Loading

Filltreaza dupa

Offer a gift card

  
Deadpool versus președinţii reînviaţi, de această dată, în prim plan: onestul Richard Nixon. Oare însuși Doctor Strange îl poate ajuta pe Mercenarul cu Gura Mare în această misiune?
Deadpool versus președinţii...
8,00 RON
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot într-un...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
30,00 RON
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot...
Cum ar fi ca tot ce crezi că e...
89,00 RON 80,10 RON
Meciul secolului pe care toată lumea îl așteaptă! În colțul roșu-Deadpool mercenarul chipeș și talentat iar în colțul mort-Lincoln, președintele reînviat și ranchiunos. Și el nu e singurul președinte american pe care Deadpool îl înfruntă în numărul ăsta plin de acțiune. Garantat să vă...
Meciul secolului pe care toată lumea...
8,00 RON
Deadpool versus Reagan, și nu oriunde... în spațiu! Ce-ți poți dori mai mult? Nu-ți ajunge?! Atunci adăugăm și niște maimuțe scăpate de sub control într-o stație spațială în flăcări!
Deadpool versus Reagan, și nu...
8,00 RON
Nu ratați finalul primei povești cu Deadpool! în numărul 6 are loc înfruntarea finală dintre Mercenarul cu Gura Mare și președinții reînviați. Nimeni nu scapă cu viață! Mai ales ei. 
Nu ratați finalul primei povești cu...
8,00 RON
Ne întoarcem pe la 1900 toamna când Deadpool are prima aventură cu IronMan. Mai exact: un demon trimis pe pământ după suflete, încearcă să încheie un contract super-avantajos cu Deadpool, în schimbul unui mic serviciu îndreptat împotrivă lui IronMan. Deadpool acceptă și nu el va fi cel care...
Ne întoarcem pe la 1900 toamna când...
8,00 RON
Mai întâi ne aducem aminte de aventurile lui Deadpool de la 1900 toamna alături de IronMan... apoi Deadpool e angajat de un de un demon ca să recupereze suflete! Și asta nu e tot! Wade își cunoaște latura feminină!
Mai întâi ne aducem aminte de...
8,00 RON
FINALUL SURPRIZÃ AL SERIALULUI UCIGAȘUL DE ZEI! Tony Stark, Ucigașul de Zei, este gãsit vinovat! Oare ce pedeapsã cumplitã îi rezervã proba Shi’ard? Descoperiți surprinzãtoarele consecințe ale rolului jucat de Iron Man în AVX! "
FINALUL SURPRIZÃ AL SERIALULUI...
8,00 RON
Mai ții minte momentul în care Deadpool a înnebunit puțin și a omorât tot universul Marvel? Ei bine acest volum nu vorbește de acea întâmplare. Ci de una nouă, plină de moarte și distrugere.
Mai ții minte momentul în care...
89,00 RON 80,10 RON
Deadpool este mai popular ca niciodată în primul său roman grafic original. De-a lungul timpului a tot împușcat și înjunghiat oameni, făcându-și mulți inamici. Însă, nu își aduce aminte de brutalul Thumper.
Deadpool este mai popular ca...
109,00 RON 98,10 RON
Descoperă patru povești inedite cu mercenarul preferat al fanilor Marvel! WaterWorld îl angajează pe Deadpool să le protejeze parcul tematic, dar descoperă că trebuie să aibă de-a face cu  Brute Force: Protectors of the Environment .
Descoperă patru povești inedite cu...
79,00 RON 71,10 RON
Slapstick apare într-un moment total inoportul. Deadpool și Spider-man tocmai au declarat că nu va mai fi vorba despre glume între ei doi. Dar oare de ce au făcut această alegere cel puțin ciudată?
Slapstick apare într-un moment total...
97,00 RON 87,30 RON
Cineva omoară personajele amuzante ale universului Marvel. Cine urmează? Rocket Racoon? Howard the Duck? Deadpool trebuie să afle misterul acestei situații înainte de a pierde și alți prieteni. Conține numerele 1-4.
Cineva omoară personajele amuzante...
92,00 RON
Deadpool se vede și el implicat în povestea anului 2017: Secret Empire. Însă, de partea cui se va plasa mercenarul vorbăreț? Wade Wilson are încredere deplină în Steve Rogers. Însă, acea încredere urmează să fie testată.
Deadpool se vede și el implicat în...
95,00 RON
Deadpool se întoarce la originile sale de mercenar căutat și criminal înrăit. Nu mai e erou. Fără X-Men. Fără Avengers. Și ce poate fi mai rău decât a-l omorî pe cel mai bun prieten al tău? Conține Despicable Deadpool #287-291.
Deadpool se întoarce la originile...
95,00 RON
De când a ajuns în universul Marvel din lumea reală, Gwenpool și-a făcut un nume pentru sine ca fiind unul dintre cei mai interesanți eroi ai Universului. Conține Unbelievable Gwenpool #21-23.
De când a ajuns în universul Marvel...
57,00 RON
Deadpool se întoarce la originile sale de mercenar căutat și criminal înrăit. Nu mai e erou. Fără X-Men. Fără Avengers. Și ce poate fi mai rău decât a-l omorî pe cel mai bun prieten al tău?
Deadpool se întoarce la originile...
103,00 RON 92,70 RON
Ai vrut vreodata sa fii Deadpool? Acum e șansa ta! Această serie săptămânală nu este doar cea mai uimitoare carte de benzi desenate pe care ai citit-o vreodată ... este, de asemenea, un RPG! Tu decizi acțiunile lui  Deadpool!
Ai vrut vreodata sa fii...
95,00 RON
Ai vrut vreodata sa fii Deadpool? Acum e șansa ta! Această serie săptămânală nu este doar cea mai uimitoare carte de benzi desenate pe care ai citit-o vreodată ... este, de asemenea, un RPG! Tu decizi acțiunile lui  Deadpool!
Ai vrut vreodata sa fii...
93,00 RON 83,70 RON