjduită după aproape-apocalipsa creată de unul dintre ei și moartea iubitului lor mentor Pogo. Deci este un moment minunat pentru un alt eveniment catastrofal care va pune echipa în acțiune.
Echipa este deznădăjduită după...
99,00 RON
După ce au învins o fostă membră ZS și pe minionii acesteia, fetele au crezut că vor lua o pauză, dar un nou element malefic a ieșit la joacă și demonii au năpădit orașul!
După ce au învins o fostă membră ZS...
99,00 RON 79,20 RON
Lucifer's Halo spune povestea post-apocaliptica a mercenarului Darrian Ashoka. Darrian zarestte o roscata misterioasa in timpul batalii sangeroase din Times Square, si viata lui nu va mai fi la fel. Aventurile lui Darrian in incercare de a o gasi pe Dawn, il duc pana in inaltimele Raiului, si...
Lucifer's Halo spune povestea...
93,00 RON 79,05 RON
Pregătește-te pentru cea mai șocantă,  cea mai importantă poveste SAGA , o aventură plină de acțiune cu știri false și teroare autentică.
Pregătește-te pentru cea mai...
83,00 RON
Swing este o poveste romantică despre un cuplu care încearcă să-și recapete energia sexuală de la începutul relației, intrând în relații de tip swing cu alte cupluri. O călătorie emoțională a doi oameni care se luptă să rămână îndrăgostiți.
Swing este o poveste romantică...
53,00 RON 47,70 RON
Lăcomia și ambiția ajung față în față cu supraviețuirea și dragostea de familie într-o lume post-apocaliptică condusă de monștri uriași, al căror singur scop este distrugerea!
Lăcomia și ambiția ajung față în...
103,00 RON 82,40 RON
Interpreta erotică de la Peepbooth , Roxy Bell, și fostul său partener de punk rock, Nick Zero, ajung sub focul infractorilor atunci când Roxy Bell este martora unei crime brutale.
Interpreta erotică de la Peepbooth...
113,00 RON 90,40 RON
Maika si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale invatand sa lupte, dar cum se va descurca cand singura modalitate de a-si salva viata...este aceea de a-si face prieteni? Contine numerele 13-18.
Maika si-a petrecut cea mai mare...
89,00 RON
Shane Castle, fost Cel mai Mare Asasin al Lumii si-a achitat datoria fata de societate pentru uciderea vicepresedintelui. Lasand in urma trecutul sau violent si inchisoarea,el a decis sa se stabileasca si sa vanda flori intr-un oras mic si linistit, dar asta nu inseamna ca ii va tolera pe...
Shane Castle, fost Cel mai Mare...
87,00 RON 69,60 RON
Cand toti barbatii din Mancastle sunt mancati de un dragon, femeile preiau puterea. Acum sotia fierarului, pe numele ei Marinor devine rege, printesa Aeve este capitan, iar singurul cavaler ramas (si cel mai putin capabil), Sir Riddick este insarcinat sa invete doamnele castelului cum sa se...
Cand toti barbatii din Mancastle...
69,00 RON 55,20 RON
Prima aparitie a Dynamite Monsters este acum disponibila intr-o singura colectie Trade Paper. Debutand intr-un cross-over special cu universul Top Cow, Dynamite Monsters se indreapta spre Ash in actuala poveste AOD si ne arata de unde a inceput totul in aceasta noua colectie. Retiparirea...
Prima aparitie a Dynamite Monsters...
87,00 RON 69,60 RON
Viitorul gardian al lui Hellboy, Trevor Bruttenholm, care lucreaza pentru serviciul militar britanic, descifreaza o intreaga colectie de mesaje. Mesajele il arunca intr-o lume a cadavrelor vii, a misticilor morti si a agentilor nazisti. Calatoria primejdioasa il aduce fata in fata cu omul care...
Viitorul gardian al lui Hellboy,...
113,00 RON 90,40 RON
In timpul noului Razboi Rece din anii 2060, un grup de militari de elita efectueaza asasinate in misiuni secrete pe teritorii ostile. Jacob Hendricks isi conduce echipa intr-o lume sfasiata de razboi si transformata de tehnologie. Call of Duty: Black Ops III este un precursor al jocului video...
In timpul noului Razboi Rece din...
109,00 RON 87,20 RON
De la inceputul secolului al XX-lea, omenirea a inceput un nou capitol in istorie, dominat de razboi si distrugere. A fost debutul Epocii Superputerilor, insa odata cu sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial, aceasta scanteie noua a licarit si apoi s-a stins. Acum nu mai ramane decat...
De la inceputul secolului al XX-lea,...
229,00 RON 183,20 RON
Aceasta editie este dedicata eroului supranatural si prezinta 16 povesti autonome, ce pot fi citite in orice ordine. Acest volum de 368 de pagini relateaza aventurile lui Hellboy din 1947 pana in 1961, retiparind povesti din The Chained Coffin, The Right Hand of Doom, The Bride of Hell, The...
Aceasta editie este dedicata eroului...
149,00 RON
In urma cu un deceniu, 300.000 de cetateni din Philadelphia au fost pierduti in Oblivion. Guvernul a facut multe incercari de a-i gasi, dar dupa cativa ani, a renuntat. Dar Nathan Cole nu se poate impaca cu ideea. Acesta face drumuri zilnice si isi risca viata pentru a incerca sa ii salveze pe...
In urma cu un deceniu, 300.000 de...
53,00 RON 42,40 RON
Izvorand din evenimentele Project Superpowers Capitolul I, misteriosul Devil are ca misiune urmarirea unei organizatii teroriste denumite The Claw. Calatorind alaturi de misterioasa Justine, Devil pare ca este eclipsat de un nou erou, care intamplator s-ar putea sa detina informatii despre...
Izvorand din evenimentele Project...
87,00 RON 69,60 RON
Intr-o lume in care eroii costumati survoleaza cerul iar justitiarii mascati apar la caderea noptii, cineva trebuie sa se asigure ca anumite limite nu vor fi intrecute. Billy Butcher, Wee Hughie, Mother's Milk, Frenchman si Female alcatuiesc The Boys , o echipa sustinuta de CIA, formata din...
Intr-o lume in care eroii costumati...
169,00 RON
Contine The Boys volumul 3: Good for the Soul si volumul 4 : We Wanna Go Now. In volumul 3 Good for the Soul , toata lumea are de facut cate o confesiune pentru a-si usura sufletul: Frenchie si Female au o legatura necinstita cu mafia, Mother's Milk merge sa isi viziteze mama, Annie...
Contine The Boys volumul 3: Good...
169,00 RON
Un pericol imens ameninta intreaga omenire astfel ca, cei mai mari super-eroi se unesc pentru a ne salva pe toti. Pare ca razboiul civil bate la usa, dar oare ce se intampla cu adevarat in Crossovers? Seven, Payback, Teenage Kix, Fantastico si orice alt super-erou de pe Pamant iau parte la un...
Un pericol imens ameninta intreaga...
169,00 RON
Cand NY City este in pericol, o singura echipa este destul de curajoasa, suficient de indrazneata si de nebuna ca sa se ridice si sa lupte pentru drepturile cetatenilor sai... acestia sunt cei numiti  Super Angry Birds !
Cand NY City este in pericol, o...
57,00 RON 51,30 RON
Acest volum este un compendiu de benzi desenate reunite intr-un singur paperback. In prim plan este povestea "Tales from the Black Crown", urmata de "Cud: Rich and Strange", "House Amok" si "Bandtwits". Editia obisnuita include "Hey, Amateur" si "Beat Surender" iar ca bonus contine primul numar...
Acest volum este un compendiu de...
137,00 RON 109,60 RON
Totul se schimba cand un vizitator, venit din alta lume, ajunge la Ferma cautandu-l pe  Black Hammer si aducand vesti eroilor Golden Age, despre Spiral City. Vizita neasteptata starneste fostilor eroi amintiri vechi si speranta incepe sa se intrezareasca, deteminandu-i pe acestia sa incerce sa...
Totul se schimba cand un vizitator,...
119,00 RON
Lucy Weber a devenit noua Black Hammer , iar atunci cand aceasta era pe punctul de a le dezvalui eroilor nostri cum au ajuns la Ferma si ce trebuie sa faca pentru a evada, aceasta dispare din senin. Acum noua Black Hammer se trezeste prizoniera intr-o lume extrem de ciudata, plina de detectivi...
Lucy Weber a devenit noua Black...
117,00 RON 93,60 RON
Anualul BOOM! Box Mix Tape este o colectie eclectica de povesti cu personaje indragite din seria consacrata BOOM! Box si reuneste diverse povesti originale si continut nou ale unor diversi creatori. Volumul cuprinde Lumberjanes, Giant Days, Cyanide & Happiness, Goldie Vance, The Backstagers si...
Anualul BOOM! Box Mix Tape este o...
87,00 RON 69,60 RON
Legenda lui Vlad Tepes, chiar si dupa sute de ani, inca provoaca cosmaruri celor ce ii asculta povestea. Avand ca sursa de inspiratie istoria transilvaneana, multi scriitori l-au mentionat pe acest conducator in creatiile lor epice, transformandu-l intr-un personaj inspaimantator si insetat de...
Legenda lui Vlad Tepes, chiar si...
89,00 RON 80,10 RON
Presedintele Nixon a descoperit o amenintare si stie ca numai un singur barbat ar putea sari in ajutor, si anume Elvis Presley. Dar, oare va fi Elvis suficient de puternic pentru a invinge o hoarda de Vampiri Cosmici? Aceasta poveste nou-nouta le reaminteste cititorilor sai de nostalgia...
Presedintele Nixon a descoperit o...
103,00 RON 82,40 RON
Die este un volum de benzi desenate care prezinta o poveste fantasy intunecata, in care un grup de peste 40 de adulti trebuie sa retraiasca groaza careia abia i-au supravietuit in adolescenta. Povestea s-ar putea asemana cu cea din Jumanji, intr-o versiune gotica la care se adauga accente...
Die este un volum de benzi...
53,00 RON