Loading

Filltreaza dupa

Offer a gift card

  
Urmărind calea însângerată lăsată de zeii măcelăriți prin adâncurile universului, Thor ia urma Zeului Măcelar în prezent!  Thor descoperă pe Pământ o peșteră de mult uitată care e plină de ecourile zeilor totrurați... Thor este printre ei!
Urmărind calea însângerată lăsată de...
8,00 RON
Vă prezentăm noua armură de camuflaj a lui Iron Man! Cea mai redutabilă armură a sa din toate timpurile! Departe, în Columbia, fiica unui şef de cartel este „modificată” de EXTREMIS. Vor reuşi VIBRO, FIREBRAND şi LASERUL VIU să îl împiedice pe Tony să facă ceea ce trebuie pentru a salva...
Vă prezentăm noua armură de camuflaj...
8,00 RON
În viitorul îndepărtat, ultimul rege-zeu al Asgardului încă mai ține piept legiunilor întunecate ale Măcelarului de zei. Dar chiar și un rege poate fi înfrânt. Chiar și Regele Thor.
În viitorul îndepărtat, ultimul...
8,00 RON
Marvel NOW! Vânătoarea lui Tony pe urmele mutanţilor Extremis îl poartă până în străvechile Catacombe ale Parisului, unde pândeştea oroarea totală! Acolo, fiinţe pe care omul n-ar fi trebuit să le cunoască niciodată se înfruntă cu omul care vrea să cunoască totul. În plus, este prezentat noul...
Marvel NOW! Vânătoarea lui Tony pe...
8,00 RON
POVESTEA DIN „UCIGAȘUL DE ZEI” CONTINUĂ: Shi’ard, o rasă extraterestră înrudită cu Shi’ar, îl acuză pe Tony Stark că le-a ucis zeul – pe nimeni altul decât Phoenix! Poate Tony să aibă încredere în străvechiul robot care se oferă să îl ajute?
POVESTEA DIN „UCIGAȘUL DE ZEI”...
8,00 RON