Loading

Filltreaza dupa

Pret
21 RON 165 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Atunci când Superman dispare, Batman apelează la ajutorul lui Dr. Occult pentru răspunsuri.
Atunci când Superman dispare, Batman...
129,00 RON 116,10 RON
Uită tot ce ai știut despre Omul de Oțel și pregătește-te să îi redescoperi povestea cu noi ochi în acest volum marca J. Michael Straczynski.
Uită tot ce ai știut despre Omul de...
69,00 RON 62,10 RON
După Moartea lui Superman, și reîntoarcerea Omului de Oțel, noul Superboy se mută în Hawaii! Însă, pe măsură ce puterile lui se dezvoltă, tânăra clonă a lui Superman trebuie să învețe să devină erou.
După Moartea lui Superman, și...
139,00 RON 125,10 RON
Relațiile dintre Kryptonieni și oameni sunt și mai complicate în acest volum. Supergirl are o alegere de făcut - va fi de partea celor de pe Krypton, alături de care a vrut să fie reunită, sau de partea oamenilor pe care a jurat să îi protejeze?
Relațiile dintre Kryptonieni și...
107,00 RON 96,30 RON
Superman vine față în față cu cel mai mare inamic al său în această nouă miniserie. Teroarea domnește pe Apokolips. "
Superman vine față în față cu cel...
87,00 RON 78,30 RON
Cu ajutorul puterilor primite de la Superman, Lois Lane și Lana Lang promit să păzească Metropolis și să devină Superwomen! Singura problemă este că noile lor puteri le omoară.
Cu ajutorul puterilor primite de la...
89,00 RON 80,10 RON
Dark Knight. Man of Steel. Amazon Warrior. Cei mai mari eroi din istoria universului DC Comics se reunesc atunci când pericolul care pândește este mai mare decât se așteaptă. Conține numerele #1-6.
Dark Knight. Man of Steel. Amazon...
89,00 RON 80,10 RON
Când Superman se întoarce în Metropolis trebuie să ajungă față în față cu noul gardian al orașului: Lex Luthor. Cu toate acestea, curând acești titani care se duelează dau peste cineva neașteptat - Clark Kent. Conține Action Comics #957-962 "
Când Superman se întoarce în...
90,00 RON 76,50 RON
Noul Superman al Chinei a fost răpit! Red Son Superman of Earth-30 a fost învins. Și cine știe ce s-a întâmplat cu Sunshine Superman! Cineva colecționează eroi în Multiverse! Conține Superman #14-16.
Noul Superman al Chinei a fost...
45,00 RON
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie să decidă dacă îl va învăța pe copilul său cum să își folosească abilitățile, sau le va ascunde de lume. Conține Superman #1-7.
Ultimul fiu al Kryptonului trebuie...
105,00 RON 84,00 RON
Lois Lane își ia zborul! Utilizând puterile care i-au fost oferite, Lois promite să continue moștenirea lui Superman, sub numele Superwoman. Conține Superwoman #1-7.
Lois Lane își ia zborul! Utilizând...
105,00 RON 94,50 RON
Celebrează o istorie lungă de 1000 de numere Action Comics, întorcându-ne la primul număr care a pornit toată aventura. Această ediție prezintă cele mai bune povești cu Superman.
Celebrează o istorie lungă de 1000...
39,00 RON 31,20 RON
Descoperă cele mai frumoase și mai captivante povești cu Superman în acest volum excepțional care celebrează 80 de ani de la crearea faimosului supererou.
Descoperă cele mai frumoase și mai...
149,00 RON 134,10 RON
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci când lumea lui Superman a renăscut, cel mai mare dușman al său a devenit cel mai puternic aliat al supereroului.
Testamentul lui Lex Luthor! Atunci...
25,00 RON 21,25 RON
În acestă versiune reimaginată a lui Superman, eroul devine pe rând un cavaler medieval, un pustnic care încearcă să salveze lumea și nu numai.
În acestă versiune reimaginată a lui...
183,00 RON 164,70 RON
Superman si Booster Gold calatoresc inapoi in timp pentru a verifica informatia cum ca tatal lui Kal-El ar fi supravietuit cumva distrugerii lui Kripton. Ceea ce gasesc ei totusi, este o lume foarte diferita de ceea ce a aratat istoria. Cand sunt descoperiti intrusii din alt timp, Jor-El si...
Superman si Booster Gold calatoresc...
97,00 RON 87,30 RON
Aceasta colectie aduce laolalta povesti eterne de la Superman care isi ia ramas bun de la Pamant pana la viata privata a lui Lois Lane, viata schimbata pentru totdeauna de catre Superman. Benzile desenate Superman Adventures, nominalizate la premiul Eisner, ne prezinta povesti care cerceteaza...
Aceasta colectie aduce laolalta...
129,00 RON 116,10 RON
O noua putere, denumita Red Cloud, a pus stapanire pe lumea interlopa a orasului, iar Superman pare ca nu a mai avut de-a face cu asa ceva. Pe parcursul povestii aflam ca Superman este preocupat de absenta sotiei sale, Lois Lane si a fiului lor Jonathan, lucru care il face sa fie vulnerabil in...
O noua putere, denumita Red Cloud, a...
114,00 RON
Inca din zorii erei Rebirth, Mr. Oz a complotat impotriva eroilor DC. Dar cand Mr. OZ se hotaraste sa iasa la lumina si adevarata sa identitate este dezvaluita, Man of Steel este zguduit din temelii de situatia in care se afla. Daca Superman refuza sa se alature cauzei lui Mr. Oz, poate...
Inca din zorii erei Rebirth, Mr. Oz...
91,00 RON