Loading

Filltreaza dupa

Pret
50 RON 165 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Watchmen este un comic-book printat în 12 numere, scrisă de Alan Moore, Dave Gibbons și colosristul John Higgins. Include sketch-uri, materiale bonus şi o nouă introducere de Dave Gibbons. Volumul conține cele 12 numere. "
Watchmen este un comic-book...
99,00 RON 89,10 RON
La zece ani după ce Batman s-a pensionat, orașul Gotham s-a scufundat și mai mult în decadență și fărădelege. Acum, când orașul are nevoie de el, Cavalerul Negru se reîntoarce.
La zece ani după ce Batman s-a...
99,00 RON 89,10 RON
Un criminal misterios numit Oracle a declarat război orașului Gotham. Barbara Gordon aka Batgirl , în trecut cunoscută și sub numele de cod Oracle, nu acceptă ca un străin să îi păteze moștenirea.
Un criminal misterios numit Oracle a...
89,00 RON 75,65 RON
Hal Jordan este pe cale să devină dintr-un membru al Green Lantern Corps, un soldat pe cont propriu. Aventurile sale sunt pe cale să devină din ce în ce mai complicate. Mai mult, ce se va întampla cu acea gaură neagră către care se îndreaptă? "
Hal Jordan este pe cale să devină...
87,00 RON 78,30 RON
În această reeditare a clasicei povești, toți dușmanii lui Batman au scăpat din Arkham Asylum și au asediat Gotham City. Batman se vede nevoit să își depășească limitele pentru a se lupta cu răufăcători precum Joker, Poison Ivy sau Killer Croc.
În această reeditare a clasicei...
153,00 RON 130,05 RON
În această ultimă parte, Batman reușește să se recupereze după lovitura devastatoare pe care a suferit-o la spate și redevine protectorul Gothamului. Însă, înlocuitorul lui nu e pregătit să renunțe așa ușor la titlu.
În această ultimă parte, Batman...
153,00 RON 130,05 RON
O furtună devastatoare este pe cale să lovească Gotham City, iar Batman, Batwoman și Nightwing se pregătesc cât de bine pot pentru a-i face față.
O furtună devastatoare este pe cale...
89,00 RON 75,65 RON
Căutarea pumnalului Kamidogu continuă. Încercări neașteptate îi așteaptă pe eroii seriei în tentativa lor de a aplana conflictele din Otherworld și Earthrealm.
Căutarea pumnalului Kamidogu...
79,00 RON 67,15 RON
Încercarea lui Scoprio și a lui Takeda de a-l găsi pe Sub-Zero îi aduce într-un oraș care a fost înghețat bocnă.
Încercarea lui Scoprio și a lui...
79,00 RON 67,15 RON
Authority și StormWatch Prime au fost cândva colegi de echipă și camarazi nedespărțiți... dar o luptă de custodie legată de buncărul lui Henry Bendix, aduce la iveală resentimente vechi.
Authority și StormWatch Prime au...
99,00 RON 84,15 RON
Descoperă anii formativi ai echipei Bird of Prey. Oracle face pentru prima dată echipă cu Catwoman, Black Canary și celelalte eroine ale universului DC Comics.
Descoperă anii formativi ai echipei...
69,00 RON 58,65 RON
Sophie Bangs era doar o studentă normală ce trăia într-un New York futurist. Însă, în momentul în care tema ei de cercetare devine o femeie războinică, mitică pe nume Promethea, lucrurile se schimbă.
Sophie Bangs era doar o studentă...
93,00 RON 83,70 RON
Catwoman călătorește până în Italia unde are de-a face cu misterioasa familie Falcone. Descoperă-i aventurile!
Catwoman călătorește până în Italia...
73,00 RON 65,70 RON
După Infinite Crisis, universul DC Comics trebuie să petreacă un an fără Superman, Batman sau Wonder Woman.
După Infinite Crisis, universul DC...
169,00 RON 152,10 RON
Cel mai complex an din Universul DC Comics ia sfârșit în acest volum în care ființele cu superputeri din lume se întâlnesc într-un război crunt.
Cel mai complex an din Universul DC...
169,00 RON 152,10 RON
Black Lantern ia în vizor gruparea Lantern Corps de-a lungul galaxiei în acest nou volum din universul DC Comics.
Black Lantern ia în vizor gruparea...
99,00 RON 89,10 RON
Convergence Crisis îi adună pe Outsiders, Legion of Super-Heroes, Hawkman și alții pentru a lupta într-o arenă în stilul gladiatorilor și a decide ce lumi vor fi salvate și ce lumi vor pieri.
Convergence Crisis îi adună pe...
99,00 RON 89,10 RON
Acest volum din Convergence îi pune în prim-plan pe Flash, Wonder Woman, Justice League of America și nu numai.
Acest volum din Convergence îi pune...
99,00 RON 89,10 RON
Uită tot ce ai știut despre Omul de Oțel și pregătește-te să îi redescoperi povestea cu noi ochi în acest volum marca J. Michael Straczynski.
Uită tot ce ai știut despre Omul de...
69,00 RON 62,10 RON
O nouă furtună mocnește deasupra Central City dorind să dovedească faptul că uneori fulgerul lovește de două ori în același loc.
O nouă furtună mocnește deasupra...
89,00 RON 80,10 RON
Tocmai când Barry începe să se simtă depășit de toți criminalii din Central City, un nou supererou rapid își face apariția. Însă, cine este acest nou prieten și ce scop are?
Tocmai când Barry începe să se simtă...
79,00 RON 71,10 RON
Cu un nou semestru la orizont, Olive și prietenii săi au un nou mister de descifrant: Cartea din Gotham. Clubul Detectivilor trebuie să afle de ce este atât de importantă cartea.
Cu un nou semestru la orizont, Olive...
84,00 RON 75,60 RON
În acest volum Green Arrow s-a întors din morți, făcându-l pe Cavalerul Întunecat să îi investigheze întoarcerea miraculoasă. "
În acest volum Green Arrow s-a...
129,00 RON 116,10 RON
Descoperă originile lui Green Arrow și momentul în care Oliver Wood a devenit faimosul supererou ce mai târziu avea să facă parte din Justice League.
Descoperă originile lui Green Arrow...
79,00 RON 71,10 RON
Jessica Cruz și Simon Baz se pregătesc să își înceapă rolul de protectori ai Pământului și de Lanterne Verzi. Însă, ei nu știu că pericolul pândește în forma Lanternelor Roșii.
Jessica Cruz și Simon Baz se...
89,00 RON 80,10 RON
În acest volum legătura lui Harley cu Poison Ivy este testată sever! Apoi, Joker se întoarce - iar el dorește să câștige inima lui Harley înapoi, indiferent cine se opune ... în special Red Tool!
În acest volum legătura lui Harley...
89,00 RON 80,10 RON
Harley s-a putut confrunta cu orice provocare, oricât de neașteptată. Însă, poate ea să supraviețuiască unei vizite de la părinții ei? Gașca lui Harley se vede nevoită să aibă un comportament exemplar.
Harley s-a putut confrunta cu orice...
89,00 RON 80,10 RON
Descoperă cele mai impresionante povești la lui Harley Quinn în acest volum de excepție. Volumul adună la un loc BATMAN #613, GOTHAM CITY SIRENS #7, SUICIDE SQUAD #1, BATMAN #13, HARLEY QUINN #21 și HARLEY QUINN AND THE SUICIDE SQUAD APRIL FOOL’S SPECIAL #1.
Descoperă cele mai impresionante...
53,00 RON 47,70 RON
Prima ediție Hellblazer vine într-un format inedit care prezintă prima apariție a lui John Constantine în Swamp Things.
Prima ediție Hellblazer vine într-un...
99,00 RON 89,10 RON
Noua echipă Justice League se pregătește de întâlnirea cu Extremists, o grupare de supraviețuitori de pe un alt Pământ care doresc pace și subjugarea tuturor raselor în numele Lordului Havok.
Noua echipă Justice League se...
87,00 RON 73,95 RON
Echipa Justice League este pe cale să primească noi membri în rândurile sale. Însă, pot cei mai mari eroi ai omenirii să aibă încredere în ei?
Echipa Justice League este pe cale...
89,00 RON 80,10 RON
După ce Lanternele Verzi ale echipei își folosesc stăpânirea peste frică pentru a ajuta restul Ligii Justiției, aceștia trebuie să se confrunte cu o amenințare și mai mare: un dușman nevăzut care a reușit să le spargă baza de date.
După ce Lanternele Verzi ale echipei...
84,00 RON 75,60 RON
Justice League a descoperit existența celor din Suicide Squad, iar cei mai mari eroi ai Pământului nu pot accepta existența unei asemenea grupări.
Justice League a descoperit...
129,00 RON 116,10 RON
În această poveste din anii 90, marele și răul Lobo este pe urmele celor care au decis să scrie o biografie neautorizată despre viața sa de mercernar.
În această poveste din anii 90,...
129,00 RON 109,65 RON
În acest volum, Dumnezeu este mort, iar Gabriel îl acuză pe Lucifer că el este vinovatul. Cu toate acestea, fostul conducător al Iadului suștine că își poate demonstra nevinovăția.
În acest volum, Dumnezeu este mort,...
79,00 RON 67,15 RON
După Moartea lui Superman, și reîntoarcerea Omului de Oțel, noul Superboy se mută în Hawaii! Însă, pe măsură ce puterile lui se dezvoltă, tânăra clonă a lui Superman trebuie să învețe să devină erou.
După Moartea lui Superman, și...
139,00 RON 125,10 RON
Relațiile dintre Kryptonieni și oameni sunt și mai complicate în acest volum. Supergirl are o alegere de făcut - va fi de partea celor de pe Krypton, alături de care a vrut să fie reunită, sau de partea oamenilor pe care a jurat să îi protejeze?
Relațiile dintre Kryptonieni și...
107,00 RON 96,30 RON
Superman vine față în față cu cel mai mare inamic al său în această nouă miniserie. Teroarea domnește pe Apokolips. "
Superman vine față în față cu cel...
87,00 RON 78,30 RON
Cu ajutorul puterilor primite de la Superman, Lois Lane și Lana Lang promit să păzească Metropolis și să devină Superwomen! Singura problemă este că noile lor puteri le omoară.
Cu ajutorul puterilor primite de la...
89,00 RON 80,10 RON
Dark Knight. Man of Steel. Amazon Warrior. Cei mai mari eroi din istoria universului DC Comics se reunesc atunci când pericolul care pândește este mai mare decât se așteaptă. Conține numerele #1-6.
Dark Knight. Man of Steel. Amazon...
89,00 RON 80,10 RON
John Ridley prezintă un univers alternativ în care lumea este protejată de supereroii care formează echipa Civil Defense Corps și supraveghetorii lor FDAA.
John Ridley prezintă un univers...
99,00 RON 84,15 RON
Descoperă primele povești cu super-eroul Flash, inclusiv originile sale așa cum au fost prezentate în numerele din Silver Age.
Descoperă primele povești cu...
129,00 RON 116,10 RON
O nouă aventură începe după evenimentele palpitante din Future Quest. Space Ghost, Jan și Jace lucrează împreună cu Herculoids pentru a reface Space Force-ul.
O nouă aventură începe după...
87,00 RON 73,95 RON
În acestă versiune reimaginată a lui Superman, eroul devine pe rând un cavaler medieval, un pustnic care încearcă să salveze lumea și nu numai.
În acestă versiune reimaginată a lui...
183,00 RON 164,70 RON
În viitor, Ra's al Ghul creează o armată de asasini asemănători lui Batman. În trecut, Batman se luptă cu Al Capone.
În viitor, Ra's al Ghul creează o...
179,00 RON 152,15 RON
Datorită răspunsului lui Catwoman la propunerea sa de căsătorie, Batman pleacă din Gotham City într-o călătorie inițiatică în deșert. În timp ce traversează deșertul și luptă, el îi întâlnește pe membrii familiei sale - fiecare deranjat de călătoria lui Batman, fiecare gata să stea în calea lui...
Datorită răspunsului lui Catwoman...
89,00 RON 80,10 RON
Un tânăr admirator al lui Bruce Wayne, Mattie, nu vrea altceva decât să crească ca idolul său milionar. Dar ce s-ar întâmpla dacă Mattie ar fi fost forțat să retrăiască cea mai gravă tragedie a vieții lui Bruce Wayne, și anume să își vadă părinții luciși?
Un tânăr admirator al lui Bruce...
89,00 RON 80,10 RON
Faceți cunoștință cu Selina Kyle, cunoscută și sub numele de Catwoman. E dependentă de întuneric. Atrasă de obiectele strălucitoare. Dependentă de Batman. Mai presus de toate, Catwoman este atrasă de pericol.
Faceți cunoștință cu Selina Kyle,...
73,00 RON 62,05 RON
După ani de bătălii epice, Cavalerul Întunecat găsește în sfârșit o modalitate de a vindeca mintea rătăcită a dușmanului său de moarte. Joker ... este acum sănătos mental.
După ani de bătălii epice,...
99,00 RON 89,10 RON
Călătorește spre New York, unde personajele Fable non-umane au găsit refugiu la o fermă, la kilometri depărtare de omenire. Dar lucrurile nu stau pe roze la fermă - o conspirație pentru a-i elibera de cătușele închisorii lor imaginare poate duce la război cumplit.
Călătorește spre New York, unde...
77,00 RON 69,30 RON
Acest volum adună numerele 11-18 din Fables, numere ce includ povestea în patru părți ”Storybook love” și povestea în două părți ”A sharp Operator".
Acest volum adună numerele 11-18 din...
93,00 RON 79,05 RON
Acest volum adună numerele 22 și 28-33 din Fables , numere ce includ povești despre aventurile lui Bigby din timpul celui De-al Doilea Război Mondial.
Acest volum adună numerele 22 și...
93,00 RON 83,70 RON
Nightwing. The Flash. Starfire. Donna Troy. Beast Boy. Cyborg. Red Arrow. Raven. Cu ani în urmă, ei au învățat de la cei mai mari eroi ai lumii - până când amenințările au devenit mult prea periculoase chiar și pentru mentorii lor. Acum, acești tineri super-eroi au pornit la drum pe cont...
Nightwing. The Flash. Starfire....
133,00 RON 119,70 RON
Titanii încearcă să-și regăsească echilibrul după ce au luptat cu Troia - viitorul întunecat al lui Donna - și privesc spre un viitor mai strălucitor. Dar Liga Justiției dorește să primească răspunsuri despre adevărata natură a lui Donna Troy.
Titanii încearcă să-și regăsească...
87,00 RON 78,30 RON
Fiii celor mai buni super-eroi din lume pășesc în lumina reflectoarelor, iar tinerii Superboy și Robin iau cu asalt următorul număr al seriei lor de succes Super Sons.
Fiii celor mai buni super-eroi din...
73,00 RON 62,05 RON
Fiii lui Batman și Superman, Robin și Superboy, sunt obișnuiți să fure lumina reflectoarelor care de obicei îi are în prim plan pe părinții lor. Dar, în timp ce Jonathan Kent a fost crescut de Clark Kent și de jurnalista Lois Lane, supravegherea parentală a lui Damian Wayne a avut o latură mai...
Fiii lui Batman și Superman, Robin...
77,00 RON 69,30 RON
Deși ocupat cu reconstrucția după evenimentele din "Deluge", Aquaman se trezește brusc blocat într-o luptă feroce cu Warhead, un monstru trezit în timpul războiului Atlantisului cu suprafața.
Deși ocupat cu reconstrucția după...
99,00 RON 89,10 RON
Tim Hunter, este destinat să devină cel mai mare vrăjitor al Pământului și apără tărâmul Faerie de monștri în timp ce încearcă să se bucure de o copilărie normală. Însă, este oare tatăl său adevărat bețivul din camera din față sau este omul care se poate transforma într-un șoim?
Tim Hunter, este destinat să...
173,00 RON 155,70 RON
Pe măsură ce Teen Titans se adaptează la viața din Turnul Titans, Damian investighează o serie de dispariții ciudate în San Francisco. Între timp, Aqualad Jackson Hyde se îndreaptă spre vest pentru a-și îndeplini destinul ... și se întâlnește cu Tinerii Titani!
Pe măsură ce Teen Titans se...
73,00 RON 62,05 RON
Uite, știm că drumurile lui Harley s-au întâlnit cu niște oaspeți de-a dreptul ridicoli ... dar vă asigurăm că acesta este cel mai rău caz! În povestea "Secret Origin", vei afla de unde provine cel mai apropiat companion și chiriaș al lui Harley, Big Ton.
Uite, știm că drumurile lui Harley...
99,00 RON 89,10 RON