Loading

Filltreaza dupa

Pret
299 RON 299 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Această mini-serie de nouă numere scrisă de Frank Miller și Brian Azzarello este continuarea seriilor The Dark Knight Returns și The Dark Knight Strikes Back. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Această mini-serie de nouă numere...
261,00 RON 208,80 RON
Poate că Batman este patronul nopții, dar cu tot mai mulți răufăcători mișunând pe străzi, el are nevoie de un ajutor. Un singur om se ridică la nivelul așteptărilor: Duke Thomas. Conține Batman and The Signal #1-3.
Poate că Batman este patronul...
57,00 RON
Nostalgia copilăriei se întoarce în această ediție limitată cu Familia Jetson. Pregătește-te de noi aventuri în spațiu.
Nostalgia copilăriei se întoarce în...
114,00 RON
Din punctul de vedere al lui Joker noua bază creată de Harley Quinn este perfectă. Numai ea știe că defapt locul este plin de bombe și pe cale să se prăbușească peste ei. Conține Harley Loves Joker #1-2. "
Din punctul de vedere al lui Joker...
43,07 RON
După seria Dark Nights: Metal, universul DC Comics a fost schimbat în moduri terifiante și misterioase. Numai Justice League poate face față acum monștrilor care pândesc la orizont. Conține Justice League: No Justice #1-4.
După seria Dark Nights: Metal,...
76,00 RON
În toiul nopții Batmobilul se oprește la Asylum, iar Joker coboară din el. Povestea este cu atât mai misterioasă cu cât faimosul răufăcător îl caută pe unul dintre pacienții azilului pentru ajutor: pe Batman. Conține numerele 1-8.
În toiul nopții Batmobilul se...
158,00 RON
Damned este o poveste horror supranaturala care isi desfasoara actiunea dincolo de continuitatea Universului DC Comics. Seria alcatuita din trei parti, debuteaza cu momentul in care Joker moare in lupta cu Batman, iar acesta din urma nu isi mai aminteste nimic despre acel eveniment. Apoi,...
Damned este o poveste horror...
299,00 RON