Loading

Filltreaza dupa

Pret
90 RON 92 RON
Producător
mai multe less
Numele seriei de care aparţine
mai multe less
Tematică
mai multe less
Anul publicării
mai multe less
Limbă
mai multe less

Offer a gift card

  
Această ediție limitată X-Men prezintă cele mai importante momente cheie din istoria mutanților și a faimosului grup condus de Prof. Xavier. Conține numerele #1-2.
Această ediție limitată X-Men...
58,00 RON
Cineva omoară personajele amuzante ale universului Marvel. Cine urmează? Rocket Racoon? Howard the Duck? Deadpool trebuie să afle misterul acestei situații înainte de a pierde și alți prieteni. Conține numerele 1-4.
Cineva omoară personajele amuzante...
92,00 RON
În timp ce evadează din facilitate X-23, o clonă, dă peste un tub criogenic care conține un simbiot. Acesta îi oferă puteri mai mari decât s-ar fi putut aștepta, însă începe să îi modifice mintea. Conține numerele 1-5.
În timp ce evadează din facilitate...
95,00 RON
Man-Thing este monstrul melancolic din mlaștini al Universului Marvel. Descoperă-l cum nu a mai fost văzut până acum în aventurile lui ce vor lua Hollywood-ul pe sus. Conține numerele #1-5, Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Man-Thing este monstrul melancolic...
90,00 RON
Se va întoarce, așa cum pasărea phoenix renaște din cenușă. Cu ani în urmă, Jean Grey a murit, iar colegii ei au plâns-o. Lumea s-a schimbat. Însă, acum pare că ea a revenit la viață. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Se va întoarce, așa cum pasărea...
107,00 RON 90,95 RON
Peter Parker și Miles Morales se întâlnesc în această serie limitată formată din cinci părți care unește două universuri alternative și aventuri la care nu te-ai putea aștepta. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Peter Parker și Miles Morales se...
95,00 RON
Simbiotul preferat al tuturor merge de la rău la Venomverse. În timpul unei lupte cu Jack o'Lantern, Eddie Brock este teleportat într-o lumea în care toți Venom sunt vânați de o specie numită Poisons. Seria conține numerele #1-5 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Simbiotul preferat al tuturor merge...
99,00 RON
Un nou Inhuman apare, având abiliatea de a prezice viitorul. Fiecare colț al universului Marvel va fi prins în vâltoare pe măsură ce ramificațiile evenimentelor ce nu au avut încă loc se fac cunoscute. Ceva este sigur: nimeni nu va scăpa de furtuna care se apropie. Conține numerele 0-8....
Un nou Inhuman apare, având...
211,00 RON
Iar și iar Răzbunătorii au trebuit să se adune pentru a salva planeta. Însă, nu au avut de-a face până acum cu un astfel de pericol. De data aceasta inamicii lor sunt zombie! Conține numerele #0-3 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Iar și iar Răzbunătorii au trebuit...
92,00 RON
Avengers au de-a face cu un pericol mai mare ca niciodată în cursul lor pentru a vindeca apocalipsa zombie. Captain America, Hawkeye și Iron Man se trezesc în mijlocul unui oraș condus de zombie. Conține numerele #1-4 Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Avengers au de-a face cu un pericol...
92,00 RON
Cuplul prefert al fanilor a fost reunit, însă cei doi nu sunt mulțumiți de acest lucru. Kitty Pryde îi trimite pe Rogue și pe Gambit sub acoperire să găsească un grup de mutanți răpiți. Conține numerele 1-5. Coperțile revistelor pot diferi față de cele afișate.
Cuplul prefert al fanilor a fost...
95,00 RON
Black Widow a murit, însă cineva îi omoară inamicii. Cu inima frântă Hawkeye pornește pe urmele misteriosului asasin pentru a găsi răspunsurile de care are nevoie. Conține: Tales of Suspense - Red Ledger #100-104.
Black Widow a murit, însă cineva îi...
95,00 RON
High Evolutionary, un om de știință nebun care încearcă să creeze o lume mai bună indiferent de costuri, pune Pământul pe o rută de coliziune directă. Avengers și Champions sunt pregătiți să facă față acestui pericol! Conține: Avengers #672-674 și Champions (2016) #13-15 Atentie: Coperțile...
High Evolutionary, un om de știință...
114,00 RON
David Heller, fiul Prof. Xavier a avut tot timpul probleme în a ține sub control multiplele sale personalități și puterile acestora. Însă, o nouă personalitate cu o putere terifiantă le pune în pericol pe toate celelalte. Conține Legion #1-5.
David Heller, fiul Prof. Xavier a...
95,00 RON
După evenimentele din Star Wars Episode VII, multă lume s-a întrebat care a fost soarta unuia dintre antagoniștii preferați ai seriei: Captain Phasma. Aflați răspunsul în această serie de excepție! Conține Star Wars: Captain Phasma I-IV.
După evenimentele din Star Wars...
76,00 RON
Ai vrut vreodata sa fii Deadpool? Acum e șansa ta! Această serie săptămânală nu este doar cea mai uimitoare carte de benzi desenate pe care ai citit-o vreodată ... este, de asemenea, un RPG! Tu decizi acțiunile lui  Deadpool!
Ai vrut vreodata sa fii...
95,00 RON