Loading

Filltreaza dupa

Pret
17 RON 42 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Faimoasa Amazoană își serbează 75 de ani de existență prin intermediul unei ediții speciale care prezintă noi povești, aventuri și imagini din istoria Dianei Prince aka Wonder Woman.
Faimoasa Amazoană își serbează 75 de...
39,00 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
25,00 RON 22,50 RON
Bine ai venit la DC Super Hero High! Pregătește-te pentru două aventuri excepționale care îmbină excursiile, călătoria în timp și personajele preferate din universul DC Comics. "
Bine ai venit la DC Super Hero High!...
5,67 RON 3,97 RON
Vânătorul și detectivul privat Paul Kirk ascunde un secret. Nimeni nu știe că el este defapt supereroul mascat Manhunter. Însă, activitatea criminală a ajuns la cote maxime, iar el ajunge să atragă atenția unor personaje din epoca de aur.
Vânătorul și detectivul privat Paul...
25,00 RON 17,50 RON
În această poveste, Orion și Lightray trebuie să vină în ajutorul lui Forager și al oamenilor săi atunci când Kalibak instaurează dictatura în colonia Bug.
În această poveste, Orion și...
25,00 RON
În acest volum Wonder Woman își folosește puterile la cote maxime împotriva unei armate de monștri. Superman descoperă un pericol mai mare decât Joker. Și nu numai! "
În acest volum Wonder Woman își...
39,00 RON 27,30 RON
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent Development Workshop își arată talentele în acest volum ce prezintă aventurile eroilor tăi preferați!
Cei mai noi absolvenți ai DC Talent...
39,00 RON 31,20 RON
Cele două găști de puști create de Jack Kirby își prezintă primele aventuri în acest volum ilustrat de Howard Chaykin.
Cele două găști de puști create de...
25,00 RON 17,50 RON
Dacă ai crezut că ai văzut tot haosul pe care Harley Quinn îl poate dezlănțui cu ajutorul unui genie și a unor dorințe infinite... află că ai crezut greșit!
Dacă ai crezut că ai văzut tot...
25,00 RON
Prinși într-un ciudat rift în timp, Green Lantern și Space Ghost sunt forțați să lupte împotriva unor inamici ieșiți din comun și unul împotriva celuilalt. "
Prinși într-un ciudat rift în timp,...
25,00 RON
E greu să fii monstru... e și mai greu să fii un monstru îndrăgostit. De Sfântul Valentin inimile vor fi frânte atunci când fantomele și strigoii universului DC Comics se întâlnesc.
E greu să fii monstru... e și mai...
49,00 RON 34,30 RON
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci când lumea lui Superman a renăscut, cel mai mare dușman al său a devenit cel mai puternic aliat al supereroului.
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci...
25,00 RON 21,25 RON
Chiar la timp pentru Free Comic Book Day vine o serie de trei aventuri de excepţie cu eroii universului DC Comics.
Chiar la timp pentru Free Comic Book...
5,00 RON
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din Detective Comics este aici. 96 de pagini care va vor purta prin trecut, prezent si viitor plus un epilog senzational, care prezinta prima aparitie in Universul DC, cu Arkham Knight.
Dupa 80 de ani, numarul #1000 din...
49,00 RON 41,65 RON
Patrundeti in povestea cazurilor vechi si noi ale Detectivului Dark Knight . Acest volum aduce o galerie impresionanta de raufacatori din istoria lui Batman, alaturi de relatari despre cum toxina lui Scarecrow afecteaza omul obisnuit plus o poveste speciala scrisa de Tom Taylor si desenata de...
Patrundeti in povestea cazurilor...
25,00 RON
Desprins din cele mai negre cosmaruri ale lui Batman, Grimm Knight este cel mai periculos justitiar din lumea sa, care nu se teme sa foloseasca orice tip de arma si sa intreaca anumite limite pentru a-i opri pe cei pe care ii considera ca merita sa moara. Dotat cu cel mai bun arsenal pe care...
Desprins din cele mai negre...
25,00 RON
Groaza, moarte si lupte crancene! Aceste 10 povesti noi promit sa va prezinte cel mai infricosator, socant si teribil volum de benzi desenate pe care DC Comics l-a publicat vreodata. Batman, Wonder Woman, Guy Gardner, Swamp Thing, Zatanna si multi alti eroi indragiti se confrunta cu orori...
Groaza, moarte si lupte crancene!...
49,00 RON