Loading

Filltreaza dupa

Pret
25 RON 425 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Red Onslaught trimite valuri telepatice de ură asupra lumii, iar eroii lumii Marvel își schimbă busola moralității. Ce vor descoperi X-Men și Avengers în tabăra de reeducare a lui Red Skull?
Red Onslaught trimite valuri...
199,00 RON 169,15 RON
O abominație despre care toți au crezut că a dispărut demult a reapărut într-o zonă măcinată de războaie. Însă, acum aceasta poartă steagul American, iar Capitanul America nu va lăsa fantomele trecutului să aducă și mai multă moarte în lume. 
O abominație despre care toți au...
99,00 RON 84,15 RON
Descoperă aventurile solo ale Wandei Maximoff aka Scarlet Witch în această colecție inedită ce poartă cititorii printr-o serie de povești nemaiauzite până acum!
Descoperă aventurile solo ale...
139,00 RON 125,10 RON
Într-o ediție aniversară de 75 de ani, Căpitanul America se vede față în față cu un pericol neașteptat. Steve Rogers, Bucky Barnes și Sam Wilson au de a face cu o provocare în care mizele sunt personale. "
Într-o ediție aniversară de 75 de...
89,00 RON 75,65 RON
Pleasant Hill pare o comunitate liniștită, dar ascunde secrete întunecate. Aceste secrete îi vor aduce pe Steve Rogers și pe Sam Wilson împreună pentru a salva viața unui prieten drag lor. 
Pleasant Hill pare o comunitate...
89,00 RON 75,65 RON
A venit timpul! Deși spiritele lor au fost zdrobite de cel de-al doilea război civil, eroii Pământului trebuie să se reunească cu forțe proaspete pentru a învinge cel mai mare dușman de până acum!
A venit timpul! Deși spiritele lor...
99,00 RON 89,10 RON
Namor atacă un grup de eschimoși și le aruncă idolul in mare. Între timp, însă, Capitanul America se pășește în afara gheții și se pregătește să îi ajute pe Avengers în lupta cu extratereștrii și locuitorii din Atlantis.
Namor atacă un grup de eschimoși și...
9,00 RON
Avengers au de-a face cu un pericol mai mare ca niciodată în cursul lor pentru a vindeca apocalipsa zombie. Captain America, Hawkeye și Iron Man se trezesc în mijlocul unui oraș condus de zombie.
Avengers au de-a face cu un pericol...
89,00 RON 80,10 RON
Iar și iar Răzbunătorii au trebuit să se adune pentru a salva planeta. Însă, nu au avut de-a face până acum cu un astfel de pericol. De data aceasta inamicii lor sunt zombie! Conține numerele #0-3 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Iar și iar Răzbunătorii au trebuit...
92,00 RON
Avengers au de-a face cu un pericol mai mare ca niciodată în cursul lor pentru a vindeca apocalipsa zombie. Captain America, Hawkeye și Iron Man se trezesc în mijlocul unui oraș condus de zombie. Conține numerele #1-4 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Avengers au de-a face cu un pericol...
92,00 RON
Eroii Pământului - Iron Man, Vision, Captain America și Thor - lucrează pe cont propriu. Însă, un pericol neașteptat îi forțează să se reunească, iar în ajutorul lor vin coechipieri neașteptați.
Eroii Pământului - Iron Man, Vision,...
99,00 RON 89,10 RON
Reîntoarce-te în timp și descoperă-l pe Thanos așa cum a fost el prezentat în anul 1963 în numărul 125 din Avengers.
Reîntoarce-te în timp și descoperă-l...
9,00 RON 6,30 RON
Reîntoarce-te în timp și descopera prima iterație a lui Captain Marvel așa cum apare în numărul 13 din Marvel Super-Heroes din anul 1967.
Reîntoarce-te în timp și descopera...
7,00 RON 4,90 RON
Reintoarce-te in timp si descopera-l pe Thanos asa cum a fost el prezentat in anul 1991 in numarul 1 din seria Infinity Gauntlet. Pericolul se apropie din ce in ce mai tare!
Reintoarce-te in timp si descopera-l...
9,00 RON
Numărul 1 din seria Avengers 2012 se reîntoarce într-un format de excepție marca True Believers.
Numărul 1 din seria Avengers 2012 se...
7,00 RON
Reîntoarce-te în timp și descopera aventurile lui Ant-man și Wasp din Tales to Astonish (1959) #35, #49.
Reîntoarce-te în timp și descopera...
7,00 RON
Reîntoarce-te în timp și descopera aventurile lui Ant-man și Wasp din Avengers (1963) #60.
Reîntoarce-te în timp și descopera...
7,00 RON
High Evolutionary, un om de știință nebun care încearcă să creeze o lume mai bună indiferent de costuri, pune Pământul pe o rută de coliziune directă. Avengers și Champions sunt pregătiți să facă față acestui pericol! Conține: Avengers #672-674 și Champions (2016) #13-15 Atentie: Coperțile...
High Evolutionary, un om de știință...
114,00 RON
Când Pământul este preluat de forțe misterioase, singura speranță a planetei sunt Avengers, Avengers Unity Division, US Avengers și Voyager, misteriosul personaj care pretinde că este un membru original al Răzbunătorilor.Contine numerele #675 - #690
Când Pământul este preluat de forțe...
322,00 RON 289,80 RON
În timp ce Amanda Armstrong inaugurează conferința anuală  Tony Stark  International Science Expo, MJ Watson este informată de Eric Lynch că consiliul de administrație al Stark International intenționează să preia compania cu forța. Deschiderea sărbătorii este întreruptă și atunci când MJ este...
În timp ce Amanda Armstrong...
162,00 RON
Se naște un conflict de proporții stelare - cu Pământul prins la mijloc! Veșnicii inamici intergalactici, Kree și Skrull, au pornit la război și planeta noastră este situată pe linia întâi!
Se naște un conflict de proporții...
143,00 RON 128,70 RON
Dupa moartea Profesorului X, Captain America creeaza o noua echipa Avengers formata din Avengers si X-Men, oameni si mutanti lucrand impreuna. Dar Red Skull vrea sa distruga toti mutantii si pentru asta va trebui sa exhumeze creierul lui Xavier. Va reusi noua echipa Avengers sa faca fata celor...
Dupa moartea Profesorului X, Captain...
499,00 RON 424,15 RON
Pline de groaza si emotii terifiante, aceste povesti inspirate din Universul Marvel vin sa iti dea fiori reci, infatisandu-i pe celebrii eroi si inamici Marvel intr-o maniera diferita de tot ce ati vazut pana acum.
Pline de groaza si emotii...
25,00 RON