Loading

Filltreaza dupa

Pret
4 RON 576 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Categorii
mai multe less

Offer a gift card

  
Adaptarea oficială după draft-ul brut scris de către regizorul George Lucas. Conţine toate cele 8 numere. "
Adaptarea oficială după draft-ul...
99,00 RON
Deadpool versus președinţii reînviaţi, de această dată, în prim plan: onestul Richard Nixon. Oare însuși Doctor Strange îl poate ajuta pe Mercenarul cu Gura Mare în această misiune?
Deadpool versus președinţii...
8,00 RON
Urmărind calea însângerată lăsată de zeii măcelăriți prin adâncurile universului, Thor ia urma Zeului Măcelar în prezent!  Thor descoperă pe Pământ o peșteră de mult uitată care e plină de ecourile zeilor totrurați... Thor este printre ei!
Urmărind calea însângerată lăsată de...
8,00 RON
Vă prezentăm noua armură de camuflaj a lui Iron Man! Cea mai redutabilă armură a sa din toate timpurile! Departe, în Columbia, fiica unui şef de cartel este „modificată” de EXTREMIS. Vor reuşi VIBRO, FIREBRAND şi LASERUL VIU să îl împiedice pe Tony să facă ceea ce trebuie pentru a salva...
Vă prezentăm noua armură de camuflaj...
8,00 RON
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot într-un...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
30,00 RON
Cea mai incrediblă aventură spațială se întoarce la Marvel. Luke Skywalker si rebelii mai multe de făcut pentru a obține victoria împotriva Imperiului Galctic. Alătură-te lui Luke, Prințesei Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2 și restul rebelilor în lupta lor pentru libertate. Conține...
Cea mai incrediblă aventură spațială...
99,00 RON
Vader în propria lui aventură de după A New Hope, urmărește punctul lui de vedere în războiul dintre Imperiul Galactic și Alianța Rebelă Conține  DARTH VADER #1-6 "
Vader în propria lui aventură de...
109,00 RON
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
89,00 RON 80,10 RON
Meciul secolului pe care toată lumea îl așteaptă! În colțul roșu-Deadpool mercenarul chipeș și talentat iar în colțul mort-Lincoln, președintele reînviat și ranchiunos. Și el nu e singurul președinte american pe care Deadpool îl înfruntă în numărul ăsta plin de acțiune. Garantat să vă...
Meciul secolului pe care toată lumea...
8,00 RON
În viitorul îndepărtat, ultimul rege-zeu al Asgardului încă mai ține piept legiunilor întunecate ale Măcelarului de zei. Dar chiar și un rege poate fi înfrânt. Chiar și Regele Thor.
În viitorul îndepărtat, ultimul...
8,00 RON
Marvel NOW! Vânătoarea lui Tony pe urmele mutanţilor Extremis îl poartă până în străvechile Catacombe ale Parisului, unde pândeştea oroarea totală! Acolo, fiinţe pe care omul n-ar fi trebuit să le cunoască niciodată se înfruntă cu omul care vrea să cunoască totul. În plus, este prezentat noul...
Marvel NOW! Vânătoarea lui Tony pe...
8,00 RON
Deadpool versus Reagan, și nu oriunde... în spațiu! Ce-ți poți dori mai mult? Nu-ți ajunge?! Atunci adăugăm și niște maimuțe scăpate de sub control într-o stație spațială în flăcări!
Deadpool versus Reagan, și nu...
8,00 RON
Nu ratați finalul primei povești cu Deadpool! în numărul 6 are loc înfruntarea finală dintre Mercenarul cu Gura Mare și președinții reînviați. Nimeni nu scapă cu viață! Mai ales ei. 
Nu ratați finalul primei povești cu...
8,00 RON
Ne întoarcem pe la 1900 toamna când Deadpool are prima aventură cu IronMan. Mai exact: un demon trimis pe pământ după suflete, încearcă să încheie un contract super-avantajos cu Deadpool, în schimbul unui mic serviciu îndreptat împotrivă lui IronMan. Deadpool acceptă și nu el va fi cel care...
Ne întoarcem pe la 1900 toamna când...
8,00 RON
Mai întâi ne aducem aminte de aventurile lui Deadpool de la 1900 toamna alături de IronMan... apoi Deadpool e angajat de un de un demon ca să recupereze suflete! Și asta nu e tot! Wade își cunoaște latura feminină!
Mai întâi ne aducem aminte de...
8,00 RON
După o înfrângere usturătoare în fața Rebelilor, Darth Vader trebuie să consolideze puterea Imperiului în galaxie. Rămâne de văzut dacă dorința sa personală de a se răzbuna pe tânărul Jedi care a distrus Steaua Morții îl va distrage de la îndatoririle sale față de Împărat. "
După o înfrângere usturătoare în...
159,00 RON
Înainte de a eroismul lor militar în Războiul Clonelor, înainte de a lupta lor tragică pe pe planeta Mustafar, și multe decenii înainte de confruntarea finală cu Steaua Morții, ei au fost doi oameni aduși împreună de către destin: Maestrul Obi-Wan Kenobi și tânărul lui Padawani, Anakin...
Înainte de a eroismul lor militar în...
89,00 RON
După aventurile din volumul „Vader Down”, Luke Skywalker și prietenii săi se îndreaptă către o închisoare în care se găsește un personaj foarte interesant. Din păcate pentru ei, nu sunt singurii care au pus ochii pe acest prizonier.  "
După aventurile din volumul „Vader...
99,00 RON
Deși Steaua Morții a fost distrusă, Luke, Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO și R2-D2 continuă să lupte împotriva lui Darth Vader și a Împăratului și în acest volum. Luke se întâlnește cu Bobba Fett, în timp ce Leia și Han Solo fac cunoștiință cu o femeie misterioasă și dornică de răzbunare. "
Deși Steaua Morții a fost distrusă,...
179,00 RON
Atunci când locuitorii de pe Shu-Torun se revoltă împotriva Imperiului, Darth Vader este însărcinat să conducă atacul militar împotriva planetei. Dar înainte de a ataca, el trebuie să facă rost de forțe, fiind nevoit să convingă pe oricine l-ar putea ajuta că este mai bine să fie de partea lui...
Atunci când locuitorii de pe...
94,00 RON
În acest volum Han Solo trebuie să decidă dacă își va îndeplini misiunea secretă primită din partea Rebeliunii (salvarea unor informatori și spioni) sau dacă își va urma visul de a câștiga cea mai mare cursă de nave spațiale, Turneul Dragon Void. Volumul conține numerele #1-5 din seria Han...
În acest volum Han Solo trebuie să...
89,00 RON 75,65 RON
POVESTEA DIN „UCIGAȘUL DE ZEI” CONTINUĂ: Shi’ard, o rasă extraterestră înrudită cu Shi’ar, îl acuză pe Tony Stark că le-a ucis zeul – pe nimeni altul decât Phoenix! Poate Tony să aibă încredere în străvechiul robot care se oferă să îl ajute?
POVESTEA DIN „UCIGAȘUL DE ZEI”...
8,00 RON
FINALUL SURPRIZÃ AL SERIALULUI UCIGAȘUL DE ZEI! Tony Stark, Ucigașul de Zei, este gãsit vinovat! Oare ce pedeapsã cumplitã îi rezervã proba Shi’ard? Descoperiți surprinzãtoarele consecințe ale rolului jucat de Iron Man în AVX! "
FINALUL SURPRIZÃ AL SERIALULUI...
8,00 RON
Qui-Gon Jinn și Obi-Wan Kenobi, trimiși să rezolve un conflict comercial, îl descoperă pe ”cel ales” predestinat să aducă echilibru în Forță - un baiat tânăr pe nume Anakin Skywalker! "
Qui-Gon Jinn și Obi-Wan Kenobi,...
129,00 RON
Trei dintre îndrăgitele personaje din saga Star Wars (Leia Organa, Lando Calrissian și Chewy) primesc propriile aventuri. "
Trei dintre îndrăgitele personaje...
259,00 RON
Povestea ne duce dincolo de distrugerea celei de-a doua Death Star, în haosul unui Imperiu sfărâmat. "
Povestea ne duce dincolo de...
139,00 RON
Descoperă cum Jedi Padawan Caleb Dune a devenit Kanan Jarrus, un erou renegat, încrezut și sarcastic din universul Star Wars: Rebels ! "
Descoperă cum Jedi Padawan Caleb...
189,00 RON
Sunt vremuri grele pentru Rebeli. Han Solo se află în mâinile lui Jabba the Hutt. Lui Jedi Master Yoda îi slăbesc puterile. Emperor Palpatine încearcă să-l aducă pe Luke de partea întunecată. Darth Vader construiește o a doua Death Star, chiar mai puternică decât prima. "
Sunt vremuri grele pentru Rebeli....
129,00 RON
Forțele imperiale se regrupează după distrugerea navei Death Star, țintind noua bază a rebelilor de pe planeta Hoth. "
Forțele imperiale se regrupează după...
129,00 RON
Această carte plină de umor vă prezintă relațiile de prietenie dintre cele mai îndrăgite personaje din universul Star Wars . "
Această carte plină de umor vă...
69,00 RON
Vânătorii de recompense atacă Imperiul! Vader este trimis într-o nouă misiune, dar aceasta este în opoziție cu propriile planuri. Conține  DARTH VADER 7-12 "
Vânătorii de recompense atacă...
109,00 RON 92,65 RON
Darth Vader și-a urmat în secret propria agendă, dar acum este timpul ca jocurile să se termine. Conține  DARTH VADER 20-25 "
Darth Vader și-a urmat în secret...
99,00 RON
În timpul Clone Wars Kanan Jarrus era cunoscut ca și Caleb Dume, un padawan care se antrena sub atenția maestrului Depa Billaba. Conține KANAN: THE LAST PADAWAN #1-6.
În timpul Clone Wars Kanan Jarrus...
99,00 RON
Contină să explorezi primele aventuri ale lui Kanan Jarrus, noul star din Star Wars Rebels! Conține KANAN 7-12
Contină să explorezi primele...
99,00 RON 84,15 RON
Urmărește aventurile carismaticului Lando Calrissian. Conține  STAR WARS: LANDO 1-5
Urmărește aventurile carismaticului...
89,00 RON
Seria începe cu o adaptare plină de acțiune a filmului A New Hope , apoi continuă cu povestea lui Luke Skywalker și a prietenilor săi, care luptă împotriva Imperiului. "
Seria începe cu o adaptare plină de...
209,00 RON
Republica este zguduită de război! În timp ce galaxia se adâncește în conflict, separatiștii țintesc un laborator de clonare, crucial pentru Republică, și doar un detașament de soldați clone le stau în cale. Conține STAR WARS: REPUBLIC 49-54; STAR WARS: JEDI - MACE WINDU, SHAAK TI, AAYLA...
Republica este zguduită de război!...
219,00 RON
Clone Wars s-a sfârșit și Republica a căzut. Palpatine începe să controleze Imperiul Galactic, cu o mână de fier. Conține STAR WARS: REPUBLIC 78-80; STAR WARS: PURGE, PURGE - SECONDS TO DIE, PURGE - THE HIDDEN BLADE ONE-SHOTS; STAR WARS: PURGE - THE TYRANT'S FIST 1-2; STAR WARS: DARTH VADER...
Clone Wars s-a sfârșit și Republica...
159,00 RON
Imperiul crește în influență și Jedi rămași sunt vânați unul câte unul. Conține STAR WARS: DARK TIMES 6-17, STAR WARS: DARK TIMES - BLUE HARVEST 0, STAR WARS: DARK TIMES - OUT OF THE WILDERNESS 1-5 "
Imperiul crește în influență și Jedi...
169,00 RON
Povestea are loc la peste 100 de ani după filmul Return of the Jedi. Răul apare din nou, sfărâmând un Imperiu insurgent în încercarea de a distruge Jedi odată pentru totdeauna. Conține STAR WARS: LEGACY (2006) 0-19 "
Povestea are loc la peste 100 de ani...
199,00 RON
Pe o planetă controlată de un trib Sith se dă o luptă pentru putere între cel care deține puterea și un rebel Sith, dornic de putere, ajutat de o încăpățânată prințesă Sith. "
Pe o planetă controlată de un trib...
99,00 RON
Poe Dameron, un fost pilot al Republicii devenit pilot al Rezistenței, pleacă într-o misiune secretă. Conține POE DAMERON 1-6 "
Poe Dameron, un fost pilot al...
109,00 RON 92,65 RON
Atunci când a fost salvată Leia a luat o armă și s-a alaturat luptei, ajutând rebelii să dea cea mai mare lovitură asupra Imperiului - distrugerea navei Death Star. Conține Princess Leia 1-5 "
Atunci când a fost salvată Leia a...
99,00 RON
Pentru prima dată în istoria Star Wars însoțiți-ne în evenimentele care au urmat filmului Return of the Jedi ! Conține JOURNEY TO STAR WARS: THE FORCE AWAKENS - SHATTERED EMPIRE #1-4. "
Pentru prima dată în istoria Star...
99,00 RON 84,15 RON
Cunoscut ca un priceput copilot al celebrei nave Millennium Falcon, legendarul luptător Wookiee începe propria aventură! Conține STAR WARS: CHEWBACCA 1-5 "
Cunoscut ca un priceput copilot al...
89,00 RON 66,75 RON
Atunci când Darth Vader se trezește față în față cu flota Rebelă ajunge să se prăbușească pe o planetă apropiată. Vor reușii rebelii să pună mâna pe cel mai mare inamic al lor sau vor simți pe propria piele adevărata putere a Întunericului? Conține STAR WARS: VADER DOWN 1, STAR WARS 13-14,...
Atunci când Darth Vader se trezește...
109,00 RON
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine datorită personajelor mizerabile care-și fac de cap. Va risca Ben Kenobi să iasă în evidență pentru a îndrepta lucrurile? Conține STAR WARS 7-12 "
Nedreptatea stăpânește pe Tatooine...
99,00 RON
Jabba the Hutt are o problemă și l-a angajat pe vânătorul de recompense Black Krrsantan să afle cine-i agresează oamenii. Conține STAR WARS 20-25 "
Jabba the Hutt are o problemă și l-a...
99,00 RON 84,15 RON
O serie de povești clasice care au încântat fanii Star Wars în 1979 vin acum într-o colecție de excepție pentru toți pasionații atât noi cât și vechi. C-3PO povestește aventurile rebelilor, iar Luke Skywalker își încearcă norocul pe planeta unui pasionat de pariuri.
O serie de povești clasice care au...
229,00 RON
Seria Old Republic vine acum într-o colecție de excepție pentru toți fanii Star Wars ce doresc să descopere noi povești din acest univers. Zayne Carrick este nevoit să lucreze împreună cu maestrul Jedi care i-a omorât prietenul pentru a salva galaxia. "
Seria Old Republic vine acum într-o...
229,00 RON
Atunci când nava lui Darth Vader se prăbușește din cauza rebelilor, lordul Sith se vede nevoit să își revizuiască planurile. Acest volum conține seriile STAR WARS: VADER DOWN #1, STAR WARS (2015) #13-14, DARTH VADER #13-25 și ANNUAL #1. "
Atunci când nava lui Darth Vader...
209,00 RON
Red Onslaught trimite valuri telepatice de ură asupra lumii, iar eroii lumii Marvel își schimbă busola moralității. Ce vor descoperi X-Men și Avengers în tabăra de reeducare a lui Red Skull?
Red Onslaught trimite valuri...
199,00 RON 169,15 RON
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt luni pentru a-i pune pe X-Men și Inhumans într-un curs de coliziune? Așteptarea a luat sfârșit - au venit în sfârșit răspunsurile! Inhumans se îndreaptă către Japonia și Terrigen Cloud, în timp ce X-Men se îndreaptă spre Muir Island. "
Ce s-a întâmplat în urmă cu opt...
99,00 RON 84,15 RON
Au dus lupte în alte lumi, dar vor putea oare să supraviețuiască războiului de acasă? X-Men au devenit o echipă extraordinară de voluntari ce se dedică misiunilor de salvare în secolul 21. 
Au dus lupte în alte lumi, dar vor...
39,00 RON 33,15 RON
Unul dintre rebeli a fost capturat și închis, însă jurnalele lui Ben Kenobi dezvăluie mai departe aventurile sale alături de Maestrul Jedi Yoda . Cei doi sunt prinși într-un loc plin de pericole, locuit de copii cu puteri terifiante.
Unul dintre rebeli a fost capturat...
109,00 RON 92,65 RON
O abominație despre care toți au crezut că a dispărut demult a reapărut într-o zonă măcinată de războaie. Însă, acum aceasta poartă steagul American, iar Capitanul America nu va lăsa fantomele trecutului să aducă și mai multă moarte în lume. 
O abominație despre care toți au...
99,00 RON 84,15 RON
Descoperă aventurile solo ale Wandei Maximoff aka Scarlet Witch în această colecție inedită ce poartă cititorii printr-o serie de povești nemaiauzite până acum!
Descoperă aventurile solo ale...
139,00 RON 125,10 RON
Într-o ediție aniversară de 75 de ani, Căpitanul America se vede față în față cu un pericol neașteptat. Steve Rogers, Bucky Barnes și Sam Wilson au de a face cu o provocare în care mizele sunt personale. "
Într-o ediție aniversară de 75 de...
89,00 RON 75,65 RON
Pleasant Hill pare o comunitate liniștită, dar ascunde secrete întunecate. Aceste secrete îi vor aduce pe Steve Rogers și pe Sam Wilson împreună pentru a salva viața unui prieten drag lor. 
Pleasant Hill pare o comunitate...
89,00 RON 75,65 RON
A venit timpul! Deși spiritele lor au fost zdrobite de cel de-al doilea război civil, eroii Pământului trebuie să se reunească cu forțe proaspete pentru a învinge cel mai mare dușman de până acum!
A venit timpul! Deși spiritele lor...
99,00 RON 89,10 RON