Loading

Filltreaza dupa

Pret
17 RON 299 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Watchmen este un comic-book printat în 12 numere, scrisă de Alan Moore, Dave Gibbons și colosristul John Higgins. Include sketch-uri, materiale bonus şi o nouă introducere de Dave Gibbons. Volumul conține cele 12 numere. "
Watchmen este un comic-book...
99,00 RON 89,10 RON
Batman încearcă să-ți oprească adversarul înainte ca acesta să-i tortureze prietenii apropriați. Va putea opri ciclul de violență și nebunie care îi leagă pe cei doi? Linia subțire care separă nobilitatea lui Batman de nebunia lui Joker va ceda o dată pentru totdeauna?
Batman încearcă să-ți oprească...
99,00 RON 89,10 RON
La zece ani după ce Batman s-a pensionat, orașul Gotham s-a scufundat și mai mult în decadență și fărădelege. Acum, când orașul are nevoie de el, Cavalerul Negru se reîntoarce.
La zece ani după ce Batman s-a...
99,00 RON 89,10 RON
Atunci când Superman dispare, Batman apelează la ajutorul lui Dr. Occult pentru răspunsuri.
Atunci când Superman dispare, Batman...
129,00 RON 116,10 RON
Faimoasa Amazoană își serbează 75 de ani de existență prin intermediul unei ediții speciale care prezintă noi povești, aventuri și imagini din istoria Dianei Prince aka Wonder Woman.
Faimoasa Amazoană își serbează 75 de...
39,00 RON
Un criminal misterios numit Oracle a declarat război orașului Gotham. Barbara Gordon aka Batgirl , în trecut cunoscută și sub numele de cod Oracle, nu acceptă ca un străin să îi păteze moștenirea.
Un criminal misterios numit Oracle a...
89,00 RON 75,65 RON
Hal Jordan este pe cale să devină dintr-un membru al Green Lantern Corps, un soldat pe cont propriu. Aventurile sale sunt pe cale să devină din ce în ce mai complicate. Mai mult, ce se va întampla cu acea gaură neagră către care se îndreaptă? "
Hal Jordan este pe cale să devină...
87,00 RON 78,30 RON
În această reeditare a clasicei povești, toți dușmanii lui Batman au scăpat din Arkham Asylum și au asediat Gotham City. Batman se vede nevoit să își depășească limitele pentru a se lupta cu răufăcători precum Joker, Poison Ivy sau Killer Croc.
În această reeditare a clasicei...
153,00 RON 130,05 RON
În această ultimă parte, Batman reușește să se recupereze după lovitura devastatoare pe care a suferit-o la spate și redevine protectorul Gothamului. Însă, înlocuitorul lui nu e pregătit să renunțe așa ușor la titlu.
În această ultimă parte, Batman...
153,00 RON 130,05 RON
O furtună devastatoare este pe cale să lovească Gotham City, iar Batman, Batwoman și Nightwing se pregătesc cât de bine pot pentru a-i face față.
O furtună devastatoare este pe cale...
89,00 RON 75,65 RON
Căutarea pumnalului Kamidogu continuă. Încercări neașteptate îi așteaptă pe eroii seriei în tentativa lor de a aplana conflictele din Otherworld și Earthrealm.
Căutarea pumnalului Kamidogu...
79,00 RON 67,15 RON
Încercarea lui Scoprio și a lui Takeda de a-l găsi pe Sub-Zero îi aduce într-un oraș care a fost înghețat bocnă.
Încercarea lui Scoprio și a lui...
79,00 RON 67,15 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
99,00 RON 84,15 RON
Descoperă anii formativi ai echipei Bird of Prey. Oracle face pentru prima dată echipă cu Catwoman, Black Canary și celelalte eroine ale universului DC Comics.
Descoperă anii formativi ai echipei...
69,00 RON 58,65 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
25,00 RON 22,50 RON
Bine ai venit la DC Super Hero High! Pregătește-te pentru două aventuri excepționale care îmbină excursiile, călătoria în timp și personajele preferate din universul DC Comics. "
Bine ai venit la DC Super Hero High!...
5,67 RON 3,97 RON
Vânătorul și detectivul privat Paul Kirk ascunde un secret. Nimeni nu știe că el este defapt supereroul mascat Manhunter. Însă, activitatea criminală a ajuns la cote maxime, iar el ajunge să atragă atenția unor personaje din epoca de aur.
Vânătorul și detectivul privat Paul...
25,00 RON 17,50 RON
În această poveste, Orion și Lightray trebuie să vină în ajutorul lui Forager și al oamenilor săi atunci când Kalibak instaurează dictatura în colonia Bug.
În această poveste, Orion și...
25,00 RON
În acest volum Wonder Woman își folosește puterile la cote maxime împotriva unei armate de monștri. Superman descoperă un pericol mai mare decât Joker. Și nu numai! "
În acest volum Wonder Woman își...
39,00 RON 27,30 RON
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent Development Workshop își arată talentele în acest volum ce prezintă aventurile eroilor tăi preferați!
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent...
39,00 RON 31,20 RON
Cele două găști de puști create de Jack Kirby își prezintă primele aventuri în acest volum ilustrat de Howard Chaykin.
Cele două găști de puști create de...
25,00 RON 17,50 RON
Sophie Bangs era doar o studentă normală ce trăia într-un New York futurist. Însă, în momentul în care tema ei de cercetare devine o femeie războinică, mitică pe nume Promethea, lucrurile se schimbă.
Sophie Bangs era doar o studentă...
93,00 RON 83,70 RON
Zăpada a căzut peste Gotham City, iar Batman și aliații lui patrulează străzile acestui peisaj înghețat.
Zăpada a căzut peste Gotham City,...
25,00 RON
Călătorește în timp pentru a vedea primele zile ale lui Batman și Catwoman! Care a fost prima lor întâlnire? Cum s-a transformat rivalitatea în romantism?
Călătorește în timp pentru a vedea...
25,00 RON
Dacă ai crezut că ai văzut tot haosul pe care Harley Quinn îl poate dezlănțui cu ajutorul unui genie și a unor dorințe infinite... află că ai crezut greșit!
Dacă ai crezut că ai văzut tot...
25,00 RON
Catwoman călătorește până în Italia unde are de-a face cu misterioasa familie Falcone. Descoperă-i aventurile!
Catwoman călătorește până în Italia...
73,00 RON 65,70 RON
După Infinite Crisis, universul DC Comics trebuie să petreacă un an fără Superman, Batman sau Wonder Woman.
După Infinite Crisis, universul DC...
169,00 RON 152,10 RON
Cel mai complex an din Universul DC Comics ia sfârșit în acest volum în care ființele cu superputeri din lume se întâlnesc într-un război crunt.
Cel mai complex an din Universul DC...
169,00 RON 152,10 RON
Black Lantern ia în vizor gruparea Lantern Corps de-a lungul galaxiei în acest nou volum din universul DC Comics.
Black Lantern ia în vizor gruparea...
99,00 RON 89,10 RON
Convergence Crisis îi adună pe Outsiders, Legion of Super-Heroes, Hawkman și alții pentru a lupta într-o arenă în stilul gladiatorilor și a decide ce lumi vor fi salvate și ce lumi vor pieri.
Convergence Crisis îi adună pe...
99,00 RON 89,10 RON
Acest volum din Convergence îi pune în prim-plan pe Flash, Wonder Woman, Justice League of America și nu numai.
Acest volum din Convergence îi pune...
99,00 RON 89,10 RON
Multiversul Întunecat este în sfârșit prezentat complet, cu toată devastarea sa. Iar pericolele sale pornesc către universul DC Comics.
Multiversul Întunecat este în...
37,00 RON
Pregătește-te pentru cel mai impresionant crossover! Echipa Justice League se întâlnește cu personajele universului Dark Horse Comics - Predator, Terminator și nu numai.
Pregătește-te pentru cel mai...
134,00 RON 120,60 RON
O alianță a fost încheiată între cei mai puternici și inteligenți extratereștri din galaxie cu scopul de a-i distruge odată pentru totdeauna pe apărătorii Pământului.
O alianță a fost încheiată între cei...
149,00 RON 126,65 RON
Două echipe. Două moșteniri. Ani de zile au luptat pentru onoare, adevăr și justiție. Până acum! Atunci când cei mai mari eroi ai omenirii se întâlnesc cu super-echipa originală, încep să sară scântei.
Două echipe. Două moșteniri. Ani de...
69,00 RON 58,65 RON
Clay! În acest volum vei putea descoperi șocantul început al lui Clayface și primul său conflict cu Batman. Actorul Basil Kurlo era pe culmile gloriei... până când un accident i-a răpit orice șansă.
Clay! În acest volum vei putea...
25,00 RON
Uită tot ce ai știut despre Omul de Oțel și pregătește-te să îi redescoperi povestea cu noi ochi în acest volum marca J. Michael Straczynski.
Uită tot ce ai știut despre Omul de...
69,00 RON 62,10 RON
De luni de zile sunt pe fugă, încercând să scape de cei care i-au creat. Însă,  Cyborg, Terra, Beast Boy și Garth nu mai pot continua așa mult timp. La un moment dat vor ceda.
De luni de zile sunt pe fugă,...
119,00 RON 107,10 RON
O nouă furtună mocnește deasupra Central City dorind să dovedească faptul că uneori fulgerul lovește de două ori în același loc.
O nouă furtună mocnește deasupra...
89,00 RON 80,10 RON
Tocmai când Barry începe să se simtă depășit de toți criminalii din Central City, un nou supererou rapid își face apariția. Însă, cine este acest nou prieten și ce scop are?
Tocmai când Barry începe să se simtă...
79,00 RON 71,10 RON
Cu un nou semestru la orizont, Olive și prietenii săi au un nou mister de descifrant: Cartea din Gotham. Clubul Detectivilor trebuie să afle de ce este atât de importantă cartea.
Cu un nou semestru la orizont, Olive...
84,00 RON 75,60 RON
În acest volum Green Arrow s-a întors din morți, făcându-l pe Cavalerul Întunecat să îi investigheze întoarcerea miraculoasă. "
În acest volum Green Arrow s-a...
129,00 RON 116,10 RON
Descoperă originile lui Green Arrow și momentul în care Oliver Wood a devenit faimosul supererou ce mai târziu avea să facă parte din Justice League.
Descoperă originile lui Green Arrow...
79,00 RON 71,10 RON
Prinși într-un ciudat rift în timp, Green Lantern și Space Ghost sunt forțați să lupte împotriva unor inamici ieșiți din comun și unul împotriva celuilalt. "
Prinși într-un ciudat rift în timp,...
25,00 RON
Jessica Cruz și Simon Baz se pregătesc să își înceapă rolul de protectori ai Pământului și de Lanterne Verzi. Însă, ei nu știu că pericolul pândește în forma Lanternelor Roșii.
Jessica Cruz și Simon Baz se...
89,00 RON 80,10 RON
În acest volum legătura lui Harley cu Poison Ivy este testată sever! Apoi, Joker se întoarce - iar el dorește să câștige inima lui Harley înapoi, indiferent cine se opune ... în special Red Tool!
În acest volum legătura lui Harley...
89,00 RON 80,10 RON
Harley s-a putut confrunta cu orice provocare, oricât de neașteptată. Însă, poate ea să supraviețuiască unei vizite de la părinții ei? Gașca lui Harley se vede nevoită să aibă un comportament exemplar.
Harley s-a putut confrunta cu orice...
89,00 RON 80,10 RON
Descoperă cele mai impresionante povești la lui Harley Quinn în acest volum de excepție. Volumul adună la un loc BATMAN #613, GOTHAM CITY SIRENS #7, SUICIDE SQUAD #1, BATMAN #13, HARLEY QUINN #21 și HARLEY QUINN AND THE SUICIDE SQUAD APRIL FOOL’S SPECIAL #1.
Descoperă cele mai impresionante...
53,00 RON 47,70 RON
Prima ediție Hellblazer vine într-un format inedit care prezintă prima apariție a lui John Constantine în Swamp Things.
Prima ediție Hellblazer vine într-un...
99,00 RON 89,10 RON
Noua echipă Justice League se pregătește de întâlnirea cu Extremists, o grupare de supraviețuitori de pe un alt Pământ care doresc pace și subjugarea tuturor raselor în numele Lordului Havok.
Noua echipă Justice League se...
87,00 RON 73,95 RON
Echipa Justice League este pe cale să primească noi membri în rândurile sale. Însă, pot cei mai mari eroi ai omenirii să aibă încredere în ei?
Echipa Justice League este pe cale...
89,00 RON 80,10 RON
După ce Lanternele Verzi ale echipei își folosesc stăpânirea peste frică pentru a ajuta restul Ligii Justiției, aceștia trebuie să se confrunte cu o amenințare și mai mare: un dușman nevăzut care a reușit să le spargă baza de date.
După ce Lanternele Verzi ale echipei...
84,00 RON 75,60 RON
Justice League a descoperit existența celor din Suicide Squad, iar cei mai mari eroi ai Pământului nu pot accepta existența unei asemenea grupări.
Justice League a descoperit...
129,00 RON 116,10 RON
În această poveste din anii 90, marele și răul Lobo este pe urmele celor care au decis să scrie o biografie neautorizată despre viața sa de mercernar.
În această poveste din anii 90,...
129,00 RON 109,65 RON
În acest volum, Dumnezeu este mort, iar Gabriel îl acuză pe Lucifer că el este vinovatul. Cu toate acestea, fostul conducător al Iadului suștine că își poate demonstra nevinovăția.
În acest volum, Dumnezeu este mort,...
79,00 RON 67,15 RON
Cine este fratele lui Wonder Woman? Luat din Themyscira în toiul nopții, misteriosul Jason a fost ascuns departe de zei și oameni. Conține: Wonder Woman 31, 32, 34, 36, 37
Cine este fratele lui Wonder Woman?...
75,00 RON 60,00 RON
După Moartea lui Superman, și reîntoarcerea Omului de Oțel, noul Superboy se mută în Hawaii! Însă, pe măsură ce puterile lui se dezvoltă, tânăra clonă a lui Superman trebuie să învețe să devină erou.
După Moartea lui Superman, și...
139,00 RON 125,10 RON
Relațiile dintre Kryptonieni și oameni sunt și mai complicate în acest volum. Supergirl are o alegere de făcut - va fi de partea celor de pe Krypton, alături de care a vrut să fie reunită, sau de partea oamenilor pe care a jurat să îi protejeze?
Relațiile dintre Kryptonieni și...
107,00 RON 96,30 RON
Superman vine față în față cu cel mai mare inamic al său în această nouă miniserie. Teroarea domnește pe Apokolips. "
Superman vine față în față cu cel...
87,00 RON 78,30 RON
Cu ajutorul puterilor primite de la Superman, Lois Lane și Lana Lang promit să păzească Metropolis și să devină Superwomen! Singura problemă este că noile lor puteri le omoară.
Cu ajutorul puterilor primite de la...
89,00 RON 80,10 RON