Loading

Filltreaza dupa

Pret
21 RON 25 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Vârsta minimă recomandată
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Povestea lui Venom se întâlnește cu cea a lui X-Men Blue! Copiii Atomului și echipa Protectorului Letal lucrează împreună pentru a înfrânge un pericol extradimensional.
Povestea lui Venom se întâlnește cu...
25,00 RON 21,25 RON
Echipa Excalibur se reuneste, iar Braddock se lauda cu un nou copil. Se intoarce eroul D'Bari! Iar Kitty Shadowcat isi schimba costumul.
Echipa Excalibur se reuneste, iar...
25,00 RON 21,25 RON
Acest anuar Spider-Man prezintă povestea inedită a lui Betty Brant care este convinsă că soțul ei mort Ned, este defapt în viață și astfel ajunge prinsă într-o conspirație a mafiei.
Acest anuar Spider-Man prezintă...
25,00 RON
Jean Grey si echipa originala X-Men se reunesc! Dupa invierea sa, Jean este confuza in ceea ce priveste viata ei de X-Man. Cine ar putea sa o inteleaga mai bine, daca nu Hank McCoy, William Worthington III si Bobby Drake? Dar aceasta reuniune a lor se va dovedi dulce-amaruie, caci au parte de...
Jean Grey si echipa originala X-Men...
25,00 RON
Cu totii il cunoastem pe Daredevil , omul care nu stie ce este frica, protectorul din Hell's Kitchen. Dar, a fost o vreme cand acesta era la inceputurile carierei sale de super-erou, iar detectivul Mercedes "Misty" Knight de la NYPD, era doar o politista aflata la datorie. Atunci cand aceasta...
Cu totii il cunoastem pe Daredevil...
25,00 RON