Loading

Filltreaza dupa

Pret
49 RON 229 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Nici sfârșitul lumii nu poate opri o astfel de misiune! Pe măsură ce evită pericolele dintr-un oraș lăsat pradă ruinii, Aria împreună cu o pisică numită Jelly Bean este într-o căutare acerbă pentru o relicvă cu puteri nemăsurabile. În ciuda ajutorului primit de un sălbatic dubios care o...
Nici sfârșitul lumii nu poate opri o...
66,87 RON
Lumea brutală și fascinantă din Starcraft prinde viață în acest volum ce prezintă aventuri necunoscute până acum. Trei din speciile seriei sunt prezentate, iar motivațiile lor vor șoca și uimi.
Lumea brutală și fascinantă din...
79,00 RON 59,25 RON
La Supermutant Magic Academy copiii cu puterni supraomenești sau paranormale se adună să învețe. Însă, multe din problemele lor nu au treabă cu puterile ieșite din comun ci cu problemele de zi cu zi ale adolescenților.
La Supermutant Magic Academy copiii...
129,00 RON 109,65 RON
Rori Lane încearcă să înceapă o nouă viață atunci când este reunită cu mama sa în Japonia. Însă, creaturi periculoase pândesc în zonele întunecate din Tokyo, iar acestea simt ceva special în legătură cu tânăra fată. Ceva ce ar putea pune viața tuturor celor dragi ei în pericol. 
Rori Lane încearcă să înceapă o...
54,00 RON
Stargate Atlantis s-a întors cu o serie de comics-uri ce continuă aventurile echipei din punctul în care serialul de televiziune a luat sfârșit. "
Stargate Atlantis s-a întors cu o...
109,00 RON 98,10 RON
Cu acțiunea plasată în 1977, în Mississippi, Fevre Dream îl introduce pe Abner Marsh, un om urât care dorește să ajungă căpitan de navă. În momentul în care misteriosul Joshu îi oferă un parteneriat, visele lui par că vor deveni realitate.
Cu acțiunea plasată în 1977, în...
59,00 RON
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul. Într-un tărâm înghețat unde accesul este aproape imposibil, a fost construită o bază militară ce nu poate fi găsită pe nicio hartă.
Moarte. Carnagiu. Salvare. Viitorul....
93,00 RON 79,05 RON
Punând bazele până la acțiunea mult anticipatului joc Mirror Edge, acest volum prezintă viața lui Faith, una dintre cele mai îndrăgite eroine din istoria jocurilor video. "
Punând bazele până la acțiunea mult...
109,00 RON 98,10 RON
Această colecție este atât de grandioasă și complexă încât nu poate fi numită decât monstroasă. Descoperă povești horror de excepție în acest volum fără pereche.
Această colecție este atât de...
143,00 RON 128,70 RON
Moomin se trezește într-o dimineață și găsește lacul înghețat. În loc să hiberneze, familia decide mai degrabă să încerce să facă față iernii.
Moomin se trezește într-o dimineață...
43,00 RON
Dan Clover este un tânăr tipic de 20 de ani ce încearcă să aibă o carieră în relații publice. Însă, în momentul în care acceptă să îl ajute pe tatăl său înstrăinat, fantasticul începe să se împletească cu cotidianul.
Dan Clover este un tânăr tipic de 20...
49,00 RON
Bine ai venit la departamentul Rest in Peace, devotații - și decedații - ofițeri divini ai forțelor de ordine. Nick Cruz este unul dintre aceștia, un fost polițist omorât în floarea vârstei.
Bine ai venit la departamentul Rest...
73,00 RON 62,05 RON
Sina Grace se întoarce la origini cu o colecție emoționantă de eseuri și schiețe care aduc la viață călătoria sa de a se redescoperi.
Sina Grace se întoarce la origini cu...
53,00 RON
Câteva crime, mici trădări, câte o omucidere ici colo sunt ingredientele acestui roman grafic creat de Alan Moore.
Câteva crime, mici trădări, câte o...
89,00 RON
Câțiva ani în viitor, într-un univers care a luat-o în direcția greșită, inabilitatea unui femei de a urma regulile unui patriarhat o exilează în cea mai periculoasă colonie penală din univers.
Câțiva ani în viitor, într-un...
79,00 RON
Un uragan de categoria cinci readuce la suprafață o specie de țânțari infectați cu un virus teribil: cei infectați încep să dorească să se hrănească cu carne umană.
Un uragan de categoria cinci readuce...
49,00 RON
Cerebus este cea mai longevivă și mai complexă bandă desenată alb-negru a tuturor timpurilor. Cerebus, un mic și ursuz aardvark își câștigă traiul lucrând ca mercenar.
Cerebus este cea mai longevivă și...
199,00 RON 169,15 RON
Doi dintre cei mai îndrăgiți creatori de animație își unesc forțele pentru a crea o poveste galactică nemaivăzută ce are la bază una dintre cele mai impresionante prietenii spațiale.
Doi dintre cei mai îndrăgiți...
113,00 RON 90,40 RON
În secolul al 21-lea mai mult de 98% din populația globului a fost devastată de un virus periculos. Jumătate din cei ce au supraviețui au devenit imuni, pe când cealaltă jumătate au suferit mutații teribile.
În secolul al 21-lea mai mult de 98%...
113,00 RON
Saga ”Daughters of the Dark Oracle” începe cu volumul de excepție al lui Mike Wolfe, o poveste de excepție erotic-horror, ”The Curse of the Ragdoll.”
Saga ”Daughters of the Dark Oracle”...
147,00 RON 124,95 RON
Pregătește-te pentru cel mai impresionant crossover! Echipa Justice League se întâlnește cu personajele universului Dark Horse Comics - Predator, Terminator și nu numai.
Pregătește-te pentru cel mai...
134,00 RON 120,60 RON
Juniorii au avut parte de o primire dură la Kings Dominion. Noul consiliu al studenților conduce căminele și culoarele cu o mână de fier, iar cine nu este cu ei este împotriva lor.
Juniorii au avut parte de o primire...
87,00 RON
În L.A. există un singur om pe care îl vrei în spatele volanului. Nu îi spui decât unde și când. Nu ia partea nimănui, nu știe nimic și nu are arme. El doar conduce și e cel mai bun.
În L.A. există un singur om pe care...
99,00 RON 89,10 RON
Imaginează-ți cum ar fi dacă lumina soarelui te-ar arde de viu. În viitorul apropiat, un eveniment solar misterios a transformat razele soarelui în arme letale.
Imaginează-ți cum ar fi dacă lumina...
47,65 RON
Brubacker și Philips se întorc cu actul 2 al acestei povești noir de excepție care te va ține cu sufletul la gură de-a lungul fiecărei pagini.
Brubacker și Philips se întorc cu...
59,00 RON
Brubacker și Philips aduc suspansul la apogeu în ultimul volum al acestei serii polițiste de excepție.
Brubacker și Philips aduc suspansul...
59,00 RON
Această continuare oficială a faimoasei serii de televiziune începe din momentul imediat următor finalului Farscape cu o poveste scrisă de creatorul show-ului, Rockne S. O’Bannon.
Această continuare oficială a...
229,00 RON
Lumea lui Midnight a fost dezvăluită! Prieteni ai Hero Cats, pregătiți-vă, acesta este un Stellar City cum nu ați mai văzut.
Lumea lui Midnight a fost...
59,00 RON
Trecutul lui Midnight este sumbru, dar viitorul lui pare chiar mai întunecat. După o evadare de la închisoarea din Taurus County, haosul erupe pe străzile orașului Stellar.
Trecutul lui Midnight este sumbru,...
69,00 RON 62,10 RON
Explorând lumea pe care abia ce au salvat-o, de la pericolele deșertului, la insule pustii și Estul îndepărtat, pisicile eroi sunt gata de orice.
Explorând lumea pe care abia ce au...
59,00 RON 53,10 RON
De la străzile Stellar City până la munții de pe Marte, pisicile eroi vor învinge indiferent de situație.
De la străzile Stellar City până la...
74,00 RON
Primele aventuri ale lui Goon se combină cu povești din copilăria sa în acest volum ce introduce familia sa de la circ, explicând în același timp cum a ajuns să devină capul unei familii mafiote.
Primele aventuri ale lui Goon se...
89,00 RON
Nou în orașul Cobble, Orio trebuie să depindă de ajutor oriunde ar putea să o găsească, dar familiarul ei, Bauble are alte interese. Și când cei doi explorează zidurile orașului lor, descoperă că nu sunt singurii noi sositi.
Nou în orașul Cobble, Orio trebuie...
87,00 RON
Una dintre cele mai mari francize de groază din toate timpurile se întoarce, acum sub controlul creatorului său original, Clive Barker. Volumul 1 colectează numerele # 1-4
Una dintre cele mai mari francize de...
59,00 RON
Jacob Mars a fost dat afară din CIA, însă are datorii uriașe. Dispus să facă orice pentru bani, el a mâniat persoanele nepotrivite. Acum, doar frumoasele asistente din Terminal Alice îl pot ține în viață.
Jacob Mars a fost dat afară din CIA,...
57,00 RON
Un tânăr recrut Turian se infiltrează sub acoperire pe misterioasa Inițiativă Andromeda pentru a găsi un om de știință care a făcut o descoperire periculoasă.
Un tânăr recrut Turian se...
99,00 RON
Creat de Henry Phage aka Teknophage ca agent sub acoperire, Mr. Hero este un robot steampunk din secolul al 19-lea ce lucrează pe scena circului.
Creat de Henry Phage aka Teknophage...
87,00 RON
În continuarea sagei aventurilor bizare ale preotului Texan Necredincios, Jesse Custer, acesta impreuna cu prietena lui Tulip si prietenul lor Cassidy, vampirul irlandez, se îndreaptă spre vest către o petrecere de proporții babiloniene.
În continuarea sagei aventurilor...
99,00 RON 89,10 RON
În timpul său liber Jesse Custer ajunge față în față cu un inamic din trecutul său care vrea să se răzbune pentru moartea tatălui lui.
În timpul său liber Jesse Custer...
99,00 RON 89,10 RON
Într-o lume fantastică depărtată de a noastră, o vrajă antică a despărțit tărmânul în două și a lăsat o râpă nesfârșită în nord. Un om care și-a pierdut soția și fiica, dorește să pună stăpânire pe magia antică pentru a le aduce la viață.
Într-o lume fantastică depărtată de...
79,00 RON
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick Walker au murit, asta nu înseamnă că rolul lor în forțele de ordine s-a încheiat. Ei sunt ofițeri în cadrul diviziei Odihnește-te în pace.
Doar pentru că Roy Pulsifer și Nick...
87,00 RON 73,95 RON
Saga se întoarce cu noi idei și o acțiune din ce în ce mai complexă. Hazel și părinții ei au parte de noi aventuri în vestul universului.
Saga se întoarce cu noi idei și o...
79,00 RON
În războiul pentru eternitate, timpul este doar un obstacol. Războinicii sar de la un secol la altul, iar acum pare că au ajuns într-un impas.
În războiul pentru eternitate,...
59,00 RON 50,15 RON
Descoperă cele mai iubite și mai populare povești cu Spawn din istorie! Dacă nu le-ai colectat cu sârguință acum ai ocazia să le descoperi pentru prima dată! Conține: SPAWN #170-175
Descoperă cele mai iubite și mai...
83,00 RON
Întâlnește o fată online! Bifat! Împrietenește-te cu ea și flirtează două săptămâni! Bifat! Mută-te cu ea... nimic nu are cum să iasă rău, nu?
Întâlnește o fată online! Bifat!...
79,00 RON
Edward Hyde și Nikola Tesla zboară la Bangladesh pentru a-l omorî pe Claus. În Scary Fails minciunile sunt adevărul, iar adevărul este ce facem noi din e.
Edward Hyde și Nikola Tesla zboară...
57,00 RON 51,30 RON
Fostul anti-erou Drift călătorește prin galaxie ducând un război intergalactic împotriva tuturor Decepticonilor pe care îi întâlnește în calea sa.
Fostul anti-erou Drift călătorește...
149,00 RON 134,10 RON
Descoperă o nouă poveste din seria Warhammer 4000 alături de temutul și capriciosul Eldar Harlequins.
Descoperă o nouă poveste din...
89,00 RON 80,10 RON
Bătălia pentru supremația magică ajunge la apogeu atunci când Xula și Janey se luptă pentru putere și supraviețuire.
Bătălia pentru supremația magică...
89,00 RON
Mulți oameni au murit sub ghearele Alien-ilor. Suprafața Pământului a fost pustiită pentru a scăpa odată pentru totdeauna de monștrii aceștia.
Mulți oameni au murit sub ghearele...
139,00 RON
Dacă am găsi un leac pentru moarte? Doi dintre cei mai apreciați creatori de benzi desenate, Scott Snyder (WYTCHES, Batman, American Vampire) și Jeff Lemire (DESCENDER, PLUTONA, Moon Knight, Sweet Tooth) se unesc pentru a crea o poveste epica precum nicio alta în care leacul pentru moarte a...
Dacă am găsi un leac pentru moarte?...
134,00 RON
Aceste povești scurte simpatice vin în multe forme și dimensiuni, cu toate personajele iubite din Țara Oo, scrise și ilustrate de caricaturiști și povestitori apreciați din întreaga lume!
Aceste povești scurte simpatice vin...
69,00 RON 58,65 RON
Atomic Blonde a fost doar începutul. Baboushka s-a întors pentru o nouă misiune. 'Ghost Stations' sunt baze abandonate peste tot prin Rusia după Războiul Rece, inutile... sau așa cred oamenii.
Atomic Blonde a fost doar începutul....
83,00 RON 70,55 RON
Volumul 2 din popularul webcomic Kill Six Billion Demons, colectioneaza al doilea arc major. 
Volumul 2 din popularul webcomic...
79,00 RON
Descoperă faimoasa saga a lui Joss Whedon Sugarshock, o aventură amuzantă a cărei protagonistă este Dandelion, o tânără ce iubește muzica și urăște Vikingii. Această poveste și nu numai așteaptă să fie citită în acest volum.
Descoperă faimoasa saga a lui Joss...
117,00 RON
Becky Finch nu a vrut niciodată să fie specială. Malcolm Chambers a vrut totdeauna mai mult. Când Becky este marcată de un extraterestru, ea va descoperi un secret pe care nu îl dorește.
Becky Finch nu a vrut niciodată să...
87,00 RON
The Terror a pornit în misiune și Dumnezeu să ajute pe oricine îi stă în drum indiferent dacă este încă un personaj cu superputeri, sau chiar președintele Statelor Unite ale Americii.
The Terror a pornit în misiune și...
77,00 RON 65,45 RON
Saga continuă într-un nou volum din Project Superpowers Black Terror. Un nou personaj pășește pe scenă, sub numele de erou Crusader.
Saga continuă într-un nou volum din...
83,00 RON 70,55 RON
The Terror pornește într-o nouă aventură. Bob Benton și alter-ego-ul său Black Terror nu vor mai fi niciodată la fel după evenimentele din Inhuman Remains.
The Terror pornește într-o nouă...
83,00 RON 70,55 RON
Toate orașele mici au fantome. Toate orașele mici au secrete. Iar orașul Blackcross din America are mai multe ca oricare altul.
Toate orașele mici au fantome. Toate...
99,00 RON