Loading

Filltreaza dupa

Pret
32 RON 114 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Timp de generații Jedi au păstrat pacea în Galaxie. Dar acum, la apogeul Războiului Clonelor, ei trebuie să devină generali în Armata Republicii. Mace Windu este unul din cei care va ghida grupuri de Jedi în război. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Timp de generații Jedi au păstrat...
95,00 RON
Peter Parker s-a întors, însă impactul întoarcerii sale poate fi spre bine sau spre rău. New York s-a schimbat, dar și el la fel, începând o nouă etapă din identitatea sa ca Spider-Man. Conține numerele #789-#791.
Peter Parker s-a întors, însă...
57,00 RON
Mutantul călător în timp, Cable, a decis să protejeze liniile temporale. Însă, atunci când un eveniment neașteptat îl trimit în trecut, el dă peste un ucigaș de mutanți pe care nu îl va putea învinge singur. Conține Cable #150-154
Mutantul călător în timp, Cable, a...
95,00 RON 80,75 RON
Ca și Captain Marvel, Carol Danvers a călătorit în fiecare colț al planetei, și mai departe. Acum însă merge în teritorii nemarcate unde singura persoană care îi va ține companie este ea însăși. Conține Captain Marvel 125-129.
Ca și Captain Marvel, Carol Danvers...
95,00 RON
Mojo, creatura obsedată de combinarea reality show-urilor a luat Pământul în vizor. Va fi nevoie de două echipe X-Men pentru a-l putea opri. Conține: X-Men: Gold #13 (Part 1) X-Men: Blue #13 (Part 2) X-Men: Gold #14 (Part 3) X-Men: Blue #14 (Part 4) X-Men: Gold #15 (Part...
Mojo, creatura obsedată de...
114,00 RON 96,90 RON
Peter Parker, Eddie Brock și Flash Thomson au un lucru în comun: au fost gazda simbiotului Venom. Acesta e acum pe urmele lor, însă cei trei sunt departe de a fi sigurii care sunt luați în vizor. Conține: Amazing Spider-Man & Venom: Venom Inc: Alpha (Part 1) Amazing Spider-Man #792 (Part...
Peter Parker, Eddie Brock și Flash...
126,00 RON
Laura Kinney și sora sa Gabby fac echipă cu fratele lor Daken împotriva misterioșilor Orphans of X care doresc să omoare toți mutanții care au puterile lui Logan. Conține All New Wolverine #25-#30.
Laura Kinney și sora sa Gabby fac...
114,00 RON
Deadpool se vede și el implicat în povestea anului 2017: Secret Empire. Însă, de partea cui se va plasa mercenarul vorbăreț? Wade Wilson are încredere deplină în Steve Rogers. Însă, acea încredere urmează să fie testată.
Deadpool se vede și el implicat în...
95,00 RON
Deadpool se întoarce la originile sale de mercenar căutat și criminal înrăit. Nu mai e erou. Fără X-Men. Fără Avengers. Și ce poate fi mai rău decât a-l omorî pe cel mai bun prieten al tău? Conține Despicable Deadpool #287-291.
Deadpool se întoarce la originile...
95,00 RON
Aphra s-a întorc cu un nou plan care este garantat să aibă succes. Există doar o mică problemă... se vede nevoită să facă afaceri cu cei mai mari badiți ai galaxiei. Conține numerele Doctor Aphra 9-13.
Aphra s-a întorc cu un nou plan care...
90,00 RON 76,50 RON
Odată cu finalul întâmplărilor din Secret Empire, Sam Wilson a lăsat scutul și s-a reîntors încă o dată pe cer, redevenind Falcon alături de partenerul său, The Patriot. Conține Falcon #1-5.
Odată cu finalul întâmplărilor din...
95,00 RON 66,50 RON
Așteptarea a luat sfârșit! Generația X originală s-a întors. Însă, reuniunea lor nu este una fericită ținând cont că Monet se vede legată de fratele său, vampirul mutant Emplate. Conține Generation X #85-87.
Așteptarea a luat sfârșit! Generația...
57,00 RON
Carl Lucas a mers la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o. De acolo a ieșit un om nou, eroul Luke Cage. Acum însă, Luke Cage se vede iar în spatele gratiilor din cauza unor probleme cu legea. Volumul conține numerele 166-170. 
Carl Lucas a mers la închisoare...
95,00 RON 80,75 RON
Amadeus Cho primește un mesaj disperat și este surprins să vadă că acesta vine de pe Sakaar. Până acum a reușit să evite mânia care l-a ghidat pe Bruce Banner ca Hulk, însă toate acestea se pot schimba pe SAKAAR. Conține Incredible Hulk #709-713.
Amadeus Cho primește un mesaj...
95,00 RON
Peter Parker s-a întors în cartierul său, însă a devenit Persona Non Grata din punct de vedere al NYPD-ului. Conține numerele #297-#300.
Peter Parker s-a întors în cartierul...
86,00 RON
Poe Dameron, un fost pilot al Republicii devenit pilot al Rezistenței, pleacă într-o misiune secretă. Conține Black Squadron #1-3.
Poe Dameron, un fost pilot al...
63,00 RON 50,40 RON
Galaxia este un loc incert. Împotriva Primului Ordin luptă Poe Dameron și echipa sa de piloți cunoscută ca Black Squadron. Conține Poe Dameron #4-6.
Galaxia este un loc incert....
54,00 RON
The Leader s-a întors și își îndreaptă acum puterile împotriva lui She-Hulk. Însă, cum poate învinge o ființă aproape invincibilă? Conține She-Hulk #159-163.
The Leader s-a întors și își...
95,00 RON 80,75 RON
Galaxia este un loc incert. Rebeliunea continuă să lupte împotriva Imperiului, iar Luke Skywalker face față destinului său. Conține Star Wars #33-37.
Galaxia este un loc incert....
97,00 RON 82,45 RON
Tensiunea e ridicată în galaxie. Liderii Rebeliunii Luke Skywalker și Leia Organa, alături de Han Solo caută o nouă bază de operațiuni. Conține Star Wars #38-43.
Tensiunea e ridicată în galaxie....
108,00 RON 86,40 RON
De când a ajuns în universul Marvel din lumea reală, Gwenpool și-a făcut un nume pentru sine ca fiind unul dintre cei mai interesanți eroi ai Universului. Conține Unbelievable Gwenpool #21-23.
De când a ajuns în universul Marvel...
57,00 RON
Într-o țară de lumea a treia are loc genocid împotriva mutanților. Weapon X este echipa trimisă pentru a opri acest masacru! Conține numerele 12-15 din colecția Weapon X.
Într-o țară de lumea a treia are loc...
57,00 RON 45,60 RON
Opt ani în viitor, Peter Parker nu e singuru din familie care luptă împotriva răului. Fiica lui Annie este la liceu, iar în timpul liber țese pânze cu familia ei. Conține numerele #13-#15.
Opt ani în viitor, Peter Parker nu e...
57,00 RON
Steve Rogers se trezește într-o lume nouă și stranie care este cel mai mare coșmar al său. Poate el să adune încă o echipă de Howling Commandos pentru a lupta pentru libertate? Conține: Captain America #698-700
Steve Rogers se trezește într-o lume...
65,00 RON
Cel mai mare inamic al lui Black Panther s-a întors - Ulysses Klaw e din nou prezent și se pregătește pentru război.
Cel mai mare inamic al lui Black...
133,00 RON
Mutantul călător în timp, Cable, a decis să protejeze liniile temporale. Însă, atunci când un eveniment neașteptat îl trimit în trecut, el dă peste un ucigaș de mutanți pe care nu îl va putea învinge singur. Conține Cable #150-154
Mutantul călător în timp, Cable, a...
95,00 RON 80,75 RON
New York City a căzut sub influența lui Wilson Fisk, Kingpin. Matt Murdock aka Daredevil are puteri supraomenești, însă ce poate face un singur erou împotriva unui oraș întreg? Conține Daredevil #595-600.
New York City a căzut sub influența...
105,00 RON
Loviturile de mână și picior zboară atunci când Iron Fist face echipă cu maetrul Kung Fu, Shang-Chi. Însă, ce i-a adus pe acești doi eroi neînfricați împreună? Conține Iron Fist #73-77.
Loviturile de mână și picior zboară...
95,00 RON 80,75 RON
Universul Marvel este zguduit din rădăcini - Mighty Thor își găsește sfârșitul! Judecata finală vine atunci când Mangog apare. Conține The Mighty Thor #700-705. Coperțile revistelor pot diferi fața de cele afișate.
Universul Marvel este zguduit din...
124,00 RON
Un pilot al rebeliunii și un arheolog fac o echipă ieșită din comun luptând împotriva forțelor întunecate din galaxie. Luke Skywalker se alătura lui Doctor Aphra, în ciuda voinței sale. Conține: The Screaming Citadel, Part I Star Wars 31: The Screaming Citadel, Part II Doctor Aphra 7: The...
Un pilot al rebeliunii și un...
97,00 RON
X-Men pășesc prin portalul creat de Magneto pentru a se întoarce în timp și a salva universul. Însă, ceva este în neregulă cu portalul, iar aceștia sunt în pericol să se piardă în vortexul temporal. Conține X-Men #16-20.
X-Men pășesc prin portalul creat de...
95,00 RON
Cu echipa de bază X-Men pierdută în timp și spațiu, Emma Frost, Havok, Bastion și Miss Sinister dau drumul planului lor diabolic - Project Motherhive! Conține X-Men #23-28.
Cu echipa de bază X-Men pierdută în...
76,00 RON 64,60 RON
Lumea lui Miles a tot fost zguduită în ultimul timp, însă nimic nu se compară cu apariția noului Iron Spider și a Sinister Six.
Lumea lui Miles a tot fost zguduită...
133,00 RON
Un pariu final nebun împotriva morții unui univers! Ben și Johnny își alătură forțele unor prieteni apropiați, dar oare va reuși Doom să distrugă totul? Soarta celor Patru va fi determinată aici!
Un pariu final nebun împotriva...
114,00 RON 85,50 RON
Green Goblin s-a întors și e mai periculos ca niciodată! Descoperă cea mai dramatică și înfricoșătoare poveste a lui Dan Slott din universul Spider-man!
Green Goblin s-a întors și e mai...
81,00 RON
În timp ce Falcon îi caută frenetic atât pe Patriot, cât și pe Misty Knight, care au fost capturați de Deacon Frost, o hoardă de vampiri se hrănește cu cetățenii neajutorați din Brooklyn! Conține Falcon #7-8.
În timp ce Falcon îi caută frenetic...
38,00 RON 32,30 RON
În urma aventurii sale apocaliptice pe Planet Hulk, Amadeus Cho se întoarce pe Pământ - dar monstrul din interiorul lui a fost eliberat, ducând la consecințe directe pentru oricine care traversează calea fostului Awesome Hulk! Conține Incredible Hulk #714-717
În urma aventurii sale apocaliptice...
76,00 RON
În timp ce Amanda Armstrong inaugurează conferința anuală  Tony Stark  International Science Expo, MJ Watson este informată de Eric Lynch că consiliul de administrație al Stark International intenționează să preia compania cu forța. Deschiderea sărbătorii este întreruptă și atunci când MJ este...
În timp ce Amanda Armstrong...
162,00 RON
Bruno s-a întors! Personajul preferat al tuturor cititorilor a venit înapoi de la studiile pe care le-a urmat în Wakanda. Conține #29-30.
Bruno s-a întors! Personajul...
38,00 RON 32,30 RON
Jersey City încă are nevoie de un super erou, dar oare de ce KAMALA KHAN, a.k.a MS. MARVEL, a dispărut? După dispariția ei, cel mai nou erou al orașului, RED DAGGER și chiar cetățenii obișnuiți încearcă să-i continue moștenirea eroică. Conține #25-28.
Jersey City încă are nevoie de un...
76,00 RON
Aceasta editie prezinta un J Jonah Jameson care are o atitudine pro Spider-Man . Cine ar fi crezut ca se va intampla asta vreodata?! Dar asta nu inseamna ca nu sunt si probleme de rezolvat, caci Spidey este atacat de Enforcers, iar JJJ se afla si el in pericol din cauza unui inamic care are ca...
Aceasta editie prezinta un J Jonah...
57,00 RON