Loading

Filltreaza dupa

Pret
58 RON 576 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Descoperă 70 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă 11 dintre cele mai bune povești din istoria benzilor desenate.
Descoperă 70 de ani de povești și...
199,00 RON 159,20 RON
Eroii de altădată - reveniți astăzi. Phantom Reporter. Electro. The Black Widow. The Laughing Mask. The Blue Blade. Dynamic Man. Master Mind Excello. Mister E. The Fiery Mask. The Witness. Rockman. Captain Wonder. După un somn de 60 de ani se trezesc într-o lume torturată ce are nevoie de...
Eroii de altădată - reveniți astăzi....
113,00 RON 96,05 RON
Nu e niciun loc ca acasă. Acest lucru poate fi atestat de tânăra mutant Kiden Nixon care a supraviețuit străzilor din Manhattan și a reușit să construiască o casă pentru ea și prietenii săi. 
Nu e niciun loc ca acasă. Acest...
89,00 RON 66,75 RON
O abominație despre care toți au crezut că a dispărut demult a reapărut într-o zonă măcinată de războaie. Însă, acum aceasta poartă steagul American, iar Capitanul America nu va lăsa fantomele trecutului să aducă și mai multă moarte în lume. 
O abominație despre care toți au...
99,00 RON 84,15 RON
Schismul dintre War Machine și X-Men devine din ce în ce mai mare pe măsură ce pe piața europeană ajung să fie vândute Sentinele!
Schismul dintre War Machine și X-Men...
89,00 RON 75,65 RON
Dupa moartea Profesorului X, Captain America creeaza o noua echipa Avengers formata din Avengers si X-Men, oameni si mutanti lucrand impreuna. Dar Red Skull vrea sa distruga toti mutantii si pentru asta va trebui sa exhumeze creierul lui Xavier. Va reusi noua echipa Avengers sa faca fata celor...
Dupa moartea Profesorului X, Captain...
499,00 RON 424,15 RON
Captain Marvel a reusit sa doboare Moartea! Acum, nimeni nu va mai muri iar cei aflati in chinuri si suferinte, ar da orice ca acestea sa se termine, insa binecuvantarea mortii nu se va mai asterne asupra nimanui, niciodata! De data asta, eroii ramasi ai Pamantului X trebuie sa isi uneasca...
Captain Marvel a reusit sa doboare...
639,00 RON 575,10 RON
În viitorul apropiat, compania Arnold a creat Husk, costume biomecanice care actionează ca o extensie anatomică a piloților săi. În Paris, poliția folosește acest schelet robotic pentru a prinde cei mai periculoși hoți.
În viitorul apropiat, compania...
69,00 RON 58,65 RON
Descoperă aventurile extraordinare ale eroilor Marvel în acest volum de excepție din colecția Marvel's Mightiest Heroes!
Descoperă aventurile extraordinare...
69,00 RON 58,65 RON
Un astrofizician descoperă cuvântul cheie către misterele universului și nu îl poate oferi decât unui băiat care este studios, integru și honest. Acest băiat va fi Micky Moran, care se transformă în Marvelman de fiecare dată când spune cuvântul cheie.
Un astrofizician descoperă cuvântul...
179,00 RON 152,15 RON
Wolverine este pus față în față cu un pericol ieșit din comun! El devine Inamicul Public nr.1 în Japonia, este urmărit de autorități și totul este numai vina lui Sabretooth.
Wolverine este pus față în față cu...
99,00 RON 89,10 RON
Dr.Rot s-a întors! Descoperă secretul din spatele familiei lui și află care este conexiunea lui Wolverine cu aceștia. În același timp agentul FBI Wells se apropie de elucidarea crimelor pe care le investighează.
Dr.Rot s-a întors! Descoperă...
99,00 RON 89,10 RON
Optzeci de ani, o armata intreaga de creatori legendari, o poveste uluitoare si toate intr-o singura editie senzationala hardcover! Sarbatorind aniversarea a 80 de ani de la infiintarea Marvel, fanii au onoarea sa fie martori la aducerea impreuna a celor mai talentati artisti si a celor mai...
Optzeci de ani, o armata intreaga de...
109,00 RON 98,10 RON