Loading

Filltreaza dupa

Pret
25 RON 133 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Cine este fratele lui Wonder Woman? Luat din Themyscira în toiul nopții, misteriosul Jason a fost ascuns departe de zei și oameni. Conține: Wonder Woman 31, 32, 34, 36, 37
Cine este fratele lui Wonder Woman?...
75,00 RON 60,00 RON
Investigația lui Arthur despre misterioasele atentate teroriste din Atlantea se oprește brusc atunci când Black Manta eliberează o armă distrugătoare. Conține numerele Aquaman #8-9.
Investigația lui Arthur despre...
30,00 RON
Cine este oare Bat-Fan și de ce crede Harley Quinn că trebuie să moară pentru a salva însăși existența universului? Descoperă un nou story arc de excepție cu anti-eroina universului DC Comics.
Cine este oare Bat-Fan și de ce...
30,00 RON
Surpriză, surpriză! Harley și gașca ei se adună pentru a serba ziua de naștere a unui bătrân , Sy Borgman. Însă lucrurile nu sunt cum par la prima vedere. Conține numerele #25-26.
Surpriză, surpriză! Harley și gașca...
33,00 RON
Descoperă aventurile extraordinare ale Justice League atunci când aceștia se văd nevoiți să confrunte Suicide Squad-ul. Conține numerele #12 și #13.
Descoperă aventurile extraordinare...
30,00 RON
Bane se întoarce pentru Batman! Eroul trebuie să o țină pe Gotham Girl în siguranță timp de cinci zile pentru a putea reuși să își salveze prietenii și familia. Conține Batman #16-20.
Bane se întoarce pentru Batman!...
75,00 RON
Descoperă cea mai faimoasă prietenie așa cum nu ai mai văzut-o! Batman și Superman! Prieteni, ocasional rivali sau chiar inamici, cei doi sunt legați de o soartă ce transcede anii. Conține numerele 36-37 și 39-40.
Descoperă cea mai faimoasă prietenie...
60,00 RON
Azrael a găsit o nouă casă în Gotham City! Din păcate cineva din Ordinul St. Dumas l-a găsit în oraș, punând astfel totul în pericol. Conține numere 958-962. "
Azrael a găsit o nouă casă în Gotham...
75,00 RON
În următorul arc, misterioasa Ligă a Umbrelor se transformă dintr-un zvon ciudat într-un adevăr mortal. Care este planul for pentru Gotham City? Conține numerele 951-956. "
În următorul arc, misterioasa Ligă a...
108,00 RON
Doom Patrol a descoperit că o perioadă numită RetCo a furat povești cunoscute și le-a schimbat și reconfigurat pentru noi clienți. Eroii noștri deja au început să fie schimbați de diabolica companie. Conține: JLA/Doom Patrol Special (Part 1) Mother Panic/Batman Special (Part 2) Shade, The...
Doom Patrol a descoperit că o...
125,00 RON
Când Superman se întoarce în Metropolis trebuie să ajungă față în față cu noul gardian al orașului: Lex Luthor. Cu toate acestea, curând acești titani care se duelează dau peste cineva neașteptat - Clark Kent. Conține Action Comics #957-962 "
Când Superman se întoarce în...
90,00 RON 76,50 RON
Aquaman se vede față în față cu o sarcină greu de îndeplinit: aceea de a repara relațiile dintre suprafață și Atlantis. Conține numerele Aquaman Rebirth #1-6.
Aquaman se vede față în față cu o...
90,00 RON
Londra și-a revenit după întoarcerea lui John Constantine, însă el nu. Mercury încă nu l-a iertat și nu are de gând să îl lase în pace prea curând. Conține The Hellblazer #1-6.
Londra și-a revenit după întoarcerea...
90,00 RON
JLA descoperă că grup de traficanți de arme a transformat un oraș întreg într-o fortăreață a miliției. Iar atunci când nu pot elibera orașul de afară, ei se îndreaptă către arma lor de distrugere în masă: Lobo. Conține Justice League of America #5-6.
JLA descoperă că grup de traficanți...
30,00 RON 25,50 RON
Descoperă-i pe Extremists, salvatori de pe alt Pământ care doresc liniște, pace și submisivitate completă către stăpânul lor, Lordul Havok. Conține Justice League of America #1-4.
Descoperă-i pe Extremists, salvatori...
60,00 RON
Liga Justiției se vede prinsă într-o buclă temporară după ce dau de un extraterestru care mânuiește o armă misterioasă. Conține Justice League #20-21.
Liga Justiției se vede prinsă într-o...
30,00 RON
Un grup de eroi dintr-un viitor postapocaliptic evadează în trecut pentru a schimba cursul timpului și a obține un viitor mai bun. Conține Justice League #26-31.
Un grup de eroi dintr-un viitor...
90,00 RON 76,50 RON
Cineva a spart sistemele de securitate ale Justice League, intrând în serverele lui Batman și întorcând sistemele Batcave-ului împotriva eroilor pe care ar trebui să îi protejeze. Conține Justice League #8-11.
Cineva a spart sistemele de...
60,00 RON
După o luptă incredibilă cu un monstru din univers, Lanterna Verde Jessica Cruz decide să ia parte la o nouă provocare: aceea de a-l scoate pe Flash la o întâlnire. Conține Justice League #6-7.
După o luptă incredibilă cu un...
30,00 RON
O nouă aventură începe atunci când o femeie misterioasă imploră Liga Justiției să o ajute împotriva lui Timeless, o entitate cosmică necunoscută până atunci. Conține Justice League #15-19.
O nouă aventură începe atunci când o...
75,00 RON
Huntress se întoarce în viața lui Nightwing când el este în punctul cel mai de jos. Însă, are ea de gând să îl ajute sau urmărește o misiune proprie? Conține Nightwing #26-27.
Huntress se întoarce în viața lui...
45,00 RON
Amandei Waller i-au fost confirmate cele mai negre coșmaruri. Cineva îi știe toate secretele. Mai mult, acea persoană pare că vine din spațiu. Conține Suicide Squad #27-32.
Amandei Waller i-au fost confirmate...
90,00 RON 76,50 RON
Când un pericol apocaliptic pune în pericol Pământul, echipa Suicide Squad este chemată la datorie, iar ei au parte de un nou membru. Conține #33-34.
Când un pericol apocaliptic pune în...
30,00 RON
Noul Superman al Chinei a fost răpit! Red Son Superman of Earth-30 a fost învins. Și cine știe ce s-a întâmplat cu Sunshine Superman! Cineva colecționează eroi în Multiverse! Conține Superman #14-16.
Noul Superman al Chinei a fost...
45,00 RON
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie să decidă dacă îl va învăța pe copilul său cum să își folosească abilitățile, sau le va ascunde de lume. Conține Superman #1-7.
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie...
105,00 RON 84,00 RON
Lois Lane își ia zborul! Utilizând puterile care i-au fost oferite, Lois promite să continue moștenirea lui Superman, sub numele Superwoman. Conține Superwoman #1-7.
Lois Lane își ia zborul! Utilizând...
105,00 RON 94,50 RON
Din momentul în care Wonder Woman a pășit în lumea noastră, Godwatch a așteptat răbdător. Dar cine este această grupare și ce vrea? Conține: Wonder Woman 16, 18, 20, 22, 24
Din momentul în care Wonder Woman a...
75,00 RON 63,75 RON
Wonder Woman primește în sfârșit un moment de relaxare și poate participa la nunta unei prietene. Însă, până și acolo pericolul o urmărește. Conține: Wonder Woman #26-30.
Wonder Woman primește în sfârșit un...
75,00 RON
Vanessa Kapatelis avea o părere extraordinară despre Wonde Woman. Nimeni nu o tratase cu mai multă compasiune după accidentul care i-a ruinat viața. Însă, tragedia așteaptă să lovească din nou. Conține: Wonder Woman #38-40.
Vanessa Kapatelis avea o părere...
45,00 RON
Se spune că adevărul te va elibera. Cel puțin asta a crezut Diana. Însă, adevărul pe care îl află e mult mai întunecat decât poate crede - și ca urmare acest lucru o înnebunește. Conține: Wonder Woman 15, 17, 19, 21, 23.
Se spune că adevărul te va elibera....
75,00 RON 63,75 RON
Malefica Harley Sinn a fost eliberată din închisoare, iar acum ea încearcă să îi facă rău lui Harley în noi feluri. Conține numerele #17-19.
Malefica Harley Sinn a fost...
45,00 RON
Primarul corupt din New York City a fost un ghimpe în coasta lui Harley de când aceasta a venit în oraș, iar acum a depășit complet limita. Conține numerele #28-32.
Primarul corupt din New York City a...
90,00 RON
O nouă putere mondială pe care nimeni nu a preconizat-o și la care nimeni nu s-a gândit remodelează mari zone de pe Pământ după distrugerea Brother's Eye. Conține numerele 6-11.
O nouă putere mondială pe care...
110,00 RON
Influența Pamelei Isley se poate răspândi oriunde este vegetație, iar lumea întreagă zace la picioarele sale. Conține numerele 41-43.
Influența Pamelei Isley se poate...
45,00 RON
Ninth Circle a fost lăsat fără puteri de Green Arrow și Justice League, iar eroul se poate întoarce în Star City. Însă, întâi are o problemă de rezolvat. Conține numerele Green Arrow 33-38.
Ninth Circle a fost lăsat fără...
110,00 RON
Deasupra turnului de strajă, prinși în capcană, Justice League și Justice League of America se certă pentru șefie și pentru a decide pe cine pot salva. Conține Justice League #39-43.
Deasupra turnului de strajă, prinși...
75,00 RON 67,50 RON
Atunci când un nou pericol amenință Pământul, echipa Suicide Squad este chemată la datorie. Iar ei au un nou membru! Conține #35-37.
Atunci când un nou pericol amenință...
45,00 RON
Un nou grup de supereroi pășește în lumina reflectoarelor! Mr. Terrific trebuie să îl oprească pe Simon Stagg să deschidă un portal către Multiversul Întunecat. Însă, acesta ajunge prea târziu. Conține The Terrifics #1-3.
Un nou grup de supereroi pășește în...
45,00 RON
Viața pașnică a lui Honor Guest este pusă în pericol atunci când trecutul ei ca asasin o forțează să omoare din nou, pentru a-și proteja familia și viața ei de zi cu zi. Conține numerele 1-3.
Viața pașnică a lui Honor Guest...
45,00 RON
Aceasta serie prezinta cadre care detaliaza reactiile multor prieteni, ai membrilor familiei si mai ales, ale dusmanilor casatoriei dintre Batman si Catwoman. Cuprinde: -Batman Prelude to the Wedding NIGHTWING VS HUSH #1 -Batman Prelude to the Wedding BATGIRL VS RIDDLER #1 -Batman...
Aceasta serie prezinta cadre care...
95,00 RON 85,50 RON
Batman si Flash , doi dintre cei mai mari detectivi ai Universului DC, fac echipa in aceasta mini-serie formata din 4 parti numita The Price . Cei doi super-eroi au de investigat un caz din Justice League mai vechi, nerezolvat pana acum, dar avand in vedere evenimentele recente din Heroes in...
Batman si Flash , doi dintre cei...
76,00 RON
O noua putere, denumita Red Cloud, a pus stapanire pe lumea interlopa a orasului, iar Superman pare ca nu a mai avut de-a face cu asa ceva. Pe parcursul povestii aflam ca Superman este preocupat de absenta sotiei sale, Lois Lane si a fiului lor Jonathan, lucru care il face sa fie vulnerabil in...
O noua putere, denumita Red Cloud, a...
114,00 RON
Inca din zorii erei Rebirth, Mr. Oz a complotat impotriva eroilor DC. Dar cand Mr. OZ se hotaraste sa iasa la lumina si adevarata sa identitate este dezvaluita, Man of Steel este zguduit din temelii de situatia in care se afla. Daca Superman refuza sa se alature cauzei lui Mr. Oz, poate...
Inca din zorii erei Rebirth, Mr. Oz...
91,00 RON
Se intampla lucruri ciudate pe aleile intunecate din Gotham City, mistere care necesita abilitati diferite de cele ale eroului mascat pentru a opri intregul oras de la a se cufunda in bezna totala. Cu toate ca inca nu si-a revenit complet dupa atacurile asupra echipei si reputatiei sale, Dark...
Se intampla lucruri ciudate pe...
133,00 RON
Cu toate ca Batman nu si-a revenit complet dupa atacurile asupra echipei si reputatiei sale, Dark Knight porneste in cursa spre descoperirea celui care se afla in spatele lucrurilor necurate care se petrec in Gotham City. Pe masura ce vanatoarea ia amploare, Batman are ca aliat, de aceasta...
Cu toate ca Batman nu si-a revenit...
57,00 RON