Loading

Filltreaza dupa

Pret
7 RON 445 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Când o creatură supranaturală începe să ucidă în Gotham City, Batman încearcă să lupte cu o ființă pe care nici măcar nu o poate atinge. Mai mult, lucrurile se complică atunci când monstrul spune că știe despre moartea părinților lui Bruce Wayne!
Când o creatură supranaturală...
99,00 RON 84,15 RON
Tânărul orfan Billy Batson a fost trimis de la o casă adoptivă la alta, dar este departe de copilul ideal. Arogant și nepoliticos, Billy este un adolescent tulburat, care pur și simplu nu pare să găsească o chemare. Însă, totul se va schimba după ce destinul îl prinde din urmă într-o noapte la...
Tânărul orfan Billy Batson a fost...
87,00 RON 78,30 RON
Uite, știm că drumurile lui Harley s-au întâlnit cu niște oaspeți de-a dreptul ridicoli ... dar vă asigurăm că acesta este cel mai rău caz! În povestea "Secret Origin", vei afla de unde provine cel mai apropiat companion și chiriaș al lui Harley, Big Ton.
Uite, știm că drumurile lui Harley...
99,00 RON 89,10 RON
Acest volum adună numerele 22 și 28-33 din Fables , numere ce includ povești despre aventurile lui Bigby din timpul celui De-al Doilea Război Mondial.
Acest volum adună numerele 22 și...
93,00 RON 83,70 RON
Fiii celor mai buni super-eroi din lume pășesc în lumina reflectoarelor, iar tinerii Superboy și Robin iau cu asalt următorul număr al seriei lor de succes Super Sons.
Fiii celor mai buni super-eroi din...
73,00 RON 62,05 RON
Călătorește spre New York, unde personajele Fable non-umane au găsit refugiu la o fermă, la kilometri depărtare de omenire. Dar lucrurile nu stau pe roze la fermă - o conspirație pentru a-i elibera de cătușele închisorii lor imaginare poate duce la război cumplit.
Călătorește spre New York, unde...
77,00 RON 69,30 RON
Datorită răspunsului lui Catwoman la propunerea sa de căsătorie, Batman pleacă din Gotham City într-o călătorie inițiatică în deșert. În timp ce traversează deșertul și luptă, el îi întâlnește pe membrii familiei sale - fiecare deranjat de călătoria lui Batman, fiecare gata să stea în calea lui...
Datorită răspunsului lui Catwoman...
89,00 RON 80,10 RON
Deasupra turnului de strajă, prinși în capcană, Justice League și Justice League of America se certă pentru șefie și pentru a decide pe cine pot salva. Conține Justice League #39-43.
Deasupra turnului de strajă, prinși...
75,00 RON 67,50 RON
În acestă versiune reimaginată a lui Superman, eroul devine pe rând un cavaler medieval, un pustnic care încearcă să salveze lumea și nu numai.
În acestă versiune reimaginată a lui...
183,00 RON 164,70 RON
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci când lumea lui Superman a renăscut, cel mai mare dușman al său a devenit cel mai puternic aliat al supereroului.
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci...
25,00 RON 21,25 RON
E greu să fii monstru... e și mai greu să fii un monstru îndrăgostit. De Sfântul Valentin inimile vor fi frânte atunci când fantomele și strigoii universului DC Comics se întâlnesc.
E greu să fii monstru... e și mai...
49,00 RON 34,30 RON
Descoperă cele mai frumoase și mai captivante povești cu Superman în acest volum excepțional care celebrează 80 de ani de la crearea faimosului supererou.
Descoperă cele mai frumoase și mai...
149,00 RON 134,10 RON
John Ridley prezintă un univers alternativ în care lumea este protejată de supereroii care formează echipa Civil Defense Corps și supraveghetorii lor FDAA.
John Ridley prezintă un univers...
99,00 RON 84,15 RON
Celebrează o istorie lungă de 1000 de numere Action Comics, întorcându-ne la primul număr care a pornit toată aventura. Această ediție prezintă cele mai bune povești cu Superman.
Celebrează o istorie lungă de 1000...
39,00 RON 31,20 RON
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie să decidă dacă îl va învăța pe copilul său cum să își folosească abilitățile, sau le va ascunde de lume. Conține Superman #1-7.
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie...
105,00 RON 84,00 RON
JLA descoperă că grup de traficanți de arme a transformat un oraș întreg într-o fortăreață a miliției. Iar atunci când nu pot elibera orașul de afară, ei se îndreaptă către arma lor de distrugere în masă: Lobo. Conține Justice League of America #5-6.
JLA descoperă că grup de traficanți...
30,00 RON 25,50 RON
Când Superman se întoarce în Metropolis trebuie să ajungă față în față cu noul gardian al orașului: Lex Luthor. Cu toate acestea, curând acești titani care se duelează dau peste cineva neașteptat - Clark Kent. Conține Action Comics #957-962
Când Superman se întoarce în...
90,00 RON 76,50 RON
În această poveste din anii 90, marele și răul Lobo este pe urmele celor care au decis să scrie o biografie neautorizată despre viața sa de mercernar.
În această poveste din anii 90,...
129,00 RON 109,65 RON
Jessica Cruz și Simon Baz se pregătesc să își înceapă rolul de protectori ai Pământului și de Lanterne Verzi. Însă, ei nu știu că pericolul pândește în forma Lanternelor Roșii.
Jessica Cruz și Simon Baz se...
87,00 RON 78,30 RON
Pregătește-te pentru cel mai impresionant crossover! Echipa Justice League se întâlnește cu personajele universului Dark Horse Comics - Predator, Terminator și nu numai.
Pregătește-te pentru cel mai...
134,00 RON 120,60 RON
Vânătorul și detectivul privat Paul Kirk ascunde un secret. Nimeni nu știe că el este defapt supereroul mascat Manhunter. Însă, activitatea criminală a ajuns la cote maxime, iar el ajunge să atragă atenția unor personaje din epoca de aur.
Vânătorul și detectivul privat Paul...
25,00 RON 17,50 RON
În acest volum Wonder Woman își folosește puterile la cote maxime împotriva unei armate de monștri. Superman descoperă un pericol mai mare decât Joker. Și nu numai!
În acest volum Wonder Woman își...
39,00 RON 27,30 RON
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent Development Workshop își arată talentele în acest volum ce prezintă aventurile eroilor tăi preferați!
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent...
39,00 RON 31,20 RON
Cele două găști de puști create de Jack Kirby își prezintă primele aventuri în acest volum ilustrat de Howard Chaykin.
Cele două găști de puști create de...
25,00 RON 17,50 RON
Sophie Bangs era doar o studentă normală ce trăia într-un New York futurist. Însă, în momentul în care tema ei de cercetare devine o femeie războinică, mitică pe nume Promethea, lucrurile se schimbă.
Sophie Bangs era doar o studentă...
93,00 RON 83,70 RON
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din Detective Comics este aici. 96 de pagini care va vor purta prin trecut, prezent si viitor plus un epilog senzational, care prezinta prima aparitie in Universul DC, cu Arkham Knight.
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din...
49,00 RON 41,65 RON
Atunci când Superman dispare, Batman apelează la ajutorul lui Dr. Occult pentru răspunsuri.
Atunci când Superman dispare, Batman...
129,00 RON 116,10 RON
Acest titlu nou contine lucrarile lui Mike Mignola si anume: Superman:The World of Krypton numerele 1-4, Action Comics Anualul numarul 2, Superman numerele 18 si 23, Batman :Legends of the Dark Knight numarul 54, Batman:Gotham Knights numarul 36, Swamp Thing Anualul numarul 5,...
Acest titlu nou contine lucrarile...
99,00 RON 89,10 RON
In aceste povestiri, Swamp Thing intalneste spiritul unei scriitoare decedate care este prins in propria sa colectie de povesti nepublicate. Swamp Thing o poate elibera doar daca isi croieste drum prin realitatea fiecarei povesti scrise de ea. Pe parcursul drumului, Swamp Thing intalneste...
In aceste povestiri, Swamp Thing...
89,00 RON 80,10 RON
Aceasta serie nominalizata la premiile Eisner la categoria pentru toate varstele, ne prezinta atat pe unii dintre cei mai indragiti eroi, cat si pe cei mai infami raufacatori. Acest nou paperback contine una dintre cele mai adorabile distributii de eroi si raufacatori ai Gotham City pe care...
Aceasta serie nominalizata la...
129,00 RON 116,10 RON
In aceste povestiri o forta puternica ajunge pe Pamant pentru a fura de la Swamp Thing noile sale abilitati de a controla elementele. Apoi, guvernul il trimite pe Jason Woodrue sa ii descopere locatia exacta a lui Swamp Thing din mlastina Louisiana. Dar acesta se dovedeste la fel de alunecos ca...
In aceste povestiri o forta...
89,00 RON 80,10 RON
Aceasta colectie aduce laolalta povesti eterne de la Superman care isi ia ramas bun de la Pamant pana la viata privata a lui Lois Lane, viata schimbata pentru totdeauna de catre Superman. Benzile desenate Superman Adventures, nominalizate la premiul Eisner, ne prezinta povesti care cerceteaza...
Aceasta colectie aduce laolalta...
129,00 RON 116,10 RON
Pentru Elijah Snow, e timpul sa priveasca la tot ce Planetary a intalnit in ultimul an si sa puna totul cap la cap. Ce reprezinta Corporatia Hark? De ce uneori lucreaza cu Cei Patru? Si cea mai importanta intrebare:de ce sunt Cei Patru in Australia, construind o arma uriasa pe varful Ayers Rock?...
Pentru Elijah Snow, e timpul sa...
133,00 RON 119,70 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
25,00 RON 22,50 RON
Un criminal misterios numit Oracle a declarat război orașului Gotham. Barbara Gordon aka Batgirl , în trecut cunoscută și sub numele de cod Oracle, nu acceptă ca un străin să îi păteze moștenirea.
Un criminal misterios numit Oracle a...
89,00 RON 75,65 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
99,00 RON 84,15 RON
O furtună devastatoare este pe cale să lovească Gotham City, iar Batman, Batwoman și Nightwing se pregătesc cât de bine pot pentru a-i face față.
O furtună devastatoare este pe cale...
89,00 RON 75,65 RON
Aceasta antologie aduce laolalta contributia a numerosi scriitori, artisti si celebritati cu scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea a peste 3 milioane de persoane afectate de uraganul din Puerto Rico. Aceste short stories contin povesti noi si originale despre personaje clasice, cunoscute...
Aceasta antologie aduce laolalta...
113,00 RON 101,70 RON
Din cenusa celui mai mare holocaust interdimensional se naste o noua generatie de super-eroi: Wonder Woman, Suicide Squad, Flash si o noua Justice League! Dar mai intai, acestia trebuie sa poarte o batalie pana la final cu inamici trimisi de Darkseid the Destroyer pentru a-si castiga dreptul de...
Din cenusa celui mai mare holocaust...
89,00 RON 75,65 RON
In mlastina, nimic nu ramane nedescoperit. A fost odata Alec Holland, sot iubitor si om de stiinta stralucit. Apoi, tradat de lacomia oamenilor, acesta si-a pierdut umanitatea si in locul ei s-a inradacinat o noua constiinta. In acea zi fatidica, tot ce credea ca stie despre viata, moarte si...
In mlastina, nimic nu ramane...
79,00 RON 71,10 RON
Astro City se intoarce cu acest volum care debuteaza cu povestea unei usi misterioase care apare din senin si care prevesteste sosirea lui Ambassador. Dar cand un om obisnuit este prins la mijloc intr-un conflict cosmic este timpul ca Samaritan si Honor Guard, alaturi de alti noi eroi sa vina...
Astro City se intoarce cu acest...
139,00 RON 125,10 RON
In volumul 2 al seriei de aventuri manga, Lex Luthor si Joker au un nou aliat in planul lor de a prelua controlul asupra fortelor mistice ale Pamantului, pe fratele vitreg al lui Aquaman, numit Orm sau Ocean Master. Manipulat de Joker si sedus de incantarea puterii, Ocean Master spera sa...
In volumul 2 al seriei de aventuri...
73,00 RON
De la autorul manga Shiori Teshirogi vine aceasta noua serie Batman si Justice League . Povestea se concentreaza pe un baiat care vine in Gotham City din Japonia pentru a rezolva misterul disparitiei parintilor sai. Acestia erau savanti, iar in urma unei explozii care a avut loc intr-o fabrica,...
De la autorul manga Shiori Teshirogi...
69,00 RON
Sapte versiuni terifiante ale lui Batman , din sapte realitati alternative muribunde au fost recrutate de zeul intunecat Barbatos pentru a-i teroriza pe cei mai mari super-eroi din universul nostru. Acestia reprezinta o amenintare puternica a vietii de-a lungul Multiversului, iar Justice League...
Sapte versiuni terifiante ale lui...
139,00 RON 125,10 RON
Sunteti asteptati la cel mai important eveniment din lumea benzilor desenate ce apartin universului DC Comics. Celebrul miliardar Bruce Wayne isi va uni destinul cu aleasa inimii sale, Selina Kyle. Cine ar putea lipsi de la nunta secolului care va schimba dinamica intregului Gotham City? Nici...
Sunteti asteptati la cel mai...
25,00 RON
In sfarsit a sosit ziua mult asteptata a nuntii lui Bruce Wayne cu Selina Kyle! Dar drumul lor spre o casnicie fericita nu este unul lin. Calatoria istorica pana in ziua nuntii lui Batman cu Catwoman este descrisa in aceasta editie de colectie, care cuprinde peste 30 de versiuni de coperta,...
In sfarsit a sosit ziua mult...
99,00 RON 89,10 RON
Bruce Wayne a fost selectat pentru functia de jurat intr-un dosar de judecata care il implica pe Mr. Freeze. Freeze sustine ca acuzatiile impotriva sa ar trebui retrase fiindca Batman a facut exces de forta la momentul capturarii sale, declansandu-se astfel un intreg scandal mediatic. In timp ce...
Bruce Wayne a fost selectat pentru...
87,00 RON 78,30 RON
Batman si Catwoman sunt in toiul pregatirilor de nunta, dar cum nimic nu este usor pentru acesti veritabili eroi ai luptei contra criminalitatii, planurile lor ar putea fi date peste cap. In timp ce Bruce si Selina se pregatesc sa faca pasul cel mare, eroul care calatoreste in timp, numit...
Batman si Catwoman sunt in toiul...
89,00 RON 80,10 RON
Selina Kyle paseste pe un drum periculos al lumii interlope din Gotham City. Ca si talhar, ea se afla constant de partea gresita a legii, dar cum viata ei personala este separata de faradelegi, colegii care ii impartasesc meseria incep sa considere ca aceasta nu ar mai fi de incredere. Atunci...
Selina Kyle paseste pe un drum...
25,00 RON
Avand la baza o poveste adevarata in care comunitatea celor responsabili cu adunarea de informatii la nivel mondial, realizeaza ca un grup de artisti ai benzilor desenate se potriveste cu profilul candidatilor recrutati pentru operatiuni de contraspionaj. Un cunoscut creator de benzi desenate...
Avand la baza o poveste adevarata in...
89,00 RON 80,10 RON
A venit vara in Universul DC iar cei mai rai anti-eroi s-au hotarat sa preia puterea! Biruieste canicula cu aceste 10 povesti noi, create de cei mai mari artisti, in care vei intalni cei mai spectaculosi anti-eroi ai DC Comics. In acest numar aflati cu ce se ocupa Mr. Freeze in cea mai torida zi...
A venit vara in Universul DC iar cei...
49,00 RON
Vol 66 Superman Batman Worlds Finest reprezinta prima editie, care a fost initial publicata ca Legends of the World's Finest si care cuprindea numerele 1-3, tiparita in anul 1994. Superman si Batman sunt fortati sa depaseasca cosmarurile destructive ale trecutului celuilalt, in timp ce...
Vol 66 Superman Batman Worlds...
79,00 RON 67,15 RON
Vol 71 Swamp Thing Part 2 a fost initial publicat in 1985 si includea Swamp Thing cu numerele 28-34 si Swamp Thing Anualul 2. Din adancurile pamantului incep sa se auda voci nedeslusite, dar inflacarate. De sub oceane se intrezaresc lumini inspaimantatoare. Aceste ciudatenii continua sa isi...
Vol 71 Swamp Thing Part 2 a fost...
79,00 RON 67,15 RON
V-ati gandit vreodata ce s-ar intampla daca Flash ar gasi un adversar pe cinste in persoana lui Speed Buggy? Sau daca Super Sons s-ar lupta cu Dynomutt iar Black Lightning si-ar incrucisa drumul cu cel al lui Hong Kong Phooey? Cum ar fi daca Aquaman ar intalni un alt locuitor din adancuri, de...
V-ati gandit vreodata ce s-ar...
87,00 RON 78,30 RON
Caroline Sharp a avut multe meserii pana acum, de la super-eroina la agent secret. Dar, cum acestea apartin trecutului, Caroline se trezeste captiva intr-o viata cotidiana dictata de depresie si incapacitatea de a evolua. Eroina va trai vesnic, dar se pare ca nu va fi niciodata impacata cu...
Caroline Sharp a avut multe meserii...
87,00 RON 78,30 RON
In Elsewords , eroii sunt scosi din contextul obisnuit si sunt trimisi in timpuri si locuri ciudate, in versiuni paralele. Rezultatul este ca personajele cunoscute din trecut aduc povesti noi si privesc spre viitor. Acest  volum spune povestile fiului lui Superman, obligat sa traiasca fara...
In Elsewords , eroii sunt scosi din...
173,00 RON 155,70 RON
Aceasta este prima din cele 4 parti care extinde apreciatul Univers Sandman, al creatorului Neil Gaiman. Exista un loc in care zeii iau nastere si legendele prin viata. In prezent, zidurile sale sunt zdrobite si sangereaza, caci dupa 23 de ani de cand a fost numit stapan, Lord Daniel si-a...
Aceasta este prima din cele 4 parti...
83,00 RON 74,70 RON
Flex Mentallo, Robotman, Rebis, Crazy Jane si multi altii se intorc pentru a prelua controlul si a se juca cu mintile tuturor. Seria de evenimente abstracte si neasteptate, intalnite in acest numar de benzi desenate Doom Patrol , continua sa forteze limitele genului traditional cu super-eroi....
Flex Mentallo, Robotman, Rebis,...
73,00 RON 65,70 RON
Dupa un eveniment de proportii cataclismice din Dark Nights Metal si Justice League: No Justice, membrii de baza Justice League: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash si altii, s-au reunit in acest volum nou, plin de aventuri. Liga a fost fortata sa ia o decizie imposibila si acum a venit...
Dupa un eveniment de proportii...
89,00 RON 80,10 RON
Evenimentele din mini-seria Man of Steel l-au facut pe Clark Kent sa vada lumea cu alti ochi, cu idei noi despre ce ar putea si ar trebui sa faca pentru orasul Metropolis si pentru planeta Pamant. Contine numerele 1-10.
Evenimentele din mini-seria Man of...
114,00 RON