Loading

Filltreaza dupa

Pret
25 RON 77 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Pregătește-te pentru cel mai impresionant crossover! Echipa Justice League se întâlnește cu personajele universului Dark Horse Comics - Predator, Terminator și nu numai.
Pregătește-te pentru cel mai...
134,00 RON 120,60 RON
Noua echipă Justice League se pregătește de întâlnirea cu Extremists, o grupare de supraviețuitori de pe un alt Pământ care doresc pace și subjugarea tuturor raselor în numele Lordului Havok.
Noua echipă Justice League se...
87,00 RON 73,95 RON
Echipa Justice League este pe cale să primească noi membri în rândurile sale. Însă, pot cei mai mari eroi ai omenirii să aibă încredere în ei?
Echipa Justice League este pe cale...
89,00 RON 80,10 RON
După ce Lanternele Verzi ale echipei își folosesc stăpânirea peste frică pentru a ajuta restul Ligii Justiției, aceștia trebuie să se confrunte cu o amenințare și mai mare: un dușman nevăzut care a reușit să le spargă baza de date.
După ce Lanternele Verzi ale echipei...
84,00 RON 75,60 RON
Justice League a descoperit existența celor din Suicide Squad, iar cei mai mari eroi ai Pământului nu pot accepta existența unei asemenea grupări.
Justice League a descoperit...
129,00 RON 116,10 RON
Descoperă aventurile extraordinare ale Justice League atunci când aceștia se văd nevoiți să confrunte Suicide Squad-ul. Conține numerele #12 și #13.
Descoperă aventurile extraordinare...
30,00 RON
JLA descoperă că grup de traficanți de arme a transformat un oraș întreg într-o fortăreață a miliției. Iar atunci când nu pot elibera orașul de afară, ei se îndreaptă către arma lor de distrugere în masă: Lobo. Conține Justice League of America #5-6.
JLA descoperă că grup de traficanți...
30,00 RON 25,50 RON
Descoperă-i pe Extremists, salvatori de pe alt Pământ care doresc liniște, pace și submisivitate completă către stăpânul lor, Lordul Havok. Conține Justice League of America #1-4.
Descoperă-i pe Extremists, salvatori...
60,00 RON
Liga Justiției se vede prinsă într-o buclă temporară după ce dau de un extraterestru care mânuiește o armă misterioasă. Conține Justice League #20-21.
Liga Justiției se vede prinsă într-o...
30,00 RON
Un grup de eroi dintr-un viitor postapocaliptic evadează în trecut pentru a schimba cursul timpului și a obține un viitor mai bun. Conține Justice League #26-31.
Un grup de eroi dintr-un viitor...
90,00 RON 76,50 RON
Cineva a spart sistemele de securitate ale Justice League, intrând în serverele lui Batman și întorcând sistemele Batcave-ului împotriva eroilor pe care ar trebui să îi protejeze. Conține Justice League #8-11.
Cineva a spart sistemele de...
60,00 RON
După o luptă incredibilă cu un monstru din univers, Lanterna Verde Jessica Cruz decide să ia parte la o nouă provocare: aceea de a-l scoate pe Flash la o întâlnire. Conține Justice League #6-7.
După o luptă incredibilă cu un...
30,00 RON
O nouă aventură începe atunci când o femeie misterioasă imploră Liga Justiției să o ajute împotriva lui Timeless, o entitate cosmică necunoscută până atunci. Conține Justice League #15-19.
O nouă aventură începe atunci când o...
75,00 RON
Deasupra turnului de strajă, prinși în capcană, Justice League și Justice League of America se certă pentru șefie și pentru a decide pe cine pot salva. Conține Justice League #39-43.
Deasupra turnului de strajă, prinși...
75,00 RON 67,50 RON
Dark Knights: Metal au parasit Universul DC si s-au transformat in moduri atat de terifiante cat si minunate si numai Justice League este suficient de puternica pentru a face fata amenintarilor care vor veni... sau poate ca nu? Patru fiinte gigant care poseda energii uriase ale universului se...
Dark Knights: Metal au parasit...
89,00 RON 80,10 RON
Aceasta cutie de depozitare este inspirata din universul super-eroilor Justice League . Cutia este alegerea perfecta pentru a depozita colectiile de comics din universul DC Comics . In cutie se pot pastra in jur de 175 de reviste. Dimensiune 23 x 29 x 39 cm.
Aceasta cutie de depozitare este...
77,00 RON
De la autorul manga Shiori Teshirogi vine aceasta noua serie Batman si Justice League . Povestea se concentreaza pe un baiat care vine in Gotham City din Japonia pentru a rezolva misterul disparitiei parintilor sai. Acestia erau savanti, iar in urma unei explozii care a avut loc intr-o fabrica,...
De la autorul manga Shiori Teshirogi...
69,00 RON
In volumul 2 al seriei de aventuri manga, Lex Luthor si Joker au un nou aliat in planul lor de a prelua controlul asupra fortelor mistice ale Pamantului, pe fratele vitreg al lui Aquaman, numit Orm sau Ocean Master. Manipulat de Joker si sedus de incantarea puterii, Ocean Master spera sa...
In volumul 2 al seriei de aventuri...
69,00 RON