Loading

Filltreaza dupa

Pret
49 RON 219 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Fie că ești un fan, un colecționar sau nou în lumea Atari, această carte conține cea completă colecție de imagini din lumea Atari.
Fie că ești un fan, un colecționar...
209,00 RON 177,65 RON
Fie că ești un fan, un colecționar sau nou în lumea Atari, această carte conține o colecție de postere inedite ce nu pot lipsi din casa ta.
Fie că ești un fan, un colecționar...
149,00 RON 126,65 RON
Au trecut 20 de ani de când Danger Girl a apărut pe scena benzilor desenate, iar IDW Publishing celebrează această dată cu un volum excepțional ce nu poate lipsi din colecțiile fanilor.
Au trecut 20 de ani de când Danger...
49,00 RON
Aceasta editie cuprinde 96 de ilustratii realizate de catre cei mai mari artisti din domeniu, in care sunt infatisati eroi si anti-eroi din Universul Zenescope, costumati in diverse personalitati pop culture.
Aceasta editie cuprinde 96 de...
203,00 RON 182,70 RON
Calatoriti inca o data alaturi de Nathan Drake, caci Naughty Dog si Dark Horse Books isi unesc fortele pentru a va introduce in lumea uluitoare Uncharted 4: A Thief's End ! Aceasta editie cuprinde numeroase modele de arta conceptuala care nu au mai fost vazute pana acum, insotite de comentarii...
Calatoriti inca o data alaturi de...
219,00 RON
Urcati la bordul legendarei aeronave Wheatherlight si explorati Dominaria , o lume straveche ale carei povesti sunt cunoscute de intregul Univers. Dominaria a indurat cateva apocalipse si acum se afla intr-o perioada de renastere si reinnoire. Paseste in minunata lume Magic: The Gathering cu...
Urcati la bordul legendarei aeronave...
183,00 RON
In adancul inimii junglei luxuriante din Ixalan , se afla o comoara care depaseste orice imaginatie. Porniti in cautarea Orasului Pierdut, navigand alaturi de pirati indrazneti si apelati la forta dinozaurilor puternici. Planeswalker Jace Beleren va fi ghidul in cautarea Orasului de Aur. O lume...
In adancul inimii junglei luxuriante...
179,00 RON
Acest volum original The Art of Witchblade, in versiune hardcover marita de 12 cm x 8 cm, vine sa sarbatoreasca cei 20 de ani de Witchblade .
Acest volum original The Art of...
199,00 RON