Loading

Filltreaza dupa

Pret
21 RON 429 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Lăcomia și ambiția ajung față în față cu supraviețuirea și dragostea de familie într-o lume post-apocaliptică condusă de monștri uriași, al căror singur scop este distrugerea!
Lăcomia și ambiția ajung față în...
103,00 RON 87,55 RON
Interpreta erotică de la Peepbooth , Roxy Bell, și fostul său partener de punk rock, Nick Zero, ajung sub focul infractorilor atunci când Roxy Bell este martora unei crime brutale.
Interpreta erotică de la Peepbooth...
113,00 RON 96,05 RON
Lucifer's Halo spune povestea post-apocaliptica a mercenarului Darrian Ashoka. Darrian zarestte o roscata misterioasa in timpul batalii sangeroase din Times Square, si viata lui nu va mai fi la fel. Aventurile lui Darrian in incercare de a o gasi pe Dawn, il duc pana in inaltimele Raiului, si...
Lucifer's Halo spune povestea...
97,00 RON 82,45 RON
După ce au învins o fostă membră ZS și pe minionii acesteia, fetele au crezut că vor lua o pauză, dar un nou element malefic a ieșit la joacă și demonii au năpădit orașul!
După ce au învins o fostă membră ZS...
99,00 RON 84,15 RON
Alemendra Clementine și echipa ei de aventurieri antisociali se reunesc într-o lume psiho-apocaliptică pentru a înfrânge  un vrăjitor malefic.
Alemendra Clementine și echipa ei...
99,00 RON
Această colecție conține povestiri scurte de trei pagini despre femei faimoase din diferite domenii precum muzică pop, politică, artă și știință. De la astronauți și arheologi la fizicieni și matematicieni, Femme Magnifique va stimula și va educa.
Această colecție conține povestiri...
163,00 RON 138,55 RON
Inquisitor Sabbathiel crede că are toate piesele pentru a descoperi erezia celor din Dark Angels space marines - ea știe secretul lor întunecat și totul despre existența celor căzuți.
Inquisitor Sabbathiel crede că...
89,00 RON 75,65 RON
The Shadow. The Green Hornet și Kato. Black Terror. The Spider. Peter Cannon, Thunderbolt. Miss Fury.  Acești eroi mascați sunt doar câțiva din cei care au stat la baza unui mister care a durat decenii.
The Shadow. The Green Hornet și...
147,00 RON 124,95 RON
The Shadow. The Green Hornet și Kato . În 1938, acești vigilanți mascați funcționau în afara legii, muncind independent pentru a semăna frica în inimile răufăcătorilor.
The Shadow. The Green Hornet și...
147,00 RON 124,95 RON
Hellboy este aruncat în iad, unde fețe familiare îi dezvăluie secretele originii sale, iar membri ai familiei, necunoscuți până în acel moment, i se arată. Hellboy modifică pentru totdeauna fața Iadului, dând o nouă importanță rolului său de fiară a Apocalipsei.
Hellboy este aruncat în iad, unde...
149,00 RON 126,65 RON
Când o serie de crimade brutale legate de trecutul domnului Lewis îl conduc pe detectivul inspector Singh la ușa lui Lady Mechanika , inspectorul este în sfârșit forțat să ia în considerare: este Lady Mechanika o eroină ce luptă împotriva crimei sau un ucigaș cu sânge rece?
Când o serie de crimade brutale...
57,00 RON
Un lider de cult carismatic, numit Elias Legion, pune în mișcare un plan pentru a reface lumea folosind un Artefact pierdut, cunoscut sub numele de Pandora's Box. Vor putea Finn și Glori să lucreze împreună pentru a combate o amenințare mai mare sau îi va ghida soarta către un conflict...
Un lider de cult carismatic, numit...
103,00 RON 87,55 RON
Descoperă cele șase numere care au format seria de excepție din 2008, Broken Trinity. Unul dintre personajele principale din lupta între Lumină și Întuneric moare fără a avea șanse să revină la viață.
Descoperă cele șase numere care au...
87,00 RON
Descoperă concluzia palpitantă a seriei clasice în acest nou format de prestigiu, care colectează seria originală creată de Alan Moore și Ian Gibson .
Descoperă concluzia palpitantă a...
64,00 RON 54,40 RON
Evadând într-o călătorie fantastică, eroina acestui comic pune în mișcare evenimente de neimaginat; o vrajă pe un navă de lux, o întâlnire cu un război interstelar - Halo Jones se confruntă cu greutăți și aventură în numele libertății în cosmosul nelimitat.
Evadând într-o călătorie...
67,00 RON 56,95 RON
Plictisită și frustrată de viața ei în ghetoul din secolul al 50-lea, The Hoop, o tânără de 18 ani, Halo Jones , își dorește să descopere neliniștea și sunetele infinite ale universului.
Plictisită și frustrată de viața ei...
63,00 RON 53,55 RON
Ai puteri? Alătură-te echipei Death Vigil și luptă împotriva Inamicului Primordial pentru ca acesta să nu acapareze lumea.
Ai puteri? Alătură-te echipei Death...
137,00 RON
În această nouă serie de aventuri Red Sonja trebuie să supraviețuiască unei curse periculoase prin trei regate și să își protejeze noii prieteni.
În această nouă serie de aventuri...
149,00 RON 126,65 RON
Tot ce credeai că știi despre Red Sonja și lumea ei s-a schimbat complet atunci când războinica a luptat până la moarte cu Kulan Garth.
Tot ce credeai că știi despre Red...
149,00 RON 126,65 RON
Redescoperă aventurile lui Red Sonja așa cum au fost ele prezentate de Michael Avon Oeming, Brian Reed, Mel Rubi, Homs și Walter Geovanni.
Redescoperă aventurile lui Red Sonja...
169,00 RON 143,65 RON
Teme-te de umbre întrucât Owl s-a întors! Pierdut timp de cincizeci de ani în limbo, eroul din anii 1940s a ajuns în perioada modernă.
Teme-te de umbre întrucât Owl s-a...
79,00 RON 67,15 RON
Diana Adams a fost inspirată de eroii generației ei să lupte împotriva crimei. Însă, în momentul în care a început să facă acest lucru, metoda ei a fost unică.
Diana Adams a fost inspirată de...
89,00 RON 75,65 RON
Dynamite Entertainment te invită să descoperi anti-eroii din universul Dynamite. Patru eroi în luptă cu patru din dușmanii lor într-un volum de excepție!
Dynamite Entertainment te invită să...
83,00 RON 70,55 RON
Bine ai venit în Libertyville, orașul unde sunt multe prea mulți supereroi! Captain Battle jr., Sparkly și Tim încearcă să îi învingă pe eroii mascați ajungând la răufăcători înaintea lor.
Bine ai venit în Libertyville,...
99,00 RON 84,15 RON
Becky Finch nu a vrut niciodată să fie specială. Malcolm Chambers a vrut totdeauna mai mult. Când Becky este marcată de un extraterestru, ea va descoperi un secret pe care nu îl dorește.
Becky Finch nu a vrut niciodată să...
87,00 RON
Descoperă faimoasa saga a lui Joss Whedon Sugarshock, o aventură amuzantă a cărei protagonistă este Dandelion, o tânără ce iubește muzica și urăște Vikingii. Această poveste și nu numai așteaptă să fie citită în acest volum.
Descoperă faimoasa saga a lui Joss...
117,00 RON
Atomic Blonde a fost doar începutul. Baboushka s-a întors pentru o nouă misiune. 'Ghost Stations' sunt baze abandonate peste tot prin Rusia după Războiul Rece, inutile... sau așa cred oamenii.
Atomic Blonde a fost doar începutul....
83,00 RON 70,55 RON
Aceste povești scurte simpatice vin în multe forme și dimensiuni, cu toate personajele iubite din Țara Oo, scrise și ilustrate de caricaturiști și povestitori apreciați din întreaga lume!
Aceste povești scurte simpatice vin...
69,00 RON 58,65 RON
Nici sfârșitul lumii nu poate opri o astfel de misiune! Pe măsură ce evită pericolele dintr-un oraș lăsat pradă ruinii, Aria împreună cu o pisică numită Jelly Bean este într-o căutare acerbă pentru o relicvă cu puteri nemăsurabile. În ciuda ajutorului primit de un sălbatic dubios care o...
Nici sfârșitul lumii nu poate opri o...
66,87 RON
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick Walker au murit, asta nu înseamnă că rolul lor în forțele de ordine s-a încheiat. Ei sunt ofițeri în cadrul diviziei Odihnește-te în pace.
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick...
87,00 RON 73,95 RON
Saga se întoarce cu noi idei și o acțiune din ce în ce mai complexă. Hazel și părinții ei au parte de noi aventuri în vestul universului.
Saga se întoarce cu noi idei și o...
83,00 RON
Descoperă cele mai iubite și mai populare povești cu Spawn din istorie! Dacă nu le-ai colectat cu sârguință acum ai ocazia să le descoperi pentru prima dată! Conține: SPAWN #170-175
Descoperă cele mai iubite și mai...
83,00 RON
Descoperă o nouă poveste din seria Warhammer 4000 alături de temutul și capriciosul Eldar Harlequins.
Descoperă o nouă poveste din...
89,00 RON 80,10 RON
Într-o lume fantastică depărtată de a noastră, o vrajă antică a despărțit tărmânul în două și a lăsat o râpă nesfârșită în nord. Un om care și-a pierdut soția și fiica, dorește să pună stăpânire pe magia antică pentru a le aduce la viață.
Într-o lume fantastică depărtată de...
83,00 RON
Creat de Henry Phage aka Teknophage ca agent sub acoperire, Mr. Hero este un robot steampunk din secolul al 19-lea ce lucrează pe scena circului.
Creat de Henry Phage aka Teknophage...
89,00 RON
Doi dintre cei mai îndrăgiți creatori de animație își unesc forțele pentru a crea o poveste galactică nemaivăzută ce are la bază una dintre cele mai impresionante prietenii spațiale.
Doi dintre cei mai îndrăgiți...
113,00 RON 90,40 RON
Saga ”Daughters of the Dark Oracle” începe cu volumul de excepție al lui Mike Wolfe, o poveste de excepție erotic-horror, ”The Curse of the Ragdoll.”
Saga ”Daughters of the Dark Oracle”...
147,00 RON 124,95 RON
Pregătește-te pentru cel mai impresionant crossover! Echipa Justice League se întâlnește cu personajele universului Dark Horse Comics - Predator, Terminator și nu numai.
Pregătește-te pentru cel mai...
134,00 RON 120,60 RON
Dan Clover este un tânăr tipic de 20 de ani ce încearcă să aibă o carieră în relații publice. Însă, în momentul în care acceptă să îl ajute pe tatăl său înstrăinat, fantasticul începe să se împletească cu cotidianul.
Dan Clover este un tânăr tipic de 20...
109,00 RON
Bine ai venit la departamentul Rest in Peace, devotații - și decedații - ofițeri divini ai forțelor de ordine. Nick Cruz este unul dintre aceștia, un fost polițist omorât în floarea vârstei.
Bine ai venit la departamentul Rest...
73,00 RON 62,05 RON
Sina Grace se întoarce la origini cu o colecție emoționantă de eseuri și schiețe care aduc la viață călătoria sa de a se redescoperi.
Sina Grace se întoarce la origini cu...
53,00 RON
Swing este o poveste romantică despre un cuplu care încearcă să-și recapete energia sexuală de la începutul relației, intrând în relații de tip swing cu alte cupluri. O călătorie emoțională a doi oameni care se luptă să rămână îndrăgostiți.
Swing este o poveste romantică...
49,00 RON
Sugar este povestea unui cuplu care pornește într-o relație care începe mai degrabă ca un aranjament și se sfârșește prin faptul că cei doi se îndrăgostesc ... dar dragostea are consecințe!
Sugar este povestea unui cuplu...
59,00 RON 50,15 RON
Cu acțiunea plasată în 1977, în Mississippi, Fevre Dream îl introduce pe Abner Marsh, un om urât care dorește să ajungă căpitan de navă. În momentul în care misteriosul Joshu îi oferă un parteneriat, visele lui par că vor deveni realitate.
Cu acțiunea plasată în 1977, în...
59,00 RON
De la inceputul secolului al XX-lea, omenirea a inceput un nou capitol in istorie, dominat de razboi si distrugere. A fost debutul Epocii Superputerilor, insa odata cu sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial, aceasta scanteie noua a licarit si apoi s-a stins. Acum nu mai ramane decat...
De la inceputul secolului al XX-lea,...
229,00 RON
In timpul noului Razboi Rece din anii 2060, un grup de militari de elita efectueaza asasinate in misiuni secrete pe teritorii ostile. Jacob Hendricks isi conduce echipa intr-o lume sfasiata de razboi si transformata de tehnologie. Call of Duty: Black Ops III este un precursor al jocului video...
In timpul noului Razboi Rece din...
109,00 RON
Spawn si Witchblade vin impreuna iarasi dupa o absenta indelungata. Un inamic din timpuri stravechi strabate lumea, distrugand totul in calea sa. Cand un cavaler izvoraste din umbre pentru a salva situatia, acesta este privit de oameni ca un rege care revine in mod miraculos. Dar acesta este...
Spawn si Witchblade vin impreuna...
69,00 RON
Viitorul gardian al lui Hellboy, Trevor Bruttenholm, care lucreaza pentru serviciul militar britanic, descifreaza o intreaga colectie de mesaje. Mesajele il arunca intr-o lume a cadavrelor vii, a misticilor morti si a agentilor nazisti. Calatoria primejdioasa il aduce fata in fata cu omul care...
Viitorul gardian al lui Hellboy,...
113,00 RON
Revenirea triumfatoare a originalului Spawn, Al Simmons. Al se intoarce si se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum... salvarea femeii pe care o iubeste din ghearele lui Satan insusi. Contine Spawn numerele 256-262.
Revenirea triumfatoare a...
79,00 RON
Incepe domnia sangelui. Dynamite Entertainment prezita saga completa Blood Queen, o reimaginare dark fantasy a contesei Elizabeth Bathory, personaj istoric infam. Cand fiica regelui sufera de o boala misterioasa si teribila, Elizabeth - o tanara femeie cu puteri nemaivazute - este chemata...
Incepe domnia sangelui. Dynamite...
179,00 RON
Dupa un accident ciudat pe un roller coaster Star Express, Mary von Rathen, in varsta de 13 ani, incepe sa se aplece. Doctorii nu o pot ajuta asa ca ea este trimisa de catre mama ei egoista si de tatal tinut sub papuc, la o scoala privata din Sodrovni. Mary fuge si se alatura Circului Robertson,...
Dupa un accident ciudat pe un roller...
169,00 RON
Prima aparitie a Dynamite Monsters este acum disponibila intr-o singura colectie Trade Paper. Debutand intr-un cross-over special cu universul Top Cow, Dynamite Monsters se indreapta spre Ash in actuala poveste AOD si ne arata de unde a inceput totul in aceasta noua colectie. Retiparirea...
Prima aparitie a Dynamite Monsters...
87,00 RON
Cand toti barbatii din Mancastle sunt mancati de un dragon, femeile preiau puterea. Acum sotia fierarului, pe numele ei Marinor devine rege, printesa Aeve este capitan, iar singurul cavaler ramas (si cel mai putin capabil), Sir Riddick este insarcinat sa invete doamnele castelului cum sa se...
Cand toti barbatii din Mancastle...
69,00 RON
Shane Castle, fost Cel mai Mare Asasin al Lumii si-a achitat datoria fata de societate pentru uciderea vicepresedintelui. Lasand in urma trecutul sau violent si inchisoarea,el a decis sa se stabileasca si sa vanda flori intr-un oras mic si linistit, dar asta nu inseamna ca ii va tolera pe...
Shane Castle, fost Cel mai Mare...
87,00 RON
Divele mortii si ale distrugerii sunt pe val in aceasta actiune intunecata/thriller care este o punte intre Fiii Anarhiei si Ingerii lui Charlie. Pussycats sunt fete cu arme care lupta pentru libertate impotriva gangsterilor si a guvernelor. Cand stirile despre spionajul din fostul Razboi Rece...
Divele mortii si ale distrugerii...
99,00 RON
Maika si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale invatand sa lupte, dar cum se va descurca cand singura modalitate de a-si salva viata...este aceea de a-si face prieteni? Contine numerele 13-18.
Maika si-a petrecut cea mai mare...
89,00 RON
In viitorul indepartat, descendentii omenirii se lupta sa supravietuiasca intr-o galaxie plina de conflicte, incercand sa descopere tehnologie antica si secrete demult uitate. Doar cei Tenno, razboinici puternici, lupta sa pastreze pacea si sa impiedice capodoperele Orokinului mort sa cada pe...
In viitorul indepartat, descendentii...
107,00 RON
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul. Într-un tărâm înghețat unde accesul este aproape imposibil, a fost construită o bază militară ce nu poate fi găsită pe nicio hartă.
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul....
93,00 RON 79,05 RON
La Supermutant Magic Academy copiii cu puterni supraomenești sau paranormale se adună să învețe. Însă, multe din problemele lor nu au treabă cu puterile ieșite din comun ci cu problemele de zi cu zi ale adolescenților.
La Supermutant Magic Academy copiii...
129,00 RON 109,65 RON
Izvorand din evenimentele Project Superpowers Capitolul I, misteriosul Devil are ca misiune urmarirea unei organizatii teroriste denumite The Claw. Calatorind alaturi de misterioasa Justine, Devil pare ca este eclipsat de un nou erou, care intamplator s-ar putea sa detina informatii despre...
Izvorand din evenimentele Project...
87,00 RON