Haiganu. Fluviul șoaptelor

31,43 lei

În stoc

Când, într-o iarnă năpraznică, Zourazi, copilul prin vinele căruia curge sângele sacru al magilor, fuge din temnița căpcăunului Dekibalos pentru a întâlni un zeu aruncat pe pământ, lumea întreagă prinde a se schimba!

Cu Fluviul șoaptelor, Marian Coman îți deschide poarta către un univers straniu, în care unele personaje îți vor aminti, ca prin vis, de poveștile copilăriei, iar altele îți vor popula coșmarurile. Aflat la granița dintre fantasy și horror, Fluviul șoaptelor îți dezvăluie fascinanta întâlnire dintre un zeu decăzut și un copil cu puteri miraculoase.

Romanul este prima parte dintr-o trilogie ce-l are în centru pe Haiganu, singurul dintre Cei Mari ce colindă prin lume.

Fluviul șoaptelor metabolizează elemente din mitologia traco-dacă și din folclorul popular pe care le transformă în ceva cu totul nou. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul Haiganu. Fluviul șoaptelor te va purta pe tărâmuri populate de magi și de ființe grotești, într-o alergare continuă pentru salvarea copilăriei și a lumii întregi.

Acțiunea cărții are loc în același univers în care se desfășoară și aventurile din benzile desenate Harap Alb continuă, Marian Coman fiind unul dintre scenariștii revistei.

Detalii despre produs

Numele seriei de care aparţineHarap Alb Continuă
TematicăFantasy
Anul publicării2015
ProducătorHAC!BD
LimbăRomână

Recenzii

Cei care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: