Loading

Filltreaza dupa

Pret
10 RON 142 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
The Worlds of Android este gidul tău pentru universul Android. În peste 270 de pagini este descrisă lumea, oamenii, corporațiile și conflictele care apar în acest univers.
The Worlds of Android este...
166,76 RON 141,75 RON
Această carte conține povestea uimitoarei La Reina Roja, personaj din din universul Android: Netrunner .
Această carte conține povestea...
74,00 RON
„Lungul drum al nopții către zi” de William Ledbetter, povestire premiată cu Nebula în anul 2016, este punctul forte al celui de-al doilea număr al revistei ZIN. În cele 143 de pagini de proză, grafică, recenzii de carte și film, semnează autori precum Andrei Gaceff, Daniel Timariu, Lucian...
„Lungul drum al nopții către zi”...
10,00 RON
Norman Withers a făcut cea mai mare descoperire din istoria Miskatonic University, o descoperire ce i-ar putea aduce faimă și prestigiu. Însă, există o problemă -nimeni nu îl crede.
Norman Withers a făcut cea mai mare...
73,00 RON
Sherlock Holmes în America? Mark Twain ca personaj în propriile lui scrieri? Într-adevăr! Marele maestru își pune accentul asupra genului mystery cu o serie de povești scurte de excepție.
Sherlock Holmes în America? Mark...
49,00 RON 39,20 RON
Află totul despre nava lui Kylo Ren, TIE Silencer. Învață să o asamblezi și citește informațiile despre personajele din The Last Jedi.
Află totul despre nava lui Kylo Ren,...
47,00 RON 32,90 RON
Descoperă metoda perfectă de relaxare pentru fanii Dungeons&Dragons! Beneficiile cărților de colorat au fost demonstrate științific, iar acum fanii faimosului tabletop RPG vor putea pătrunde în universul lor preferat cu ajutorul culorilor.
Descoperă metoda perfectă de...
69,00 RON 55,20 RON
Revista Zin a ajuns la numarul 3. Realizata de Lucian Oancea, revista ofera si in acest numar povestiri SF scrise de autori romani si traduceri, recenzii, prezentari de carte si alte articole. Numarul 3 este un numar special editat de scriitorul Liviu Surugiu si lansat la Academia de vara...
Revista Zin a ajuns la numarul 3....
10,00 RON
Antologie de povesti Fantasy, Horror si Fictiune.
Antologie de povesti Fantasy, Horror...
10,00 RON
Cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la nasterea lui Mickey Spillane, avem acest roman nou-nout al maestrului, care spune povestea unui fost politist dezlantuit care porneste intr-o cruciada personala pentru a gasi vinovatul pentru uciderea unui politician, dar si cu scopul de a evita glontul...
Cu ocazia aniversarii a 100 de ani...
109,00 RON