Loading

Filltreaza dupa

Pret
9 RON 114 RON
Producător
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less
Eroii Pământului - Iron Man, Vision, Captain America și Thor - lucrează pe cont propriu. Însă, un pericol neașteptat îi forțează să se reunească, iar în ajutorul lor vin coechipieri neașteptați. "
Eroii Pământului - Iron Man,...
112,20 RON
High Evolutionary, un om de știință nebun care încearcă să creeze o lume mai bună indiferent de costuri, pune Pământul pe o rută de coliziune directă. Avengers și Champions sunt pregătiți să facă față acestui pericol! Conține: Avengers #672-674 și Champions (2016) #13-15 Atentie: Coperțile...
High Evolutionary, un om de știință...
129,20 RON
Marii eroi Marvel își adună forțele cu omologii lor mai tineri într-o serie de aventuri uluitoare care vor avea un impact dramatic asupra Universului Marvel. Alătură-te lui Tony Stark, Riri Williams, Peter Parker, Miles Morales și nu numai în această aventură incredibilă. "
Marii eroi Marvel își adună...
157,53 RON
Deadpool se vede și el implicat în povestea anului 2017: Secret Empire. Însă, de partea cui se va plasa mercenarul vorbăreț? Wade Wilson are încredere deplină în Steve Rogers. Însă, acea încredere urmează să fie testată. "
Deadpool se vede și el implicat în...
107,67 RON
Namor atacă un grup de eschimoși și le aruncă idolul in mare. Între timp, însă, Capitanul America se pășește în afara gheții și se pregătește să îi ajute pe Avengers în lupta cu extratereștrii și locuitorii din Atlantis.
Namor atacă un grup de eschimoși...
10,20 RON