Loading

Filltreaza dupa

Pret
58 RON 425 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
O abominație despre care toți au crezut că a dispărut demult a reapărut într-o zonă măcinată de războaie. Însă, acum aceasta poartă steagul American, iar Capitanul America nu va lăsa fantomele trecutului să aducă și mai multă moarte în lume. 
O abominație despre care toți au...
99,00 RON 84,15 RON
Această ediție de excepție aduce laolaltă cele mai iubite aventuri ale eroilor preferați. Pornește în aventură cu Gardienii Galaxiei și alătură-te lor în explorarea spațiului.
Această ediție de excepție aduce...
69,00 RON 62,10 RON
Peste tot în multivers, eroii sunt vânați aproape de anihilare. Morlun și familia sa sunt disperați să consume toate Totemele Spider pe care le pot găsi. Peter Parker trebuie să găsească o metodă să oprească acești prădători feroce până nu e prea târziu. "
Peste tot în multivers, eroii sunt...
78,20 RON 70,38 RON
Nu e niciun loc ca acasă. Acest lucru poate fi atestat de tânăra mutant Kiden Nixon care a supraviețuit străzilor din Manhattan și a reușit să construiască o casă pentru ea și prietenii săi. 
Nu e niciun loc ca acasă. Acest...
89,00 RON 66,75 RON
Celula cardinalului Marchesi de agenți secreți din Vatican este pe cale să descopere secrete care ar zgudui din temeliii Biserica Catolică. Însă, operațiunea ajunge să fie un masacru.
Celula cardinalului Marchesi de...
69,00 RON 58,65 RON
Primele șase numere ale seriei Donald Duck sunt reunite în această ediție de colecție nemaipomenită sub marca Romano Scarpa, Giorgio Cavazzano și Daan Jippes.
Primele șase numere ale seriei...
159,00 RON 143,10 RON
Descoperă 75 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă cele mai bune numere din istoria benzilor desenate.
Descoperă 75 de ani de povești și...
439,00 RON 395,10 RON
Atunci când Jane Foster ridică Mjolnir, ea primește puterea lui Thor și devine The Mighty Thor. Dușmanii ei sunt mulți, iar viața îi este amenințată și de cancerul care îi mistuie trupul uman.
Atunci când Jane Foster ridică...
67,00 RON 60,30 RON
Atunci când persoane cu puteri ca ale lui Spider-man încep să fie exterminate în întreg Multiversul, este nevoie ca toți Spider-man din toate universurile să se adune pentru a supraviețui.
Atunci când persoane cu puteri ca...
329,00 RON 296,10 RON
Schismul dintre War Machine și X-Men devine din ce în ce mai mare pe măsură ce pe piața europeană ajung să fie vândute Sentinele!
Schismul dintre War Machine și X-Men...
89,00 RON 75,65 RON
Taki și Olivia sunt surori cu superputeri. Defapt, sunt singurele cu superputeri din lume. Așa că, desigur, deci să devină supereroine. Însă, este lumea pregătită pentru ele?
Taki și Olivia sunt surori cu...
99,00 RON 84,15 RON
Eroii de altădată - reveniți astăzi. Phantom Reporter. Electro. The Black Widow. The Laughing Mask. The Blue Blade. Dynamic Man. Master Mind Excello. Mister E. The Fiery Mask. The Witness. Rockman. Captain Wonder. După un somn de 60 de ani se trezesc într-o lume torturată ce are nevoie de...
Eroii de altădată - reveniți astăzi....
113,00 RON 96,05 RON
Descoperă 70 de ani de povești și aventuri marca Marvel în acest omnibus de excepție care adună laolaltă 11 dintre cele mai bune povești din istoria benzilor desenate.
Descoperă 70 de ani de povești și...
199,00 RON 159,20 RON
Dupa moartea Profesorului X, Captain America creeaza o noua echipa Avengers formata din Avengers si X-Men, oameni si mutanti lucrand impreuna. Dar Red Skull vrea sa distruga toti mutantii si pentru asta va trebui sa exhumeze creierul lui Xavier. Va reusi noua echipa Avengers sa faca fata celor...
Dupa moartea Profesorului X, Captain...
499,00 RON 424,15 RON